Benim birden kesildi çok korkmustum birden kesileblirmis öğrendim anlamda öyle olmuş korkma sakınBnim gibi aniden bulantisi kesilip bi jc gun midesi yanan oda gecen var mi belirtim yok buda korkutuyo bni
Hep erkek belirtileri ama kız dedi bakcak bakalimAynı ben sivilce yok ama eskisinden daha berrak bi cildim var. Bulantılar anca 2-3 hafta sürdü. Benimki erkek %85. Annem de erkek kardeşimde böyle olmuş. Hayırlı olsun
Sagol canim birden olunca insan korkuyo hele bnim gibi pimpirikliyse daha fenaBenim birden kesildi çok korkmustum birden kesileblirmis öğrendim anlamda öyle olmuş korkma sakın
Ablamda öyle olmuş demek istemistim. Korkma Canım korkmaSagol canim birden olunca insan korkuyo hele bnim gibi pimpirikliyse daha fena
benimde dun cok siddetliydi canim zor yurudum birde asagi dogru baski oluyo benimBen varım hafif karin ağrısi ve şiddetli bel ağrısı yürüyemiyorum bile bugün başladı bel ağrım
Aynen canım millet sormasa yorum yapmasa aklıma bile gelmeyecek belki de. Ben en çok ufak tefek hazirliklara baslamak istedigim icin merak ediyorum. Millet soruyo sürekli bıktım yaniEn geç şu an ben öğrenicem o zamn,27 Kasım'da randevum , gerçekten sormasın artık kimse,,canlarımız onlar bizim,illa kız erkek diye sınıflandırmasınlar,sonra bizim de kafamız karışıyo,,kayınvaldem rüyasında kız çocuğum olmuş görüyor geçen ama erkek olcak içime doğuyo diyo,,yorumlar bunalttı artık,,,,
Benimde kasiğıma baski yapiyo canım artik yukarı çıktıklarinda raha ederiz insaAllahbenimde dun cok siddetliydi canim zor yurudum birde asagi dogru baski oluyo benim
Inşallah ameliyattan sonra çok çok daha iyi olursun. Adanada olduğunu bilmiyodum ben de adanadaym. Haftaya da özel adana hast gitmeyi düşünüyorum ben de.Gunaydin bnimde yarin bu saatte ameliyatim var
Masallahhhhhh yavrucum ikinizede. Ben beş kilo almışım iki gündür iki saate bi açıkır oldum nolacak boyleeeeeKizlar ben de tosuncuk gibi oldum :) Kendime nazarim değmesin de hiç bi şeyim kalmadı. Hamile gibi değilim. Sadece kasık ağrıları oluyo hafiften. O da üç kilo aldım üçü de göbekte galiba normal yani bebiş büyüyo nede olsa. Göğüslerm cok küçüktü şimdi maşallahi var. Birde sivilcelerim azaldı ama tamamen bitse daha da güzel olacak. Iyi olanlar inş bu şekilde devam ederler maşallah diyorum, sıkıntılı olanlar da bi an önce rahatlarlar inş.
MaaşaAllah sana canım aman kilona yinede dikkat et :)Kizlar ben de tosuncuk gibi oldum :) Kendime nazarim değmesin de hiç bi şeyim kalmadı. Hamile gibi değilim. Sadece kasık ağrıları oluyo hafiften. O da üç kilo aldım üçü de göbekte galiba normal yani bebiş büyüyo nede olsa. Göğüslerm cok küçüktü şimdi maşallahi var. Birde sivilcelerim azaldı ama tamamen bitse daha da güzel olacak. Iyi olanlar inş bu şekilde devam ederler maşallah diyorum, sıkıntılı olanlar da bi an önce rahatlarlar inş.
Amin inşallah. Çok sevindim tebrik ederim Allah tamamına da erdirsin inşallah.Cinsiyetimizi öğrendik.. güzel kızım geliyor! :)) allahım sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin :) hepimiz! . :)
Canım aynen ben de öyleyim. Önceden pek yiyemiyodum şimdi rahatlayinca iki saate bi midem kazinmaya başladı obur bizimkiler demekki :)Masallahhhhhh yavrucum ikinizede. Ben beş kilo almışım iki gündür iki saate bi açıkır oldum nolacak boyleeeee
Bende öyleym durduk yere ağladim durdum bugünNasılsınız kızlar? Biz biraz keyifsiziz mevsimden sanırım
Ayy evet canım 54 ten 57ye çıktım şu an . Hedefim 65 daha fazlası da iyi değil. Bakalm :)MaaşaAllah sana canım aman kilona yinede dikkat et :)
İnsaAllah istediğin kiloda kalirsin canim :)Ayy evet canım 54 ten 57ye çıktım şu an . Hedefim 65 daha fazlası da iyi değil. Bakalm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?