O miniginin suveterini yerimmmm benn anammmsuveter oruyorum minikime teyzeleri
Artik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)Öyle giydirme diyorum ben de işte :) kimse öyle giyinmiyor ki hem normalde onlar öyle düğün nişan doğum günü vs için. Mağazaları gez bak ne güzel şeyler vardır mutlaka istediğin gibisini bulursun. Gap'e bak mesela gayet spor ordakiler ben bayılıyorum kız tulumlarına oranın. Ne bilim öyle cıngır cıngır almak zorunda değiliz ki bir sürü çeşit var sen canını sıkma boşuna
Ay biz senle aynıyız şekerim benim lafım da odur küçük adam ahaahaKızım olursa ben de takım giyinmek istiyorum onla ana kız :) erkek olursa da küçük adam gibi giydiririm öyle seviyorum :)
Ayy super olur[/QUOTE
Abiye olmasin ama lutfen bari onu yasamiyim:))
Gozun aydın cnm saglıkla dogsunKızlaaaaar bebeğimin cinsiyeti belli oldu! :) bugün ikili taramam vardı. Dr bebeğimin cinsiyetini söyledi :) henüz erken, kendinizi şartlandırmayın önümüzdeki ay söyleyeceğim net olarak ama erkek dedi. Rüyalarım çıktı. çok emindi dr. Bir çıkıntı vardı zaten.
Artik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)
Senin cinsiyet tahmini cok erken ya en erken 12 13 haftalarda belli olurAy inan bakmamasi daha iyimis hic yoktan arada kaldim moralimde bozuldu ustelik ama yine bir umitte var kotu bir durum emin olsam kabullenirdim en azindan
Ayy hadi bakalım tatlım haftaya belli olursa o zaman da kıyafetlerini konuşuruz artık nerden alalım ne yapalm diye :)Ay biz senle aynıyız şekerim benim lafım da odur küçük adam ahaaha
Dediğim yerlerde çok güzel adamcık kıyafetleri var bayılıyorum onlara gömlek pantolon ay yerim onları
Haklisin tatlim aslinda boyle konusmam tam bir sukursuzluk Allahim affetsin..bide ben zoraki anne oldum saglik problemlerim vardi 1 yilin sonunda geldi cok sukur her ay agliyordumCanım sağlıklı ve hayırlı olması için dua et öncelikle. Ve cok şanslı olduğunu unutma. Benim çevremde çok sayıda çocuk sahibi olmak için uğraşanlar var.insanlar herseyini vermeye bile hazır. Bi tanesi de yakın arkdsm o üzülecek diye bebekle ilgili bsy konuşmuyorum. Isteyen o kdr kişi varki anne olacaksın daha güzeli varmı. Kızın olursa o sana dünya güzeli bi prenses gibi gelecek emin ol. Yine de gönlüne göre olsun canım.
Ya iste o tuberkulun durusuna gore kiz dedi bayada tutan bir teoriymis ama bakalim insallah Allahim bu konudada guzel bir supriz yasatir banaSenin cinsiyet tahmini cok erken ya en erken 12 13 haftalarda belli olur
Hadi inşallah Allah gönlüne göre bi prens versin canım. Hakkaten 11 hafta cok erken. Cinsiyet farklilasmasi zaten o haftalarda başlıyor. Doktorn da neymiş öyleArtik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)
İnşallah üzerlerinde de görürüzAyy hadi bakalım tatlım haftaya belli olursa o zaman da kıyafetlerini konuşuruz artık nerden alalım ne yapalm diye :)
Insallah canim,Allahim sanada gonlunden geceni versinde mutluluklarimizi tam hakkiyla yasayalimAy sen daha 11 haftalıkmışın ne çabuk söylemiş doktorun yanılıyor da olabilir hem bu kadar erken. Hayırlısını versin rabbim ama gönlüne göre olsun erkektir inş yanılmıştır doktor
Canım degişelim senle benmki de oglansa :) :) :)Artik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)
Cnm nub teorisini bende biliyorum ama nub senin haftanda daha tam cikmaistr en iyi 13.haftada belli olur 13.haftana girince fotosunu paylasta bir yorum yapalim:)Ya iste o tuberkulun durusuna gore kiz dedi bayada tutan bir teoriymis ama bakalim insallah Allahim bu konudada guzel bir supriz yasatir bana
Aynen canm benm de yatmam gerek. Öpüyorum. Inşallah öğrenince bol bol kiyafet almaya vaktimiz olur zaten :) iyi gecelerrrr hepinize...İnşallah üzerlerinde de görürüz
Bi heves aldı beni çok iyi geldi bu sohbet. Sizlere doyum olmaz ama yarın okul var öpüyorum canlarım kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. İyi geceler görüşürüz yarın
Canim ya Allah seninde gonlundekini versin insllah hayirlisi ile..tatlim bende doktorum doktor arkadasimdi yakasina yapisip tahminde bulundurttum o nub teorisine gore baya tutuyor dedi kendim kasindim anlayacagin:)Hadi inşallah Allah gönlüne göre bi prens versin canım. Hakkaten 11 hafta cok erken. Cinsiyet farklilasmasi zaten o haftalarda başlıyor. Doktorn da neymiş öyle
Valla suan cok yatikti dua edelim 2 haftaya havalansin:))Cnm nub teorisini bende biliyorum ama nub senin haftanda daha tam cikmaistr en iyi 13.haftada belli olur 13.haftana girince fotosunu paylasta bir yorum yapalim:)
Canım tam 13 haftalık :)Cnm nub teorisini bende biliyorum ama nub senin haftanda daha tam cikmaistr en iyi 13.haftada belli olur 13.haftana girince fotosunu paylasta bir yorum yapalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?