2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Korkma canim ani kalktiin icindir bendede oluyor hapsirinca birden felaket sekilde

hapşırınca bende de oluyor inanılmaz bir sancı, kramp gibi giriyor. genelde hapşırırken dizlerimi kendime çekmeye yada eğilerek hapşurmaya dikkat ediyorum, karın kaslarım çok kasılmasın diye ama insan endişelenmiyor değil :/

Ilk bebek miydi senin çok şanslısın kızlar anneye çok yardımcı

Bnim gibi aniden bulantisi kesilip bi jc gun midesi yanan oda gecen var mi belirtim yok buda korkutuyo bni

ben de bugun 13+1 im 2 hafta önce ve ondan bir hafta önce 2 gün tamamen kesildi. sonra yine başladı. 2 haftadır da cok bulanıyo. 2 günde bir falan çıkarıyorum. çıkarmasam da bulanıyor ama. cogu zaman bos bos ogüruyorum. bu arada bel ve kasık ağrılarım cok az. çok hafif oluyor. bakalım bugun randevum var ilk defa cok heyecanlıyım. inşallah iyi haberlerle dönerim :)

aynen bıde ınadına sankı hamılelık basladıgından berı cok hapsuruyomusum gıbı gelıo. ne kadar dıkkat etsemde kasıklar zorlanıyo direk basınc vuruyo Allah korusun

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım :) hayırlı uğurlu olsun

hayırlı haberlerle dönersın ınsallah

Ayyy toistcimm çok sevindim hayırlı olsun güzel prensesin. Ne güzel öğrendin artık net bi şekilde. Darısı haftaya ban :)

Amin canım sen de öğren artık seninkini de çok merak ediyorum :)

Ay, maşallah. Sağlıklı olmasına çok sevindim. Resmen poz vermiş baksana ufaklığa
Darısı cümlemizin başına, benim cinsiyet için çok var daha, 11+3 olduk bugün...
ben o zamanlar brndr görememiştim :)) sağol canım amin inşallah

Tebrik ederim toistcim :) çok sevindim :) ne güzel haberlerle dönmüşsün :) darısı bizlere olsun. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sağol canım ya inşallah hayırlı olsun bebiş bize :)

toist canım hayırlı uğurlu olsun....kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah[/QUOTE]

Amin canım sağol inşallah :)

ohhh cok şükür iyimiş bide net bısekılde soyledı aklında şüphe kalmadı. canım saglıklı hayırlı guzelmı guzel bı kızın olur nsallah

Evet kesin canım inşallah sağolasın ya :)

Ilk bebek miydi senin çok şanslısın kızlar anneye çok yardımcı

Evet canım ilk inşallah hayırsıyla :))

valla ya bıraz gamsız olamk gerek. daha doguruncası var atesımı cıktı doydumu kustumu aman bogazına kacmasın derken bıdaha yıcez kafayı :)=

aynen katılıyorum sana. pinpirikli oldukça sanki tüm kötü şeyleri üzerine çağırıyorsun gibi. sürekli stres, stres, stres.. bebeğe de en çok zararı stres veriyormuş keşke bende gamsız biraz umursamaz biri olaydım diyorum hep :/

Gözün aydın canım benim oh oh maşaAllah kızına ben onlarin o minik parmaklarinı yerim bizim kızlar terbiyeszmi ne hemen kendilerini gösteriyolar :) :)

benim ki 100 tl aldı anlaşmalı labaratuvarı var ankaraya gidiyomuş sonuçlar ona güveniyorum falan diyince mecbur orda yaptırdık ama daha uyguna yaptıranlar var ikili testi canım

Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)

Günaydın ay ne güzel masaAllah bebişine :)

ya bazen oturuyorum dusunuyorum neşartlarda hamılelık gecırenler var gıdasız saglıksız konstrolsuz ılaçsız oyle doguruyolar tosun gıbı. bız uzerıne düştükçe kafayı taktıkca yenı bısey buluyoruz hep.

Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)
Senin ilk bebiş miydi ikinci mi canım. Hadi inş söyler sana da, bana söylememisti o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…