- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Off çok zordur eminim Allah kolaylik versın canımcanım esım konustu kayınpedern ewde yasıyoruz 2 aya kadar kendı ewımıze cıkcaz ama cok xor artık kusmaktan bıktım ben yaa sabah ögle aksam domestosla lavoboları ovuyorm hamıleym zararı var zaten hassasım temzlk konusunda napcm bılmyorm ayyy kafayı yıcem((
ikinci canım ilki kız doktor tahminde bulundu ama ben gene de 16. haftayı bekliyorum emin olmak içinNe güzel.ilk bebek mi? Cinsiyeti belli oldu mu?benim cuma randevum 2li tarama için
haklısın canım ama dıyemıyorm da ben bsy bu sfr goznde kotu olcam tavrmla bellı edıyorm ama arada sıkısıp kalmısım gbı hıssedıyorm anca sureklı snrden aglıyorumcanım burda herşeyden önemlisi sigara konusu hem 4 paket diyosun hem hamilesin artık hangi devirde kaldı evin içinde sigara içmek sen hamilesin bizahmet çıksın balkonda içsinler bence dikkat et evinde içirmemeye çalış yazık karnındaki bebeğe
amın canım ıns bıran once kendı ewıme cıkarmda kurtulurum yoksa sonum ıyı degılOff çok zordur eminim Allah kolaylik versın canım
Kıyamam yaCanım aşure istiyor bi komşu bile getirmiyorfena sıkıntılıyım kızlar
İyiyim hayatim sende benim aklimdaydin kaç gündür girmedhm merak ettim sen nasilsin benim 4lü test sonucum yarin çıkiyor inşaAllah iyi çıkar canim benim dr.kontrolüme daha çok var ay sonunaBurcuMelek sen nasilsin gulum kac gundur aklimdasin giremiyorumda dortlu testin ciktimi,bende persembe gidicem doktora bu sefer bisey desin artik ya,sabirsizlanip yarina randevu almak istiyorum ama bi gun daha gecsin dedim,bu arada bebisin kipirtilarini hissediyorum bi kac gundur ilk basta karinca gezinmesi gibiydi dun biraz daha hissedilir oldu,kizimda 16.haftada baslamisti bu sefer bekledigim icin erken hissettim galiba,opuyorum seni sekerim persembe giremezsem bilki cinsiyet belli olmamistir
Hosgeldin :)Merhabalar.benim sat da 22 ağustos.mayıs annesi olucam inşallah. 3.bebeğim ve 2 kızım var. Sizlerle dertleşmek isterim.
Arkadaşlar merhaba.Ben 38 yaşındayım doktorum 21 'inde ikili test yapacak Ama amniosentez yaptırmak istiyo aynı zamanda yaştan dolayı.O güne kadar düşünüp kararınızı verin dedi kendiside eşine yaptırmış. Çapada ATIL YÜKSEL onun hocasıymış ve bu alanda çok iyiymiş.Acaba bu konuda deneyimi olan paylaşımı olan var mı ? Daha önce yaptıran oldu mu? Gerçi bende eşimde yaptırmaya karar verdik ben sadece nasıl olduğunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba.Ben 38 yaşındayım doktorum 21 'inde ikili test yapacak Ama amniosentez yaptırmak istiyo aynı zamanda yaştan dolayı.O güne kadar düşünüp kararınızı verin dedi kendiside eşine yaptırmış. Çapada ATIL YÜKSEL onun hocasıymış ve bu alanda çok iyiymiş.Acaba bu konuda deneyimi olan paylaşımı olan var mı ? Daha önce yaptıran oldu mu? Gerçi bende eşimde yaptırmaya karar verdik ben sadece nasıl olduğunu merak ediyorum. Teşekkürler.
İns çikarsın kendi evine canım ama bi esinleuygun bir dille konuşsan nasil oluramın canım ıns bıran once kendı ewıme cıkarmda kurtulurum yoksa sonum ıyı degıl
insaallah iyi cikar canim,kendi bisey demedimi,olmadi telefonla ara sor bakalim,gerci gidene kadar internettende bilgi edinebilirsinİyiyim hayatim sende benim aklimdaydin kaç gündür girmedhm merak ettim sen nasilsin benim 4lü test sonucum yarin çıkiyor inşaAllah iyi çıkar canim benim dr.kontrolüme daha çok var ay sonunasonucu görtersemmi acaba yoksa beklesemmh bilemedim canım inşaAllah sende perşembe öğrenirsin bu arada bebişhn hareketlerini hissetmissin cok sevindim canım masaAllah ona :) :)
Canım benim sonuçlari almasam dr un haberi bile olmaz yani öylece laboratuar danişmasinda bekletixnlar illa ben kendim götürüp gösterceminsaallah iyi cikar canim,kendi bisey demedimi,olmadi telefonla ara sor bakalim,gerci gidene kadar internettende bilgi edinebilirsin
Tatlim rahatsiz olmayacaksan dogum tarihini soyleyebilir misin sendede cin takvimi tutmuyor sanirim subat ve oncesi degilse tabi dogdugun ay tutmayan birilerini bulmak beni cok mutlu ediyorda sacma biseye kafa yoruyorum belkide ama gebelik psikolojisi iste hosgorurusun umarim:) buarada rabbim bebisinide sana bagislasin insallah saglikli buyutSagol canim aminnn cumlemiz insaAllah
Ben de baktım kimseden hayır yok, dün kendim yaptım aşure. Nerdesin, hemen getireyim sana :)Canım aşure istiyor bi komşu bile getirmiyorfena sıkıntılıyım kızlar
Canim öncelikle geçmis olsun bi doktoqunu ara istersen gel derse git hemen ben olsam giderdim ihmal etme zaten öncesinde kanamanda olmusya kızlar benim 2 gündür kahverengi akıntım var çok korkuyorum 20 gün kadar önce zaten yoğun bi kananmam oldu 15 gün yattım yeni işe başladım doktora gitsenmi acaba
canım hakkında hayırlısı olsun.. ben 2li test yaptırmadım.. ama doktorumla görüştüğümde artık amniosentez uygulamasının yapılmadığını bunun yerine yapılan bir kan testi olduğunu söyledi.. bu test hem daha güvenilirmiş hem de riski yokmuş.. ben yaptırmayı düşünmediğimden adını sormadım ama bir araştır istersen..Arkadaşlar merhaba.Ben 38 yaşındayım doktorum 21 'inde ikili test yapacak Ama amniosentez yaptırmak istiyo aynı zamanda yaştan dolayı.O güne kadar düşünüp kararınızı verin dedi kendiside eşine yaptırmış. Çapada ATIL YÜKSEL onun hocasıymış ve bu alanda çok iyiymiş.Acaba bu konuda deneyimi olan paylaşımı olan var mı ? Daha önce yaptıran oldu mu? Gerçi bende eşimde yaptırmaya karar verdik ben sadece nasıl olduğunu merak ediyorum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?