2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ne güzel bakalım bunu ne hissediyorsun. Ne zaman randevum. Bir de tecrbeli olmak avantaj bence biz ilkler olarak Allah a emanet bilinmeze gidiyoruz :)

Sagol canim birden olunca insan korkuyo hele bnim gibi pimpirikliyse daha fena
Çok şanslısın maşallah ya bende anlık bulantılardam bıktım çok az ama oldu mu fena yapıyo

Nasılsınız kızlar? Biz biraz keyifsiziz mevsimden sanırım

Ben grip oldum olacam kaç gündür ama iyiyim genel olarak. Yarın daha iyi olucam.

Canım yarın saat 13:30da randevum.ben ve eşimin içine kız gibi doğuyor ama nedense herkesin ağzında erkek muhabbeti bakalım zaman ne diyecek bize.şimdiden kızım karnımı seviyor küçük kıyafetlerini görünce bunu kardeşim giyecek kaldıralım anne diyor çok hoşuma gidiyor böyle söylemesi :)

Kizlar merhaba ben de nasip olursa mayista bebisimi kucagima alacagim insallah. 12+3 te drum cinsiyetini soyledi ama ben pek inanamadim aslinda kendi drum olmadigi icin baska dr gittim daha once hic gitmedigim bir dr bebegin durusuna yapisina bakilacak olursa hislerimdede pek yanilmam erkek gibi duruyor dedi (kendi dr um olsa bu kadar dusunmezdim cunku genelde 12 haftada cinsiyet dediyle genelde tutuyor)ama sizce cinsiyet icin erken degil mi? kizimi 16. Hafta da ogrenmistim..

Hoşgeldin melis sadece o doktor için değil hepimizin doktoru için geçerli 12.hafta cinsiyet için erken.ama tahminde bulunuyorlar vede ekliyorlar değişmezse diye.sen yinedekesin olarak alıştırma kendini.sağlıklı sıhhati olsun önemli olan o

Merhaba kızlar benimki 12 +3 olduk cinsiyeti belli degildir daha sormadım doktora.. 1hafta önden gidiyor dedi doktor ikili test sonucunu alicam haftaya inşallah iyidir sonuç cok merak ediyorum

Merhaba,
Bir hafta önden gitmesi bende de var. Geçen cuna gittiğimde adet tarihine göre 11+3 tüm ama baş popo ölçümüne göre 12+3 dedi dr ve doğum tarihi gene değişti. Şimdi 19 mayıs olarak öngörüyoruz dedi. Bebeğin bi hafta önden gitmesinde bir sorub oluyor mu acaba?

Hayır canımsorun olmaz doğumda yine planladığın gibi devam eder.öyle 1-2 hafta önden gitmesine takılmayın.son haftalar doğum zamanı için kilosu önemli

Hosbuldum evet oncelikle saglikli olmasi elbette ailem ama cok alistirdi kendini bakalim 16 . hafta kontrolumde degisiklik olursa hayal kirikligina ugrayacaklar :)

Bnim gibi aniden bulantisi kesilip bi jc gun midesi yanan oda gecen var mi belirtim yok buda korkutuyo bni

Benimde bir gün aşırı bulantı tiksinti kusma varken, ertesi gün hiç bişi yoktu. Ne bulantı ne tiksinme ne koku... Koşa koşa dr a gittim, Allahımdan bebeğime bişi olmamıştı. Dr olabilir dedi. Ama eğer endişen varsa o kadar stres çekene kadar dr a gidip kontrol ettir için rahatlasın.

Ben aileme söylemedim kız dedi diye. Emin değil çünkü. Ama zor tutuyorum kendimi . Çünki kız yigenimin eşyalarını ayarlamislar bana . Ablam inşallah kız olur diyip duruyo pembe yatak pembe araba ve kıyafet olduğu icin. Bilmiyorum ben yanlış hissetmesim yada dr yanlış tahmin etti

Hosbuldum evet oncelikle saglikli olmasi elbette ailem ama cok alistirdi kendini bakalim 16 . hafta kontrolumde degisiklik olursa hayal kirikligina ugrayacaklar :)

Bence sen şimdiden kesin değil değişebilir diye herkese bu sinyali ver yapacak birşey yok.umarım değişmez geneldede tutturuyor doktorlar.

evelsi gün de oğlum bana dedi, erkek olacak kardeşim ben biliyorum diye, dedim nrden biliyorsun hissediyorum dedi, bi de resminde erkeğe benziyor dedi..bakalım oğlumun hisleri kuvvetlididr, tutar mı tutar:)

evelsi gün de oğlum bana dedi, erkek olacak kardeşim ben biliyorum diye, dedim nrden biliyorsun hissediyorum dedi, bi de resminde erkeğe benziyor dedi..bakalım oğlumun hisleri kuvvetlididr, tutar mı tutar:)

Onların heyecanı ve sözleri bizi daha da sabırsız yapıyor ne zaman doktor karnından çıkaracak diyor :)

Yarin gidicem serklaj icin ins bi sorun olmaz daha 5ay once bebegimi kaybettim bide bunu kaybetmk zor geliyo ama iste eger digacagi varsa kismeti varsa olur ama yoksa kisa kosa doktora gitsemde nafile

Ayy ne güzel alışmış olması benimsemiş olması maşallah diyelim. Benim de içime kız doğuyor eşime erkek doğuyormuş bakalım :)

Aman toist dikkat et şimdiden nar portakal tüket bolca
İnan havuç yiyorum sürekli neden bilmiyor canım havuç çekiyor hiç de meyve gibi yemişliğim yoktu önceden demek bebiş ihtiyaç duyuyo inşallah zararı yoktur günde 2 tane yemenin

Merhaba hoşgeldin melis bazı doktorlar tahminde bulunuyor ve bencr 12 . Hafta da yapılan tahminler tutuyor nedense :)

hiç kötü düşünmek istemiyorm nasip hersey kısmetımızde varsa rabbim nasip eder dün rüyamda annem gildeyim ellerimde hep altın var bebege hediye getirmişler bebegimde dogmus uyuyordu nunda ellerinde altın vardı hayırdır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…