- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Ayy çok güldüm canım yaa öyle deme nasıl güzel şeyler var yaa olur mu. Biz mağazaya girince eşimle ilk kız kıyafetlerine bakarız. Tek tek inceleriz çıkarken de bi göz ucuyla erkek reyonuna bakariz :) bak sen bi doğsun o zaman görürsün nasıl suslemek giydirmek istersin onu :)Ay keske bende kiz kiyafetlerini azcik sevsem Allahim nefret ediyorum o suslu elbiselerden off kizim olursa ne giydiricem
Demek yalanmis bu takvim :)Ya ilk sayfada yaslar ve sat var ya oraya gore baktim:)))valla kiz cikiyor senin ama erkekmis :)
Bulursun ya nolcak sağlıkla gelsin de elbise dediğin nedir canım benimAy keske bende kiz kiyafetlerini azcik sevsem Allahim nefret ediyorum o suslu elbiselerden off kizim olursa ne giydiricem
Aynen katiliyorum sana oglusum olacak ama kizlarin kiyafetleri beni benden aliyor ne kadannn tatlilarrr yarebbimmAyy çok güldüm canım yaa öyle deme nasıl güzel şeyler var yaa olur mu. Biz mağazaya girince eşimle ilk kız kıyafetlerine bakarız. Tek tek inceleriz çıkarken de bi göz ucuyla erkek reyonuna bakariz :) bak sen bi doğsun o zaman görürsün nasıl suslemek giydirmek istersin onu :)
Evet ya bi biz mi kaldık nedirAynen canım bi de herkes öğrenip yazınca çatlıyor insann :)
Olsun tatlım yakışıklı prenslere göre de çok güzel seyler var papyonlu papyonlu alırsın oğluşuna :) kızlarınki süslü ve rengarenk o cezbediyo insanıAynen katiliyorum sana oglusum olacak ama kizlarin kiyafetleri beni benden aliyor ne kadannn tatlilarrr yarebbimm
Ayyy cok sevindimmm canimRabbim kucagina almayi nasip etsin insaAllah kaynana olcaz kiZBugün öğrendim erkek canım
Aynen biz de. Kız kıyafetlerine tek tek bakıyoruz ne var ne yok ne kadar ayakkabısı çorabı çamaşırına kadar mothercarede hele kendime setler yaparım şunları alıcam bunla bunu giydiririm gibi hayaller hayallerAyy çok güldüm canım yaa öyle deme nasıl güzel şeyler var yaa olur mu. Biz mağazaya girince eşimle ilk kız kıyafetlerine bakarız. Tek tek inceleriz çıkarken de bi göz ucuyla erkek reyonuna bakariz :) bak sen bi doğsun o zaman görürsün nasıl suslemek giydirmek istersin onu :)
Ayy papyonlularda cok seker yaa ama kizlarin ki daha guzel:)Olsun tatlım yakışıklı prenslere göre de çok güzel seyler var papyonlu papyonlu alırsın oğluşuna :) kızlarınki süslü ve rengarenk o cezbediyo insanı
Benim icinde yalan olsun lutfenDemek yalanmis bu takvim :)
Tatlim yanlis anladin sanirim beni ben kiz kiyafetlerinden nefret ediyorum hele o dugun nisanlara gelen abiye elbiseli kizlar yok mu saclarini yolasim gelirdi ee simdi ke di kizim olunca nasil giyindiricem o elbiseleriBulursun ya nolcak sağlıkla gelsin de elbise dediğin nedir canım benim
Bu arada bulantılar ve kusma ara ara yokluyor, baş dönmesi ve tansiyon düşmeside. 14 gündür raporluyum acıkcası doguma kadar rapor almayı düşünüyorum. Kendisini kötü hissedip ise giden tüm anne adayları içimi sızlatıyor...
Bu arada su hamilelik tarihini alt tarafa nasıl yazdırıyoruz?
Benim kiz olursa sen benim kiza alisveris yap bende senin oglana bende erkek kiyafetlerine bayiliyorum:)))Ayy papyonlularda cok seker yaa ama kizlarin ki daha guzel:)
Niye istemiyorsun cnm saglikli olsun cinsiyet onemli degil bnceBenim icinde yalan olsun lutfenAllahim kiz istemedikce hep kizla alakali seyler cikiyor takvim kiz diyor herkes kiz diyor dr kiza benzetiyor istemiyorum ama bennn
Kızım olursa ben de takım giyinmek istiyorum onla ana kız :) erkek olursa da küçük adam gibi giydiririm öyle seviyorum :)Aynen biz de. Kız kıyafetlerine tek tek bakıyoruz ne var ne yok ne kadar ayakkabısı çorabı çamaşırına kadar mothercarede hele kendime setler yaparım şunları alıcam bunla bunu giydiririm gibi hayaller hayaller
Sonra erkek bölümüne bi gidiyorum içim sıkılıyor hemen geri çıkıyorum. H&m ve zara nın erkek kıyafetleri fena değik yine de diğer arabalılar maymunlulat falan çok itici geliyor bana. Bende kendi kendime soruyorum bazen oğlum olsa ne giydiricem diye
Ayy super olurBenim kiz olursa sen benim kiza alisveris yap bende senin oglana bende erkek kiyafetlerine bayiliyorum:)))
Ya aile icinde bile meshurdur benim suslu elbiseli kiz bebeklerden nefret edisim ne olur ki oglum olsa Allah isteyenlere kizi verse onlar suslese:)Ayy çok güldüm canım yaa öyle deme nasıl güzel şeyler var yaa olur mu. Biz mağazaya girince eşimle ilk kız kıyafetlerine bakarız. Tek tek inceleriz çıkarken de bi göz ucuyla erkek reyonuna bakariz :) bak sen bi doğsun o zaman görürsün nasıl suslemek giydirmek istersin onu :)
Öyle giydirme diyorum ben de işte :) kimse öyle giyinmiyor ki hem normalde onlar öyle düğün nişan doğum günü vs için. Mağazaları gez bak ne güzel şeyler vardır mutlaka istediğin gibisini bulursun. Gap'e bak mesela gayet spor ordakiler ben bayılıyorum kız tulumlarına oranın. Ne bilim öyle cıngır cıngır almak zorunda değiliz ki bir sürü çeşit var sen canını sıkma boşunaTatlim yanlis anladin sanirim beni ben kiz kiyafetlerinden nefret ediyorum hele o dugun nisanlara gelen abiye elbiseli kizlar yok mu saclarini yolasim gelirdi ee simdi ke di kizim olunca nasil giyindiricem o elbiseleri
Canım sağlıklı ve hayırlı olması için dua et öncelikle. Ve cok şanslı olduğunu unutma. Benim çevremde çok sayıda çocuk sahibi olmak için uğraşanlar var.insanlar herseyini vermeye bile hazır. Bi tanesi de yakın arkdsm o üzülecek diye bebekle ilgili bsy konuşmuyorum. Isteyen o kdr kişi varki anne olacaksın daha güzeli varmı. Kızın olursa o sana dünya güzeli bi prenses gibi gelecek emin ol. Yine de gönlüne göre olsun canım.Benim icinde yalan olsun lutfenAllahim kiz istemedikce hep kizla alakali seyler cikiyor takvim kiz diyor herkes kiz diyor dr kiza benzetiyor istemiyorum ama bennn
Ya tabi oncelik saglikli olmasi Allahin zoruna gidip beni cezalandirmaz umarim ama Allahta biliyor icimi oglum olmazsa sevincim yarim olacak bilmiyorum niye ama erkek bebekler cok sevimli geliyor kiz bebekler cok itici keske bende sevseydim ikisinideNiye istemiyorsun cnm saglikli olsun cinsiyet onemli degil bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?