2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Off çok zordur eminim Allah kolaylik versın canım

haklısın canım ama dıyemıyorm da ben bsy bu sfr goznde kotu olcam tavrmla bellı edıyorm ama arada sıkısıp kalmısım gbı hıssedıyorm anca sureklı snrden aglıyorum

İyiyim hayatim sende benim aklimdaydin kaç gündür girmedhm merak ettim sen nasilsin benim 4lü test sonucum yarin çıkiyor inşaAllah iyi çıkar canim benim dr.kontrolüme daha çok var ay sonuna sonucu görtersemmi acaba yoksa beklesemmh bilemedim canım inşaAllah sende perşembe öğrenirsin bu arada bebişhn hareketlerini hissetmissin cok sevindim canım masaAllah ona :) :)

Arkadaşlar merhaba.Ben 38 yaşındayım doktorum 21 'inde ikili test yapacak Ama amniosentez yaptırmak istiyo aynı zamanda yaştan dolayı.O güne kadar düşünüp kararınızı verin dedi kendiside eşine yaptırmış. Çapada ATIL YÜKSEL onun hocasıymış ve bu alanda çok iyiymiş.Acaba bu konuda deneyimi olan paylaşımı olan var mı ? Daha önce yaptıran oldu mu? Gerçi bende eşimde yaptırmaya karar verdik ben sadece nasıl olduğunu merak ediyorum. Teşekkürler.

canım amniosentez ikli test sonucuna göre yapılan bir sey değil mi daha ikili test yapmadan nasıl karar verdi ki doktorum yas sırf bi veri değildir ki...bence ikili testin sonucunu başka doktorada göster orda yaş riski paremetresi var zaten.zahmetli bir şey inşallah gerek kalmaz canım..

Nasilsiniz tatlı annelerrrr ve bebikleri. Is yerindeyim. kazıdan dolayi elektrik kesik internette sularda. Yani bitik durumdayım. En kotusu elektrik olmadigi icin Üşüyorum hasta olmazsam iyi.
Bişey sorucam ya benim idrar çok tuhaf kokuo ve bulanık . Ilac içiyorum ondan diye düşünüyordum ilacı bırakalı dört gün oldu hala ayni. sizlerin nasıl

benim en yakın arkadaşım yaptırdı 4 sene evvel...temiz cıktı ama bebeğin sıvısından alıyolar bide arkadaşıma sonuçların erken çıkması için extradan para istediler.nasıl bir düzen ben anlamadım...

insaallah iyi cikar canim,kendi bisey demedimi,olmadi telefonla ara sor bakalim,gerci gidene kadar internettende bilgi edinebilirsin

insaallah iyi cikar canim,kendi bisey demedimi,olmadi telefonla ara sor bakalim,gerci gidene kadar internettende bilgi edinebilirsin
Canım benim sonuçlari almasam dr un haberi bile olmaz yani öylece laboratuar danişmasinda bekletixnlar illa ben kendim götürüp göstercem

Sagol canim aminnn cumlemiz insaAllah
Tatlim rahatsiz olmayacaksan dogum tarihini soyleyebilir misin sendede cin takvimi tutmuyor sanirim subat ve oncesi degilse tabi dogdugun ay tutmayan birilerini bulmak beni cok mutlu ediyorda sacma biseye kafa yoruyorum belkide ama gebelik psikolojisi iste hosgorurusun umarim:) buarada rabbim bebisinide sana bagislasin insallah saglikli buyut

ya kızlar benim 2 gündür kahverengi akıntım var çok korkuyorum 20 gün kadar önce zaten yoğun bi kananmam oldu 15 gün yattım yeni işe başladım doktora gitsenmi acaba

ya kızlar benim 2 gündür kahverengi akıntım var çok korkuyorum 20 gün kadar önce zaten yoğun bi kananmam oldu 15 gün yattım yeni işe başladım doktora gitsenmi acaba
Canim öncelikle geçmis olsun bi doktoqunu ara istersen gel derse git hemen ben olsam giderdim ihmal etme zaten öncesinde kanamanda olmus

canım hakkında hayırlısı olsun.. ben 2li test yaptırmadım.. ama doktorumla görüştüğümde artık amniosentez uygulamasının yapılmadığını bunun yerine yapılan bir kan testi olduğunu söyledi.. bu test hem daha güvenilirmiş hem de riski yokmuş.. ben yaptırmayı düşünmediğimden adını sormadım ama bir araştır istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…