2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye
a.s canım benim çin takvimine göre kız ama bebeğimiz erkek olacakmış:) tutmuyor yani fazla inanma

günayddınn.boşver cnm elalemi ne yazıkkı bırılerı hep konusurrr.hiç kulak asma ile

günaydın kızlar uyanır uyanmaz yazmak istedim iki gündür bulantım baya azaldı çok az oluyor artık geceleri içim kzınırdı kalkıp meyve falan yerdim oda geçti rahat bi şekilde uyuyabiliyorum artık bunlar sevindirici ama dün uzanıyodum koltukda kapı çaldı bi an için hızlı kalktım heralde kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu sonra bi iiki dk içinde geçti korkmaya başladım iki düşügüm var biri karnımda öldü bebege bişi mi oldu diye aklım çıkıyor ilçede oturuyorum kadın dgm dr. sadce cuma günleri geliyor gidemiyorum da çatlayacam meraktan kendi dr. da on gün önce gittim çok güzel herşey yolunda demişti beliritiler geçmeye başladı mı sizdede yardımsı olursanız sevinirim...

Canim arkadasim butceni bilemem ama bence cok araba icin aslinda bende senin gb diger bebiste de kullanirim diyodum ama yine deeskiycek ortalama birsey alip yetinmek istiyorum zatenoteki bebise kadae. Uzun surw kullancaz kasasi eskimese kumasi eskir ben 300 tl yi asmayo dusunmuyorm sana. Da tavsiyem bu yonde

aynısı ıkı uc hafta bana olmustu. ınternettende baktım ani kalkmalar . yada yatakta yön değiştirmelerde o lur yazıo. doktora gıttım hıcbı sıkıntı yok. boşuna uzulme canım

günaydın kızlar.. nasılsınız.. dün ilk defa kendime hamile kıyafeti aldım.. pantolonlarım çok sıkıyordu, bir pantolon aldım ve rahatladım.. aslında hiç kilo almadım ama azıcık göbüşüm var ve azcık bile sıksa pantolonlar tedirgin oluyorum bebişe zararı olur diye..
bu arada ben biraz daha iyiyim.. lekelenmelerim geçti çok şükür.. inşallah bebeğim de iyidir..

canım belirtiler geçmeye başlıcak artık korkma.. hepimizin tek düşüncesi zaten ya bebeğime bişey olmuşsa diye.. doktora giderken de bi yandan mutlu bi yandan korku dolu gidiyoruz.. normal canım çok normal.. bebeişi hissettiğimizde daha rahat olucaz eminim az kaldi biraz daha sabredelimm... ben de dün çok yoruldum bütün gün bebek iyi mi diye düşündüm durdum o kadar düşündüm ki kabus dolu bii gece geçirdim...

Günaydınn kuzumm.. çok sevindim lekelerinin geçmesinee.. :) kızzzzzzzz sen nasıl kilo almadın bana da söyle yahuu

aynısı ıkı uc hafta bana olmustu. ınternettende baktım ani kalkmalar . yada yatakta yön değiştirmelerde o lur yazıo. doktora gıttım hıcbı sıkıntı yok. boşuna uzulme canım
inşallah canım yaa kötü de düşünmek istemiyorum da bebege zara vermemek için işte aklımdan da çıkaramıyorum belirtilerde azaçlınca bi anda panik oldum heralde cuma kesin gidicem bakalım ne diceksaol ilgilendigin için

senın ggene belırtılerın azalmıs benım bır sabah bırden kesıldı. yedım ya kendımı bı hafta doktora gıdene kadar. olabılırmıs

Günaydın ya ne kötü insanlar var her trlü insanın hevesi boğazında kalsın istiyorlar

Günaydın kızlarrr bugün kontrolüm var 9.40 da bana dua edin bebişim iyi olsun :)
iyi haberlerle gel inşallah..

Siz nerelisiniz ki :) pişi bizde de var çok kişi bilmez ondan sordum, ben Artvinliyim bu arada
İzmirliyim ben normalde ama İstanbuld'da yaşıyorum. İzmirde'de çok yapılıur pişi ve lokma..

geçmiş olsun ani kalkmalarda olabiliyo, sabah beri benim e sol kasığımda ağrı var, gece ani dönüş yaptım sanırım,bir deoğlum bizim yanımızageldi, gece teklm atmasın diye hep sl tarafıma yattım ondan sanırırm..

saol tatlım geçti çok şükür.. kilo konusunu hemen söyleyeyim canım.. her gün kanama, her gün leke, her gün stres.. ağlamalar falan derken insanın boğazından lokma geçmiyor.. işte bir haftadır falan bişeyler yemeye başladım.. ben de aksine kilo alayım biraz istiyorum.. çünkü normalde de zayıfım, hamileyken azıcık kilolu olayım istiyorum.. yememe hiç dikkat etmedim.. ne süt içtim ne yumurta yedim.. hiç bişey yapmadım yani.. inşallah bebişe zararı olmaz..

Gözünaydın, bebişinin iyi olmasına çok sevindim.
Cinsiyet konusunda da Allah gönlüne göre versin
15'in de benim doktor kontrolüm var heyecanım zirvedeee

senın ggene belırtılerın azalmıs benım bır sabah bırden kesıldı. yedım ya kendımı bı hafta doktora gıdene kadar. olabılırmıs
inşallah kötü bişi yoktur işte evham yaoıyorum birazcık 2 düşük olunca insanın aklına gelmiyo degil

saol canım belirtiler kesilince de panik oldum cuma ögrenicem artık bakalım

Gözünaydın, bebişinin iyi olmasına çok sevindim.
Cinsiyet konusunda da Allah gönlüne göre versin
15'in de benim doktor kontrolüm var heyecanım zirvedeee

saol canım benım. senınde ıyı gecer umarımmmm bıan once gecsın gunlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…