- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Kizlar bisey sorcam imza alanindaki hamilelik gunlugunu sdece kendimiz gorecek sekilde gizleyebiliyormuyuz veya android icin uygulamasi var mi
sadece kendim takip etmek istiyorum başka topiklerde görmesini istemediğim kişiler var da ondan dolayıNiye gizleyeceksin ki canım. anlamadım...
Doktorum orda diye ozel adanada yapcmCanım doğum için hangi hastaneyi tavsiye edersin peki ?
hiç bi bilgim yok malesef canımm...sadece kendim takip etmek istiyorum başka topiklerde görmesini istemediğim kişiler var da ondan dolayıbir de siteye her zaman giremiyorum telefon için olan uygulaması varsa tabi ki daha öncelikle tercihim
Tamam benmde onu doktorum yapti. Ama kan tahlililin onun icin olduğunu bilmiyordum. Tabi muayene parasini katarsam 310 lira yapar. 3lu ne ise yariyor brnde yatirmiyim mibende istanbuldayım..en se ölçümün dr kendi yapıcak sadece 2li test tahlili için özel kliniğe gidicem 112 tl dediler.. canım ense ölçümü farklı kan tahlili farklı..ense ölçümü daha çok down sendromu ve buna benzer sendrom için yapılıyor..kan tahlili ise zeka geriği için yapılıyor..ikisi birbirini tamamlıyor...benim 2li kızımda güzel çıkınca 3lüye drum gerek görmemişti..
arkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyimgece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim
Bendede oluyordu kurek kemiğinin üstünde sordum dr a rahim genisliyor olabilir böyle şeyler demsti ama senin uzun sürmüş ara doktorunu istersen gerek gorurse cagrr zatenarkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyimgece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim
canım benim de göbek deliğimin altı sol taraf ağırıyor dün de ağırdı ama o kadar şiddetli değil.. büyüme ağrısıdır yanı... dayanamayacağın bişeyse doktorunu ara canımarkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyimgece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim
Günaydın kızlar, ben başımı üşütmüşüm sanırım -ki genelde böyle başlar- sinüslerim dolu sürekli burun akıntım var akmayınca başım çatlayacak gibi ağrıyo.2-3 gündür böyleyim ilaç kullanmadan geçer mi acaba,nane limon bal yapıp içiyorum sürekli ama nafile ,birde mide bulantılarım hala devam ediyor sizde de böylemi,bişey yiyemeyince de direncim iyice nazalıyo
deniycem canım sağol inşallah geçer, geçen sene böyle olunca 3 ay ilaçla ancak geçmişti.canım sinüslerin boşaltmanın yolu acı soğan doğraman gerekiyor, en doğal yolu bu, soğanı doğradıkça e birazda ağlıyosun ve sinüslerin boşalıyor,bizim ailede de bu sorun var ilaçsız en doğal yol bu canım
Canım bende henüz öğrenmedim doktor 12. haftada ikili teste gittiğimde 16. haftada cinsiyete bakıcaz diye net olarak söyleyince bende üstelemedimBi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyenmedipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
İstediğin tarzda kız erkek kıyafeti bulabilirsin canım illaki tüllere boğmana gerek yok tarz meselesi ama sonra seçimlerini kendileri yapacaklar buna katlanabilir misinAy keske bende kiz kiyafetlerini azcik sevsem Allahim nefret ediyorum o suslu elbiselerden off kizim olursa ne giydiricem
Bende sürekli bebek mağazalarına bakıyorum hiç tutamıyorum kendimi ama eşim yapma bakma erken daha benide heveslendiriyorsun diyo ama benden daha çok o bakıyor eşim ilk çıktığımız yıllardan beri erkek bebek istediğini söylerdi ama nerede bir kız görse atlar kucağına alır sever kız delisi aslında şimdide kızında cilvesi başka nazı başka bilemiyorum diyorAyy çok güldüm canım yaa öyle deme nasıl güzel şeyler var yaa olur mu. Biz mağazaya girince eşimle ilk kız kıyafetlerine bakarız. Tek tek inceleriz çıkarken de bi göz ucuyla erkek reyonuna bakariz :) bak sen bi doğsun o zaman görürsün nasıl suslemek giydirmek istersin onu :)
Çok güzel erkek kıyafetleride var mesela bende erkek kıyafetlerini tarz severim. Öyle çizgi film karakterleri falan sevmem.Papyon falanda sevmem.Lacivertler griler... B&G store var tarzına bayılırım erkekte kızdada kokoş severim ...kot şortlar siyah tül kilotlu çoraplar pentininkiler gibi bebeklerede var...bikiniler... oooo hepsine göre seçenek var işki Rabbim hayırlısını versinBenim icinde yalan olsun lutfenAllahim kiz istemedikce hep kizla alakali seyler cikiyor takvim kiz diyor herkes kiz diyor dr kiza benzetiyor istemiyorum ama bennn
Günaydın kızlar, yatakta sağdan sola dönerken bazen canım yanıyor karnıma bi acı saplanıyor öyle zorlayıcı hareketlerde değil ama oluyo işte normal mi dersiniz?
Ben de öğrenmedim henüz :) 22 Kasım'da randevum, eşimi de ikna edemiyorum başka doktora gidelim diye :):)Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyenmedipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
benim de henüz kesin değil. erkek gibi dedi dr ama kesinleşmedikçe de buraya yazamadım açıkçası:) bi sonraki randevum da tee 9 aralıkta:) benden önce ogrenırsın yanıBi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyenmedipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?