2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Belki kız olduğu için emin değiller, bizde bilgin belliydi. 12. Haftamdayım ben düşün:)
Hmm kızınki belli olmuyo muymuş? Ay ben başka yapmıcam zaten büyük konuşmayayım da ilk ve tek minişim olacak kız da olsa bir erkek de olsa bir sağlıklı hayırlı olsun da

senin oğluş da hayırlı olsun canım

Yani erkeği çıkıntı ile daha kolay tahmin edebiliyorlar ve daha erken emin olabiliyorlar ondan dedim:)

Nerden bildin canim tutmuyor 02.07.1988 sat 31 temmuz sende bi bak canim:)

Canim benimde bugun tanidik bir kadin dogumcu bakti kiza benziyor dedi( ben erkek cok istiyordum Allah affetsinde hayal kirikligi oldu bende..o cikinti paralel diye kiz dusundu dik olunca erkek oluyormus
Rabbim gónlüne göre versin tatlım. Ama seninki daha çok erken. Doktorun da maşallahi varmış hemen nasıl da söylemiş. Ben 13 haftalıkken gittim ne paralel ne de dik çıkıntı görmedim canım. Doktorum da prof. Bu haftalar çok erken dedi yorum da yapmadi. Bebegin baska yerleryle ilgilendi orasina bakmadi bile. Inşallah gönlüne göre olur ama daha çok erken bence biraz daha bekle emin olmak için

Benim kız edepliyse demek göstermiyodur da hemencik

Ay kız dedim allahım gönlümden kız geçiyor sen hayırlısıyla ver yarabbim
Gönlüne göre versin Rabbim. Ben de aynen öyle istiyorum canım ama sonuna da dediğin gibi her zaman ekliyorum hayırlı ve sağlıklı olacaksa ver diye. Ilk ve tek bebisimiz ne de olsa :)

Tatlim nub teorisi diye bisey var orda genital tuberkule bakiyorlar her bebekte olan cikinti dikse erkek paralelse kiz diyorlar umarim yanilma payi vardir

Ben de ikili teste profa gittim kadın hiç bakmadı bile ayrıntılı ultrasona geldiğinde 20. Haftada öğrenirsin dedi şok oldum.

Ben de ikili teste profa gittim kadın hiç bakmadı bile ayrıntılı ultrasona geldiğinde 20. Haftada öğrenirsin dedi şok oldum.
Aynen kuzucum benmki de öyle. Daha erken dedi başka da bişey demedi. Bebisin nesi var nesi yok herseyini tek tek gösterdi ama oraya bakmadi. 3 aralık randevum Ben dayanamiycam ama baska dr gitcem haftaya cinsiyetini öğrenmek için :)

Tatlim nub teorisi diye bisey var orda genital tuberkule bakiyorlar her bebekte olan cikinti dikse erkek paralelse kiz diyorlar umarim yanilma payi vardir
Hmm anladm tatlım dogrudur doktorlar biliyodur onu ama sennki erken bence. Ben benmkinde hiç bsy görmedim :) zaten orasına bakmadi hiç dr

Gönlüne göre versin Rabbim. Ben de aynen öyle istiyorum canım ama sonuna da dediğin gibi her zaman ekliyorum hayırlı ve sağlıklı olacaksa ver diye. Ilk ve tek bebisimiz ne de olsa :)
Amin amin oğlan da olsa sevinicem ne bilim tek olacağından bana ikisi de cazip geliyor ama kız kıyafetleri ne kadar güzel insanın aklını çeliyor. Çocukken barbie giydirirdik şimdi de kızçeleri giydiririz kız olursa

Rabbim sana bana hepimize tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah her türlü tadı bambaşka olur nasılsa kızın da erkeğin de

Aynen mesanesini ayak parmağını burnunu her şeyini gördük çok şükür sağlıklıydı bi şeyine bakmadık nedense

Ben kan testi sonucumu almaya gidicem bu hafta ikili testin

bi ısrar yine sorucam olmadı ben de başka bi doktora gidicem artık. Çatlayayım mı meraktan aaa

Hmm anladm tatlım dogrudur doktorlar biliyodur onu ama sennki erken bence. Ben benmkinde hiç bsy görmedim :) zaten orasına bakmadi hiç dr
Ay inan bakmamasi daha iyimis hic yoktan arada kaldim moralimde bozuldu ustelik ama yine bir umitte var kotu bir durum emin olsam kabullenirdim en azindan

Aminn canimm hepimizin de gönlüne göre olsun. En önce de sağlıkli ve hayırlı olsun. Kız kiyafetleri gerçekten çok ama çok şeker :) süsleriz artık bi güzel nasip olursa :)

Ay keske bende kiz kiyafetlerini azcik sevsem Allahim nefret ediyorum o suslu elbiselerden off kizim olursa ne giydiricem

Aynen canım bi de herkes öğrenip yazınca çatlıyor insann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…