2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Stres den bebeklerimiz çok etkileniyor gerçekten. Herşeyi kafaya takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor bu yapı meselesi. Ben pek endişeli değilim bu hamileliğimde. İkinci kez anne olacağım Allah izin verirse. İkinci de insan daha rahat oluyor sanki.
 
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)

ben kastamonu da yaşıyorum, oradaki özel hastanede yaptırdım geçtiğimiz cuma. testi kendileri yapamadıkları için ankaraya gönderiyorlar. 40 tl ödedik. sonucuda bu cuma alacağız inşallah.
 
Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)
bana da 12. hafya bitince buyuk ihtimal erkek dedi. tutamadim kendimi soyledim herkese bu cuma kontrolum var. bakalim ne diyecek doktor
 
Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)

soylemeeee canım boşver onlar hemen ınanır oduruma senıde ınandırırlar bu sefer doktor baska bısey soylerse etkılenırsın. bence emınd egılım ama kız gıbı derse atıyorum soyleme ama net ve rahat kız bu derse soylersın. bu arada kızdan örnek vermem dıkkatını cektımı Allah soyletmıstır belkı :)=
 

ya ben normalde de biraz stresli ve pinpirikli bi insanım. birde geçen yıl bi düşüğüm var. o yüzzden şimdi daha bi stresli oldum ama ilk 10 haftayı atlatınca biraz rahatladım psikolojik olarak. şimdi kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. olabildiğince bebeğimle güzel bir bağ kurmaya çalışıyorum sohbet ederek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
 
Kizlar ben simdi ciktim doktordan bebis 3 gun geriden gjdiyordu simdi 4 gun onden gidiyor gayet iyi dedi suyumda iyiymis 108gr olmus bebek 12cm boyuda 3 hafta sonra 4 tarama yapicam dedi,:)
Gözün aydın canım masaAllah bebişine bende 4lü yaptirdim bu çarşamba alcam sonucu
 
Kizlar ben simdi ciktim doktordan bebis 3 gun geriden gjdiyordu simdi 4 gun onden gidiyor gayet iyi dedi suyumda iyiymis 108gr olmus bebek 12cm boyuda 3 hafta sonra 4 tarama yapicam dedi,:)
Maşallah yahu kocaman olmuş, sağlıkla sıhhatle büyüsün :)
 
Gözünüz aydın :):) Güzel güzel büyüsün inşallah :):) Darısı biz öğrenemeyenlere
 

toist canım hayırlı uğurlu olsun....kızın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah[/QUOT
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla eline al inş kızını.. Kız gibisi yok heleki ilk bebeğinse kızı garantiledin.
 
Selam arkadaşlar ben de geçen hafta Antalyada eğitimdeydim iş dolayısıyla. Bayağı dinlenebildim aslında her fırsatta ve arada odaya çıkarak.. Bu arada mesajları takip etmeye çalıştım ama telefondan zor oluyordu. Bugun hepsini okudum ama:)
cinsiyet öğrenme konususnda ben de en son öğrenenlerden olucam galiba. bugun dr kontrolüm var ve dr um garanticiymiş biraz soylemıyormus hemen dıye duydum. Eğer söylemezse bugun 16. aftadaki diğer kontrolde yani kasım sonunda veya aralık basında öğrenirim anca herhalde:) gerçi cok da merak etmıyorum. ilkinde dusuk yasadığım için bu sefer rahat ve pimpiriksisim nedense... ama yıne de ilk defa dun gece heyecanan uyuyamadım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. Bana dua edin lütfen aksama sizi bilgilendiririm:)
 

bende çok rahatsızım belimin ağrısından sanki birşeyler batıyor yan yatınca rahatıyorum

selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)

kontrole gittiğim hastanede yaptırdım canım profesör bir şeker bayan yaptı 320 tl ödedim
 

hayırlı haberlerle donersın ınsallahhh guzel guzel gorursun bebısını
 
Senin ilk bebiş miydi ikinci mi canım. Hadi inş söyler sana da, bana söylememisti o zaman :)
İkinci canım:) bende doğru tahminde bulunacaksa söylesin diye dua ediyorum canım. Değilse bende senin gibi bi üç hafta daha beklemeye razıyım. Söylemediyse vardır bunda da bir hayır.
bana da 12. hafya bitince buyuk ihtimal erkek dedi. tutamadim kendimi soyledim herkese bu cuma kontrolum var. bakalim ne diyecek doktor
Yaa bi de dr un yorumuna bağlı eğer çok emin konuşursa belki bende dayanamam sevdiklerimle paylaşırım heralde :)
:) hayırlısı olsun canım:) olabilir dediğin gibi Allah söyletmiştir belki de :) bende başkaları için birşeyler hissediyorum ama kendim için pek bişey hissedemedim

iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah... Bir de geçmişte düşük yaşayınca dediğin gibi insan ister istemez strese girer haklısın.

Evet hem ondan hem de içimden geldi kız demek bakalım hayırlısı :)
içine doğmuştur belki canım:) hayırlısı bakalım:)
 
Merhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
 
prensesın hayırlı olsun canım .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…