- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
Merhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine canım.Merhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
toist kızın hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsin inşallah ben en son öğreneceğim galiba ikili testte göremedik haftaya kendi doktorum ne diyecek söylesin artık
2liden bi farki yok canım kan veriyosun dr. Yine bebeğin ölçûmlerini yapıyor ayni yani canımcok sagol canim..nasil yapiliyor 4 lu test?
amin canim insAllah hepimizin ki insAllah..
Geçmiş olsun canım Rabbım meleğini korusunMerhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
yalnız değilsin :) bende öğrendim diyemem,%80 kız diyor ama kesinleşmeden inanasım gelmiyor,çevremde de kız diye heveslenip erkek çıkanlar vardı
toist hayırlı olsun :)
ya 2 hafta önce 12. haftamda ikili test sırasında o kdr küçük ve belirsizdi ki kuzum. cinsiyeti konusunda en ufak bi fikrimiz olmadı doktorumla. 2 hafta oldu sizler cinsiyetleri söyledikce meraktan catlayasım geliyor. 2 hafta sonra 16.haftamda görürürz ancak bizde. bazen de bırakim ögrenmiyim. dogana kdr süpriz olsun diyorum:)))) kıyafetleri odası falan da sarı yeşil bişeyler alırım diyorum:) herikisine de uygun olan:))) ne dersiniz kızlar? :))))
bu arada folik asiti bıraktım artık 14.hafta itibari ile, elevit pronatala basladım..
Aynen canim bende topluyorum bacaklarimi ama yinede saplaniyor bi agri ama sukurki sorun olmuyorhapşırınca bende de oluyor sukurki maz bir sancı, kramp gibi giriyor. genelde hapşırırken dizlerimi kendime çekmeye yada eğilerek hapşurmaya dikkat ediyorum, karın kaslarım çok kasılmasın diye ama insan endişelenmiyor değil :/
Dikkat et o vakit canim guzel haberlerle gel insMerhaba arkadaslar bende bi suredir giremiyodum cunku persembeden beri yatiyorum bebegin esinin cok asagiya dustugunu dinlenmem gerektigini yoksa kanamayla bebege zarar gelebilecegini soyledi doktor. Bu aralar gercektende cok yormustum kendimi sikintimda yoktu normal hayatima devam ettim ama dikkat etmek lazimmis. Carsamba gunu tekrar bakilcak umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
kıyamam benım kalça agrısı gectı bugunde mıde eksımesı agrısı var hafıften. napalım analık zor mezıyet :)Kızlar şimdiye kadar sadece sağ kalçam ağrıyordu ara sıra, bazen ayakta fazla kaldığımda tetikliyordu.
Bir kaç gün önce bu sefer sol kalçam da başladı artık ağrımaya...
Bildiğiniz sol ayağımın üzerine basamıyorum.
Dün akşam da baş ağrısı başladı, uyudum uyandım hala ağrıyor hafifledi öğleden sonra... ilaç içememek ne kötü
kalça ağrısıs bende de çok var, ikiye ayrılıyor sanki..kızlar bazen tv karşısında sırt üstü aynı pozisyonda uzun süre yatınca kuyruk sokumu üstü kalkarken ağrıyo biraz... sizede oluyomu yan yatınca rahatlıyorum:)günler geçmiyo ayda 1 randevumuz var meleğimle onu çok özlüyorum
Bne de bunda çok daha rahtım gibi..ilkinde çok evham oluyordum..Stres den bebeklerimiz çok etkileniyor gerçekten. Herşeyi kafaya takmamak lazım ama insanın elinde olmuyor bu yapı meselesi. Ben pek endişeli değilim bu hamileliğimde. İkinci kez anne olacağım Allah izin verirse. İkinci de insan daha rahat oluyor sanki.
Kizlar ciktim bende muaynemden cocuk ultarinda 4 gun onde gidiyor herseyi normal ama cok sukur...cinsiyet konuunda zorlayinca kiza benziyor ama alisveis yapma dedi simdi beklicez 1 ay dahaben dayanamam. dayansam bıle mıllet okadar cok soruyokı benıde meraklandırıolar. senın ıkı hafta sonra net bıseklde olur artık
Tamam canim tesekkur ederim hayirlisi artik..2liden bi farki yok canım kan veriyosun dr. Yine bebeğin ölçûmlerini yapıyor ayni yani canım
Turkce yazsaymisim iyiymis anlamissinizdir umarimKizlar ciktim bende muaynemden cocuk ultarinda 4 gun onde gidiyor herseyi normal ama cok sukur...cinsiyet konuunda zorlayinca kiza benziyor ama alisveis yapma dedi simdi beklicez 1 ay daha
Kızlar şimdiye kadar sadece sağ kalçam ağrıyordu ara sıra, bazen ayakta fazla kaldığımda tetikliyordu.
Bir kaç gün önce bu sefer sol kalçam da başladı artık ağrımaya...
Bildiğiniz sol ayağımın üzerine basamıyorum.
Dün akşam da baş ağrısı başladı, uyudum uyandım hala ağrıyor hafifledi öğleden sonra... ilaç içememek ne kötü
Eşimde öyle diyorkıyamam benım kalça agrısı gectı bugunde mıde eksımesı agrısı var hafıften. napalım analık zor mezıyet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?