- 13 Aralık 2013
- 666
- 703
- 158
Canım prensin hayırlı olsunnKızlar oğluşum olcak
ben de ayni durumdayim. ilik sut bal pekmez ihlamur. bunlarla bogazimizi yumusatmaya caliscaz mecburDün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.
Evet canım çoğu kişinin erkek yüzde doksan dedi doktor mutluyumhayırlı olsunesra51 , bu sene erkek senesi galiba erkekler çoğunlukta :)
Teşekkürler canım SağolCanım prensin hayırlı olsunn
Esracimm hayırlı olsun küçük prens :)Kızlar oğluşum olcak
Canım benim ikinci oğluşun mu geliyor. Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsin inş :)Kızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
ay canım geçmiş olsun.önemli şeyler atlatmışsın..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın...ilk doğumdan bir buçuk sene sonra smerade CIN3 tanısı kondu, yani rahim ağzı kanserinin bir önceki evresi. bu nedenle 2 ker ameliyat oldum tamamen temizlenen kadar rahim ağzımın bir kısmı alındı. 2 sendir biyopsi ve smearlerim temiz olduğu için bebek kararı aldık ama şimdi de riskli bir durum söz konusu rahim ağzı kısaldığı için .. hayırlısı inşallah
canım bende gizli şeker vardı..aynı durumdamısın bilmiyorum ama bana ozaman diaformin verilmişti..önceki durumdan bahsedeyim..gizli şekerim olduğundan 3 aylıkken şeker yüklemesi yapılmıştı..yüksek çıktı ilaç verdii..daha sonra diyet yapıp ilaç kullandığım halde yükselmeye devam etti..6. ayda tekrar yüklendi..yüksek çıkınca insülüne geçtim...bu ay sonundada tekrar test iistiycek..gebeliğimi öğrenir öğrenmez 3 aylık şeker testi istedi sınırın biraz üstünde çıktı..şimdilik dikkat et dedi.. canım 2 saatte bir yemelisin ana öğünler hariç ara öğünlerde yoğurt süt ayran meyve grisini simit kayısı ceviz vb tüketmelisin..şekerin en büyük düşmanı yağ ve şeker.süt ürünlerin light olsun..ekmek yersende çavdar yada tam buğday..en fazla 2 yada 3 dilim ..makarna yada pilav varsa yemekte ekmek yeme..pilav makarnada 2-3 kaşık ye..geneli bu aklıma gelen..4 yıl geçti unuttuğıum şeylerde vardır..Insulin direnci vardı Glifor kullanıyordum ama altı ay önce gittim dr kullanmana gerek yok artık dedi
Dün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.
Çok geçmiş olsun canım ben de yarın olucam, ağrın var mı?Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Listeyi nerden görebiliyoruz? Benim daha kesin değil, 2 hftya sanırımKızlar merhaba. cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarımız konu sahibi Dilara Hanıma iletin derim. Listeden takip etmemiz çok daha kolay olur diye düşünüyorum. :)
Pekmezli ıhlamur başllı süt içmeyi dene , bir de doktoruna danış istersenDün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Ara ara agri varÇok geçmiş olsun canım ben de yarın olucam, ağrın var mı?
Listeyi nerden görebiliyoruz? Benim daha kesin değil, 2 hftya sanırım
Pekmezli ıhlamur başllı süt içmeyi dene , bir de doktoruna danış istersen
Sağol canim sen öğrendin miEsracimm hayırlı olsun küçük prens :)
canım esımle konusuyorm her gece aglıyorm artık sınrlerm kaldrmıyor bu sfer bana kızıyo aglıyp kndını uzuyosn sen dsunme bnları dıo :S geciştiriyor benıİns çikarsın kendi evine canım ama bi esinleuygun bir dille konuşsan nasil olur
rol yapmama gerek gerek yok zaten ymn ederm lavoboya her gırısımde temzlesmm bıle ıcım dısıma cıkıo kusmaktan mafoluyorm rabbım bana sabır versnCanım sürekli midem bulanıyor falan de lavaboya git kusmuş gibi yap yatak odana git yat hamileliği kullanman lazım bebişin sağlığı için eşin de babasına anlatsın durumu kötü dayanamıyo diye
Canım bende ıkılı testi yaptırmadım.fakat Dr um ense kalınlığını ölçtü ve burnuna baktı.herhalde birdahaki ayada ölçebilir.unutma Dr una kesın soyle cnm.hatta ilerleyen aylarda da parmak boğumlarına bakacaz dedı benim Dr um ..haberın olsun...Kizlar bisey sorcam ben iki tarama yaptirmak istemedim dr.a da soyledim ama ense kalinligi ile ilgili hic bisey soylemedi ( bu ay ki kontrolde kendi doktorum olmadigi icin baska dr.a muayene olmak zorunda kaldim uzaktan geliyorum) acaba test istemedigim icin mi soylemedi. Kizimda 12. Haftada dr soylemisti. Ense kalinligi her ay olculebiliyor degil mi???
İnsallah ogrenirsin bian once canim :) hayirlisi olsun hakkinizdaRica ederim. Ben de sabırsızlıkla gelecek kontrolümü bekliyorum. Öğrenir öğrenmez hemen yazacağım sana. :):)
Dayanılmayacak bir agrı mıAra ara agri var
Yok tatlım ben hala öğrenemedim. Özel adanadaki emel hanımdan randevu aldım pazartesi gününe belki biliyosundur doktoru. Umarım bu söyler :)Sağol canim sen öğrendin mi
Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
Arkadaşlar dr haftada en az 2 defa balık yememi önerdi.Ama ben ancak bir defa yiyorum hamilelikten önce çok severek yerdim evde yapardık şimdi kokusuna dayanamıyorum.Daha 1-2 kere dışarda yedim.Dip balıklarda civa yüksek oluyormuş civası az omegası yüksek olan balıklar hangileri acaba bilgisi olan var mı ? Bari azda olsa onlar tüketeyim .Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?