2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
Aleykümselmö canım ben daha öğrenmedim cinsiyetini ama inanmıyorum nedense. Tutmayan gördüm çünküü

Selam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
Benimki tuttu valla. Erkek ama kesinleşmesi için detaylıyı bekliyoruz.

İyi akşamlar güzel anneler

Ben ilk defa bebeğimi geçen hafta gördüm ve hep aklımda yine görmek istiyorum ama daha randevum 19 aralık ama sanırım dayanamicam Nette araştırdım özel klinik var orda cinsiyetini de ogrene bilirmisim (buaradayurtdışında kalıyorum, burda ultrason sadece iki defa) salı günü için randevu alacam dua edin Nolur sali günü sıra olsun bebegimi yine gorebileyim. ins cinsiyetini de öğrenirim cokk merak ediyorum bende

İnşallah görürsün canım gerçekten zaman geçmek bilmiyor ama alamasan da randevu üzülme bebişin iyi olsun da inşallah :) hem bak yeni görmüşsün

aynen canım yadekolte bolgsi hatta bazen omuzlarda bile çıktı pütür pütür.. bebeğinin cinisyeti belli mi?sivilce için kız derler ama bize erkek olailir dedi dr.. daha kesin değil..
Cinsiyet belli değil henüz.evet bende kız olur sivilcesi olanlar die duymuştum.ama herkeste farklıda olabiliyor galiba.tam net öğrenince haber et :)

Kızlar angelsounds dopler aldim bu aksam eve gelip hemen denedim once kendi nabzimdan baska bi sey duyamadim ve telaslandim ama sonunda bebegimin yerini buldum ve o muhtesem pit pitlari derinden de olsa duydum harika ve cok ic rahatlatici idi:) 14. haftam bitio ve cok yuksek olmasa da duyuluyor almayi dusunenler icin paylasmak istedim:)

Ne guzel artk hergun bebisinin pit pitlarini duyarsin:)

Günaydın kızlar vallahi ben kızımda tatlı yedim şimdi kısmetse oğlum olcak bunda da çok ekşi yedim dün canımı sıkan bir şeyler oldu size anlatayım insanlar kıskanıyor diye düşünüyorum artık bakın şimdi 1 kızım var bir tane daha olsa aaa aynımıymış yine derlerdi oğlan olsa değişik olurdu erkek evlat başka babalar söylemese de hep erkek isterler denir şimdi oğlum olcak şimdi ki laf da doğduğunda ferah günü yarın bir gün büyüdü mü karşıdan el sallar hele bir de el kızını aldın mı hepten umut kız evlat gibi olmaz diyorlar ay dedim sağolun şimdiden korkuttunuz tabi her evlat bir mi sanki benim babam kocam anam diye ölcek ayy sinir oluyorum şu tarz insanlara ya

En iyisi kız evlat diyenlerden birisi de kalkmış gelinine bak hadi sizde yapın bu seneyi kaçırmayın bu sene oğlan senesi kaç kişiden duyduk erkek diye diyor eee bize gelince kız iyiydi şimdi erkek niye desteklendi tutarsız karı inşallah gelinin bir tane daha kız doğurur dedim içimden insanı günaha sokuyorlar ya sanki aynı senede hem kız hem oğlan doğmuyor seri üretim mi bu hep aynı çıksın

Günaydın herkese mutlu haftalar

İyi akşamlar canım sabırsızlanıyorum pzt yeni bir doktor ve cinsiyeti ne acaba. Tam 16. Haftada olucam.
Bu arada haftasonları forum daha boş sanki :)

Ne güzel biz daha 12.haftadayız bebişim ne halde bilmiyorum ara ara bulantı haricinde birşey yok hissetmek istiyorum hayırlısıs ile

Günaydın ya ne kötü insanlar var her trlü insanın hevesi boğazında kalsın istiyorlar

Günaydın kızlarrr bugün kontrolüm var 9.40 da bana dua edin bebişim iyi olsun :)

Günaydın herkese mutlu haftalar

Ne güzel biz daha 12.haftadayız bebişim ne halde bilmiyorum ara ara bulantı haricinde birşey yok hissetmek istiyorum hayırlısıs ile
Ne zaman randevun canım merak etme iyidir zaten o haftalarda cinsiyet için gittiğinde hiç bi işe yaramıyor ya net söylemiyor çoğu. Tabi söyleyen dr var :)

Rüyada altın kız bebek demişti anneannem, ben de görmüştüm rüyamda, hayırlısıyla dünyaya gelirler inşallah, şimdiden geçmiş olsun, dikkat edin kendinize ve bebişe..

pırasa,lahna, havuç salatsı bol limonlu, pişi, armut ve ayva:))tatlı benim de çok istemiyor oysa oğlumda nutella kaşıklardım gec klkıp:)
Siz nerelisiniz ki :) pişi bizde de var çok kişi bilmez ondan sordum, ben Artvinliyim bu arada

Ne zaman randevun canım merak etme iyidir zaten o haftalarda cinsiyet için gittiğinde hiç bi işe yaramıyor ya net söylemiyor çoğu. Tabi söyleyen dr var :)
aslında tutuyorum kendimi 13 bitince gitsem mi belki cinsiyetini söylerler diye en son 7 haftalıkken Ankarada gitmiştim burada daha hiç gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı :)

Günde bir yada iki limon yiyorum tuzlayip :) Yesem daha da yerim yani. Ins bi zararı yoktur bunun. Tatlı şeyleri hiç sevmiyorum. Sizin de özellikle yediğiniz bişey varmı :)

tatlı canavarı olan ben hamile kaldığımdan beri canım hep ekşi tuzlu şeyler çekiyordu, doktorum limon tansiyonu düşürür demişti, gebelikte zaten tansiyon düşermiş, eğer devamlı ölçme imkanın varsa ve düşmüyorsa zararı olacağını hiç düşünmüyorum ama benim gibi tansiyonun gebelikte düşmüşse ara vermeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…