- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
İlaç konusunu bilmiyorum ama bir migren hastası olarak tavsiye verebilirim:kızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
canım bu süreçten geçtim ama unuttum..doğum izni bitince alındığını biliyorum..Kızlar Selam,
Ben bişey öğrenmek istiyorum, özel sektörde çalışıyorum doğum iznine çıktıktan sonra ben maaşımı nasıl ne zaman alıcam, sgk primim ödenmeye devam edecek mi?
Doğum iznine çıkan personellerin maaş ödemelerini sgk'dan alındığını okudum netten anlayamadım, bir de sanırım kesintili ve doğum izni bittikten sonra ancak alınabiliyormuş, konu hakkında bilgisi olan ayrıntılı paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
Kesintili olarak alabiliyoruz ama değil mi maaşımızı? eğer öyleyse çok saçma.!canım bu süreçten geçtim ama unuttum..doğum izni bitince alındığını biliyorum..
canım ücretin nekadar görülüyorsa sigortadan okadar alıyorsun..Kesintili olarak alabiliyoruz ama değil mi maaşımızı? eğer öyleyse çok saçma.!
canım eger doktor ultrosanda olctuyse ense kalınlığını ve güzel dedıyse bence yaptırma ben yaptırdım cok sukur ıyı cıktı ama boşuna yaptırdığımı daha o merkeze gıttgımde farkettım. Ve ben 160 lira verdım.en se ölçümün kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler..
canım eger doktor ultrosanda olctuyse ense kalınlığını ve güzel dedıyse bence yaptırma ben yaptırdım cok sukur ıyı cıktı ama boşuna yaptırdığımı daha o merkeze gıttgımde farkettım. Ve ben 160 lira verdım.
hadı ya cokmuş bende muayenehaneye gıdıyrdum bırakmadm orada sgk gecmıyor mecburen böyle dıye dusunuyrdum ama phalıymıs ıstanbldamsnBende 182 tl ödeyeceğim, sgk olmasına rağmen.
Kızlar canlarpazartesi eşimle dr a gitmeyi düşünüyoruz bebişi görmek istiyor da hihi
Kızlar moralim bozuldu ya daha vitamine başlamadım bile altı kilo almışım. Tamam güzel yiyorum bütün gün oturuyorum ama abur çuburum yok.napcam ben.zaten kiloluyum. Aglicam ya
Ben İstanbul'da devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracaktım ikili testi, sonra vazgeçtim özel hastaneye gittim. Ssklı muayene 40 tl. ikili test ücretide 100 tl. Ense kalınlığı 1.1 ultrasonda hareketleri, eller ayakları parmakları hareketi görünüyordu maşallah. Cinsiyet görünmedi. Yarın kan sonuçlarını alacağız. Hepinize sağlıklı, mutlu hamilelikler..İstanbul'dayım, bana da yüksek geldi ama bu rakam başka özel hastanelere göre yine iyi sayılır..
canım eger doktor ultrosanda olctuyse ense kalınlığını ve güzel dedıyse bence yaptırma ben yaptırdım cok sukur ıyı cıktı ama boşuna yaptırdığımı daha o merkeze gıttgımde farkettım. Ve ben 160 lira verdım.
Bende 182 tl ödeyeceğim, sgk olmasına rağmen.
hadı ya cokmuş bende muayenehaneye gıdıyrdum bırakmadm orada sgk gecmıyor mecburen böyle dıye dusunuyrdum ama phalıymıs ıstanbldamsn
İstanbul'dayım, bana da yüksek geldi ama bu rakam başka özel hastanelere göre yine iyi sayılır..
test sonucunda inşallah güzel çıkıcak..canım nekadar sürede çıktı sonucun?Ben İstanbul'da devlet hastanesinde ücretsiz yaptıracaktım ikili testi, sonra vazgeçtim özel hastaneye gittim. Ssklı muayene 40 tl. ikili test ücretide 100 tl. Ense kalınlığı 1.1 ultrasonda hareketleri, eller ayakları parmakları hareketi görünüyordu maşallah. Cinsiyet görünmedi. Yarın kan sonuçlarını alacağız. Hepinize sağlıklı, mutlu hamilelikler..
benim de sat 15 ağustos, bu cuma 2 li test için gideceğim,meraktayım çok...bi de arada vajina girişinde hafif bir ağrı, zonklama gibi birşey oluyor, siz de de oluyor mu?Merhabalar.benim sat da 22 ağustos.mayıs annesi olucam inşallah. 3.bebeğim ve 2 kızım var. Sizlerle dertleşmek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?