2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
selam kızlar, ben de dün kontrole gittim. ense kalınlığı olculdu normal denildi. 2 gün de öne gecmıs. çikolata yediğim için kıpır kıpırdı bebiş. ben aslında merak etmıyordum ve belkı sormayacaktım ama dr %60-65 oranında erkek dedi. pipimsi bişi de vardı gösterdi zaten ama bidahki sefere kesınlesır dedi ki o randevu da taaa 1 ay sonra. nasıl geçecek zaman bılmıyorum:) ilk hafta videosuna bakmakla gecıyor. ıkıncı hafta kendını dınlemekle. 3. haftada randevum oluyordu. bu sefer cok uzun verdı arayı. progestan ve folbiolu bıraktım. elevıt coraspin ve clexana devam edıyorum sadece.

bu arada butun takvımler kız gosterıyordu. yanlış da gırmedım tarihleri. cunku hem manuel hem de otomatık hesaplayan sıtelerde yapmıştım. içime de kız doğuyordu hep. ismi bulamamıştım sadece:)

erkegın ısmı kesındı Allahtan. bi de aslında çocukluğumdan berıdır hep erkek çocuk ısterdım. onların bebeklıklerını daha cok sevıyorum ama yas 30 cıvarını bulurken hep bı kızım olsun ıstemıstım. hala kesin değil gerçi ama oğlana da uzuldum dıyemem. sadece sımdı daha da meraklanmaya başladım.

Hayırlı olsun canım. Icini ferah tut.

kızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil

canım burda herşeyden önemlisi sigara konusu hem 4 paket diyosun hem hamilesin artık hangi devirde kaldı evin içinde sigara içmek sen hamilesin bizahmet çıksın balkonda içsinler bence dikkat et evinde içirmemeye çalış yazık karnındaki bebeğe

Canımmm benim çok sağol güzel dileklerin için. Merakla, heyecanla pazartesiyi bekliyoruz bakalım. Biz de eşimle şimdi hep kızim, prensesim diye seviyoruz. Inşallah haksızlık etmiyoruzdur. Ilk günden beri içimize doğan rüyalarimizda gördüğümüz bu çünkü. Zaten yazarım canm sonucu hemen :) önce hayırlı evlat ve sağlıklı olsun sonra da gönlümüze göre olsun diyoruz bakalim hadi hayırlısı canm Sağol :)

Canım eşin devreye girse anlatsa yani hamile insan için gerçekten misafir ağırlamak zor.helede temizlik konusu olunca Allah yardımcın olsun bence eşini araya sokarak halletmeye çalış
canım esım konustu kayınpedern ewde yasıyoruz 2 aya kadar kendı ewımıze cıkcaz ama cok xor artık kusmaktan bıktım ben yaa sabah ögle aksam domestosla lavoboları ovuyorm hamıleym zararı var zaten hassasım temzlk konusunda napcm bılmyorm ayyy kafayı yıcem ((

Gunaydin guzel anneeler...

2li tarama sonucumuz cikti her sey normal cok sukur. 3 gundur fena bas agrilarim mide bulantilarm ve tabi kusmalarim vardi 2 gece uyuyamadm aglamaktan. Acile gittik serum verdiler onuda kustum. Baska bi hastaneye gittik etlik kadin dogum. Orda tahlil yaptilar keton degeri 50 cikti. Doktor mide bulantim icin ilac verdi. Bebek iyi cok sukur ama ben yataklardaym

Geçmiş olsun canım zor zamanlar umarım çabuk geçer

Ah canim benim sen mutlulugunu yasa niye kafani takiynsunki insanlar hep söyliycek bhşeyler bulur unutma karninda sana muhtaç herseyden habersiz bi minik uar sen güçlü ol ki şana daha sikı tutunsun ne kendini nede o miniği bi kaç kendini bilmez için üzme tatlhm nolur öpüyorum sizi kocaman

Geçmiş olsun canim

Bulantı benim de tek derdim. 3 hamilelikde mi aynı olur yaa. Ölüyorum hepsinde. 9 ay sürüyor bide.ne kadar özeniyorum bulantısı olmayanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…