2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..

Eklentiler

• 20141108_161644.webp
    239,8 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2014-11-10-19-15-16.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 97
günaydın kızlar ve merakla beklenen bebişleri;
kızlar dün gittim hamile bölümüne iki tane hamile taytı aldım kendime çünkü kotlarım artık karnımı çok sıkıyor dün iş çıkışı hemen gittim aldım artık büyümeye başlıyoruz teyzeleri

toist canım milletin ne dediği hiç umrunda olmasın senin bebeğin ister kız olsun ister erkek olsun bu kimseyi bağlamaz bence sende hiç muhabbetini bile yapma geçiştir. yeterki sağlıklı olsunlar doğsunlar ne güzel kızın olacak sağ kolun olacak o senin...

Günaydın herkese kız erkek farketmez ilk çocuk tabi iki duyguyu da tatmak isterim hayırlı olsun anneye babaya ...şimdi kızlarıda çok övmeyelim dimi forumun yarısınında erkek bebeği olacak. Birini överken tatlı prenslerin suçu ne... Sağlıklı olsunlarda

Canim benim ya.kiz evlat gibisi yokk valla.cok sanslisinki kizin olacak.sen olene kadar senin eteginde olacak.hic takilma kimseye.sakin cevap bile verme daha uzulursun. Bosver laf soylesinlet.nazar degmez bebegine
Evet aslında cevap verip daha da üzülürüm ben kesin. Oyüzden takmamayı öğrenmem lazım sağol canım bende yoksa bunların sonu gelmicek

Kesinlikle katılıyorum olsunn diyenlerden biri de annem hep kızarım olsun ne demek diye kızı erkeği var mı hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Yani teselli ediyorlar diye sanıyorlar ama olsuuunn nedir ya sanki sakat bu çocuk Allah korusun. Hiç kıymet bilmiyoruz hiç

Ayy çok güzel maşallah canım darısı başıma ben şanslı bir insanımdır zaten çok hassas kırılganım kızım olursa beni anlat bana destek olur. Hep bunu düşündüm ama insanların o dilleri işte. En iyisi dediğiniz gibi tadını çıkarmak :) sağol canım haklısım gardımı alıp hepsine kocaman güleceğim :)

öyle canım tabi allah hayırlı evlat eylesin önceliklede arkadaşın baya canı sıkılmış moral babında yoksa prenslerinde yeri ayrı tabi benim bi kızım var şimdide saglıklı bi oglusum olursa çok sevinirim her iki evlat sevgisinide yaşamış olurum ama kızım olursada başımın tacı cuma ögrencez bakalım hayırlısı

Yani teselli ediyorlar diye sanıyorlar ama olsuuunn nedir ya sanki sakat bu çocuk Allah korusun. Hiç kıymet bilmiyoruz hiç
Boşveer hiç takılmaması gereken bir durum canını sıkan tüm yorumlara kulağını tıkayacaksın canım

Çok haklısın ben böyle hissrdiyorum zaten annem kendi psikolojik sorunlarından benle çok ilgilenemedi çok güçsüz bir kadın, babam ve annem ayrıydı hep kavga gürültüde büyüdüm ve hep dedim kızım olursa onu çok sevicem annem de çok severdi beni ama ilgilenemedi yazık babamla uğraşmaltan. Başımdan beri hissediyprdum kızım olacak ve ben ona sonsuz sevgi hissettiricem onu hiç sevmediğimi düşünmeyecek inşallah. Eşimde inşallah çok iyi bir baba olacak zaten ona buyüzden çok aşık oldum. Babamın zıttı bir insan ve hep bu yüzden kız evşat ayrıydı. Ama bunları gel dr anlat insanlara. Neyseki Allah biliyor siz biliyorsunuz

Hiç kafana takma 'he hee' de geç canım :) Kızın tadı ayrı oğlanın tadı ayrı inşallah hepimiz ikisini de tadarız :) Benim annem de kız çocuğuna bayılır ben de hep kızım olsun diye hayaller kurdum.Doktor erkeğe benziyor dediği an içimi daha değişik bir sevinç kapladı ve sonra dedim ki sağlıklı, hayırlı olsun :) Güzel anneler kim ne derse desin minicik, bize muhtaç birer bebeklerimiz olacak kız ya da erkek farketmez onları çok sevip en iyi şekilde yetiştireceğiz çünkü hepimiz bilinçli birer anne adayıyız :) hepinizi öpüyorum

canım allah mutlulugunuzu daim etsin sevginiz kızınızla taclancak ne güzel en güzel şekilde yetiştirecegine inanıyorum dışarda ki millet hep konuşur booş ver.....biz kız istiyorduk zaten allah gönlümüze göre verdi dersin susarlar canını sıkma kesinlikle bebişin hissettigini unutma

Evet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..

Çook güzelmiş ya maşallah güle güle gitinsin inşallah fındığını da gördük :)

Evet geçiştirmeyi öğrenmem gerek canım inşallah öğrenirim onu da sağol :)

Tabi ki canım kümse yanlış anlamasın lütfen bu benim ilk çocuğum inanın erkek de deseler gram üzülmezdim bukadar seviniridim ya benim sinir olduğum durum herkesi istediğine göre yorum yapması. Mesela okuldaki arkadaşlarm kızım olsun istiyorlardı çok sevindiker ama erkek olsun isteyen ailelerin yorumları. Ve benim dün en mutlu olmam gerekn gündü. Olay bu yoksa kız erkek ne farkedecekki erkeğin de kızın da hayırlısı inşallah ki ikinci çocuğum olsaydı belki diğer cünsten isterdim yalan yok ama bu ilk

Sağol canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Sanırım ilk çocuğu kız olmuş olanlar beni çok iyi anladı. Siz üstesinden gelmişsiniz inşallah bende gelicem

Boşveer hiç takılmaması gereken bir durum canını sıkan tüm yorumlara kulağını tıkayacaksın canım
İnşallah yapıcam canım sağol :)

Haklısın canım sağol allah razı olsun :)

Ben de inanıyorum sağol canım hepimizin bebişleri kız erkek farketmez bize çok iyi gelecek Allahın lutüfü onlar. Rabbim yaşamayanlara da yaşatsın bizi nelerle uğraştırıyorlar işte

toist hiç sıkma canını sen. en önemlisi senin yakın ailenin verdiği tepki, bak ne güzel eşinin kız bebek sevgisi, sonra kayınvalidenin güzel bakış açısı.. senin için bunlar önemli olsun. boşuna üzülüpte bebeğinide üzme bu hassas haftalarda. diğerleri cahillikten öyle diyorlar, benimde çevrede duyduğum insanlar var öyle, sanki kendileri kız olarak doğmamış, sanki her kadın damızlık da erkek doğurmak zorunda. o kadar sinirleniyorum ki bu tip insanlara... kız da evlat erkek de evlat.. ollssuunn diyenlere de valla çok istedik kız oldu de geç gülümseyerek, muşmula gibi kalır suratları. sabah sabah sinir çıkardım valla

Günaydın kızlar valla benim de bütün cevremdekiler kız istiyo. Erkek olsa olsunn diyebilir ler. Sanki çocuğu onlara yapiyorum.
Yıllarca çocuğu olmayan onsekiz kere tüp bebek yapmış tanıdığım var. Çok var böyle hamile kalamayan ve ömürleri ni annelik duygusundan mahrum geçiren. Hamile yada bebegi olmus bi anneyi gorup burnu sizlayan.
Böyle insanlar varken. cinsiyet e laf söyleyen akrabaninda alnını karışlarim . Cinsiyet beğenmeyen ananin babaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…