- 22 Eylül 2014
- 443
- 958
- 208
- 36
hadı ya cokmuş bende muayenehaneye gıdıyrdum bırakmadm orada sgk gecmıyor mecburen böyle dıye dusunuyrdum ama phalıymıs ıstanbldamsn
Slm güzel anneler
Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına
kızlar bugün erkek bebekler ne kadar çoğalmış öyle maşallah :) çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş herhalde.
Ikimiz mi kaldık canım :)
Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyenmedipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
aynen canım ya sinir bozucu, gece benim kalkmalarım hala devam ediyor uyku haram bizecanım gece dönerken ben de zorlanıyorum hatta kendimi kasıyormuş gibi hissediyorum.. hani mekik hareketi varya onun gibi oluyo sanki... korkuyorum bi an zaten kabuslardan uyku uyuyamıyorum bi de üstüne bu dönme eklennce çok yoruluyorum..
ben hep sol tarafa yatıyorum ve bazen dediğin gibi ağrım oluyr. yatış seklinden kaynaklanıyor olabilir. ben aynı seyı sağda daha sıddetli yasıyorum:)arkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyimgece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim
aynen canım benim de bi de sırt üstü yatma artık dediler bana daha bi paranoyak oldum...aynen canım ya sinir bozucu, gece benim kalkmalarım hala devam ediyor uyku haram bize
Medipol'de hangi doktora gidiyorsun, memnun musun?Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyenmedipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!
Medipol'de hangi doktora gidiyorsun, memnun musun?
kızlar bu takvimler niye 1hafta önden gidiyoor
ama ben daha yarın 14.haftaya girecem takvimim 15 olucak canımmkız takvim önden gitmiyor girdiğin hafta yazıyor yani içinde bulunduğun hafta o
Benimki de kız hastasıdir hiç erkek demedi şimdiye kadar. Kızlar da babacı oluyor zaten, ben cok istiyorum ama kiskanirm kesin kızım olursa da :) hayırlısı olsun canım. Bakalm göreceğiz.Günaydın kızlar, yatakta sağdan sola dönerken bazen canım yanıyor karnıma bi acı saplanıyor öyle zorlayıcı hareketlerde değil ama oluyo işte normal mi dersiniz?
Canım bende henüz öğrenmedim doktor 12. haftada ikili teste gittiğimde 16. haftada cinsiyete bakıcaz diye net olarak söyleyince bende üstelemedim
İstediğin tarzda kız erkek kıyafeti bulabilirsin canım illaki tüllere boğmana gerek yok tarz meselesi ama sonra seçimlerini kendileri yapacaklar buna katlanabilir misinBelki kokoşluk içinde olcak kuzunun velhasıl şart koşma bence şakada olsa içinde bir melek var inan bu forumda herkesin içinde yatan bi istek var azda olsa bi taraf ağır basıyodur herkeste ama kader kimine hiç vermiyor kimine istediğini vermiyor...Çok sorgulamamak lazım ben tamamen akışına bıraktım canım Rabbim ne isterse o olacak...Hepimizin hakkında hayırlısı
Bende sürekli bebek mağazalarına bakıyorum hiç tutamıyorum kendimi ama eşim yapma bakma erken daha benide heveslendiriyorsun diyo ama benden daha çok o bakıyor eşim ilk çıktığımız yıllardan beri erkek bebek istediğini söylerdi ama nerede bir kız görse atlar kucağına alır sever kız delisi aslında şimdide kızında cilvesi başka nazı başka bilemiyorum diyor
Çok güzel erkek kıyafetleride var mesela bende erkek kıyafetlerini tarz severim. Öyle çizgi film karakterleri falan sevmem.Papyon falanda sevmem.Lacivertler griler... B&G store var tarzına bayılırım erkekte kızdada kokoş severim ...kot şortlar siyah tül kilotlu çoraplar pentininkiler gibi bebeklerede var...bikiniler... oooo hepsine göre seçenek var işki Rabbim hayırlısını versin
ama ben daha yarın 14.haftaya girecem takvimim 15 olucak canımm
İkili testten itibaren ki muayenelerim için medipol hastanesi ile mi devam etsem diye kararsız kaldım.canım bende medipole gidiyorum selcen bahadır hanıma
İkili testten itibaren ki muayenelerim için medipol hastanesi ile mi devam etsem diye kararsız kaldım.
Evime şu ank ki gittiğim hastaneden çok daha yakın, ve Allah nasip kısmet ederse eğer doğum için orayı tercih etmek istiyorum.
Sen doğum için orasını mı istiyorsun? Bir de genel olarak hastaneden memnun musun?
Daha çok Nagihan doktoru öneriyorlar sanırım..
canım bak benim doğumum 19,05 görünüyor 13+1 im bugün yani 14 ün içindeyim 14ten gün alıyorum sürekli
senin 13,05 doğumun bende bir hafta öndesin 15 olması normal 14+? olduğun için 15 inci haftanın içindesin doldurduğun sayılmıyor içinde bulunduğun sayılıyor
Ben bütün gece rüyamda bebek gördüm kızdı erkekti alışverişi battaniyesi yarı da kabustu yani şimdi mahallede bi poliklinik var oraya gidicem bakalım söylicek mi doktor. İçim şişti ağlayarak uyandım nasıl kafaya taktıysam inş öğrenirim bugünbenim de henüz kesin değil. erkek gibi dedi dr ama kesinleşmedikçe de buraya yazamadım açıkçası:) bi sonraki randevum da tee 9 aralıkta:) benden önce ogrenırsın yanı
Canım sen kime gidiyorsun orda? Ben de medipoldeyim cinsiyet öğrendiniz mi? İkili testte sebahat hanım söylemedi bakmadı bile. Benim doktorum selcen hanım o da söylemiyor ama çok memnunum hastaneden ben de doğumu orda düşünüyorum. Bakarsın aynı zamanlarda olur doğumumuz kapı komşusu oluruzbenim görümcem ve gelinimiz orada doğum yaptılar onlardan görerek zaten hastaneyi tercih ettim ve on numara bir hastane olduğunu düşünüyorum
en başından beri oraya gidiyorum doktorum çok tatlı dilli ve ilgili bir bayan memnunum yani çok ikili testide hastanede yaptırdım prof yapıyor ondanda çok memnun kaldım
doğum içinde orasını düşünüyorum bırakmayı hiç düşünmüyorum
A yazmışsın canım görmemişim. Kendi doktorunuz kimdi? Ben de ikili testin kan sonucunu öğrenip doktora göstericektim bu hafta ama eşim izin alamadı biz de haftaya gidebilcezgünaydın kızlar ve tatlı bebişler,
canım ben bayılarak 320 tl ödedim ikili teste
amin bir öğrensek iyi olcak haftaya bakalım belki söyler doktorumuz
ben kaldımbütün gün böyleyim
bende varım ne yazık ki
canım ben gidiyorum, doktoruma gittiğimde en son 10 haftalıktı doğal olarak göremezdi ikili testi başka bir doktor yaptı zaten 12.hafta yeni dolmuştu daha biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi haftaya 14 haftalık olarak kendi doktorumuza gidicez söyler inşallah bakalım
Selcen hanıma gidiyorum genel olarak memnunum canım doğumu da orda düşünüyorumMedipol'de hangi doktora gidiyorsun, memnun musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?