- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Çok sevindim canim. MaşallahKizlar ben simdi ciktim doktordan bebis 3 gun geriden gjdiyordu simdi 4 gun onden gidiyor gayet iyi dedi suyumda iyiymis 108gr olmus bebek 12cm boyuda 3 hafta sonra 4 tarama yapicam dedi,:)
Stres den bebeklerimiz çok etkileniyor gerçekten. Herşeyi kafaya takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor bu yapı meselesi. Ben pek endişeli değilim bu hamileliğimde. İkinci kez anne olacağım Allah izin verirse. İkinci de insan daha rahat oluyor sanki.aynen katılıyorum sana. pinpirikli oldukça sanki tüm kötü şeyleri üzerine çağırıyorsun gibi. sürekli stres, stres, stres.. bebeğe de en çok zararı stres veriyormuşkeşke bende gamsız biraz umursamaz biri olaydım diyorum hep :/
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
bana da 12. hafya bitince buyuk ihtimal erkek dedi. tutamadim kendimi soyledim herkeseEğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)
Özel hastanede yaptırdım 32 tl ücret verdik..selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
Eğer yarın bana da tahminde bulunursa kimseye söylemeyim diyorum. Daha 13 haftalığım çünkü. Doğru tahmin olmaz değişir falan. Ama dayanamam anneme söylerim :)
Stres den bebeklerimiz çok etkileniyor gerçekten. Herşeyi kafaya takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor bu yapı meselesi. Ben pek endişeli değilim bu hamileliğimde. İkinci kez anne olacağım Allah izin verirse. İkinci de insan daha rahat oluyor sanki.
Evet hem ondan hem de içimden geldi kız demek bakalım hayırlısı :)Altın gördüğüm için mi canım?
bana da 12. hafya bitince buyuk ihtimal erkek dedi. tutamadim kendimi soyledim herkesebu cuma kontrolum var. bakalim ne diyecek doktor
Gözün aydın canım masaAllah bebişine bende 4lü yaptirdim bu çarşamba alcam sonucuKizlar ben simdi ciktim doktordan bebis 3 gun geriden gjdiyordu simdi 4 gun onden gidiyor gayet iyi dedi suyumda iyiymis 108gr olmus bebek 12cm boyuda 3 hafta sonra 4 tarama yapicam dedi,:)
Maşallah yahu kocaman olmuş, sağlıkla sıhhatle büyüsün :)Kizlar ben simdi ciktim doktordan bebis 3 gun geriden gjdiyordu simdi 4 gun onden gidiyor gayet iyi dedi suyumda iyiymis 108gr olmus bebek 12cm boyuda 3 hafta sonra 4 tarama yapicam dedi,:)
Gözünüz aydın :):) Güzel güzel büyüsün inşallah :):) Darısı biz öğrenemeyenlereYok canım yeni öğrendik
Evet ve öğrendimm :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
Sağol canım
Kızlarrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok sağlıklı eli ayağı parmakları midesi kalbi herşeyi güzel bir kızımmmmm olacak :) :) doktor şak diye söyledi ve bizimkide bildiğin açmıştı bacaklarını :)
cok sagol canim..nasil yapiliyor 4 lu test?Gözün aydın canım masaAllah bebişine bende 4lü yaptirdim bu çarşamba alcam sonucu
amin canim insAllah hepimizin ki insAllah..Maşallah yahu kocaman olmuş, sağlıkla sıhhatle büyüsün :)
kızlar bazen tv karşısında sırt üstü aynı pozisyonda uzun süre yatınca kuyruk sokumu üstü kalkarken ağrıyo biraz... sizede oluyomu yan yatınca rahatlıyorum:)günler geçmiyo ayda 1 randevumuz var meleğimle onu çok özlüyorum
selam güzel anneler 2 li testi nerde yaptırdınız kaç tl ücret ödediniz yaptıranlar yazabilirmi lütfen :)
Selam arkadaşlar ben de geçen hafta Antalyada eğitimdeydim iş dolayısıyla. Bayağı dinlenebildim aslında her fırsatta ve arada odaya çıkarak.. Bu arada mesajları takip etmeye çalıştım ama telefondan zor oluyordu. Bugun hepsini okudum ama:)
cinsiyet öğrenme konususnda ben de en son öğrenenlerden olucam galiba. bugun dr kontrolüm var ve dr um garanticiymiş biraz soylemıyormus hemen dıye duydum. Eğer söylemezse bugun 16. aftadaki diğer kontrolde yani kasım sonunda veya aralık basında öğrenirim anca herhalde:) gerçi cok da merak etmıyorum. ilkinde dusuk yasadığım için bu sefer rahat ve pimpiriksisim nedense... ama yıne de ilk defa dun gece heyecanan uyuyamadım. inşallah hayırlı haberlerle gelirim. Bana dua edin lütfen aksama sizi bilgilendiririm:)
İkinci canım:) bende doğru tahminde bulunacaksa söylesin diye dua ediyorum canım. Değilse bende senin gibi bi üç hafta daha beklemeye razıyım. Söylemediyse vardır bunda da bir hayır.Senin ilk bebiş miydi ikinci mi canım. Hadi inş söyler sana da, bana söylememisti o zaman :)
Yaa bi de dr un yorumuna bağlı eğer çok emin konuşursa belki bende dayanamam sevdiklerimle paylaşırım heralde :)bana da 12. hafya bitince buyuk ihtimal erkek dedi. tutamadim kendimi soyledim herkesebu cuma kontrolum var. bakalim ne diyecek doktor
:) hayırlısı olsun canım:) olabilir dediğin gibi Allah söyletmiştir belki de :) bende başkaları için birşeyler hissediyorum ama kendim için pek bişey hissedemedimsoylemeeee canım boşver onlar hemen ınanır oduruma senıde ınandırırlar bu sefer doktor baska bısey soylerse etkılenırsın. bence emınd egılım ama kız gıbı derse atıyorum soyleme ama net ve rahat kız bu derse soylersın. bu arada kızdan örnek vermem dıkkatını cektımı Allah soyletmıstır belkı :)=
iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah... Bir de geçmişte düşük yaşayınca dediğin gibi insan ister istemez strese girer haklısın.ya ben normalde de biraz stresli ve pinpirikli bi insanım. birde geçen yıl bi düşüğüm var. o yüzzden şimdi daha bi stresli oldum ama ilk 10 haftayı atlatınca biraz rahatladım psikolojik olarak. şimdi kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum. olabildiğince bebeğimle güzel bir bağ kurmaya çalışıyorum sohbet ederek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
içine doğmuştur belki canım:) hayırlısı bakalım:)Evet hem ondan hem de içimden geldi kız demek bakalım hayırlısı :)
prensesın hayırlı olsun canım .Yok canım yeni öğrendik
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?