- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Canım çok teşekkür ederim, benim için önemliydi. (özellikle de doğum)benim görümcem ve gelinimiz orada doğum yaptılar onlardan görerek zaten hastaneyi tercih ettim ve on numara bir hastane olduğunu düşünüyorum
en başından beri oraya gidiyorum doktorum çok tatlı dilli ve ilgili bir bayan memnunum yani çok ikili testide hastanede yaptırdım prof yapıyor ondanda çok memnun kaldım
doğum içinde orasını düşünüyorum bırakmayı hiç düşünmüyorum
kızlar selam, ben hamile pantolonu almak ısıtorum artık. nerden alabilirim. kumaş olması tercıhım cunku ısyerınde gıymem gerekiyor. bir de 2 hafta sonra bi düğüne gidicem. aslında evdeki elbiselerim olur ama onları da aynı ortamlarda giydim daha önce o yüzden gıymek ıstemıyorum. napıyım nerden rahat bı elbıse alabilirim? cok hamile elbisesi de istemiyorum.. zaten normalde de kıloluyum sonrasında da gıyılcek bısı olsun barı dıyorum. ama net bı sekılde de hamile elbisesi olmasın:) cok mu zor oldu:)
Sen bu gün 14 haftanı doldurdun :):) 15. haftana girdin :):)ama ben daha yarın 14.haftaya girecem takvimim 15 olucak canımm
öylemi sende mi yaşadın ayy inşallah yatış şekliyle alakalı olur çünkü bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı epeyce antibiyotik kullandım kesin dedim artık böbreklerimle alkalı bi sıkıntı varben hep sol tarafa yatıyorum ve bazen dediğin gibi ağrım oluyr. yatış seklinden kaynaklanıyor olabilir. ben aynı seyı sağda daha sıddetli yasıyorum:)
Sorumlu bi gebeligin yoksa baskente okadar para vermen gereksz ebru tarim riskli gebelik uzmani oldugundan normal doguma girmiyo orda dogyrsan maddi olarak kulfetki bi hastane ortadogu bin tl dogum bn sevmiyorum orayi medlibe luks bin besyuz civari dogumu ekstra masrafi cok oranin ozel adana dortyuz tl hastanw luks degil ama bn doktor icin tercihim cazip bey basindan beri cok ilgilendi riskli oldugum icin serklajimi yapti gebe kalmama yardim etti dogumuda ins onla yapcm muayene35tl orda testlerde uygunCanım doğum için hangi hastaneyi tavsiye edersin peki ?
Canım gece senle çok konuştukya o yüzden görmüşsndur rüyanda. Güzel haberlerini bekliyorum :)Ben bütün gece rüyamda bebek gördüm kızdı erkekti alışverişi battaniyesi yarı da kabustu yani şimdi mahallede bi poliklinik var oraya gidicem bakalım söylicek mi doktor. İçim şişti ağlayarak uyandım nasıl kafaya taktıysam inş öğrenirim bugün
Canım çok şükür şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı. Ama ben de eşim de burayı bilmedigimzden tavsiye üzerine ebru hanima gidiyoruz. Ama degistirmek istiyorum bikaç ay sonra en çok da doğum için. Iyi bi bayan doktor ve hastane olarak hangisi dersin. Doktordan çok da hastane olarak. Özel adanami orta Doğu mu metro mu? Yardmci olduğun için Sağol canm. Pzrtsi emel hanıma gitcem eğer iyiyse burda devam etsem mi :)Sorumlu bi gebeligin yoksa baskente okadar para vermen gereksz ebru tarim riskli gebelik uzmani oldugundan normal doguma girmiyo orda dogyrsan maddi olarak kulfetki bi hastane ortadogu bin tl dogum bn sevmiyorum orayi medlibe luks bin besyuz civari dogumu ekstra masrafi cok oranin ozel adana dortyuz tl hastanw luks degil ama bn doktor icin tercihim cazip bey basindan beri cok ilgilendi riskli oldugum icin serklajimi yapti gebe kalmama yardim etti dogumuda ins onla yapcm muayene35tl orda testlerde uygun
Canım ne kadar sevindim bilemezsin. Dün o kdr konuştuk kız kıyafetlerinden falan. Darısı da bana olsun. Öğrenmene ve iyi olmana sevindim :) gözün aydın istediğin de olmuş :)Kız dedi kız dedi bana kız dedi allahım sana çok şükür
Canım Ebru tarım konusunda biyolojik haklı.riskli gebelik uzmanı.normal doğuma girmez asistanlar girer.benim ilk gebeliğimde doktorumun biri oydu.hastane konusunda ne beklediğiniz önemli ona göre yardımcı olabilirim size.bu arada ben kadın doğum hemşiresiyim adanada.yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırımCanım çok şükür şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı. Ama ben de eşim de burayı bilmedigimzden tavsiye üzerine ebru hanima gidiyoruz. Ama degistirmek istiyorum bikaç ay sonra en çok da doğum için. Iyi bi bayan doktor ve hastane olarak hangisi dersin. Doktordan çok da hastane olarak. Özel adanami orta Doğu mu metro mu? Yardmci olduğun için Sağol canm. Pzrtsi emel hanıma gitcem eğer iyiyse burda devam etsem mi :)
Amin canım inşallah. Benmde çıktı ama dışardan anlaşılmiyor henüz :)nasılsınız güzel anne adayları cinsiyetler ögrenılmeye baslamıs erkekler cogunlukta allah isteyen herkesın gönlüne göre versin benım karnım çıktı sizlerde durumlar nasıl
Ay amin inşallah rabbim hrpimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versinCanım ne kadar sevindim bilemezsin. Dün o kdr konuştuk kız kıyafetlerinden falan. Darısı da bana olsun. Öğrenmene ve iyi olmana sevindim :) gözün aydın istediğin de olmuş :)
valla zaten göbeğim vardı benım hamıle kalmadan önce şimdi bir belli olmaya başlayınca herkes anlıyor artıkAmin canım inşallah. Benmde çıktı ama dışardan anlaşılmiyor henüz :)
Ayy çok sağol canım. Ben gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum. Özel hastane olsun ilgili ve temiz olsun ama çok çok aşırı pahalı olmasın canım ortalama yada ortalamanin biraz üstü olsun istiyorum. Bi de Yüreğirde oturuyoruz çok uzak olmasın bize. Bir de bayan dr tercihim :) ebru hanimi degistrmek istiyorum zaten normal doğuma girmiyomusCanım Ebru tarım konusunda biyolojik haklı.riskli gebelik uzmanı.normal doğuma girmez asistanlar girer.benim ilk gebeliğimde doktorumun biri oydu.hastane konusunda ne beklediğiniz önemli ona göre yardımcı olabilirim size.bu arada ben kadın doğum hemşiresiyim adanada.yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım
Ayy ne güzel canım. Ben de istiyorm belli olmasını bir aya benm de olur ama :)valla zaten göbeğim vardı benım hamıle kalmadan önce şimdi bir belli olmaya başlayınca herkes anlıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?