- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsinnn inşş.. :)bizde cinsiyetiini öğrendik erkek:)
Kayıtsız kalamadim bu konuya... sabah sabah o kadar sinirlendim ki... evlat bu ya kızı erkeği mi var ... herkes kız çocuğunu diri diri gömerken Peygamber Efendimiz sav omuzlarında taşırmis kızlarını. .. nasıl bir zihniyet moral bozucu dolu her taraf... böyle bir negatif yaklaşım görmedim. .. siz kulaklarınızi tıkayın lütfen. .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin... cinsiyeti önemli değil. ..Çook güzelmiş ya maşallah güle güle gitinsin inşallah fındığını da gördük :)
Evet geçiştirmeyi öğrenmem gerek canım inşallah öğrenirim onu da sağol :)
Tabi ki canım kümse yanlış anlamasın lütfen bu benim ilk çocuğum inanın erkek de deseler gram üzülmezdim bukadar seviniridim ya benim sinir olduğum durum herkesi istediğine göre yorum yapması. Mesela okuldaki arkadaşlarm kızım olsun istiyorlardı çok sevindiker ama erkek olsun isteyen ailelerin yorumları. Ve benim dün en mutlu olmam gerekn gündü. Olay bu yoksa kız erkek ne farkedecekki erkeğin de kızın da hayırlısı inşallah ki ikinci çocuğum olsaydı belki diğer cünsten isterdim yalan yok ama bu ilk
Sağol canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Sanırım ilk çocuğu kız olmuş olanlar beni çok iyi anladı. Siz üstesinden gelmişsiniz inşallah bende gelicem
İnşallah yapıcam canım sağol :)
BendeDegismez canim sen merak etmw bana da erkek. Dedi 14. Hafta da ben herkese erkek dedim bile
Merhabalar Bayanlar beniim oğlum oluyormuş :) Rabbime hamdolsun gönlümüze göre oldu. Bşr kızım vardı 2 yaşında birde oğlumuz olucak inş.
Ama bir sorun var dedi dk. bir sıvı gördü bebeğimin kalbi ve midesi arasında perşembe günü 2.düzey usg giricez inş.kötü bişey çıkmaz..Bir yandan sevindik bir yandan üzüldük.
Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsinnn inşş.. :)
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah :)bizde cinsiyetiini öğrendik erkek:)
Biliyomusun canım dnden beri onu düşünüyorum ya kaynvalidesi eşi ailesi böyle diyenler napıyor nasıl bir zorluk Allahım. Ya kız erkek farketmezli diyelim kadın kız istiyor erkek olunca da bu tepkiler var ve ben hala şoktayım. İnan böyle insanlara yazıklar olsun dinden insanlıktan vicdandan anlamıyorlar.toist hiç sıkma canını sen. en önemlisi senin yakın ailenin verdiği tepki, bak ne güzel eşinin kız bebek sevgisi, sonra kayınvalidenin güzel bakış açısı.. senin için bunlar önemli olsun. boşuna üzülüpte bebeğinide üzme bu hassas haftalarda. diğerleri cahillikten öyle diyorlar, benimde çevrede duyduğum insanlar var öyle, sanki kendileri kız olarak doğmamış, sanki her kadın damızlık da erkek doğurmak zorunda. o kadar sinirleniyorum ki bu tip insanlara... kız da evlat erkek de evlat.. ollssuunn diyenlere de valla çok istedik kız oldu de geç gülümseyerek, muşmula gibi kalır suratları. sabah sabah sinir çıkardım valla
Teşekkürler canım kızımız vardı zaten herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsun die dua ettim.Kzıım prensesiim canım o benim bir tane daha olsa asla hayır demem kız evlat daha iyidir derler hatta hep :)canım korkulacak bir şey yoktur , içini ferah tut , sen ,iyi ol ki bebişin de iyi olsun :) ayrıca paşamız da hayırlı olsun :)
Merhabalar Bayanlar beniim oğlum oluyormuş :) Rabbime hamdolsun gönlümüze göre oldu. Bşr kızım vardı 2 yaşında birde oğlumuz olucak inş.
Ama bir sorun var dedi dk. bir sıvı gördü bebeğimin kalbi ve midesi arasında perşembe günü 2.düzey usg giricez inş.kötü bişey çıkmaz..Bir yandan sevindik bir yandan üzüldük.
Kesinlikle çol sinir bozucu ben hiç tahmin etmiyordum böyle tepkiler alabileceğimi çok savunmasızdım ama şuandan itibaren daha dikkatliyim. Herkesi kendim gibi sanıyorum sevinceke hayırlı olsun diyecek ama çok art niyetli insan var maalesefKayıtsız kalamadim bu konuya... sabah sabah o kadar sinirlendim ki... evlat bu ya kızı erkeği mi var ... herkes kız çocuğunu diri diri gömerken Peygamber Efendimiz sav omuzlarında taşırmis kızlarını. .. nasıl bir zihniyet moral bozucu dolu her taraf... böyle bir negatif yaklaşım görmedim. .. siz kulaklarınızi tıkayın lütfen. .. rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin... cinsiyeti önemli değil. ..
Canım eşin devreye girse anlatsa yani hamile insan için gerçekten misafir ağırlamak zor.helede temizlik konusu olunca Allah yardımcın olsun bence eşini araya sokarak halletmeye çalışslm kızlaaarr eskısı gbı gıremıyorummm( kafayı yemek uzereyım yaa cok morelım bozuk 4 gun once kaynpederm geldı ewde kocam ben kaynpederm yasıoruz bıze daıre verdı ama kıracının cıkmasını beklıycez ama kayınoederm hıcc hamılelıkten anlamıo ew cafe gıbı oldu gelen gden cay kahve servısı bıde bıraz pis allahım lavabo temzlemekten bıktım (( napıcm blmıyormm gunde 4 paket sıgara ıcıo ewn ıcı less gbı kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?