2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar ve tatlı bebişler,

hadı ya cokmuş bende muayenehaneye gıdıyrdum bırakmadm orada sgk gecmıyor mecburen böyle dıye dusunuyrdum ama phalıymıs ıstanbldamsn

canım ben bayılarak 320 tl ödedim ikili teste

Slm güzel anneler

Bizde cinsiyetini öğrendik allah nasip ederek sağlıklı bir oğlum olcak inşallah:))) darısı bilmeyenlerin başına

amin bir öğrensek iyi olcak haftaya bakalım belki söyler doktorumuz

kızlar bugün erkek bebekler ne kadar çoğalmış öyle maşallah :) çoğu kişi cinsiyeti öğrenmiş herhalde.

ben kaldım bütün gün böyleyim

Ikimiz mi kaldık canım :)

bende varım ne yazık ki

Bi ben kaldım herhalde cinsiyet öğrenemeyen medipol megaya gidip cinsiyet öğrenen var mı? Bana mı garezi var doktorların?!

canım ben gidiyorum, doktoruma gittiğimde en son 10 haftalıktı doğal olarak göremezdi ikili testi başka bir doktor yaptı zaten 12.hafta yeni dolmuştu daha biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi haftaya 14 haftalık olarak kendi doktorumuza gidicez söyler inşallah bakalım

aynen canım ya sinir bozucu, gece benim kalkmalarım hala devam ediyor uyku haram bize

ben hep sol tarafa yatıyorum ve bazen dediğin gibi ağrım oluyr. yatış seklinden kaynaklanıyor olabilir. ben aynı seyı sağda daha sıddetli yasıyorum:)

kızlar selam, ben hamile pantolonu almak ısıtorum artık. nerden alabilirim. kumaş olması tercıhım cunku ısyerınde gıymem gerekiyor. bir de 2 hafta sonra bi düğüne gidicem. aslında evdeki elbiselerim olur ama onları da aynı ortamlarda giydim daha önce o yüzden gıymek ıstemıyorum. napıyım nerden rahat bı elbıse alabilirim? cok hamile elbisesi de istemiyorum.. zaten normalde de kıloluyum sonrasında da gıyılcek bısı olsun barı dıyorum. ama net bı sekılde de hamile elbisesi olmasın:) cok mu zor oldu:)

Benimki de kız hastasıdir hiç erkek demedi şimdiye kadar. Kızlar da babacı oluyor zaten, ben cok istiyorum ama kiskanirm kesin kızım olursa da :) hayırlısı olsun canım. Bakalm göreceğiz.

ama ben daha yarın 14.haftaya girecem takvimim 15 olucak canımm

canım bak benim doğumum 19,05 görünüyor 13+1 im bugün yani 14 ün içindeyim 14ten gün alıyorum sürekli
senin 13,05 doğumun bende bir hafta öndesin 15 olması normal 14+? olduğun için 15 inci haftanın içindesin doldurduğun sayılmıyor içinde bulunduğun sayılıyor

canım bende medipole gidiyorum selcen bahadır hanıma
İkili testten itibaren ki muayenelerim için medipol hastanesi ile mi devam etsem diye kararsız kaldım.
Evime şu ank ki gittiğim hastaneden çok daha yakın, ve Allah nasip kısmet ederse eğer doğum için orayı tercih etmek istiyorum.
Sen doğum için orasını mı istiyorsun? Bir de genel olarak hastaneden memnun musun?
Daha çok Nagihan doktoru öneriyorlar sanırım..

benim görümcem ve gelinimiz orada doğum yaptılar onlardan görerek zaten hastaneyi tercih ettim ve on numara bir hastane olduğunu düşünüyorum
en başından beri oraya gidiyorum doktorum çok tatlı dilli ve ilgili bir bayan memnunum yani çok ikili testide hastanede yaptırdım prof yapıyor ondanda çok memnun kaldım
doğum içinde orasını düşünüyorum bırakmayı hiç düşünmüyorum

hıııııııııııııııı anladım canım.. anladım yahu :) :) kızı da delirttim vallah.. biz ne zaman normale dönecez çok merak ediyorum

benim de henüz kesin değil. erkek gibi dedi dr ama kesinleşmedikçe de buraya yazamadım açıkçası:) bi sonraki randevum da tee 9 aralıkta:) benden önce ogrenırsın yanı
Ben bütün gece rüyamda bebek gördüm kızdı erkekti alışverişi battaniyesi yarı da kabustu yani şimdi mahallede bi poliklinik var oraya gidicem bakalım söylicek mi doktor. İçim şişti ağlayarak uyandım nasıl kafaya taktıysam inş öğrenirim bugün

Canım sen kime gidiyorsun orda? Ben de medipoldeyim cinsiyet öğrendiniz mi? İkili testte sebahat hanım söylemedi bakmadı bile. Benim doktorum selcen hanım o da söylemiyor ama çok memnunum hastaneden ben de doğumu orda düşünüyorum. Bakarsın aynı zamanlarda olur doğumumuz kapı komşusu oluruz

A yazmışsın canım görmemişim. Kendi doktorunuz kimdi? Ben de ikili testin kan sonucunu öğrenip doktora göstericektim bu hafta ama eşim izin alamadı biz de haftaya gidebilcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…