- 17 Aralık 2012
- 60
- 76
- 293
Teşekkür ederim, inşallah. Perşembe gittim teste, pazartesi sonuçlar çıkmış. Ben yarın alıp doktora göstereceğim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almaya nasip etsintest sonucunda inşallah güzel çıkıcak..canım nekadar sürede çıktı sonucun?
amin canım inşallah.:)Teşekkür ederim, inşallah. Perşembe gittim teste, pazartesi sonuçlar çıkmış. Ben yarın alıp doktora göstereceğim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla huzurla kucağımıza almaya nasip etsin
amın canım ıns bıran once kendı ewıme cıkarmda kurtulurum yoksa sonum ıyı degıl
Bende oluyor, çok takmıyorum kafama ama :)benim de sat 15 ağustos, bu cuma 2 li test için gideceğim,meraktayım çok...bi de arada vajina girişinde hafif bir ağrı, zonklama gibi birşey oluyor, siz de de oluyor mu?
Diyet yani az ye sık ye şeklindemiydi canım. Bende napcagimi şaşırdımCANIM ÇOK DİKKAT ETMESLİSİN.KIZIMDADA KİLOLUYDUM BUNDADA KİLOLUYUM AMA KIZIMDA ZATEN KJİLOLU OLDUĞUMDAN SÜREKLİ UZMANLA BİRLİKTE DİYET YAPTIM VE TOPLAM 5.5 KG ALDIM..ÜSTELİK DOĞUMDAN EVE DÖNÜNCE 4 KG VERDİĞİMİ GÖRDÜM NORMAL KİLOMDAN ..BUNDA ÇOK DİKKAT EDEMİYORUM AMA YİNE ŞÜKÜR 3 KG VERMİŞİM...KİLO İLEMBİRLİKTE TANSİYON VE ŞEKER YÜKSELEBİLİYOR..KENDİMDE BİLİYORUM...OKADAR DİYETE RAĞMEN ŞEKERİM VE TANSİYONUM YĞKSELDİ BEBEK 20 GÜN ERKEN ALINDI...DR.UM ŞEKERİN YÜKSELİRSE BEBEĞİN KALBİ DURUR DİYE SÜREKLİ KORKUTMUŞTU BUDA BANA İYİ OLDU ASLINDA...AMA ŞİMDİ ÇOK DİKKAT ETMİYORUM AMA BAKALIM BU AY SONU YİNE ŞEKER KONTROLÜM OLUCAK..BELKİ DİYETE BAŞLARIM TEKRAR...
Benim canim kullanici adimi degistirdimY-Dilara konu sahibi değilmi artık?
canım şeker veya tansiyon varmı?yada kolestrol?Diyet yani az ye sık ye şeklindemiydi canım. Bende napcagimi şaşırdım
ay sevindim canım yaa.korktum açıkcası bişey oldu sandım...birde isim değiştrimek kolay olmadığını biliyorum oyüzden farklı kişi diye düşündüm...Benim canim kullanici adimi degistirdim
Yok canim kolay 5 kere degistirme hakkimiz varmis profilden degistirdim direkay sevindim canım yaa.korktum açıkcası bişey oldu sandım...birde isim değiştrimek kolay olmadığını biliyorum oyüzden farklı kişi diye düşündüm...
hayırlısı olsunn..bizde cinsiyetiini öğrendik erkek:)
inşallah birşey çıkmayacak içini ferah tut..Merhabalar Bayanlar beniim oğlum oluyormuş :) Rabbime hamdolsun gönlümüze göre oldu. Bşr kızım vardı 2 yaşında birde oğlumuz olucak inş.
Ama bir sorun var dedi dk. bir sıvı gördü bebeğimin kalbi ve midesi arasında perşembe günü 2.düzey usg giricez inş.kötü bişey çıkmaz..Bir yandan sevindik bir yandan üzüldük.
bol su içiyorsun değil mi? idrara yolu enf olabilir mi? yanma falan vr mı?Nasilsiniz tatlı annelerrrr ve bebikleri. Is yerindeyim. kazıdan dolayi elektrik kesik internette sularda. Yani bitik durumdayım. En kotusu elektrik olmadigi icin Üşüyorum hasta olmazsam iyi.
Bişey sorucam ya benim idrar çok tuhaf kokuo ve bulanık . Ilac içiyorum ondan diye düşünüyordum ilacı bırakalı dört gün oldu hala ayni. sizlerin nasıl
ben ce hemen ara doktoruu progestan başalyabilir, için rahat eder enazından, renkli akıntı önemli..ya kızlar benim 2 gündür kahverengi akıntım var çok korkuyorum 20 gün kadar önce zaten yoğun bi kananmam oldu 15 gün yattım yeni işe başladım doktora gitsenmi acaba
bende istanbuldayım..en se ölçümün dr kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler.. canım ense ölçümü farklı kan tahlili farklı..ense ölçümü daha çok down sendromu ve buna benzer sendrom için yapılıyor..kan tahlili ise zeka geriği için yapılıyor..ikisi birbirini tamamlıyor...benim 2li kızımda güzel çıkınca 3lüye drum gerek görmemişti..
Kızlar bugün çok kötü oldum banyo da duş alırken tansiyonum düştü gözlerim karardı bir anda hemen dışarı attım kendimi sonra da midem bulandı çıkardımacaba sıcak su mu yoksa buharimi etkiledi çok korktum kanama birşey olacak diye ama Allaha şükür öyle birşey olmadı neden öyle oldu bir anlam veremedim ne yazık ki
hayırlısı olsunn..
inşallah birşey çıkmayacak içini ferah tut..
bol su içiyorsun değil mi? idrara yolu enf olabilir mi? yanma falan vr mı?
ben ce hemen ara doktoruu progestan başalyabilir, için rahat eder enazından, renkli akıntı önemli..
ben istabulda yaptırdım özel sigorta olmsına rağmen klinikte hem usg hem kan 220 tl ekstra ödedim
ultrason yani evet ense ölçümü:)usg derken ense ölçümümü?
Gözün aydin canım maşaAllahSlm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
hayırlısı olsun..:)Slm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?