Allah hayira çıkarsın inşallahhiç kötü düşünmek istemiyorm nasip hersey kısmetımızde varsa rabbim nasip eder dün rüyamda annem gildeyim ellerimde hep altın var bebege hediye getirmişler bebegimde dogmus uyuyordu nunda ellerinde altın vardı hayırdır inş
Genelde çoğu doktor istiyor bencede yaptır derim çünkü ayrıntılarda tüm organlarına el ayaklarına kalpdeki kan akışına varana dek herşeyde bakıyorlar.Kızlar bu ayrıntılı ultrason a girme olayı varya gerekli bişeymi yani özel isteyince mi oluyo yoksa ıllaki mi onu anlamadım.
detylı usg 20. hft civarında yapılıyor ve zorunlu bebeklerin organ gelişimine bakılıyor canımKızlar bu ayrıntılı ultrason a girme olayı varya gerekli bişeymi yani özel isteyince mi oluyo yoksa ıllaki mi onu anlamadım.
Rüyada altın görmek çok iyidir anlamı. Güzel, hayırlı seylere yorulurhiç kötü düşünmek istemiyorm nasip hersey kısmetımızde varsa rabbim nasip eder dün rüyamda annem gildeyim ellerimde hep altın var bebege hediye getirmişler bebegimde dogmus uyuyordu nunda ellerinde altın vardı hayırdır inş
Bence ilk zaman için park yatak alınmalı ama kenarları bombeli olanlardan almayın kapılardan geçmiyor.bebek arabasında çift yönlü olan ve tekerleri 360 derece dönebilenlerden hem puset oturtulabilen hemde bebek arabası olabilenden alınmalı.nacizane fikrim benim
Bizde buaralar araştırma yapıyoruz, aynen söylediğin seyleri duydum hep yakınlarımdan park yatak ve araba konusunda, alacağımız arabayı inş daha sonraki çocuğumuzda da kullanabilelim istiyoruz,birde Trabzonda yaşadığımız için yol şartları biraz kötü engebeler falan,sağlam olmalı diyoruz,bu durumda arabaya 1000-1200 lira gibi bir bütçe ayırmak normal mi?yoksa gerek yok mu o kadarına?
Haklisin bizde altinci ayda baslariz diyoruz ama kenara bisey konmuyo ben fikir edinmek istiyorum nevalacagimi bilmek onemli araba koltugunu tasimak agir oluyo gb geliyo ama o bezden olanlari.bbende sevmiyorum esimde oyun parkini tasimak daha kolay diyo netten yatklara da baktim buyuyebilen ahsap olanlar aklima yatti on yasina kadar kullanabilir diyo
Günde bir yada iki limon yiyorum tuzlayip :) Yesem daha da yerim yani. Ins bi zararı yoktur bunun. Tatlı şeyleri hiç sevmiyorum. Sizin de özellikle yediğiniz bişey varmı :)
Canım kesinlikle doğru düşünmüşsün bende 2 yıl önce o fiyata almıştım ama yeni çıkmıştım o araba şimdi aynı fiyata iyi araba alabilirsin
pırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)Günde bir yada iki limon yiyorum tuzlayip :) Yesem daha da yerim yani. Ins bi zararı yoktur bunun. Tatlı şeyleri hiç sevmiyorum. Sizin de özellikle yediğiniz bişey varmı :)
Sende serklaj olcktin dimi nerde olcnpırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)
gamlı baykuş olmak istemem ama ben de öyle düşünüyorum, allah korusun hepsi sağsağlim gelsinler inşallah ama yine de 6-7 aya kadar bişey alamayacağım sanırm.. özellikle bu sefer risk olduğu için alırsam ve bişey olursa çok üzülürüm gibi geliyor..Ben gecen hamileligimde ayni sizin gibi cok heycanliydm sunu alim bunu alim dedim 5,ayimda almaya tam baslicaktimki o ay bebegimi katbettim o yuzden allah hayallerinizi bosa cikarmasin bn nasip olursa son iki ay ne alcaksam alcam hersey paraya bakar yeterki o gunler nasip olsn su an tek dusuncem bebegimin saglikli olmasi
istanbulda olacağım canım.. ben birkaç doktora gittim farklı görüşler var .. ameliyatlrımı yapan doktor izmirde o hamileliğe göre karra vrelim olman gerekebilirdedi, istanbuldaki ilk doktor kesin olman grek dedi sonrasında grek yok ddi, veyanlış ölçüm yaptı değiştirdim, ikinci dokor riskin yok spor bile yapabilirsin dedi lekenmelerim başladı, son doktor doğru ölçüm yaprı vajinal bakmak gerekiyor ölçüme, diğerleri karından bakmıştı ve izmirde amliyat yapan dokor ile aynı ölçtü.. şuan onunla ilerliyoruz.. ve bana kesinlikle olman gerek dedi, şuan herşey yasak, seyahat, spor, ilişki ve gebelik sonuna kadar da öyle gideckmiş.. normalde yasaklam hiçbirşey ama durumun riskli dedi.. bakalım hayırlısı..Sende serklaj olcktin dimi nerde olcn
Bnimde hersey yasak yarin olsamda rahatlasam diyorum stres stress surekkiistanbulda olacağım canım.. ben birkaç doktora gittim farklı görüşler var .. ameliyatlrımı yapan doktor izmirde o hamileliğe göre karra vrelim olman gerekebilirdedi, istanbuldaki ilk doktor kesin olman grek dedi sonrasında grek yok ddi, veyanlış ölçüm yaptı değiştirdim, ikinci dokor riskin yok spor bile yapabilirsin dedi lekenmelerim başladı, son doktor doğru ölçüm yaprı vajinal bakmak gerekiyor ölçüme, diğerleri karından bakmıştı ve izmirde amliyat yapan dokor ile aynı ölçtü.. şuan onunla ilerliyoruz.. ve bana kesinlikle olman gerek dedi, şuan herşey yasak, seyahat, spor, ilişki ve gebelik sonuna kadar da öyle gideckmiş.. normalde yasaklam hiçbirşey ama durumun riskli dedi.. bakalım hayırlısı..
ay bir de lahana turşusu, deliiyorummm..az önce bile gittim geldim mutfakta kavanozu tırtıkladım.. şimdi bunlar kız belirtisi değil de nedir??pırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)
Ne güzel hep faydali şeyler istiyormuş canın :) ben ilk ayda kaşık kaşık yedim nutellalari. Sonrasında elimi sürmedim :)pırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?