2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayyy toistcimm çok sevindim hayırlı olsun güzel prensesin. Ne güzel öğrendin artık net bi şekilde. Darısı haftaya ban :)

Senin az kalmışş ne güzell ne haftaya hangi gün güdeceksin
Canım kendi doktoruma randevum 3 aralikta. Onu beklemiycem ben. Baska doktora gitcem 16. Haftaya giriyo cinsiyetini öğrenirim belki diye :) haftaya pazartesi düşünüyorum. Sırf biraz daha büyüsun diye bekliyorum :)

Ay, maşallah. Sağlıklı olmasına çok sevindim. Resmen poz vermiş baksana ufaklığa
Darısı cümlemizin başına, benim cinsiyet için çok var daha, 11+3 olduk bugün...

nedenprogstan kullanmıyrsan dedin:) merak ettim. ben kullanıyorum da:)

gecen ben altın bılezık bulup taktım doktor kız olabılır dedı. kafam karıstı sımdı

Hayır olsun rüyan canım. Kontrol iyi geçer inşallah güzel haberlerle gel
Bir iki ay önce ben de altın bilezik görmüştüm canım rüyamda. Düğündeki bileziklerimi görmüştüm. Hayır olsun diyelim. Altın görmek güzeldir :)

Tebrik ederim toistcim :) çok sevindim :) ne güzel haberlerle dönmüşsün :) darısı bizlere olsun. Hayırlı evlat olsunlar inşallah

[QUOTE="Amannn, post: 37704132, member: 58254lam arkadaslar, herkesin bebisi hayirli olsun oncelikle ...cinsiyeti belli olan arkadaslar cin takvimine bakmismiydiniz hic herkes tutuyor diyor merak ettim gercekten dedikleri kadar tutuyor mu diye[/QUOTE]
Canim bende cin takvimi erkek diyordu dogrucokti

Herkeslere günaydın, herkeslere iyi haftalar kızlar :)
Cumartesi sabah erkenden randevum vardı, sabırsızlıkla gittiğim kontrolden mutlulukla ayrıldım. 1 aydır görmüyordum bebişi, şimdi kocaman olmuş. :) 2 gün geriden geliyordu ama şimdi 2 gün önden gidiyor :) Farkı fazlasıyla kapatmış. Cuma günü öğlen ikili test için çağırdı. Belki o zaman cinsiyeti de görürüz dedi. Sabırla bekliyorum. Çünkü cumartesi günü bize poposunu dönüp yattı arkadaş :) Umarım herkesin gebeliği yolundadır, sevgiyle kalın :)

kızlar günaydın.. bu sabah erkenden işe geldim. 2 hafta çok yoğunum. dün bütün gün sancım oldu çok korktuk. sanırım gaz sancısıydı.

günaydın kızlar hafta sonu girmedim hiç cumartesi ikili teste girdik herşeyimiz çok iyiymiş bize bir hareketler yapıyor kızlar görseniz çok büyümüş yavrum keseyi doldurmaya başlamış artık cinsiyetini söylemedi artık sonuçlar haftaya çıkacak kendi doktoruma kaldık yani parmaklarını sallıyordu ellerini değil yalnız parmaklar kıpır kıpırdı yavrumun

ikimizde aynı gün gitmişiz bizimde ense 1,10 muş ama cinsiyet söylemedi evet en önemlisi sağlıklı olsunlar da

Evet ve öğrendimm :)

Sağol canım

Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)[/QUOTE]

toist canım hayırlı uğurlu olsun....kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

ohhh cok şükür iyimiş bide net bısekılde soyledı aklında şüphe kalmadı. canım saglıklı hayırlı guzelmı guzel bı kızın olur nsallah

evet cnım keske hıc soylemeseydı kız olabılır demesı bıle benı daha cok meraklandırdı. acaba degılmı acaba kızmı acaba degılmı dıye. herkezde soruyo bısey soylemedı dıyorum ama yuzumu gomuyorum yere. hemen anlasılıyo yuzumden gulesım gelıo :)

nedenprogstan kullanmıyrsan dedin:) merak ettim. ben kullanıyorum da:)

aslında onu toist in cevabından alıntı yapmıştım ama sanırım telefondan yazarken silmişim yanlışlıkla :) üstteki alıntı, alttaki benim yazdığım :)benim mesajıma gidersen iki mesaj üstte toist in cevabı var :) ona sorabilirsin :)

Bence kız :)

Merhaba canım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben de ilk hamileliğimde her hareketi bebek hareketi zannettim 19. Haftada karnımda bir şey kaydı balık gibi hafif bastırınca diğer tarafa kaydı sonra dinlenirken yan veya sırt üstü yatınca çok sık olmaya başladı bazı arkadaşlar tekme falan demiş onlar daha sonraki haftalarda hissediliyor bebişin kemikleri güçlendiği zaman ilk hamileliği olanlar karıştırabilir çünkü şu an bağırsaklarımız çok hareketli dalgalanmalar bende de oluyo titremeler oluyo nefes alıp verirken bebek öyle hareket etmez içinizde balık varmış da dar bir alandan kayıp geçmiş gibi olacak en erken 18.haftayı bekleyin hemen farkedeceksiniz farklı hareketleri herkese sağlıklı mutlu gebelikler...

canım bende ikinci ayın basında hiçbir şey yiyemedim. endişeliydim. dr bulantı yapar diye vitamin ilacı da vermedi. canın ne istiyorsa onu ye ne istemiyorsa onu yeme, zorlama kendini hiçbişey için dedi ve ekledi, 4ncü aya kadar bebek annenin vitamin ve besin depolarından faydalanıyor, o zaman kadar senin ne yiyip yemediğinin bebeğe bir faydası yok. ama kendi sağlığın için yemeye özen göstermelisin genede. 4ncü aydan sonra bebek kordondan anne ile birlikte beslenir, o zaman önemli olur ne yiyip içtiğin dedi. Yani üzme kendini yiyemiyorum diye. haftalar ilerledikçe kendini daha iyi hissedersin psikolojik olarak iştahında açılır hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…