2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Duydum canım bende ordaki şafak hanima gidiyorum inşallah söyler
Canım bide doğumu da özel adanada mı düşünüyosun. Ben hiç bilmiyorum da nasıl sence iyi mi orası. Emel hanımı seversem bu gittiğimde belki orda devam ederim. Ebru tarıma gidiyorum normalde ama normal doğuma girmiyomus o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum onu belli bi zamandan sonra.

amin canım inş. sağlıkla kucağımıza alırız. ben de çok evham yapıyorum bazen sonra Rabb ime emanet diyorum. tevekkül ederek rahatlıyorum dua okuyorum. haftaya cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. ayrıntılı ultrason istiyorum ben sadece. diğer ikiz annelerine sordum baya yaptıran var ikili testi.

Canım benim ikinci oğluşun mu geliyor. Hayırlı olsun Allah tamamına da erdirsin inş :)
Kızlar telefondan giriyorum bana yazılan tüm tebrik mesajlarını okudum tek tek alıntı yaptım ama silindi çok teşekkür ederim arkadaşlarım iyi ki varsınız... Benim Minnak Sevgilim evet ikinci oğlum olacak. Hissediyordum biliyorsun. Senin bir kızın olması için dua ediyorum tabi sağlıklı ve hayırlı. Allah herkese gönlündekini versin. Mytwin listede bana erkek yazabilirsin. Ayrıca bugün cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.

Sağol tatlışım

Baktın beğendin mi gizoş? Bizimki çok spontan gelişti, hiç aklımızda yoktu gördük beğendik aldık. Kraft haşim işcan'da da var bi cumartesi bakın derim e bebeke jokere göre çok fiyat farkı oluyor. Garantili sıfır orjinal hepsi zaten bayii bunlar al sat yapmıyorlar. Beğendiğiniz model orda da vardır daha uyguna alabilirsin canım

Güzel canım bizde ocaktan sonra felan alırız alırsak bebiş Güle güle kullansın sağlıklı doğsunar allah nasip ederse 1 sene evde olucam belki görüşürüz canım

Bende çok bilmiyorum ama orda düşünüyorum değişiklik olmazsa

Canım ben de bir zararı yoktur diye biliyordum ilk hamileliğimde ilaç kullanmadım Dr a gitmedim son hafta Dr um sen nasıl öksürüyorsun bu şekilde normal doğum da sezeryan da olamazsın tedavi ol deyince panikledim gittiğim Dr naptın sen her öksürmende bebek stres oluyo neden ilaç kullanmadın dedi o zaman acı bir tecrübeyle öğrendim geçirmek için elinizden geleni yapın önce doğal yolları deneyin olmadı Dr un önerdiği ilaçları kullanın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…