yazım eksik olmuş ve alıntı yapmadan yazmışımultrason yani evet ense ölçümü:)
canım geçmiş olsun serklaj ne oluyor acaba sanırım hiç duymadım..inşallah kolay gecer...bebeğe zararı yok değilmi?kızlar merhaba ben de yarın serklaj olucam, bugün ameliyat öncesi kontrollerim için gittim doktora fakat bebişi göremedik, servikse yoğunlaştığı için doktorum bebeğe bakmadısadece alttan servikse baktı, muayene falan..görebilseydim keşke, amliyat sonrası kontrolde görürürüm artık 1hft-10gün sonra..cinsiyette kesinleşir o zamana inşalllah..
dua edin benim için, inşallah kolayca atlatırım..
Masallah canim hayirli olsun saglikla kucagina al insallahh :)Slm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
Allah kolaylik versin canim insallah sagsalim atlatirsin bebegini de saglikla kucagina alirsin..kızlar merhaba ben de yarın serklaj olucam, bugün ameliyat öncesi kontrollerim için gittim doktora fakat bebişi göremedik, servikse yoğunlaştığı için doktorum bebeğe bakmadısadece alttan servikse baktı, muayene falan..görebilseydim keşke, amliyat sonrası kontrolde görürürüm artık 1hft-10gün sonra..cinsiyette kesinleşir o zamana inşalllah..
dua edin benim için, inşallah kolayca atlatırım..
canım serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzıı dikilmesi işlemi.. yoksa miyadından çok önce doğum gerçekleşebiliyo. Daha önce geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle rahim ağzı normalden kısa bu nedenle önlem amaçlı yapılıyor.. bebeğe zararı yok am tabi bazı riskleri var genel aneztezi de alıcam, ama yapılmamasıın riskleri daha büyük.. bu şekilde bbği en azından 30 lu haftalara kadar tutabiliyorlar.. hayırlısı inşallah 38-39ları görürürm ben de.. ilk gebeliğimde hiç böyle birsorunum olmadığı i.in bunda biraz korkuyorum..yazım eksik olmuş ve alıntı yapmadan yazmışımbiz ogün normal muayenenmize gidicez..durumu nasıl ve cinsiyet tahmini için ve ense ölçümünüde kendi dr.umuz yapıyor..normal muayene 200 tl.. kan vermek içinde özel kliniğe gidicez orasıda 112 tl..
canım geçmiş olsun serklaj ne oluyor acaba sanırım hiç duymadım..inşallah kolay gecer...bebeğe zararı yok değilmi?
anladım canım..ben başka yerle ilgili bir ameliyat sandım..dediğin işlemi annemede bana hamileyken yapmışlar...isim yabancı söylenince farklı durum sandım.inşallah sorunsuz gecer..inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucğına...canım özel değilse ne amelişyatları oldun..önceki doğumdan sonramı oldun ameliyatları?canım serklaj rahim ağzı yetmezliğinde rahim ağzıı dikilmesi işlemi.. yoksa miyadından çok önce doğum gerçekleşebiliyo. Daha önce geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle rahim ağzı normalden kısa bu nedenle önlem amaçlı yapılıyor.. bebeğe zararı yok am tabi bazı riskleri var genel aneztezi de alıcam, ama yapılmamasıın riskleri daha büyük.. bu şekilde bbği en azından 30 lu haftalara kadar tutabiliyorlar.. hayırlısı inşallah 38-39ları görürürm ben de.. ilk gebeliğimde hiç böyle birsorunum olmadığı i.in bunda biraz korkuyorum..
Tüketilmemesi gerekenler: mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbun ve kalkan..Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
canı kızımda çok araştırmıştım ama unuttum netten bi bak istersen sardunyamı sardalyamı biri olucak...dip balığı hem civa yüksek oluyor hemde pislikleri yiyormuş..oyüzden önerilmiyor...Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
balık yağı takviysi yap olmazsa.. somon yiyebiliyoum ben birtek..Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
Tamam canim ekliycem :)
Gözün aydin canım hayırlı olsun maşallahSlm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
ilk doğumdan bir buçuk sene sonra smerade CIN3 tanısı kondu, yani rahim ağzı kanserinin bir önceki evresi. bu nedenle 2 ker ameliyat oldum tamamen temizlenen kadar rahim ağzımın bir kısmı alındı. 2 sendir biyopsi ve smearlerim temiz olduğu için bebek kararı aldık ama şimdi de riskli bir durum söz konusu rahim ağzı kısaldığı için .. hayırlısı inşallahanladım canım..ben başka yerle ilgili bir ameliyat sandım..dediğin işlemi annemede bana hamileyken yapmışlar...isim yabancı söylenince farklı durum sandım.inşallah sorunsuz gecer..inşallah zamanında sağlıkla alırsın kucğına...canım özel değilse ne amelişyatları oldun..önceki doğumdan sonramı oldun ameliyatları?
Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukurbiyolojikden haber yokmu nasıl geçti acaba .?
canım çok çok geçmiş olsun yat dinlen hiç bişey yapma ne kadar rapor verdi doktor.?bebişde iyi değilmi.?Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
15gun yeter dedi bebek iyi kıpır kipircanım çok çok geçmiş olsun yat dinlen hiç bişey yapma ne kadar rapor verdi doktor.?bebişde iyi değilmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?