2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
İlaç konusunu bilmiyorum ama bir migren hastası olarak tavsiye verebilirim:
Işık ve ses olmayan bir odada dinlenmeli ve uyuyabiliyorsanız uyumalısınız.
Ya da biraz temiz hava ve oksijene ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz biraz hava alın.
Bol bol su tüketin.
Varsa masaj yapabilecek biri şakaklara masaj yaprırın ya da kendiniz yapın ..
Bacaklarınızı duvara kaldırıp bira öyle dinlenin.
Yok geçmiyor diyorsanız acile ya da aile hekimliğine gidip oksijen desteği alın tüple..
Geçmiş olsun

en se ölçümün kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler..

KIZLAR SİZLERLE UYKU VE POZİSYONU İLE İLGİLİ YAZI PAYLAŞMAK İSTEDİM:
Hamilelikten önce uyumak ne kadar rahattı. Bir sağa dön, bir sola dön. Yüz üstü, sırt üstü... Tabii hamile kalıp, bebek ve karnınız büyümeye başlayınca bu zorlaşmaya başladı. Sizin için en uygun uyku pozisyonlarını merak ediyor musunuz? Bebek rahmin içerisindeki amnios sıvısında bulunur. Bu nedenle dışarıdan gelebilecek baskılardan etkilenmez. Pozisyon açısından dikkat etmeniz gereken durum ise ilerleyen hamilelik aylarında sırt üstü yatmamanızdır. Çünkü bu durumda büyüyen rahim ve bebek, sizin damarlarınıza baskı yaparak ani tansiyon düşmesine sebep olur. Bu nedenle uzmanlar sol yan pozisyonda yatmanızı öneriyorlar...

CANIM ÇOK DİKKAT ETMESLİSİN.KIZIMDADA KİLOLUYDUM BUNDADA KİLOLUYUM AMA KIZIMDA ZATEN KJİLOLU OLDUĞUMDAN SÜREKLİ UZMANLA BİRLİKTE DİYET YAPTIM VE TOPLAM 5.5 KG ALDIM..ÜSTELİK DOĞUMDAN EVE DÖNÜNCE 4 KG VERDİĞİMİ GÖRDÜM NORMAL KİLOMDAN ..BUNDA ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM AMA YİNE ŞÜKÜR 3 KG VERMİŞİM...KİLO İLEMBİRLİKTE TANSİYON VE ŞEKER YÜKSELEBİLİYOR..KENDİMDE BİLİYORUM...OKADAR DİYETE RAĞMEN ŞEKERİM VE TANSİYONUM YĞKSELDİ BEBEK 20 GÜN ERKEN ALINDI...DR.UM ŞEKERİN YÜKSELİRSE BEBEĞİN KALBİ DURUR DİYE SÜREKLİ KORKUTMUŞTU BUDA BANA İYİ OLDU ASLINDA...AMA ŞİMDİ ÇOK DİKKAT ETMİYORUM AMA BAKALIM BU AY SONU YİNE ŞEKER KONTROLÜM OLUCAK..BELKİ DİYETE BAŞLARIM TEKRAR...

benim ilk gebeliğimde şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı ama 35.haftada çıktı şekerim diyet uyguladık 5 günde 4 kilo vermişdtim toplamda da 20 kilo almıştım inşallah bunda o kadar almam

Kızlar Selam,
Ben bişey öğrenmek istiyorum, özel sektörde çalışıyorum doğum iznine çıktıktan sonra ben maaşımı nasıl ne zaman alıcam, sgk primim ödenmeye devam edecek mi?
Doğum iznine çıkan personellerin maaş ödemelerini sgk'dan alındığını okudum netten anlayamadım, bir de sanırım kesintili ve doğum izni bittikten sonra ancak alınabiliyormuş, konu hakkında bilgisi olan ayrıntılı paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

canım bu süreçten geçtim ama unuttum..doğum izni bitince alındığını biliyorum..

en se ölçümün kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler..
canım eger doktor ultrosanda olctuyse ense kalınlığını ve güzel dedıyse bence yaptırma ben yaptırdım cok sukur ıyı cıktı ama boşuna yaptırdığımı daha o merkeze gıttgımde farkettım. Ve ben 160 lira verdım.

Bende 182 tl ödeyeceğim, sgk olmasına rağmen.

İstanbul'dayım, bana da yüksek geldi ama bu rakam başka özel hastanelere göre yine iyi sayılır..

Kızlar moralim bozuldu ya daha vitamine başlamadım bile altı kilo almışım. Tamam güzel yiyorum bütün gün oturuyorum ama abur çuburum yok.napcam ben.zaten kiloluyum. Aglicam ya

CANIM ÇOK DİKKAT ETMESLİSİN.KIZIMDADA KİLOLUYDUM BUNDADA KİLOLUYUM AMA KIZIMDA ZATEN KJİLOLU OLDUĞUMDAN SÜREKLİ UZMANLA BİRLİKTE DİYET YAPTIM VE TOPLAM 5.5 KG ALDIM..ÜSTELİK DOĞUMDAN EVE DÖNÜNCE 4 KG VERDİĞİMİ GÖRDÜM NORMAL KİLOMDAN ..BUNDA ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM AMA YİNE ŞÜKÜR 3 KG VERMİŞİM...KİLO İLEMBİRLİKTE TANSİYON VE ŞEKER YÜKSELEBİLİYOR..KENDİMDE BİLİYORUM...OKADAR DİYETE RAĞMEN ŞEKERİM VE TANSİYONUM YĞKSELDİ BEBEK 20 GÜN ERKEN ALINDI...DR.UM ŞEKERİN YÜKSELİRSE BEBEĞİN KALBİ DURUR DİYE SÜREKLİ KORKUTMUŞTU BUDA BANA İYİ OLDU ASLINDA...AMA ŞİMDİ ÇOK DİKKAT ETMİYORUM AMA BAKALIM BU AY SONU YİNE ŞEKER KONTROLÜM OLUCAK..BELKİ DİYETE BAŞLARIM TEKRAR...

İstanbul'dayım, bana da yüksek geldi ama bu rakam başka özel hastanelere göre yine iyi sayılır..
Ben İstanbul'da devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracaktım ikili testi, sonra vazgeçtim özel hastaneye gittim. Ssklı muayene 40 tl. ikili test ücretide 100 tl. Ense kalınlığı 1.1 ultrasonda hareketleri, eller ayakları parmakları hareketi görünüyordu maşallah. Cinsiyet görünmedi. Yarın kan sonuçlarını alacağız. Hepinize sağlıklı, mutlu hamilelikler..

Bende 182 tl ödeyeceğim, sgk olmasına rağmen.

hadı ya cokmuş bende muayenehaneye gıdıyrdum bırakmadm orada sgk gecmıyor mecburen böyle dıye dusunuyrdum ama phalıymıs ıstanbldamsn

bende istanbuldayım..en se ölçümün dr kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler.. canım ense ölçümü farklı kan tahlili farklı..ense ölçümü daha çok down sendromu ve buna benzer sendrom için yapılıyor..kan tahlili ise zeka geriği için yapılıyor..ikisi birbirini tamamlıyor...benim 2li kızımda güzel çıkınca 3lüye drum gerek görmemişti..

test sonucunda inşallah güzel çıkıcak..canım nekadar sürede çıktı sonucun?

Merhabalar.benim sat da 22 ağustos.mayıs annesi olucam inşallah. 3.bebeğim ve 2 kızım var. Sizlerle dertleşmek isterim.
benim de sat 15 ağustos, bu cuma 2 li test için gideceğim,meraktayım çok...bi de arada vajina girişinde hafif bir ağrı, zonklama gibi birşey oluyor, siz de de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…