2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amın canım ıns bıran once kendı ewıme cıkarmda kurtulurum yoksa sonum ıyı degıl

Canım sürekli midem bulanıyor falan de lavaboya git kusmuş gibi yap yatak odana git yat hamileliği kullanman lazım bebişin sağlığı için eşin de babasına anlatsın durumu kötü dayanamıyo diye

Diyet yani az ye sık ye şeklindemiydi canım. Bende napcagimi şaşırdım

ay sevindim canım yaa.korktum açıkcası bişey oldu sandım...birde isim değiştrimek kolay olmadığını biliyorum oyüzden farklı kişi diye düşündüm...
Yok canim kolay 5 kere degistirme hakkimiz varmis profilden degistirdim direk ayy canimm benim sagol dusundugun icin, yazmiyorum ama sayfaya bakiyorum surekli buralardayim yani

bizde cinsiyetiini öğrendik erkek:)
hayırlısı olsunn..

inşallah birşey çıkmayacak içini ferah tut..

bol su içiyorsun değil mi? idrara yolu enf olabilir mi? yanma falan vr mı?

ya kızlar benim 2 gündür kahverengi akıntım var çok korkuyorum 20 gün kadar önce zaten yoğun bi kananmam oldu 15 gün yattım yeni işe başladım doktora gitsenmi acaba
ben ce hemen ara doktoruu progestan başalyabilir, için rahat eder enazından, renkli akıntı önemli..

ben istabulda yaptırdım özel sigorta olmsına rağmen klinikte hem usg hem kan 220 tl ekstra ödedim

Çok geçmiş olsun, dikkat et. Banyoya girmeden önce bir bardak su iç. Ve banyo kapısını kilitleme, hatta duşakabindeyse kapısı birazcık aralık olsun. Kilitli olmasın cunku allah korusun bir şey olursa dışarıdan müdahale etmesi kolay olsun. Ve duşakabinin de kapısının azıcık acık olması içeri hava girmesini sağlıyor en azından nefesin daralmaz. Ben eskiden beri çok sıcak suyla duş alırdım ama hamileliğimde o kadar sıcak suya dayanamadığımı ve buhardan dolayı cok nefessiz kaldığımı hissettim. Şimdi hep kapılar açık, hatta evde kimse yoksa full açık, gelsin oksijen. :)

usg derken ense ölçümümü?

biz ogün normal muayenenmize gidicez..durumu nasıl ve cinsiyet tahmini için muayene 200 tl.. kan vermek içinde özel kliniğe gidicez orasıda 112 tl..

kızlar merhaba ben de yarın serklaj olucam, bugün ameliyat öncesi kontrollerim için gittim doktora fakat bebişi göremedik, servikse yoğunlaştığı için doktorum bebeğe bakmadı sadece alttan servikse baktı, muayene falan..görebilseydim keşke, amliyat sonrası kontrolde görürürüm artık 1hft-10gün sonra..cinsiyette kesinleşir o zamana inşalllah..
dua edin benim için, inşallah kolayca atlatırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…