2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Artik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)

Kızım olursa ben de takım giyinmek istiyorum onla ana kız :) erkek olursa da küçük adam gibi giydiririm öyle seviyorum :)
Ay biz senle aynıyız şekerim benim lafım da odur küçük adam ahaaha

Dediğim yerlerde çok güzel adamcık kıyafetleri var bayılıyorum onlara gömlek pantolon ay yerim onları

Gozun aydın cnm saglıkla dogsun

Artik bende oyle yaparim cok kizsi olmayan kiyafetler alirim:) ya ama ne olurki saglikli bir oglum olsa gonlume gore giyindirsem hevesimi alsam ikinci kiz olsun valla ona sesimi cikarmam ama bu ilkte bi hevesimi alayim:)

Ay sen daha 11 haftalıkmışın ne çabuk söylemiş doktorun yanılıyor da olabilir hem bu kadar erken. Hayırlısını versin rabbim ama gönlüne göre olsun erkektir inş yanılmıştır doktor

Ay inan bakmamasi daha iyimis hic yoktan arada kaldim moralimde bozuldu ustelik ama yine bir umitte var kotu bir durum emin olsam kabullenirdim en azindan
Senin cinsiyet tahmini cok erken ya en erken 12 13 haftalarda belli olur

Ay biz senle aynıyız şekerim benim lafım da odur küçük adam ahaaha

Dediğim yerlerde çok güzel adamcık kıyafetleri var bayılıyorum onlara gömlek pantolon ay yerim onları
Ayy hadi bakalım tatlım haftaya belli olursa o zaman da kıyafetlerini konuşuruz artık nerden alalım ne yapalm diye :)

Haklisin tatlim aslinda boyle konusmam tam bir sukursuzluk Allahim affetsin..bide ben zoraki anne oldum saglik problemlerim vardi 1 yilin sonunda geldi cok sukur her ay agliyordum ama bi yanimda olmusken tem olsun bari erkekten olsun tam sevineyim diyor amam yazdiklarim birazda isin sakasi tabi yoksa Allahtan gelen basimin tacidir.

Hadi inşallah Allah gönlüne göre bi prens versin canım. Hakkaten 11 hafta cok erken. Cinsiyet farklilasmasi zaten o haftalarda başlıyor. Doktorn da neymiş öyle

Ayy hadi bakalım tatlım haftaya belli olursa o zaman da kıyafetlerini konuşuruz artık nerden alalım ne yapalm diye :)
İnşallah üzerlerinde de görürüz

Bi heves aldı beni çok iyi geldi bu sohbet. Sizlere doyum olmaz ama yarın okul var öpüyorum canlarım kendinize ve bebeklerinize iyi bakın. İyi geceler görüşürüz yarın

Canım degişelim senle benmki de oglansa :) :) :)

Ya iste o tuberkulun durusuna gore kiz dedi bayada tutan bir teoriymis ama bakalim insallah Allahim bu konudada guzel bir supriz yasatir bana
Cnm nub teorisini bende biliyorum ama nub senin haftanda daha tam cikmaistr en iyi 13.haftada belli olur 13.haftana girince fotosunu paylasta bir yorum yapalim:)

Aynen canm benm de yatmam gerek. Öpüyorum. Inşallah öğrenince bol bol kiyafet almaya vaktimiz olur zaten :) iyi gecelerrrr hepinize...

Hadi inşallah Allah gönlüne göre bi prens versin canım. Hakkaten 11 hafta cok erken. Cinsiyet farklilasmasi zaten o haftalarda başlıyor. Doktorn da neymiş öyle
Canim ya Allah seninde gonlundekini versin insllah hayirlisi ile..tatlim bende doktorum doktor arkadasimdi yakasina yapisip tahminde bulundurttum o nub teorisine gore baya tutuyor dedi kendim kasindim anlayacagin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…