saol tatlım geçti çok şükür.. kilo konusunu hemen söyleyeyim canım.. her gün kanama, her gün leke, her gün stres.. ağlamalar falan derken insanın boğazından lokma geçmiyor.. işte bir haftadır falan bişeyler yemeye başladım.. ben de aksine kilo alayım biraz istiyorum.. çünkü normalde de zayıfım, hamileyken azıcık kilolu olayım istiyorum.. yememe hiç dikkat etmedim.. ne süt içtim ne yumurta yedim.. hiç bişey yapmadım yani.. inşallah bebişe zararı olmaz..
cınsıyet soylemısmıydı cnmSağolun kızlar biraz sıra var inşallah güzel geçer her seferinde daha çok heyecanlanıyorum
Hayırlı haberlerini bekliyoruz, cinsiyet için mi gidiyordun?Sağolun kızlar biraz sıra var inşallah güzel geçer her seferinde daha çok heyecanlanıyorum
Ins hayirli haberlerle donersin canim..Günaydın kızlar:) yarın 2 li taramamız var. Bebeğimi göreceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Bende rüyamda çeyrek altın gördüm. Geçen günde rüyamda eşim iki tane altın bilezik almıştı. Hayırdır inşallah... Altın kız demekmiş, bilezik de erkek... Belki dr um yarın bir tahmin de bulunur.
kıyamam canım ya ben de stres olduğum günler yiyemiyodum.. bi de çok ekmek yedim ilk zamanlar ben ekmeksiz her şeyden midem bulanıyordu ... o yüzden çok aldım şimdi ekmeği azalttım... sağlklı beslenmeye çalışıyorum..
Hiç bi zararı olmamıştır canım çünkü bebişler 3ay boyunca bizim depoladıklarımızı kullanıyorlar oyüzden onlar gereken vitamini alıyorlar ama sen eksik kalıyorsun... şimdiden itibaren bizden besleniyorlar o yüzden süt içmeye yumurta yemeye başla canım.. ben mutlaka her gün bi bardak süt içiyorum bir yumurta yiyorum... ve sanki süt içtiğimde bebiş çok mutlu oluyor bişeyler hissediyorum :)
:) evet beklemek cok heyecanlandiriyor canim ins guzel haberler donersinSağolun kızlar biraz sıra var inşallah güzel geçer her seferinde daha çok heyecanlanıyorum
içmeye başla hemen canım.. içemezsen salep yap sıcak çikolata yap sütten içine bal falan at... ben de et yiymiyordum yeni yeni başladım yemeye ama tavuk ve balık hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim diyebilirmmm.... benim de kontrole 15gün var canım ... daha çook varben de üzülüyorum, bari bundan sonra dikkat edeyim diyorum.. dün ilk defa süt aldım ama içmedim daha.. bugün başlıycam inşallah.. ayy damak tadımda tümden değişti.. çoğu şeyi yiyemiyorum hiç.. et yiyemiyorum, tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum.. çok huysuzum çok.. bakalım ne olacak.. bir daha ki kontrole daha 3 hafta var.. senin ne zaman bir daha ki kontrol canım?..
Korkma canim ani kalktiin icindir bendede oluyor hapsirinca birden felaket sekildegünaydın kızlar uyanır uyanmaz yazmak istedim iki gündür bulantım baya azaldı çok az oluyor artık geceleri içim kzınırdı kalkıp meyve falan yerdim oda geçti rahat bi şekilde uyuyabiliyorum artık bunlar sevindirici ama dün uzanıyodum koltukda kapı çaldı bi an için hızlı kalktım heralde kasıgıma bıçak saplanır gibi oldu sonra bi iiki dk içinde geçti korkmaya başladım iki düşügüm var biri karnımda öldü bebege bişi mi oldu diye aklım çıkıyor ilçede oturuyorum kadın dgm dr. sadce cuma günleri geliyor gidemiyorum da çatlayacam meraktan kendi dr. da on gün önce gittim çok güzel herşey yolunda demişti beliritiler geçmeye başladı mı sizdede yardımsı olursanız sevinirim...
Hayır olsun rüyan canım. Kontrol iyi geçer inşallah güzel haberlerle gelGünaydın kızlar:) yarın 2 li taramamız var. Bebeğimi göreceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Bende rüyamda çeyrek altın gördüm. Geçen günde rüyamda eşim iki tane altın bilezik almıştı. Hayırdır inşallah... Altın kız demekmiş, bilezik de erkek... Belki dr um yarın bir tahmin de bulunur.
Bende aynıyim canım dün az pişmiş et yedim diye kendi kendimi yediminşallah kötü bişi yoktur işte evham yaoıyorum birazcık 2 düşük olunca insanın aklına gelmiyo degil
Bende sadece hafta sonları yumurta yiyorum. Sütü hergün içemiyorumben de üzülüyorum, bari bundan sonra dikkat edeyim diyorum.. dün ilk defa süt aldım ama içmedim daha.. bugün başlıycam inşallah.. ayy damak tadımda tümden değişti.. çoğu şeyi yiyemiyorum hiç.. et yiyemiyorum, tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum.. çok huysuzum çok.. bakalım ne olacak.. bir daha ki kontrole daha 3 hafta var.. senin ne zaman bir daha ki kontrol canım?..
Hayırlısı olsun canım. Ama rüyalarımda bir ipucu vermiyor bana cinsiyet konusunda.. Çeyrek altın kızmış, altın bilezik erkek. İkisini de gördüm ben :) bir forumda okumuştum birisi rüyasında altın bilezik görmüş oğlu olmuş. Rüya tabirlerinde de bilezik erkek bebek demek yazıyor.gecen ben altın bılezık bulup taktım doktor kız olabılır dedı. kafam karıstı sımdı
Amin canım inşallah...Ins hayirli haberlerle donersin canim..
Yok canim demedi sdc artik baslamamiz lazim dedi. Bir gun kalsiyum bir gun magnezyum aliyorum.Bana da karninda sertlik var dedi magnezyum verdi sana bisey dedi mi
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Bu tarz insanlar rahatsız iyice karar verdimGünaydın ya ne kötü insanlar var her trlü insanın hevesi boğazında kalsın istiyorlar
Günaydın kızlarrr bugün kontrolüm var 9.40 da bana dua edin bebişim iyi olsun :)
Yok canım yeni öğrendikcınsıyet soylemısmıydı cnm
Evet ve öğrendimm :)Hayırlı haberlerini bekliyoruz, cinsiyet için mi gidiyordun?
:) evet beklemek cok heyecanlandiriyor canim ins guzel haberler donersin
Daha öğrenemedim canım bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum öğrenirsem yazarım :)Ekşi yiyen arkadaşlarda cinsiyet öğrenen var mı bende limona takmış durumdayım limon ve turşu :) ilkinde de limon yiyordum oğluşum oldu.
Senin az kalmışş ne güzell ne haftaya hangi gün güdeceksinDaha öğrenemedim canım bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum öğrenirsem yazarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?