bizim cinsiyet belli değil daha ne yazıkkiEvet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..
Evet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..
Evet aslında cevap verip daha da üzülürüm ben kesin. Oyüzden takmamayı öğrenmem lazım sağol canım bende yoksa bunların sonu gelmicekCanim benim ya.kiz evlat gibisi yokk valla.cok sanslisinki kizin olacak.sen olene kadar senin eteginde olacak.hic takilma kimseye.sakin cevap bile verme daha uzulursun. Bosver laf soylesinlet.nazar degmez bebegine
Yani teselli ediyorlar diye sanıyorlar ama olsuuunn nedir ya sanki sakat bu çocuk Allah korusun. Hiç kıymet bilmiyoruz hiçKesinlikle katılıyorum olsunn diyenlerden biri de annem hep kızarım olsun ne demek diye kızı erkeği var mı hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı olsunlar yeter.
Ayy çok güzeltoist benim de ilki kiz ve iyi ki kizim var diyorum her kadina Rabbim kiz evlat nasip etmeli.. Yas ilerleyince sirdas,kardes,arkadas olacak bize :) Aile buyukleri benim kiz olacagini ogrendiginde olsuun bi daha ki erkek olur. İnsallah ikinci erkek olur vs vs demislerdi bem taktim mi takmadim. Cunku icime kiz dogmustu hep kizim olsun istiyorudum simdi yanimda hoplayio zipliyor. Nese dolu bicir bicir bi kiz. Ben uzulsem gelip beni teselli ediyor uzulme annecim ben senin yanindayim diye.. Bundan daha guzel bi mutluluk olabilir mi
öyle canım tabi allah hayırlı evlat eylesin önceliklede arkadaşın baya canı sıkılmış moral babında yoksa prenslerinde yeri ayrı tabi benim bi kızım var şimdide saglıklı bi oglusum olursa çok sevinirim her iki evlat sevgisinide yaşamış olurum ama kızım olursada başımın tacı cuma ögrencez bakalım hayırlısıGünaydın herkese kız erkek farketmez ilk çocuk tabi iki duyguyu da tatmak isterim hayırlı olsun anneye babaya ...şimdi kızlarıda çok övmeyelim dimi forumun yarısınında erkek bebeği olacak. Birini överken tatlı prenslerin suçu ne... Sağlıklı olsunlarda
Boşveer hiç takılmaması gereken bir durum canını sıkan tüm yorumlara kulağını tıkayacaksın canımYani teselli ediyorlar diye sanıyorlar ama olsuuunn nedir ya sanki sakat bu çocuk Allah korusun. Hiç kıymet bilmiyoruz hiç
Çok haklısın ben böyle hissrdiyorum zaten annem kendi psikolojik sorunlarından benle çok ilgilenemedi çok güçsüz bir kadın, babam ve annem ayrıydı hep kavga gürültüde büyüdüm ve hep dedim kızım olursa onu çok sevicem annem de çok severdi beni ama ilgilenemedi yazık babamla uğraşmaltan. Başımdan beri hissediyprdum kızım olacak ve ben ona sonsuz sevgi hissettiricem onu hiç sevmediğimi düşünmeyecek inşallah. Eşimde inşallah çok iyi bir baba olacak zaten ona buyüzden çok aşık oldum. Babamın zıttı bir insan ve hep bu yüzden kız evşat ayrıydı. Ama bunları gel dr anlat insanlara. Neyseki Allah biliyor siz biliyorsunuzcanım çok sanşlısın kızın olacagı için rabbim hayırlı evlat eylesin hiç milletin söledigini kafana takma onlar hep konuşur...fesatlıklarından...benimilk hamileligimde kızımız olsun diye çok istedik şükürler olsun rabbim dünya tatlısı bi kız vardi bize o kadar merhametli ki bi görsen beş yaşında ama sanki benim arkadaşim gibi ben aglayınca hemen aglar annecim üzülme nolur diye hasta olsam ben sana bakarım annecim der kız evlat sahibi olmanın ayrıcalık oldugunu düşünüyorum ben ben annemin kızıyım anneme benziyorum der babasına da hiç kıyamaz çok düşkün yani kısacası ŞANSLISIN KIYMETİNİ BİL....rabbim sana lütfetti öyle düşün
Hiç kafana takma 'he hee' de geç canım :) Kızın tadı ayrı oğlanın tadı ayrı inşallah hepimiz ikisini de tadarız :) Benim annem de kız çocuğuna bayılır ben de hep kızım olsun diye hayaller kurdum.Doktor erkeğe benziyor dediği an içimi daha değişik bir sevinç kapladı ve sonra dedim ki sağlıklı, hayırlı olsun :) Güzel anneler kim ne derse desin minicik, bize muhtaç birer bebeklerimiz olacak kız ya da erkek farketmez onları çok sevip en iyi şekilde yetiştireceğiz çünkü hepimiz bilinçli birer anne adayıyız :) hepinizi öpüyorumYani teselli ediyorlar diye sanıyorlar ama olsuuunn nedir ya sanki sakat bu çocuk Allah korusun. Hiç kıymet bilmiyoruz hiç
canım allah mutlulugunuzu daim etsin sevginiz kızınızla taclancak ne güzel en güzel şekilde yetiştirecegine inanıyorum dışarda ki millet hep konuşur booş ver.....biz kız istiyorduk zaten allah gönlümüze göre verdi dersin susarlar canını sıkma kesinlikle bebişin hissettigini unutmaÇok haklısın ben böyle hissrdiyorum zaten annem kendi psikolojik sorunlarından benle çok ilgilenemedi çok güçsüz bir kadın, babam ve annem ayrıydı hep kavga gürültüde büyüdüm ve hep dedim kızım olursa onu çok sevicem annem de çok severdi beni ama ilgilenemedi yazık babamla uğraşmaltan. Başımdan beri hissediyprdum kızım olacak ve ben ona sonsuz sevgi hissettiricem onu hiç sevmediğimi düşünmeyecek inşallah. Eşimde inşallah çok iyi bir baba olacak zaten ona buyüzden çok aşık oldum. Babamın zıttı bir insan ve hep bu yüzden kız evşat ayrıydı. Ama bunları gel dr anlat insanlara. Neyseki Allah biliyor siz biliyorsunuz
Evet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..
günaydın kızlar ve merakla beklenen bebişleri;
kızlar dün gittim hamile bölümüne iki tane hamile taytı aldım kendime çünkü kotlarım artık karnımı çok sıkıyor dün iş çıkışı hemen gittim aldım artık büyümeye başlıyoruz teyzeleri
toist canım milletin ne dediği hiç umrunda olmasın senin bebeğin ister kız olsun ister erkek olsun bu kimseyi bağlamaz bence sende hiç muhabbetini bile yapma geçiştir. yeterki sağlıklı olsunlar doğsunlar ne güzel kızın olacak sağ kolun olacak o senin...
Tabi ki canım kümse yanlış anlamasın lütfen bu benim ilk çocuğum inanın erkek de deseler gram üzülmezdim bukadar seviniridim ya benim sinir olduğum durum herkesi istediğine göre yorum yapması. Mesela okuldaki arkadaşlarm kızım olsun istiyorlardı çok sevindiker ama erkek olsun isteyen ailelerin yorumları. Ve benim dün en mutlu olmam gerekn gündü. Olay bu yoksa kız erkek ne farkedecekki erkeğin de kızın da hayırlısı inşallah ki ikinci çocuğum olsaydı belki diğer cünsten isterdim yalan yok ama bu ilkGünaydın herkese kız erkek farketmez ilk çocuk tabi iki duyguyu da tatmak isterim hayırlı olsun anneye babaya ...şimdi kızlarıda çok övmeyelim dimi forumun yarısınında erkek bebeği olacak. Birini överken tatlı prenslerin suçu ne... Sağlıklı olsunlarda
Sağol canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Sanırım ilk çocuğu kız olmuş olanlar beni çok iyi anladı. Siz üstesinden gelmişsiniz inşallah bende gelicemöyle canım tabi allah hayırlı evlat eylesin önceliklede arkadaşın baya canı sıkılmış moral babında yoksa prenslerinde yeri ayrı tabi benim bi kızım var şimdide saglıklı bi oglusum olursa çok sevinirim her iki evlat sevgisinide yaşamış olurum ama kızım olursada başımın tacı cuma ögrencez bakalım hayırlısı
İnşallah yapıcam canım sağol :)Boşveer hiç takılmaması gereken bir durum canını sıkan tüm yorumlara kulağını tıkayacaksın canım
Haklısın canım sağol allah razı olsun :)Hiç kafana takma 'he hee' de geç canım :) Kızın tadı ayrı oğlanın tadı ayrı inşallah hepimiz ikisini de tadarız :) Benim annem de kız çocuğuna bayılır ben de hep kızım olsun diye hayaller kurdum.Doktor erkeğe benziyor dediği an içimi daha değişik bir sevinç kapladı ve sonra dedim ki sağlıklı, hayırlı olsun :) Güzel anneler kim ne derse desin minicik, bize muhtaç birer bebeklerimiz olacak kız ya da erkek farketmez onları çok sevip en iyi şekilde yetiştireceğiz çünkü hepimiz bilinçli birer anne adayıyız :) hepinizi öpüyorum
canım allah mutlulugunuzu daim etsin sevginiz kızınızla taclancak ne güzel en güzel şekilde yetiştirecegine inanıyorum dışarda ki millet hep konuşur booş ver.....biz kız istiyorduk zaten allah gönlümüze göre verdi dersin susarlar canını sıkma kesinlikle bebişin hissettigini unutma
Ayy çok güzelmaşallah canım darısı başıma ben şanslı bir insanımdır zaten çok hassas kırılganım kızım olursa beni anlat bana destek olur. Hep bunu düşündüm ama insanların o dilleri işte. En iyisi dediğiniz gibi tadını çıkarmak :) sağol canım haklısım gardımı alıp hepsine kocaman güleceğim :)
Musmustluuuu günlerde giysin :)Evet teyzelerim bunlar ilk ayakkabim . ayaklarim havada elim sol tarafta cama yapismis sekilde.:)ortadakide findigim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?