2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Toist ben kızımı 12.haftada öğrenmiştim.2 doktora birden gidiyordum bellimde ikiside aynı dediği için hemen kabul ettik :) şimdiki 12 haftalığız bakalım ne diyecek?
Biyolojik zaten bulAntı kusma bir anda kesilecek lütfen yarın operasyonun var bu şekilde kendini kasma.ne kadar şanslısın bak bitmiş bulantıların ne güzel işte

Kizlar ben de tosuncuk gibi oldum :) Kendime nazarim değmesin de hiç bi şeyim kalmadı. Hamile gibi değilim. Sadece kasık ağrıları oluyo hafiften. O da üç kilo aldım üçü de göbekte galiba normal yani bebiş büyüyo nede olsa. Göğüslerm cok küçüktü şimdi maşallahi var. Birde sivilcelerim azaldı ama tamamen bitse daha da güzel olacak. Iyi olanlar inş bu şekilde devam ederler maşallah diyorum, sıkıntılı olanlar da bi an önce rahatlarlar inş.

Aynen canım millet sormasa yorum yapmasa aklıma bile gelmeyecek belki de. Ben en çok ufak tefek hazirliklara baslamak istedigim icin merak ediyorum. Millet soruyo sürekli bıktım yani

Masallahhhhhh yavrucum ikinizede. Ben beş kilo almışım iki gündür iki saate bi açıkır oldum nolacak boyleeeee

MaaşaAllah sana canım aman kilona yinede dikkat et :)

ben de 4 kilo almışım hamilelikten beri, ilk gbeliğimde 26 kilo almıştım ama 1. yaşgününde oğlumun hepsini vermiştim hatt -1:) bu sefer ne olur bilemm ama bu gebelikte çok kilo almama gerek risk açısından.. gerçi sebze aşeriyorum sürekli, pırasa, kereviz, karnıbahar, hatta lahana.. bir de meyve..

Kızlar kilo konusunda biraz daha dikkatli olalım çünkü 5. Aydan sonra daha hızlı alıyoruz.şuan aldığımız kilolar bebeğe değil kendimize alıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…