Duydum canım bende ordaki şafak hanima gidiyorum inşallah söylerYok tatlım ben hala öğrenemedim. Özel adanadaki emel hanımdan randevu aldım pazartesi gününe belki biliyosundur doktoru. Umarım bu söyler :)
Inşallah canım. Bilseydim ben de şafak hanıma alırdım. Hic bilmediğim için bayan doktorlardan biri olsun dedim :)Duydum canım bende ordaki şafak hanima gidiyorum inşallah söyler
Canım bide doğumu da özel adanada mı düşünüyosun. Ben hiç bilmiyorum da nasıl sence iyi mi orası. Emel hanımı seversem bu gittiğimde belki orda devam ederim. Ebru tarıma gidiyorum normalde ama normal doğuma girmiyomus o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum onu belli bi zamandan sonra.Duydum canım bende ordaki şafak hanima gidiyorum inşallah söyler
Canım çok güzelmiş bluzun.güle güle giyin .bende hamile pantolonu aldım öyle rahatki tavsiye ederimEşimin süpriz hediyesi. Bluzun göbüşündeki resme bayıldım ve paylaşmak istedim :)
amin canım inş. sağlıkla kucağımıza alırız. ben de çok evham yapıyorum bazen sonra Rabb ime emanet diyorum. tevekkül ederek rahatlıyorum dua okuyorum. haftaya cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. ayrıntılı ultrason istiyorum ben sadece. diğer ikiz annelerine sordum baya yaptıran var ikili testi.Canım bende ikizlere hamileyim rabbim nasip ederse ,,o yüzden sana sormuştum bende çok panik ve evhamlı biriyim dediğin gibi doğru çıkma olasılığı düşük biliyorum sonuç kötüde çıksa sonlandırmayı düşünmeyiz diye konuştuk bide onu bilerek 9 ay geçirmek çok zor olur yani sağlıklı olup yanlış yönlendirilmiş olma ihtimalide var ufff istemiyoruz dediğimiz halde çok korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
COk bi agri degil canim kanama a a ara bi kc damlaDayanılmayacak bir agrı mıkanamalar çok mu?
Kuzucuk bende aldım pantolon. Ama büyük almışım ilerleyen zamanlarda giyerim diye bi kere giydim biraz bol gibi bir ay sonra falan tam olur ama :)Canım çok güzelmiş bluzun.güle güle giyin .bende hamile pantolonu aldım öyle rahatki tavsiye ederim
Kızlar telefondan giriyorum bana yazılan tüm tebrik mesajlarını okudum tek tek alıntı yaptım ama silindiCanım benim ikinci oğluşun mu geliyor. Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsin inş :)
Iyi yapmışsin canım bebiş rahat etsin güle güle giy :)Canım çok güzelmiş bluzun.güle güle giyin .bende hamile pantolonu aldım öyle rahatki tavsiye ederim
Sağol tatlışımKızlar telefondan giriyorum bana yazılan tüm tebrik mesajlarını okudum tek tek alıntı yaptım ama silindiçok teşekkür ederim arkadaşlarım iyi ki varsınız... Benim Minnak Sevgilim evet ikinci oğlum olacak. Hissediyordum biliyorsun. Senin bir kızın olması için dua ediyorum tabi sağlıklı ve hayırlı. Allah herkese gönlündekini versin. Mytwin listede bana erkek yazabilirsin. Ayrıca bugün cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Iy
Iyi yapmışsin canım bebiş rahat etsin güle güle giy :)
Teşekkür ederim cnmIy
Iyi yapmışsin canım bebiş rahat etsin güle güle giy :)
Baktın beğendin mi gizoş? Bizimki çok spontan gelişti, hiç aklımızda yoktu gördük beğendik aldık. Kraft haşim işcan'da da var bi cumartesi bakın derim e bebeke jokere göre çok fiyat farkı oluyor. Garantili sıfır orjinal hepsi zaten bayii bunlar al sat yapmıyorlar. Beğendiğiniz model orda da vardır daha uyguna alabilirsin canımCanım hayırlı olsun öncelikle Güle güle kullan biz Kraft twist alcaz gibi port Bebe özelliği var bebek oturur pozisyonda iken yöne değiştirme oluyor yani bebek rahatsız olmuyor
Ben sizin arabayı da araştırayım
Güzel canım bizde ocaktan sonra felan alırız alırsak bebiş Güle güle kullansın sağlıklı doğsunar allah nasip ederse 1 sene evde olucam belki görüşürüz canımBaktın beğendin mi gizoş? Bizimki çok spontan gelişti, hiç aklımızda yoktu gördük beğendik aldık. Kraft haşim işcan'da da var bi cumartesi bakın derim e bebeke jokere göre çok fiyat farkı oluyor. Garantili sıfır orjinal hepsi zaten bayii bunlar al sat yapmıyorlar. Beğendiğiniz model orda da vardır daha uyguna alabilirsin canım
Bende öyle düşünmüştümInşallah canım. Bilseydim ben de şafak hanıma alırdım. Hic bilmediğim için bayan doktorlardan biri olsun dedim :)
Bende çok bilmiyorum ama orda düşünüyorum değişiklik olmazsaCanım bide doğumu da özel adanada mı düşünüyosun. Ben hiç bilmiyorum da nasıl sence iyi mi orası. Emel hanımı seversem bu gittiğimde belki orda devam ederim. Ebru tarıma gidiyorum normalde ama normal doğuma girmiyomus o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum onu belli bi zamandan sonra.
Dün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.
Şafak hanim iyi mi canım. Emel hanim nasıl acaba. Değiştirip senn doktordan mı alsam randevuyu :) ben de bu gittiğimde bakaym da iyiyse burda devam ederim canım.Bende çok bilmiyorum ama orda düşünüyorum değişiklik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?