2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

kıyamam canım ya ben de stres olduğum günler yiyemiyodum.. bi de çok ekmek yedim ilk zamanlar ben ekmeksiz her şeyden midem bulanıyordu ... o yüzden çok aldım şimdi ekmeği azalttım... sağlklı beslenmeye çalışıyorum..
Hiç bi zararı olmamıştır canım çünkü bebişler 3ay boyunca bizim depoladıklarımızı kullanıyorlar oyüzden onlar gereken vitamini alıyorlar ama sen eksik kalıyorsun... şimdiden itibaren bizden besleniyorlar o yüzden süt içmeye yumurta yemeye başla canım.. ben mutlaka her gün bi bardak süt içiyorum bir yumurta yiyorum... ve sanki süt içtiğimde bebiş çok mutlu oluyor bişeyler hissediyorum :)

Günaydın kızlar:) yarın 2 li taramamız var. Bebeğimi göreceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Bende rüyamda çeyrek altın gördüm. Geçen günde rüyamda eşim iki tane altın bilezik almıştı. Hayırdır inşallah... Altın kız demekmiş, bilezik de erkek... Belki dr um yarın bir tahmin de bulunur.

gecen ben altın bılezık bulup taktım doktor kız olabılır dedı. kafam karıstı sımdı

Ins hayirli haberlerle donersin canim..

ben de üzülüyorum, bari bundan sonra dikkat edeyim diyorum.. dün ilk defa süt aldım ama içmedim daha.. bugün başlıycam inşallah.. ayy damak tadımda tümden değişti.. çoğu şeyi yiyemiyorum hiç.. et yiyemiyorum, tatlı olan hiç bişeyi yiyemiyorum.. çok huysuzum çok.. bakalım ne olacak.. bir daha ki kontrole daha 3 hafta var.. senin ne zaman bir daha ki kontrol canım?..

içmeye başla hemen canım.. içemezsen salep yap sıcak çikolata yap sütten içine bal falan at... ben de et yiymiyordum yeni yeni başladım yemeye ama tavuk ve balık hamile kaldığımdan beri ağzıma sürmedim diyebilirmmm.... benim de kontrole 15gün var canım ... daha çook var

Korkma canim ani kalktiin icindir bendede oluyor hapsirinca birden felaket sekilde

gecen ben altın bılezık bulup taktım doktor kız olabılır dedı. kafam karıstı sımdı
Hayır olsun rüyan canım. Kontrol iyi geçer inşallah güzel haberlerle gel

Iyi haftalar anneler ve fasulyecikleri.. bende 3 kilo aldim.bana gore cok oldu. Artik yemeklerden once 1 bardak sut iciyorum.oda acligimi kesiyor.c.tesi doktora gidecektim ama anneme cok usudumu soyledim oda vitaminsiz kaldigimi soyledi.ctesi beklemeyip pers gunu git doktora yoksa bunyen zayiflar iyice dedi.sanirim pers gidicem 12+5 olucam ikili test icin

Bende sadece hafta sonları yumurta yiyorum. Sütü hergün içemiyorum etten tiksindim resmen. Hele yağlı et görmek istemiyorum... Balık da yemiyordum. Geçen hafta başladım yemeye. Haftada 1 gün balık yemeye çalışcam artık. Belim çok ağrıyor. Özellikle ayakta fazla kaldığımda oturunca yerimden zor kalkıyorum. Kuyruk sokumum ağrıyor. Yeteri kadar kalsiyum almadığım için olabilir. Dikkat etmek lazım. Zorlada olsa yiyip içmeye çalışılmalı. Biliyorum ama uygulayamıyorum malesef
Hayırlısı olsun canım. Ama rüyalarımda bir ipucu vermiyor bana cinsiyet konusunda.. Çeyrek altın kızmış, altın bilezik erkek. İkisini de gördüm ben :) bir forumda okumuştum birisi rüyasında altın bilezik görmüş oğlu olmuş. Rüya tabirlerinde de bilezik erkek bebek demek yazıyor.
Ins hayirli haberlerle donersin canim..
Amin canım inşallah...

Günaydın ya ne kötü insanlar var her trlü insanın hevesi boğazında kalsın istiyorlar

Günaydın kızlarrr bugün kontrolüm var 9.40 da bana dua edin bebişim iyi olsun :)
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Bu tarz insanlar rahatsız iyice karar verdim

cınsıyet soylemısmıydı cnm
Yok canım yeni öğrendik

Hayırlı haberlerini bekliyoruz, cinsiyet için mi gidiyordun?
Evet ve öğrendimm :)

:) evet beklemek cok heyecanlandiriyor canim ins guzel haberler donersin

Sağol canım

Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…