2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlarrrrrrrr... herkesler nerde topiği başıboş bırakmışsınız... Ayyy günler geçmiyooorr şu 25 kasım bi türlü gelmiyoorrr.. 13 gün geçmezken 9ay nasıl geçecek bilmiyorum ki.. bebeğimi çok merak ediyorum iyi mi diye

Niye gizleyeceksin ki canım. anlamadım...
sadece kendim takip etmek istiyorum başka topiklerde görmesini istemediğim kişiler var da ondan dolayı bir de siteye her zaman giremiyorum telefon için olan uygulaması varsa tabi ki daha öncelikle tercihim

sadece kendim takip etmek istiyorum başka topiklerde görmesini istemediğim kişiler var da ondan dolayı bir de siteye her zaman giremiyorum telefon için olan uygulaması varsa tabi ki daha öncelikle tercihim
hiç bi bilgim yok malesef canımm...

arkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyim gece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim

Tamam benmde onu doktorum yapti. Ama kan tahlililin onun icin olduğunu bilmiyordum. Tabi muayene parasini katarsam 310 lira yapar. 3lu ne ise yariyor brnde yatirmiyim mi

Günaydın bütün annelere musmutlu günler olsun inşallah... Ben çoktandır takip ediyordum ama üye sifremi bulamadm yazmadm en son uğraşmaktan wazgectim yeniden üye oldum daha önce 2013 mayis annelerindeydim simdi 2015 kısmet :) bi kızım wardı yağmurum şimdide bi erkek kardeşi olacak hayirlisiyla..

canım zaman zaman benim de oluyor doktorum büyüme ağrısı demişti ama dayanılamayacak gibiyse bi doktorunu ara gerekirse hemen muayeneye git derim

Bendede oluyordu kurek kemiğinin üstünde sordum dr a rahim genisliyor olabilir böyle şeyler demsti ama senin uzun sürmüş ara doktorunu istersen gerek gorurse cagrr zaten

canım benim de göbek deliğimin altı sol taraf ağırıyor dün de ağırdı ama o kadar şiddetli değil.. büyüme ağrısıdır yanı... dayanamayacağın bişeyse doktorunu ara canım

Günaydın kızlar, ben başımı üşütmüşüm sanırım -ki genelde böyle başlar- sinüslerim dolu sürekli burun akıntım var akmayınca başım çatlayacak gibi ağrıyo.2-3 gündür böyleyim ilaç kullanmadan geçer mi acaba,nane limon bal yapıp içiyorum sürekli ama nafile ,birde mide bulantılarım hala devam ediyor sizde de böylemi,bişey yiyemeyince de direncim iyice nazalıyo

yarleşme ağrısımıdır diyosunuz yani hiç böyle olmamıştı bende korktum açıkçacı yine de artarsa doktora gideyim çok tşkler yaa sağoun

canım sinüslerin boşaltmanın yolu acı soğan doğraman gerekiyor, en doğal yolu bu, soğanı doğradıkça e birazda ağlıyosun ve sinüslerin boşalıyor,bizim ailede de bu sorun var ilaçsız en doğal yol bu canım

deniycem canım sağol inşallah geçer, geçen sene böyle olunca 3 ay ilaçla ancak geçmişti.

Günaydın kızlar, yatakta sağdan sola dönerken bazen canım yanıyor karnıma bi acı saplanıyor öyle zorlayıcı hareketlerde değil ama oluyo işte normal mi dersiniz?
Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyen medipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
Canım bende henüz öğrenmedim doktor 12. haftada ikili teste gittiğimde 16. haftada cinsiyete bakıcaz diye net olarak söyleyince bende üstelemedim

Ay keske bende kiz kiyafetlerini azcik sevsem Allahim nefret ediyorum o suslu elbiselerden off kizim olursa ne giydiricem
İstediğin tarzda kız erkek kıyafeti bulabilirsin canım illaki tüllere boğmana gerek yok tarz meselesi ama sonra seçimlerini kendileri yapacaklar buna katlanabilir misinBelki kokoşluk içinde olcak kuzunun velhasıl şart koşma bence şakada olsa içinde bir melek var inan bu forumda herkesin içinde yatan bi istek var azda olsa bi taraf ağır basıyodur herkeste ama kader kimine hiç vermiyor kimine istediğini vermiyor...Çok sorgulamamak lazım ben tamamen akışına bıraktım canım Rabbim ne isterse o olacak...Hepimizin hakkında hayırlısı

Bende sürekli bebek mağazalarına bakıyorum hiç tutamıyorum kendimi ama eşim yapma bakma erken daha benide heveslendiriyorsun diyo ama benden daha çok o bakıyor eşim ilk çıktığımız yıllardan beri erkek bebek istediğini söylerdi ama nerede bir kız görse atlar kucağına alır sever kız delisi aslında şimdide kızında cilvesi başka nazı başka bilemiyorum diyor

Benim icinde yalan olsun lutfen Allahim kiz istemedikce hep kizla alakali seyler cikiyor takvim kiz diyor herkes kiz diyor dr kiza benzetiyor istemiyorum ama bennn
Çok güzel erkek kıyafetleride var mesela bende erkek kıyafetlerini tarz severim. Öyle çizgi film karakterleri falan sevmem.Papyon falanda sevmem.Lacivertler griler... B&G store var tarzına bayılırım erkekte kızdada kokoş severim ...kot şortlar siyah tül kilotlu çoraplar pentininkiler gibi bebeklerede var...bikiniler... oooo hepsine göre seçenek var işki Rabbim hayırlısını versin

Günaydın kızlar, yatakta sağdan sola dönerken bazen canım yanıyor karnıma bi acı saplanıyor öyle zorlayıcı hareketlerde değil ama oluyo işte normal mi dersiniz?

canım gece dönerken ben de zorlanıyorum hatta kendimi kasıyormuş gibi hissediyorum.. hani mekik hareketi varya onun gibi oluyo sanki... korkuyorum bi an zaten kabuslardan uyku uyuyamıyorum bi de üstüne bu dönme eklennce çok yoruluyorum..

Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyen medipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
benim de henüz kesin değil. erkek gibi dedi dr ama kesinleşmedikçe de buraya yazamadım açıkçası:) bi sonraki randevum da tee 9 aralıkta:) benden önce ogrenırsın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…