- 3 Kasım 2014
- 191
- 210
- 48
Korkma canim ani kalktiin icindir bendede oluyor hapsirinca birden felaket sekilde
Ilk bebek miydi senin çok şanslısın kızlar anneye çok yardımcıYok canım yeni öğrendik
Evet ve öğrendimm :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
Bnim gibi aniden bulantisi kesilip bi jc gun midesi yanan oda gecen var mi belirtim yok buda korkutuyo bni
aynen bıde ınadına sankı hamılelık basladıgından berı cok hapsuruyomusum gıbı gelıo. ne kadar dıkkat etsemde kasıklar zorlanıyo direk basınc vuruyo Allah korusunhapşırınca bende de oluyor inanılmaz bir sancı, kramp gibi giriyor. genelde hapşırırken dizlerimi kendime çekmeye yada eğilerek hapşurmaya dikkat ediyorum, karın kaslarım çok kasılmasın diye ama insan endişelenmiyor değil :/
Yok canım yeni öğrendik
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
günaydın Canım bugün dr. Sorucaktın bel ağrilarini naptın gittinmi bebiş iyimi :)amin canim insAllah benim yarin kontrolum var gidince sorucam bakalim..
ben de bugun 13+1 im 2 hafta önce ve ondan bir hafta önce 2 gün tamamen kesildi. sonra yine başladı. 2 haftadır da cok bulanıyo. 2 günde bir falan çıkarıyorum. çıkarmasam da bulanıyor ama. cogu zaman bos bos ogüruyorum. bu arada bel ve kasık ağrılarım cok az. çok hafif oluyor. bakalım bugun randevum var ilk defa cok heyecanlıyım. inşallah iyi haberlerle dönerim :)
Ayyy toistcimm çok sevindim hayırlı olsun güzel prensesin. Ne güzel öğrendin artık net bi şekilde. Darısı haftaya ban :)
ben o zamanlar brndr görememiştim :)) sağol canım amin inşallahAy, maşallah. Sağlıklı olmasına çok sevindim. Resmen poz vermiş baksana ufaklığa
Darısı cümlemizin başına, benim cinsiyet için çok var daha, 11+3 olduk bugün...
Sağol canım ya inşallah hayırlı olsun bebiş bize :)Tebrik ederim toistcim :) çok sevindim :) ne güzel haberlerle dönmüşsün :) darısı bizlere olsun. Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sağol canım
ohhh cok şükür iyimiş bide net bısekılde soyledı aklında şüphe kalmadı. canım saglıklı hayırlı guzelmı guzel bı kızın olur nsallah
Ilk bebek miydi senin çok şanslısın kızlar anneye çok yardımcı
valla ya bıraz gamsız olamk gerek. daha doguruncası var atesımı cıktı doydumu kustumu aman bogazına kacmasın derken bıdaha yıcez kafayı :)=
Gözün aydın canım benim oh oh maşaAllah kızına ben onlarin o minik parmaklarinı yerim bizim kızlar terbiyeszmi ne hemen kendilerini gösteriyolar :) :)Yok canım yeni öğrendik
Sağol canım
Altın gördüğüm için mi canım?Bence kız :)
Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)evet cnım keske hıc soylemeseydı kız olabılır demesı bıle benı daha cok meraklandırdı. acaba degılmı acaba kızmı acaba degılmı dıye. herkezde soruyo bısey soylemedı dıyorum ama yuzumu gomuyorum yere. hemen anlasılıyo yuzumden gulesım gelıo :)
Günaydın ay ne güzel masaAllah bebişine :)günaydın kızlar hafta sonu girmedim hiç cumartesi ikili teste girdik herşeyimiz çok iyiymiş bize bir hareketler yapıyor kızlar görseniz çok büyümüş yavrum keseyi doldurmaya başlamış artık cinsiyetini söylemedi artık sonuçlar haftaya çıkacak kendi doktoruma kaldık yani parmaklarını sallıyordu ellerini değil yalnız parmaklar kıpır kıpırdı yavrumun
ikimizde aynı gün gitmişiz bizimde ense 1,10 muş ama cinsiyet söylemedievet en önemlisi sağlıklı olsunlar da
ya bazen oturuyorum dusunuyorum neşartlarda hamılelık gecırenler var gıdasız saglıksız konstrolsuz ılaçsız oyle doguruyolar tosun gıbı. bız uzerıne düştükçe kafayı taktıkca yenı bısey buluyoruz hep.aynen katılıyorum sana. pinpirikli oldukça sanki tüm kötü şeyleri üzerine çağırıyorsun gibi. sürekli stres, stres, stres.. bebeğe de en çok zararı stres veriyormuşkeşke bende gamsız biraz umursamaz biri olaydım diyorum hep :/
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
Senin ilk bebiş miydi ikinci mi canım. Hadi inş söyler sana da, bana söylememisti o zaman :)Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?