2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Şafak hanim iyi mi canım. Emel hanim nasıl acaba. Değiştirip senn doktordan mı alsam randevuyu :) ben de bu gittiğimde bakaym da iyiyse burda devam ederim canım.
Yani çok lüks değil hastane önce Medline a gidiyordum hem bize uzak hemde pahali özel Adanada sıra da beklemiyorum fazla diğer doktorlar nasıl bilmiyorm canım şafak Hanımda orta yani iyi sayılır

Hayırlı olsun cnm oğlun,,bana da dua eder misin:) Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin,,biz de öğrenemedik daha 27kasımda inş,,

Yani çok lüks değil hastane önce Medline a gidiyordum hem bize uzak hemde pahali özel Adanada sıra da beklemiyorum fazla diğer doktorlar nasıl bilmiyorm canım şafak Hanımda orta yani iyi sayılır
Haklısın canım seyhan başkent de bana pahalı geldi. Beş dk bakıyo aldığı paraya değer mi bilmiyorum. Doktor iyi olabilir herkes çok övdü ama ben ısınamadim nedense. Bide normal doğuma girmeyecegini öğrendim. Emel hanima gidiym de memnun kalırsam ben de orda devam ederim fiyatı da daha uygun dediğin gibi.

:)
Canim subat veya oncesi mi dogum tarihin eger oyleyse yasa 2 ekliyoruz yoksa 1 ekliyoruz 1 ekliyorsak tutmuooor:)
Canım takvime bu kadar takılma derim. Yüzde elli ihtimal var tutanlarinki tesadüf tamamen. Ben de baktım erkek çıkıyo. Belli değil benmki malesef. Ama tutsa da tutmasa da inanma sen :)

Ev konusu kesinleşti demek ilk bahsettiğinde konuyu açıcaz diyodun ama umutluda değildin... Evine geçicen canım az sabret...kendinide çok yorma iyilikle söyle anlar belki k.pederin

Canım aşure istiyor bi komşu bile getirmiyor fena sıkıntılıyım kızlar
Valla ya daha dün eşimle konuştuk bu konuyu millet kendine pişiriyor herhalde...

Amniyosentez değilde benim doktorumda detaylı için Atıl beye yönlendirdi aralıkta randevumuz ...Çok methini duydum

Kızlar canlarpazartesi eşimle dr a gitmeyi düşünüyoruz bebişi görmek istiyor da hihi
Yakışır şeker gidin bakalım iyi haberlerle gelin...

Slm güzel anneler

Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
Tebrik ederim canım
Tebrikler Allah tamamına erdirsin

Ay hayırlı olsun ya maşallah ne çok erkek var bu yıl :)))

Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur

Rabbim daha iyi etsin geçmiş olsun

Kızlar oğluşum olcak

Tebrikler canım :)

Eşimin süpriz hediyesi. Bluzun göbüşündeki resme bayıldım ve paylaşmak istedim :)
Çok güzelmiş ya bayıldım ben bugün baktm ama güzel bulamadım :)

M MASAL06 canım sen yanlış anladın sanırım ben çok memnunum ki oğlumda olsa yine çok memnun olurdum hiç bir şikayetim yok ki zaten her türlü başımın taci ki ben kız hissediyordum kız istiyorum erkek istiyorum da demedim hiç, ben sadece kızım olacak deyince aldığım tepkiyii anlattım size. Rabbime şükür bana evlat verdi ötesini o bilir

Güzel canım bizde ocaktan sonra felan alırız alırsak bebiş Güle güle kullansın sağlıklı doğsunar allah nasip ederse 1 sene evde olucam belki görüşürüz canım
Tamm canımcım ben de heyet raporu alabilirsem alacam seneye ilk dönem çok ders verirlerse olmadı ücretsiz izin alıcam. Ama gitmek istiyorum okula haftada 15 saat değişiklik olur evden çıkarım bi hava alırım bakalım zaman ne göstericek. İnş ayarlarlar ders saatlerimi. Görüşelim tabii hatta bebişleri beklemeyelim. Bulantılarımız bitsin bi çıkalım dışarı. Aylardır bi yere gidemiyorum zaten midemden

:)

Canım takvime bu kadar takılma derim. Yüzde elli ihtimal var tutanlarinki tesadüf tamamen. Ben de baktım erkek çıkıyo. Belli değil benmki malesef. Ama tutsa da tutmasa da inanma sen :)
Canim benimde bugun tanidik bir kadin dogumcu bakti kiza benziyor dedi( ben erkek cok istiyordum Allah affetsinde hayal kirikligi oldu bende..o cikinti paralel diye kiz dusundu dik olunca erkek oluyormus

Hastane bi ise yaramaz ama cazip beyi tavsiye ediyorm bnim doktorum mukemnel guleryuzlu safaktan bi arkadsim hic memnun kalmadi

Merhabalar,
Ben okumaktan yazamayanlardanım:) ıkı gün önce gittik kontrolle, cıkolata cok işe yaradı gözlerini yumusturan bize el sallayan oğlumuzu gördük:) gercı cınsızet ıcın cok erken ama doktor erkek olduğu konusunda ikna gibiydi. Gözyaşlarımı tutamadım tabi o hareket ettikçe. Birdahaki randevu 29 Aralık, nasıl dayanır ki insan:))
Ben ve kayınvalidem kız istiyorduk geri kalan herkes erkek:) onu gördüğümde cinsiyetini sormak hiç gelmedi aklıma, önemli olan orada hareket ediyor olmasıydı:)) hepinize rahat bir hamilelik diliyorum:)

Bu arada bulantılar ve kusma ara ara yokluyor, baş dönmesi ve tansiyon düşmeside. 14 gündür raporluyum acıkcası doguma kadar rapor almayı düşünüyorum. Kendisini kötü hissedip ise giden tüm anne adayları içimi sızlatıyor...

Bu arada su hamilelik tarihini alt tarafa nasıl yazdırıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…