2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım çok geçmiş olsun olmadığının farkına vardım birşeyi yoktur bebişinin inşallah çok dikkat et yorma kendini doktor iyi dese de bir süre daha dinlen

Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine canım.

toist kızın hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ben en son öğreneceğim galiba ikili testte göremedik haftaya kendi doktorum ne diyecek söylesin artık

yalnız değilsin :) bende öğrendim diyemem,%80 kız diyor ama kesinleşmeden inanasım gelmiyor,çevremde de kız diye heveslenip erkek çıkanlar vardı

toist hayırlı olsun :)

Geçmiş olsun canım Rabbım meleğini korusun

yalnız değilsin :) bende öğrendim diyemem,%80 kız diyor ama kesinleşmeden inanasım gelmiyor,çevremde de kız diye heveslenip erkek çıkanlar vardı

toist hayırlı olsun :)

böylesı daha kotu ıste hıc soylemeseler daha ıyı :) merak ettırıyolar ınsanı. özellıkle aıleme soylemek ıcın sabırsızlanıyorum. herkez okadar soruyokı :)

ya 2 hafta önce 12. haftamda ikili test sırasında o kdr küçük ve belirsizdi ki kuzum. cinsiyeti konusunda en ufak bi fikrimiz olmadı doktorumla. 2 hafta oldu sizler cinsiyetleri söyledikce meraktan catlayasım geliyor. 2 hafta sonra 16.haftamda görürürz ancak bizde. bazen de bırakim ögrenmiyim. dogana kdr süpriz olsun diyorum:)))) kıyafetleri odası falan da sarı yeşil bişeyler alırım diyorum:) herikisine de uygun olan:))) ne dersiniz kızlar? :))))

bu arada folik asiti bıraktım artık 14.hafta itibari ile, elevit pronatala basladım..

ben dayanamam. dayansam bıle mıllet okadar cok soruyokı benıde meraklandırıolar. senın ıkı hafta sonra net bıseklde olur artık

Aynen canim bende topluyorum bacaklarimi ama yinede saplaniyor bi agri ama sukurki sorun olmuyor

Kızlar şimdiye kadar sadece sağ kalçam ağrıyordu ara sıra, bazen ayakta fazla kaldığımda tetikliyordu.
Bir kaç gün önce bu sefer sol kalçam da başladı artık ağrımaya...
Bildiğiniz sol ayağımın üzerine basamıyorum.
Dün akşam da baş ağrısı başladı, uyudum uyandım hala ağrıyor hafifledi öğleden sonra... ilaç içememek ne kötü

Dikkat et o vakit canim guzel haberlerle gel ins

kıyamam benım kalça agrısı gectı bugunde mıde eksımesı agrısı var hafıften. napalım analık zor mezıyet :)

kalça ağrısıs bende de çok var, ikiye ayrılıyor sanki..

Bne de bunda çok daha rahtım gibi..ilkinde çok evham oluyordum..

toist kızın hyırlı olsun canım..

Yarın benimde ameliyat öncesi kontrolüm var bebeğe ve cinsiyte bakar mı acaba yoksa sadece rahim ağzına bakar bilemdim

ben dayanamam. dayansam bıle mıllet okadar cok soruyokı benıde meraklandırıolar. senın ıkı hafta sonra net bıseklde olur artık
Kizlar ciktim bende muaynemden cocuk ultarinda 4 gun onde gidiyor herseyi normal ama cok sukur...cinsiyet konuunda zorlayinca kiza benziyor ama alisveis yapma dedi simdi beklicez 1 ay daha

kıyamam benım kalça agrısı gectı bugunde mıde eksımesı agrısı var hafıften. napalım analık zor mezıyet :)
Eşimde öyle diyor
Bu arada benim mide yanması geçti 1-2 gündür yok. Belki tekrar edebilir de...
Bir de bu kalça ağrıları hamileliğin ilerleyen aylarında olması gerekmiyor mu henüz çok erken yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…