2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay bir de lahana turşusu, deliiyorummm..az önce bile gittim geldim mutfakta kavanozu tırtıkladım.. şimdi bunlar kız belirtisi değil de nedir??
Canım aynen ben de limon turşu yemekten bir hoş oldum. Ben de anneme kesin kızım olacak diyorum da o da çok heveslenme abinde ben hep limon yerdim diyo :) sivilceler de cabası. Kocakari laflarina göre benimki kesin kız canım :)

inşallah bakalım bizim pipi düşecekmi 2 hafta sonra:)

canim lekelerinin gelmesinin sebebi nedir? kist falan varmi acaba sende?

bende 5,6 haftalik iken gelmeye basladi. 9 haftalik iken leke aded gibi cogaldi. 9 gundur hala leke leke geliyor, bugun yine yogunlasti. Doktorum sebebini bilmiyor.
Bel agrilarim ve 2 gundurde bacagima kadar bir agri var. yurt disindayim, bu yuzden turkiyedeki gibi kafama gore bir baska doktora yada hastahaneyede gidemiyorum...
korkudan is bile yapamiyorum artik, leke gordukce piskolejim bozuldu valla

lekeenme çeşitli nedenlerle olabilir, bneim plasenta şağıda idid progestron ile azaldı..
rahim ağzı yetmezliği nedeniyle serklaj yapılıyor.. sen hangi ülkedesin? bn de ilk doğumumu yurt dşında yapmıştım..

bu ikinci gebeligin sanirim yurt disinda degil, ogleyse cok sanslisin, cunku bir cok ulkede bu tur rahatsizliklari asla ciddiye almiyorlar. Ben kendim Hollanda'dayim. Tahmin olarak sadece lekelerin su, su nedenlerden olabilir diyorlar
insallah bebekelrimiz bizimle kalir, saglikla kucagimiza aliriz.

Kizlar canim et istedi yedimde ama bazilarini zor cignedim az pismis gibiydi biswy olurmu ya. Cig et yemeyin diolarya: (

Ben artik disaridan gelen yorumlara tikadim kulagimi Allah hepimize saglikli hayirli uzmeyecek evlat versin canim.benimde belli degil cinsiyet canim dr erken dedi bakmadi bile

Yarin gidicem serklaj icin ins bi sorun olmaz daha 5ay once bebegimi kaybettim bide bunu kaybetmk zor geliyo ama iste eger digacagi varsa kismeti varsa olur ama yoksa kisa kosa doktora gitsemde nafile

Yaa geçmiş olsun canım. Bende geçen yıl bi bebeğimi kaybettim toparlanmam bi yılımı aldı. Şimdi yeniden hamileyim ve aklım çıkıyor bir şey olaak diye. Ama dediğin gibi Rabbim ekmeğini verdiyse dünyaya gelecek inşallah. İçim sıkıldığında bol bol dua ediyorum başka elimden bir şey gelmiyor. Allahım isteyeb herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İçini ferah tutmaya çalışmak en iyisi. Stres bebeği mahveder. Allah yardımcın olsun şimdiden canım

Kizlar canim et istedi yedimde ama bazilarini zor cignedim az pismis gibiydi biswy olurmu ya. Cig et yemeyin diolarya: (
içini ferah tut canım. evham yapma kendi kendine. inş. bir şey olmaz. ama et konusunda dikkatli ol. hatta dışarıdan sebze salata tarzı şeyler yememek lazım. çünkü etten geçebilen güzel yıkanmayan kıvırcıktan da geçebiliyor.

evet ikinci gebeliğim ilkinden sonra bazı ameliyatlar geçirdim rahim ağzımı bir kısmı alındığı için normalden kısa bu ndenle serklaj olucam ben de.. ilk gebeliğimde hiç böyle bir sorunum yoktu..ama ben de Belçikadaydım ve orada da bir kaç doktor değiştirmiştim..içine sinmiyorsa sen niye değiştiremiyorsun??
Ayy cok güldüm canımm :) bakalım belki de düşer hayırlısı olsun :) ben de haftaya pazartesi gidip göreceğim neyi var neyi yok tabi gösterirse :)
doktora da söyledim o da çok güldü, pek sanmm ama bakalım dedi:)
çiğ et konusunda dikkatli ol ben dışarda isem hemen geri gönderip yenien pişirtiyorum özellikle köftelerin içleri pişmiyor, salata da sadec çoban yiyorum biraz havuç da içine..

araba muhabbeti olmuş biz dün eşimin gazıyla aldık arabamızı. aslında eşimin yeğenine doğum günü hediyesi almaya haşim işcan'a gitmiştik orda bir arabayı çok beğendi eşim benim de istediğim özelliklerde olunca aldık çıktık.

allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin diyorum artıık çünkü bana göre biraz erken henüz korkuyorum çocuğa bi şey olur onlar da göz görgüsü beni çıldırtır kırar atarım diye. kötü düşünmeyeyim neyse :)

bi yanda da haklı bir sürü masraf bekliyor bizi hiç değilse büyük parçaları alıp ödeyelim ki çocuk doğunca borcumuz olmasın dedi. bilemiyorum artık.

serklaj olacak arkadaşım alıntı yapmayı unutmuşum ama görürsen şunu diyeyim bizim okuldan bir arkadaş oldu. ilk bebeğini 6 aylıkken erken doğumla kaybetmişti rahim ağzı yetmezliği mi öyle bir şey yüzünden. ikinci bebeği gayet sağlıklı maşallah 1 yaşını bitirdi şimdi. can sıkıcı evet ama korkulacak bir şey değil ama o heyet raporluydu doğuma kadar yattı okula gelmedi. eğer çalışıyorsanuz doktorunuzla konuşun rapor işini. umarım her şey gönlünüzce olur.

cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun. medipoldeki doktorlar yeminli herhalde cinsiyet söylememeye. perşembe ikili test için gittik ultrasondan baktı baya detaylı. görünen bir problemi yok çok şükür bebeğin. kan testi de bu perşembe çıkacak doktora göstericez sonucunu onda da bir şey çıkmaz inşallah.

giremedim pek annemler vardı 3 haftadır. umarım herkes bebişlerle birlikte çok çok iyidir.

Öncelikle umarım güzel sonuçlar alırsınız,Allah hepimizin gönlüne göre versin..Benim eşimde aynen senin eşin gibi düşünüyor, alışveriş için erken olma konusuna gelince kaderimize ne yazılmışsa bizim de bebeğimizin de göreceği o,o yüzden son aylara da gelmiş olsak hiç bir garanti yok,öyle düşünecek olursak bebeğin doğmasını beklemekten başka çare olmaz ama o da mümkün değil tabi, iyi düşünmek lazım bence ki bebeği de strese sokmayalım,ki bana çocuk sahibi olanlardan şimdiden alışverişini yap sonradan ağırlaştıkça zor oluyor dolaşmak diyenlerde var,bu yüzden bence tamamen tercih meselesi..Arabanızda hayırlı uğurlu olsun güzel güzel kullanmak nasip olsun inş..Nasıl bir ürün ne marka ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba bir mahsuru yoksa? :)

:))
:) bende 3 kilo almisim canim

Amin canım hepimiz sağlıklı olduğu haberlerini alalım inş her gittiğimizde.

Mamas&papas markası sola modeli. Cybex aton ana kucağıyla aldık travel sistem olması için. Bin liraydı. E bebekte falan çok daha farklı fiyatlar istanbulda olan varsa haşim işcana bir uğrasın derim araba bakmaya. Araba biraz ağır 9.5 kilo ama bizim evimiz bahçeli. Asansörünüz varsa da problem olmaz ama 2-3 kat merdiven çıkmak zor olur onu diyeyim. Onun dışında katlanınca oldukça küçük. Benim araba micra bagajına rahatlıkla sığıyor. Tekerlerleri sürümü falan da rahat. Bakalım memnun kalırız inş. Bir de araba alırken tam yatmasına dikkat etmek gerekiyormuş doktorumun dediğine göre. İlk üç ay yatar pozisyonda kullanmalıymışız arabayı ya da ana kucağıyla araba bakarken aklınızda bulunsun canlarım.

Canim merabalar,oncelikle hayirli olsun bebisin cinsiyetini ogrenmissin sanirim cin takvimine bakmismiydin hic merak ediyorum gercekten denildigi kadar tutuyor mu

Selam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…