gözün aydın canım erkek çoğunlukda topikdeKızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
Geçmiş olsun bende senı çok merak ediyordum iyi olmana sevindim umarim en kisa zamanda toparlarsinMrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
çok şükür hiç kafana takma dinlen morelinide yüksek tut atlattın çok şükür...onun kıpır kıpır halini yesinler..15gun yeter dedi bebek iyi kıpır kipir
Gözün aydin canım çok sevindim maşaAllah oğluşuna valla erkekler almış başıni gidiyo :)Kızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
Ben soylemekten yoruldum, o yuzden tesekkur ediyorum canimKızlar merhaba. cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarımız konu sahibi Dilara Hanıma iletin derim. Listeden takip etmemiz çok daha kolay olur diye düşünüyorum. :)
erkek canım.Ben soylemekten yoruldum, o yuzden tesekkur ediyorum canim
Insulin direnci vardı Glifor kullanıyordum ama altı ay önce gittim dr kullanmana gerek yok artık dedicanım şeker veya tansiyon varmı?yada kolestrol?
Rica ederim. Ben de sabırsızlıkla gelecek kontrolümü bekliyorum. Öğrenir öğrenmez hemen yazacağım sana. :):)Ben soylemekten yoruldum, o yuzden tesekkur ediyorum canim
Canim benim cok gecmis olsun.. Allah emeklerinin karsiligini versin insallah.. Merak ediyordum seni.. İyi olmana sevindim..Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Bugün öğrendim erkek canımBen soylemekten yoruldum, o yuzden tesekkur ediyorum canim
Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
sağol canım grip olduğum için de tansiyonum düşmüş Allaha şükür bebeğm sağlıklı bugün gördüm kıpır kıpır masallah yalnız evde banyo yapmam zaten eşim olması lazım hamilelikte herşey olabiliyorÇok geçmiş olsun, dikkat et. Banyoya girmeden önce bir bardak su iç. Ve banyo kapısını kilitleme, hatta duşakabindeyse kapısı birazcık aralık olsun. Kilitli olmasın cunku allah korusun bir şey olursa dışarıdan müdahale etmesi kolay olsun. Ve duşakabinin de kapısının azıcık acık olması içeri hava girmesini sağlıyor en azından nefesin daralmaz. Ben eskiden beri çok sıcak suyla duş alırdım ama hamileliğimde o kadar sıcak suya dayanamadığımı ve buhardan dolayı cok nefessiz kaldığımı hissettim. Şimdi hep kapılar açık, hatta evde kimse yoksa full açık, gelsin oksijen. :)
Bende de var canım o öksürük nöbetleri hem de şiddetli grip te oldum zararsız diye biliyorum doktor ilaç verdi sadece bana fayda etmedi su aralar herkez de var herhalde çok korkma tatlım ballı süt iç bal pekmez ye düzelirsın inşallahDün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.
Hayırlı olsun cnm minik prensinKızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?