2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ultrason yani evet ense ölçümü:)
yazım eksik olmuş ve alıntı yapmadan yazmışım biz ogün normal muayenenmize gidicez..durumu nasıl ve cinsiyet tahmini için ve ense ölçümünüde kendi dr.umuz yapıyor..normal muayene 200 tl.. kan vermek içinde özel kliniğe gidicez orasıda 112 tl..
canım geçmiş olsun serklaj ne oluyor acaba sanırım hiç duymadım..inşallah kolay gecer...bebeğe zararı yok değilmi?

Allah kolaylik versin canim insallah sagsalim atlatirsin bebegini de saglikla kucagina alirsin..

canım serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzıı dikilmesi işlemi.. yoksa miyadından çok önce doğum gerçekleşebiliyo. Daha önce geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle rahim ağzı normalden kısa bu nedenle önlem amaçlı yapılıyor.. bebeğe zararı yok am tabi bazı riskleri var genel aneztezi de alıcam, ama yapılmamasıın riskleri daha büyük.. bu şekilde bbği en azından 30 lu haftalara kadar tutabiliyorlar.. hayırlısı inşallah 38-39ları görürürm ben de.. ilk gebeliğimde hiç böyle birsorunum olmadığı i.in bunda biraz korkuyorum..

Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.

anladım canım..ben başka yerle ilgili bir ameliyat sandım..dediğin işlemi annemede bana hamileyken yapmışlar...isim yabancı söylenince farklı durum sandım.inşallah sorunsuz gecer..inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucğına...canım özel değilse ne amelişyatları oldun..önceki doğumdan sonramı oldun ameliyatları?

şimdi doktordan geliyorum daha önceki kanama alanına bağlı olarak içerede kalan eski kalıntılardır dedi yeni bi kanama alanı yok dedi şükür zaten progestan içiyorum ona devam edicem aynı minnağımı görmüş oldum çok teşekkürler sizlerede

Tüketilmemesi gerekenler: mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbun ve kalkan..
Tüketilmesi gerekenler: hamsi, istavrit, uskumru, palamut..

canı kızımda çok araştırmıştım ama unuttum netten bi bak istersen sardunyamı sardalyamı biri olucak...dip balığı hem civa yüksek oluyor hemde pislikleri yiyormuş..oyüzden önerilmiyor...

balık yağı takviysi yap olmazsa.. somon yiyebiliyoum ben birtek..

ben de diyetisyene gidiyorum aynı zamanda. bana da haftada iki kere balık yememi söyledi. omega acısından en zengin hamsi sonra Norveç somunu ve levrek geliyormuş. ama yağda kızartılmaması gerekıyormus cunku bu ozelliklerini kaybediyorlarmış. fırında veya ızgarada yapmamı soyledı. ama ben de 2 kere yıyemıyorum. 1 kere en fazla :s

ilk doğumdan bir buçuk sene sonra smerade CIN3 tanısı kondu, yani rahim ağzı kanserinin bir önceki evresi. bu nedenle 2 ker ameliyat oldum tamamen temizlenen kadar rahim ağzımın bir kısmı alındı. 2 sendir biyopsi ve smearlerim temiz olduğu için bebek kararı aldık ama şimdi de riskli bir durum söz konusu rahim ağzı kısaldığı için .. hayırlısı inşallah

Kızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.

Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
canım çok çok geçmiş olsun yat dinlen hiç bişey yapma ne kadar rapor verdi doktor.?bebişde iyi değilmi.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…