Geçmiş olsun cnm,,inş daha da iyi olursun,,Allah bebeklerimizi bize bağışlasın inşMrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Yani çok lüks değil hastane önce Medline a gidiyordum hem bize uzak hemde pahali özel Adanada sıra da beklemiyorum fazla diğer doktorlar nasıl bilmiyorm canım şafak Hanımda orta yani iyi sayılırŞafak hanim iyi mi canım. Emel hanim nasıl acaba. Değiştirip senn doktordan mı alsam randevuyu :) ben de bu gittiğimde bakaym da iyiyse burda devam ederim canım.
Canim subat veya oncesi mi dogum tarihin eger oyleyse yasa 2 ekliyoruz yoksa 1 ekliyoruz 1 ekliyorsak tutmuooor:)bilmem hatırlamıyorum sen bak birde istersen yaş 26 ovu tarihi 18 ağustos sat 2 ağustos
Hayırlı olsun cnm oğlun,,bana da dua eder misin:) Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin,,biz de öğrenemedik daha 27kasımda inş,,Kızlar telefondan giriyorum bana yazılan tüm tebrik mesajlarını okudum tek tek alıntı yaptım ama silindiçok teşekkür ederim arkadaşlarım iyi ki varsınız... Benim Minnak Sevgilim evet ikinci oğlum olacak. Hissediyordum biliyorsun. Senin bir kızın olması için dua ediyorum tabi sağlıklı ve hayırlı. Allah herkese gönlündekini versin. Mytwin listede bana erkek yazabilirsin. Ayrıca bugün cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.
Haklısın canım seyhan başkent de bana pahalı geldi. Beş dk bakıyo aldığı paraya değer mi bilmiyorum. Doktor iyi olabilir herkes çok övdü ama ben ısınamadim nedense. Bide normal doğuma girmeyecegini öğrendim. Emel hanima gidiym de memnun kalırsam ben de orda devam ederim fiyatı da daha uygun dediğin gibi.Yani çok lüks değil hastane önce Medline a gidiyordum hem bize uzak hemde pahali özel Adanada sıra da beklemiyorum fazla diğer doktorlar nasıl bilmiyorm canım şafak Hanımda orta yani iyi sayılır
Ikimiz mi kaldık canım :)Hayırlı olsun cnm oğlun,,bana da dua eder misin:) Allah hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin,,biz de öğrenemedik daha 27kasımda inş,,
Canım takvime bu kadar takılma derim. Yüzde elli ihtimal var tutanlarinki tesadüf tamamen. Ben de baktım erkek çıkıyo. Belli değil benmki malesef. Ama tutsa da tutmasa da inanma sen :)Canim subat veya oncesi mi dogum tarihin eger oyleyse yasa 2 ekliyoruz yoksa 1 ekliyoruz 1 ekliyorsak tutmuooor:)
Ev konusu kesinleşti demek ilk bahsettiğinde konuyu açıcaz diyodun ama umutluda değildin... Evine geçicen canım az sabret...kendinide çok yorma iyilikle söyle anlar belki k.pederinslm kızlaaarr eskısı gbı gıremıyorummm( kafayı yemek uzereyım yaa cok morelım bozuk 4 gun once kaynpederm geldı ewde kocam ben kaynpederm yasıoruz bıze daıre verdı ama kıracının cıkmasını beklıycez ama kayınoederm hıcc hamılelıkten anlamıo ew cafe gıbı oldu gelen gden cay kahve servısı bıde bıraz pis allahım lavabo temzlemekten bıktım (( napıcm blmıyormm gunde 4 paket sıgara ıcıo ewn ıcı less gbı kokuyo
Valla ya daha dün eşimle konuştuk bu konuyu millet kendine pişiriyor herhalde...Canım aşure istiyor bi komşu bile getirmiyorfena sıkıntılıyım kızlar
Amniyosentez değilde benim doktorumda detaylı için Atıl beye yönlendirdi aralıkta randevumuz ...Çok methini duydumArkadaşlar merhaba.Ben 38 yaşındayım doktorum 21 'inde ikili test yapacak Ama amniosentez yaptırmak istiyo aynı zamanda yaştan dolayı.O güne kadar düşünüp kararınızı verin dedi kendiside eşine yaptırmış. Çapada ATIL YÜKSEL onun hocasıymış ve bu alanda çok iyiymiş.Acaba bu konuda deneyimi olan paylaşımı olan var mı ? Daha önce yaptıran oldu mu? Gerçi bende eşimde yaptırmaya karar verdik ben sadece nasıl olduğunu merak ediyorum. Teşekkürler.
Yakışır şeker gidin bakalım iyi haberlerle gelin...Kızlar canlarpazartesi eşimle dr a gitmeyi düşünüyoruz bebişi görmek istiyor da hihi
Tebrik ederim canımSlm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
Tebrikler Allah tamamına erdirsinKızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
Ayy yerim ben onun süveterini :) hangi renk örüyosun. Benim annem de örmek istiyo bi an önce öğrenelim de başlayacak hemen yelek hırka patik. Çok yakışiyo bebeğe :)suveter oruyorum minikime teyzeleri
Kızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Kızlar oğluşum olcak
Çok güzelmiş ya bayıldım ben bugün baktm ama güzel bulamadım :)Eşimin süpriz hediyesi. Bluzun göbüşündeki resme bayıldım ve paylaşmak istedim :)
Tamm canımcım ben de heyet raporu alabilirsem alacam seneye ilk dönem çok ders verirlerse olmadı ücretsiz izin alıcam. Ama gitmek istiyorum okula haftada 15 saat değişiklik olur evden çıkarım bi hava alırım bakalım zaman ne göstericek. İnş ayarlarlar ders saatlerimi. Görüşelim tabii hatta bebişleri beklemeyelim. Bulantılarımız bitsin bi çıkalım dışarı. Aylardır bi yere gidemiyorum zaten midemdenGüzel canım bizde ocaktan sonra felan alırız alırsak bebiş Güle güle kullansın sağlıklı doğsunar allah nasip ederse 1 sene evde olucam belki görüşürüz canım
Canim benimde bugun tanidik bir kadin dogumcu bakti kiza benziyor dedi:)
Canım takvime bu kadar takılma derim. Yüzde elli ihtimal var tutanlarinki tesadüf tamamen. Ben de baktım erkek çıkıyo. Belli değil benmki malesef. Ama tutsa da tutmasa da inanma sen :)
Hastane bi ise yaramaz ama cazip beyi tavsiye ediyorm bnim doktorum mukemnel guleryuzlu safaktan bi arkadsim hic memnun kalmadiYani çok lüks değil hastane önce Medline a gidiyordum hem bize uzak hemde pahali özel Adanada sıra da beklemiyorum fazla diğer doktorlar nasıl bilmiyorm canım şafak Hanımda orta yani iyi sayılır
Bi sorun mu yaşamış acaba yani çok iyi değil ama orta gibi geldi banaHastane bi ise yaramaz ama cazip beyi tavsiye ediyorm bnim doktorum mukemnel guleryuzlu safaktan bi arkadsim hic memnun kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?