- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Ayyy toistcimm çok sevindim hayırlı olsun güzel prensesin. Ne güzel öğrendin artık net bi şekilde. Darısı haftaya ban :)Yok canım yeni öğrendik
Evet ve öğrendimm :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
yahu biz bu şekilde nasıl tamamlıycaz 9 ayı valla kramp mı girdiydi agrı mı olduydu öffffBende aynıyim canım dün az pişmiş et yedim diye kendi kendimi yedim
Canım kendi doktoruma randevum 3 aralikta. Onu beklemiycem ben. Baska doktora gitcem 16. Haftaya giriyo cinsiyetini öğrenirim belki diye :) haftaya pazartesi düşünüyorum. Sırf biraz daha büyüsun diye bekliyorum :)Senin az kalmışş ne güzell ne haftaya hangi gün güdeceksin
Yok canım yeni öğrendik
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
Hiçbişey olmaz canım Allahın izniyle. Biz hasta değiliz ki eğer kanaman falan olmadıysa progeatan kullanmıyorsan tedirgin olma. Bel ağrısı önemliymiş canım. Direk belden anlaşılırmış. Ben bugün biraz yordum kendimi ve hemen belim başladı
Bu arada kızlar incir hurma ve ceviz keseye çok faydalıymış
Bel ağrıyınca ne oluyormuş? Ben ayakta kaldığım zaman yada iş yapıo kendimi yorduğum zaman çok ağrıyor. Bir kaç gece hatta o kadar çok ağrıdı ki oturmadın hep yattım ama aklıma hiç kötü bişi gelmediydi.
Bir iki ay önce ben de altın bilezik görmüştüm canım rüyamda. Düğündeki bileziklerimi görmüştüm. Hayır olsun diyelim. Altın görmek güzeldir :)gecen ben altın bılezık bulup taktım doktor kız olabılır dedı. kafam karıstı sımdı
Hayır olsun rüyan canım. Kontrol iyi geçer inşallah güzel haberlerle gel
Tebrik ederim toistcim :) çok sevindim :) ne güzel haberlerle dönmüşsün :) darısı bizlere olsun. Hayırlı evlat olsunlar inşallahYok canım yeni öğrendik
Sağol canım
Kızlar hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Allahım a şükür bebeğim çok iyi el sallıyor. Hopluyo badas kurmus arada bacağını kaldırıyor. Ense kalınlığı 1.3 çok iyı dedi burun kemiği iyi . Bide kan verdım ikili test için bi hafta sonra çıkacak. Cinsiyeti için çok uğraştı ayak parmak larını bile gordum. Cook tatliyi çizgi cizgi. En son baktı baktı kıza benzio ama sakın alışveriş yapma dedi. Değişirmi bilmiyorum Allahım saglikla doğmasıni nasip etsin inşallah hepimizinkini
Yok canım yeni öğrendik
Sağol canım
günaydın kızlar hafta sonu girmedim hiç cumartesi ikili teste girdik herşeyimiz çok iyiymiş bize bir hareketler yapıyor kızlar görseniz çok büyümüş yavrum keseyi doldurmaya başlamış artık cinsiyetini söylemedi artık sonuçlar haftaya çıkacak kendi doktoruma kaldık yani parmaklarını sallıyordu ellerini değil yalnız parmaklar kıpır kıpırdı yavrumun
ikimizde aynı gün gitmişiz bizimde ense 1,10 muş ama cinsiyet söylemedievet en önemlisi sağlıklı olsunlar da
nedenprogstan kullanmıyrsan dedin:) merak ettim. ben kullanıyorum da:)
Bence kız :)Günaydın kızlar:) yarın 2 li taramamız var. Bebeğimi göreceğim için mutlu ve heyecanlıyım. Bende rüyamda çeyrek altın gördüm. Geçen günde rüyamda eşim iki tane altın bilezik almıştı. Hayırdır inşallah... Altın kız demekmiş, bilezik de erkek... Belki dr um yarın bir tahmin de bulunur.
yahu biz bu şekilde nasıl tamamlıycaz 9 ayı valla kramp mı girdiydi agrı mı olduydu öffff
Bir iki ay önce ben de altın bilezik görmüştüm canım rüyamda. Düğündeki bileziklerimi görmüştüm. Hayır olsun diyelim. Altın görmek güzeldir :)
Merhaba arkadaşlar,
Herkes iyidir inşallah. 3 gündür öyle hastaydım ki cuma neredeyse okulda düşüp bayılacaktım. Bugün çok şükür biraz daha iyiyim. Okuyorum yazdıklarınızı ama çok sık yazamıyorum. Burada grip için önerilerinizi okudum ve gerçekten faydalı oldu. Yazanlardan Allah razı olsun. Bol C vitamini, limonlu çorba, ballı limonlu ıhlamur ile atlatmaya çalışıyorum.
Eğer yaşadığım durumu yaşayan varsa cevap yazabilirseniz çok sevinirim. Ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Yani bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketleri mi yoksa bebeğim mi bilemiyorum. Yalnız şöyle bir durum oluyor. Göbeğimi içime çekip bırakırken göbeğimin çok net bir şekilde dalgalandığını görebiliyorum. Bazen hiç içime çekmeden bile görebiliyorum dalgalanmaları. Tecrübeli arkadaşlar. Bebeğin hareketi mi bu? Elimi koyunca hissedemediğim ama dışarıdan bakınca resmen görebildiğim bi hareket var göbeğimde
saol tatlım geçti çok şükür.. kilo konusunu hemen söyleyeyim canım.. her gün kanama, her gün leke, her gün stres.. ağlamalar falan derken insanın boğazından lokma geçmiyor.. işte bir haftadır falan bişeyler yemeye başladım.. ben de aksine kilo alayım biraz istiyorum.. çünkü normalde de zayıfım, hamileyken azıcık kilolu olayım istiyorum.. yememe hiç dikkat etmedim.. ne süt içtim ne yumurta yedim.. hiç bişey yapmadım yani.. inşallah bebişe zararı olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?