2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kayıtsız kalamadim bu konuya... sabah sabah o kadar sinirlendim ki... evlat bu ya kızı erkeği mi var ... herkes kız çocuğunu diri diri gömerken Peygamber Efendimiz sav omuzlarında taşırmis kızlarını. .. nasıl bir zihniyet moral bozucu dolu her taraf... böyle bir negatif yaklaşım görmedim. .. siz kulaklarınızi tıkayın lütfen. .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin... cinsiyeti önemli değil. ..

Merhabalar Bayanlar beniim oğlum oluyormuş :) Rabbime hamdolsun gönlümüze göre oldu. Bşr kızım vardı 2 yaşında birde oğlumuz olucak inş.
Ama bir sorun var dedi dk. bir sıvı gördü bebeğimin kalbi ve midesi arasında perşembe günü 2.düzey usg giricez inş.kötü bişey çıkmaz..Bir yandan sevindik bir yandan üzüldük.

canım korkulacak bir şey yoktur , içini ferah tut , sen ,iyi ol ki bebişin de iyi olsun :) ayrıca paşamız da hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsinnn inşş.. :)

canım ya, ben de eşimle önce sağlıklı olsun tabi de kızımız olsun isterdik, ama doktor daha erkenden erkege benziyor dedi, simdi oglumuz oglumuz diye seviyoruz , ama şuna inan cidden senin bir kızın olmasını cok istiyorum, oyle heyecanlısın ki kız haberleri aldıkca, kız bebekleri duydukça, rabbim inşallah önce sağlıklı sonra da gönlüne göre verir :))

Biliyomusun canım dnden beri onu düşünüyorum ya kaynvalidesi eşi ailesi böyle diyenler napıyor nasıl bir zorluk Allahım. Ya kız erkek farketmezli diyelim kadın kız istiyor erkek olunca da bu tepkiler var ve ben hala şoktayım. İnan böyle insanlara yazıklar olsun dinden insanlıktan vicdandan anlamıyorlar.
Ve canım bende onlara zaten bende koz istiyordum dedim baştan beri kız hissediyordum dedim bana diyorlarki korkundandır. Bu şnsanlar erkek çocuk için savaşan insanlar çünkü. Ve ben şok oldum ya inanamadım. Ne demek korkundan. Nefret ettim en mutlu olmam gereken gnden oyüzden bu sitemlerim Allahtan siz varsınız ya eşime de anlatamıyorum ki o da üzülcek boşyere

canım korkulacak bir şey yoktur , içini ferah tut , sen ,iyi ol ki bebişin de iyi olsun :) ayrıca paşamız da hayırlı olsun :)
Teşekkürler canım kızımız vardı zaten herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun die dua ettim.Kzıım prensesiim canım o benim bir tane daha olsa asla hayır demem kız evlat daha iyidir derler hatta hep :)
Ama birde erkeği tadıcaz sağlıklı olsun inş. kafam hep orda üzülüyorum ister istemez perşembeyi iple çekiyorum. inş. bişe çıkmaz

Canım öncelikle oğluşun hayırlı sağlıklı salih bir evlat olsun. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz kalbini ferah tut Ya Şafi okuyabilirsin usg ye kadar. İnşallah da bebişinin hiç bişeyciği yoktur

Kesinlikle çol sinir bozucu ben hiç tahmin etmiyordum böyle tepkiler alabileceğimi çok savunmasızdım ama şuandan itibaren daha dikkatliyim. Herkesi kendim gibi sanıyorum sevinceke hayırlı olsun diyecek ama çok art niyetli insan var maalesef

Oğluşunuza çok sevindim üzülmuein inşallah birşey yoktur Allah böyle sınıyor bizi demekki. Bende dün çok istediğim oldu diye sevinirken akşamında üzüntüden ağladım. Vardır bir hayır inşallah kötü birşey çıkmaz

Slm kızlar 2 gündür giremedim herkes iyidir umarım.öncelikle toiste yazmak istedim lütfen silkelen ve kendine gel kızınla geçireceğin muhteşem günlerin hayalini kurmaya başla.benim bir kızım var ve tüm makyaj malzemelerimi birlikte kullanıyoruz.ve tüm rujlarım ya kırık ya ıssırılmış şekilde:) çocuğun erkeği kızı olmaz hayırlı evlat olur unutma.

Bebek arabasına gelince bence kaliteli birşey alın 2. Bebeğe kullanırsınız.ben paketledim kaldırdım yepyeni duruyor.
Biyolojikden haber varmı nasıl geçmiş operasyonu acaba

Bu arada dün benim kontrolüm vardı ense ölçümü yapıldı.ikili test için kan verdim cinsiyet için erkek olabilir dedi çıkıntıyı gösterdi ama kızlardada klitoris bazen uzun olabiliyor karışabilir dedi.eşim erkek olabilir diye dendiğinde kızım kadar bana düşkün olmaz bence diyor :)

slm kızlaaarr eskısı gbı gıremıyorummm ( kafayı yemek uzereyım yaa cok morelım bozuk 4 gun once kaynpederm geldı ewde kocam ben kaynpederm yasıoruz bıze daıre verdı ama kıracının cıkmasını beklıycez ama kayınoederm hıcc hamılelıkten anlamıo ew cafe gıbı oldu gelen gden cay kahve servısı bıde bıraz pis allahım lavabo temzlemekten bıktım (( napıcm blmıyormm gunde 4 paket sıgara ıcıo ewn ıcı less gbı kokuyo

M MASAL06 benim kızım tam tersi annecik biraz eşim de oğlum olsun ki siz gününüzü görün diye takılıyor bize Ben ikili test yaptırmadım. Kızımda yaptırmıştım ama bu kez istemedim . Bir sıkıntı çıksa bile aldırmayacağım çünkü, bir de yanılma payı oluyor ihtimal üzerine malum. Ben de eğer sağlıklıysa da moralimi bozmanın bi manası yok diye düşündüm. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bu arada benimde 18 mayıs gözüküyor doğum tarihi ama sezeryan olduğu için erken gelecek bebiş :)

ay herkes cinsiyeti öğrenmiş ben daha erken diye randevu almadım hemen alıyorum çok merak ediyorum evde bir buçuk yaşında oğlum var çok istiyorum kızım olsun Rabbim hayırlısıyla iki meyveyide tattırır bana inşallah tabi öncelikle hayırlı evlatlar olmaları şartıyla :) bir sürü prensesim olsun isterdim açıkcası kızlarbi başka oluyor yaa <3

Melis benimki direk babacı.bende erkek olsun bana düşkün olsun görürsünüz diyorum :) babayla bildiğin aşk yaşıyorlar işden birlikte geliyoruz eve kapıyı açıyor babam gelmiş diyor beni görüncede ismimle hitap ediyor cadııı.

Canım eşin devreye girse anlatsa yani hamile insan için gerçekten misafir ağırlamak zor.helede temizlik konusu olunca Allah yardımcın olsun bence eşini araya sokarak halletmeye çalış

BurcuMelek sen nasilsin gulum kac gundur aklimdasin giremiyorumda dortlu testin ciktimi,bende persembe gidicem doktora bu sefer bisey desin artik ya,sabirsizlanip yarina randevu almak istiyorum ama bi gun daha gecsin dedim,bu arada bebisin kipirtilarini hissediyorum bi kac gundurilk basta karinca gezinmesi gibiydi dun biraz daha hissedilir oldu,kizimda 16.haftada baslamisti bu sefer bekledigim icin erken hissettim galiba,opuyorum seni sekerim persembe giremezsem bilki cinsiyet belli olmamistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…