Benim de geçmedi canım ya o kişiden kişiye göre değişiyo demek kine zaman geçicek ben de çok merak ediyorum...
Hayırlı olsun canım. Icini ferah tut.Merhabalar Bayanlar beniim oğlum oluyormuş :) Rabbime hamdolsun gönlümüze göre oldu. Bşr kızım vardı 2 yaşında birde oğlumuz olucak inş.
Ama bir sorun var dedi dk. bir sıvı gördü bebeğimin kalbi ve midesi arasında perşembe günü 2.düzey usg giricez inş.kötü bişey çıkmaz..Bir yandan sevindik bir yandan üzüldük.
Merhabalar.benim sat da 22 ağustos.mayıs annesi olucam inşallah. 3.bebeğim ve 2 kızım var. Sizlerle dertleşmek isterim.
slm kızlaaarr eskısı gbı gıremıyorummm( kafayı yemek uzereyım yaa cok morelım bozuk 4 gun once kaynpederm geldı ewde kocam ben kaynpederm yasıoruz bıze daıre verdı ama kıracının cıkmasını beklıycez ama kayınoederm hıcc hamılelıkten anlamıo ew cafe gıbı oldu gelen gden cay kahve servısı bıde bıraz pis allahım lavabo temzlemekten bıktım (( napıcm blmıyormm gunde 4 paket sıgara ıcıo ewn ıcı less gbı kokuyo
Canımmm benim çok sağol güzel dileklerin için. Merakla, heyecanla pazartesiyi bekliyoruz bakalım. Biz de eşimle şimdi hep kızim, prensesim diye seviyoruz. Inşallah haksızlık etmiyoruzdur. Ilk günden beri içimize doğan rüyalarimizda gördüğümüz bu çünkü. Zaten yazarım canm sonucu hemen :) önce hayırlı evlat ve sağlıklı olsun sonra da gönlümüze göre olsun diyoruz bakalim hadi hayırlısı canm Sağol :)canım ya, ben de eşimle önce sağlıklı olsun tabi de kızımız olsun isterdik, ama doktor daha erkenden erkege benziyor dedi, simdi oglumuz oglumuz diye seviyoruz , ama şuna inan cidden senin bir kızın olmasını cok istiyorum, oyle heyecanlısın ki kız haberleri aldıkca, kız bebekleri duydukça, rabbim inşallah önce sağlıklı sonra da gönlüne göre verir :))
canım esım konustu kayınpedern ewde yasıyoruz 2 aya kadar kendı ewımıze cıkcaz ama cok xor artık kusmaktan bıktım ben yaa sabah ögle aksam domestosla lavoboları ovuyorm hamıleym zararı var zaten hassasım temzlk konusunda napcm bılmyorm ayyy kafayı yıcemCanım eşin devreye girse anlatsa yani hamile insan için gerçekten misafir ağırlamak zor.helede temizlik konusu olunca Allah yardımcın olsun bence eşini araya sokarak halletmeye çalış
İçebilirsin canımkızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
kızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
İçebilirsin canım
Ne güzel.ilk bebek mi? Cinsiyeti belli oldu mu?benim cuma randevum 2li tarama içinhoş geldın canım aramizda 11 gün var benim de sat 11 ağustos
teşekkürler canım akşamdan beri vardı şimdi dahada şiddetlendi inşallah iyi gelirCok gecmis olsun. Ben parol iciyorum doktorum vermisti
Geçmiş olsun canım zor zamanlar umarım çabuk geçerGunaydin guzel anneeler...
2li tarama sonucumuz cikti her sey normal cok sukur. 3 gundur fena bas agrilarim mide bulantilarm ve tabi kusmalarim vardi 2 gece uyuyamadm aglamaktan. Acile gittik serum verdiler onuda kustum. Baska bi hastaneye gittik etlik kadin dogum. Orda tahlil yaptilar keton degeri 50 cikti. Doktor mide bulantim icin ilac verdi. Bebek iyi cok sukur ama ben yataklardaym
Ah canim benim sen mutlulugunu yasa niye kafani takiynsunki insanlar hep söyliycek bhşeyler bulur unutma karninda sana muhtaç herseyden habersiz bi minik uar sen güçlü ol ki şana daha sikı tutunsun ne kendini nede o miniği bi kaç kendini bilmez için üzme tatlhm nolur öpüyorum sizi kocamanKesinlikle çol sinir bozucu ben hiç tahmin etmiyordum böyle tepkiler alabileceğimi çok savunmasızdım ama şuandan itibaren daha dikkatliyim. Herkesi kendim gibi sanıyorum sevinceke hayırlı olsun diyecek ama çok art niyetli insan var maalesef
Oğluşunuza çok sevindim üzülmuein inşallah birşey yoktur Allah böyle sınıyor bizi demekki. Bende dün çok istediğim oldu diye sevinirken akşamında üzüntüden ağladım. Vardır bir hayır inşallah kötü birşey çıkmaz
Geçmiş olsun canimGunaydin guzel anneeler...
2li tarama sonucumuz cikti her sey normal cok sukur. 3 gundur fena bas agrilarim mide bulantilarm ve tabi kusmalarim vardi 2 gece uyuyamadm aglamaktan. Acile gittik serum verdiler onuda kustum. Baska bi hastaneye gittik etlik kadin dogum. Orda tahlil yaptilar keton degeri 50 cikti. Doktor mide bulantim icin ilac verdi. Bebek iyi cok sukur ama ben yataklardaym
Bulantı benim de tek derdim. 3 hamilelikde mi aynı olur yaa. Ölüyorum hepsinde. 9 ay sürüyor bide.ne kadar özeniyorum bulantısı olmayanlara.Gunaydin guzel anneeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?