2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gözün aydın canım erkek çoğunlukda topikde

Gözün aydin canım çok sevindim maşaAllah oğluşuna valla erkekler almış başıni gidiyo :)

Kizlar bisey sorcam ben iki tarama yaptirmak istemedim dr.a da soyledim ama ense kalinligi ile ilgili hic bisey soylemedi ( bu ay ki kontrolde kendi doktorum olmadigi icin baska dr.a muayene olmak zorunda kaldim uzaktan geliyorum) acaba test istemedigim icin mi soylemedi. Kizimda 12. Haftada dr soylemisti. Ense kalinligi her ay olculebiliyor degil mi???

Dün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim

Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.

sağol canım grip olduğum için de tansiyonum düşmüş Allaha şükür bebeğm sağlıklı bugün gördüm kıpır kıpır masallah yalnız evde banyo yapmam zaten eşim olması lazım hamilelikte herşey olabiliyor

Bende de var canım o öksürük nöbetleri hem de şiddetli grip te oldum zararsız diye biliyorum doktor ilaç verdi sadece bana fayda etmedi su aralar herkez de var herhalde çok korkma tatlım ballı süt iç bal pekmez ye düzelirsın inşallah

Hayırlı olsun cnm minik prensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…