2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de ayni durumdayim. ilik sut bal pekmez ihlamur. bunlarla bogazimizi yumusatmaya caliscaz mecbur

Tek tek alinti yapamadim cok tesejkur ederim kanamm bi kc gun surcek dikisten dolayi oda keailse cok rahatlicm hala agrim var bs dk surmus operaayon ins emeklerimz bosa cikmaz cinsiytini demiyo doktor erkenmis emin olmm gerek diyo

Canım benim ikinci oğluşun mu geliyor. Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsin inş :)

Kizlar bisey sorcam ben iki tarama yaptirmak istemedim dr.a da soyledim ama ense kalinligi ile ilgili hic bisey soylemedi ( bu ay ki kontrolde kendi doktorum olmadigi icin baska dr.a muayene olmak zorunda kaldim uzaktan geliyorum) acaba test istemedigim icin mi soylemedi. Kizimda 12. Haftada dr soylemisti. Ense kalinligi her ay olculebiliyor degil mi???

ay canım geçmiş olsun.önemli şeyler atlatmışsın..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın...

Insulin direnci vardı Glifor kullanıyordum ama altı ay önce gittim dr kullanmana gerek yok artık dedi
canım bende gizli şeker vardı..aynı durumdamısın bilmiyorum ama bana ozaman diaformin verilmişti..önceki durumdan bahsedeyim..gizli şekerim olduğundan 3 aylıkken şeker yüklemesi yapılmıştı..yüksek çıktı ilaç verdii..daha sonra diyet yapıp ilaç kullandığım halde yükselmeye devam etti..6. ayda tekrar yüklendi..yüksek çıkınca insülüne geçtim...bu ay sonundada tekrar test iistiycek..gebeliğimi öğrenir öğrenmez 3 aylık şeker testi istedi sınırın biraz üstünde çıktı..şimdilik dikkat et dedi.. canım 2 saatte bir yemelisin ana öğünler hariç ara öğünlerde yoğurt süt ayran meyve grisini simit kayısı ceviz vb tüketmelisin..şekerin en büyük düşmanı yağ ve şeker.süt ürünlerin light olsun..ekmek yersende çavdar yada tam buğday..en fazla 2 yada 3 dilim ..makarna yada pilav varsa yemekte ekmek yeme..pilav makarnada 2-3 kaşık ye..geneli bu aklıma gelen..4 yıl geçti unuttuğıum şeylerde vardır..

canım bende aynı durumdayım ..birşey olmaz heralde..ama arada bi aklıma geliyor benimde...

Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Çok geçmiş olsun canım ben de yarın olucam, ağrın var mı?

Kızlar merhaba. cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarımız konu sahibi Dilara Hanıma iletin derim. Listeden takip etmemiz çok daha kolay olur diye düşünüyorum. :)
Listeyi nerden görebiliyoruz? Benim daha kesin değil, 2 hftya sanırım

Pekmezli ıhlamur başllı süt içmeyi dene , bir de doktoruna danış istersen

Ara ara agri var

Canım sürekli midem bulanıyor falan de lavaboya git kusmuş gibi yap yatak odana git yat hamileliği kullanman lazım bebişin sağlığı için eşin de babasına anlatsın durumu kötü dayanamıyo diye
rol yapmama gerek gerek yok zaten ymn ederm lavoboya her gırısımde temzlesmm bıle ıcım dısıma cıkıo kusmaktan mafoluyorm rabbım bana sabır versn

Canım bende ıkılı testi yaptırmadım.fakat Dr um ense kalınlığını ölçtü ve burnuna baktı.herhalde birdahaki ayada ölçebilir.unutma Dr una kesın soyle cnm.hatta ilerleyen aylarda da parmak boğumlarına bakacaz dedı benim Dr um ..haberın olsun...

merhaba canim, ben de bir kac gundur bu konuyu takip ediyorum. nasipse benim de dogum tarihim mayis 25. turkiye'de fiyatlari ne durumda cok bilemiyorum ama somon cok faydali bir balik ve evde kizartinca bile oyle balik pisirmissin gibi kokmuyor. pespembe eti var zaten. ozellille turkiye'ye norvec somonu falan geliyor. bulabilirsen bir dene derim.

somon buyuk balik olabilir ama plantinla beslendigi icin civa seviyesi cok dusuk. balikla beslenen baliklarda civa birikmesi cok cok fazla oluyor. o yuzden hamsi gibi kucuk baliklar guvenli genelde. ama bize hamsi cok uzakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…