Aleykümselmö canım ben daha öğrenmedim cinsiyetini ama inanmıyorum nedense. Tutmayan gördüm çünküüSelam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
Benimki tuttu valla. Erkek ama kesinleşmesi için detaylıyı bekliyoruz.Selam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
İnşallah görürsün canım gerçekten zaman geçmek bilmiyor ama alamasan da randevu üzülme bebişin iyi olsun da inşallah :) hem bak yeni görmüşsünİyi akşamlar güzel anneler
Ben ilk defa bebeğimi geçen hafta gördüm ve hep aklımda yine görmek istiyorum ama daha randevum 19 aralıkama sanırım dayanamicam Nette araştırdım özel klinik var orda cinsiyetini de ogrene bilirmisim (buaradayurtdışında kalıyorum, burda ultrason sadece iki defa) salı günü için randevu alacam dua edin Nolur sali günü sıra olsun bebegimi yine gorebileyim. ins cinsiyetini de öğrenirim cokk merak ediyorum bende
Cinsiyet belli değil henüz.evet bende kız olur sivilcesi olanlar die duymuştum.ama herkeste farklıda olabiliyor galiba.tam net öğrenince haber et :)aynen canım yadekolte bolgsi hatta bazen omuzlarda bile çıktı pütür pütür.. bebeğinin cinisyeti belli mi?sivilce için kız derler ama bize erkek olailir dedi dr.. daha kesin değil..
Ne guzel artk hergun bebisinin pit pitlarini duyarsin:)Kızlar angelsounds dopler aldim bu aksam eve gelip hemen denedim once kendi nabzimdan baska bi sey duyamadim ve telaslandimama sonunda bebegimin yerini buldum ve o muhtesem pit pitlari derinden de olsa duydum harika ve cok ic rahatlatici idi:) 14. haftam bitio ve cok yuksek olmasa da duyuluyor almayi dusunenler icin paylasmak istedim:)
Günaydıngünaydın kızlar
İyi akşamlar canım sabırsızlanıyorum pzt yeni bir doktor ve cinsiyeti ne acaba. Tam 16. Haftada olucam.
Bu arada haftasonları forum daha boş sanki :)
Günaydın ya ne kötü insanlar var her trlü insanın hevesi boğazında kalsın istiyorlarEn iyisi kız evlat diyenlerden birisi de kalkmış gelinine bak hadi sizde yapın bu seneyi kaçırmayın bu sene oğlan senesi kaç kişiden duyduk erkek diye diyor eee bize gelince kız iyiydi şimdi erkek niye desteklendi tutarsız karı inşallah gelinin bir tane daha kız doğurur dedim içimden insanı günaha sokuyorlar ya sanki aynı senede hem kız hem oğlan doğmuyor seri üretim mi bu hep aynı çıksın
Ne zaman randevun canım merak etme iyidir zaten o haftalarda cinsiyet için gittiğinde hiç bi işe yaramıyor ya net söylemiyor çoğu. Tabi söyleyen dr var :)Günaydın herkese mutlu haftalar
Ne güzel biz daha 12.haftadayız bebişim ne halde bilmiyorum ara ara bulantı haricinde birşey yok hissetmek istiyorum hayırlısıs ile
Rüyada altın kız bebek demişti anneannem, ben de görmüştüm rüyamda, hayırlısıyla dünyaya gelirler inşallah, şimdiden geçmiş olsun, dikkat edin kendinize ve bebişe..hiç kötü düşünmek istemiyorm nasip hersey kısmetımızde varsa rabbim nasip eder dün rüyamda annem gildeyim ellerimde hep altın var bebege hediye getirmişler bebegimde dogmus uyuyordu nunda ellerinde altın vardı hayırdır inş
Bir ara ben de limon yiyordum tuzlayıp şimdi geçti o isteğim :)Günde bir yada iki limon yiyorum tuzlayip :) Yesem daha da yerim yani. Ins bi zararı yoktur bunun. Tatlı şeyleri hiç sevmiyorum. Sizin de özellikle yediğiniz bişey varmı :)
Siz nerelisiniz ki :) pişi bizde de var çok kişi bilmez ondan sordum, ben Artvinliyim bu aradapırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)
aslında tutuyorum kendimi 13 bitince gitsem mi belki cinsiyetini söylerler diye en son 7 haftalıkken Ankarada gitmiştim burada daha hiç gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı :)Ne zaman randevun canım merak etme iyidir zaten o haftalarda cinsiyet için gittiğinde hiç bi işe yaramıyor ya net söylemiyor çoğu. Tabi söyleyen dr var :)
Günde bir yada iki limon yiyorum tuzlayip :) Yesem daha da yerim yani. Ins bi zararı yoktur bunun. Tatlı şeyleri hiç sevmiyorum. Sizin de özellikle yediğiniz bişey varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?