2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım çok teşekkür ederim, benim için önemliydi. (özellikle de doğum)
Hastanemi değiştirmek istiyorum ilk muayenemi bende Medipol'de oldum. 2. muayenemi ise farklı bir hastanede oldum.
Ücretleri de gayet iyi, ikili test için şu an ki hastanede mi yaptırsam yoksa Medipol'e mi geçsem bilemedim.

Canım bende lcwaıkıkı den kot pantolon aldım sen istersen bi defactoya bak renkli kumaş tarzında pantolonlar vardı .haberın olsun

ben hep sol tarafa yatıyorum ve bazen dediğin gibi ağrım oluyr. yatış seklinden kaynaklanıyor olabilir. ben aynı seyı sağda daha sıddetli yasıyorum:)
öylemi sende mi yaşadın ayy inşallah yatış şekliyle alakalı olur çünkü bende idrar yolu enfeksiyonu da vardı epeyce antibiyotik kullandım kesin dedim artık böbreklerimle alkalı bi sıkıntı var

Ayy ne güzel çoğunluk erkek bebek;inşallah dr yanılmıştır bebeğim erkektir:) gel artık 18 kasım...

Canım doğum için hangi hastaneyi tavsiye edersin peki ?
Sorumlu bi gebeligin yoksa baskente okadar para vermen gereksz ebru tarim riskli gebelik uzmani oldugundan normal doguma girmiyo orda dogyrsan maddi olarak kulfetki bi hastane ortadogu bin tl dogum bn sevmiyorum orayi medlibe luks bin besyuz civari dogumu ekstra masrafi cok oranin ozel adana dortyuz tl hastanw luks degil ama bn doktor icin tercihim cazip bey basindan beri cok ilgilendi riskli oldugum icin serklajimi yapti gebe kalmama yardim etti dogumuda ins onla yapcm muayene35tl orda testlerde uygun

Canım gece senle çok konuştukya o yüzden görmüşsndur rüyanda. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Canım çok şükür şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı. Ama ben de eşim de burayı bilmedigimzden tavsiye üzerine ebru hanima gidiyoruz. Ama degistirmek istiyorum bikaç ay sonra en çok da doğum için. Iyi bi bayan doktor ve hastane olarak hangisi dersin. Doktordan çok da hastane olarak. Özel adanami orta Doğu mu metro mu? Yardmci olduğun için Sağol canm. Pzrtsi emel hanıma gitcem eğer iyiyse burda devam etsem mi :)

Canım Ebru tarım konusunda biyolojik haklı.riskli gebelik uzmanı.normal doğuma girmez asistanlar girer.benim ilk gebeliğimde doktorumun biri oydu.hastane konusunda ne beklediğiniz önemli ona göre yardımcı olabilirim size.bu arada ben kadın doğum hemşiresiyim adanada.yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım

nasılsınız güzel anne adayları cinsiyetler ögrenılmeye baslamıs erkekler cogunlukta allah isteyen herkesın gönlüne göre versin benım karnım çıktı sizlerde durumlar nasıl
Amin canım inşallah. Benmde çıktı ama dışardan anlaşılmiyor henüz :)

Canım ne kadar sevindim bilemezsin. Dün o kdr konuştuk kız kıyafetlerinden falan. Darısı da bana olsun. Öğrenmene ve iyi olmana sevindim :) gözün aydın istediğin de olmuş :)
Ay amin inşallah rabbim hrpimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin

Bu arada adanalı mısın sen kan çekti demek ben de adanalıyım

Ayy çok sağol canım. Ben gerçekten hiç bilmediğim için soruyorum. Özel hastane olsun ilgili ve temiz olsun ama çok çok aşırı pahalı olmasın canım ortalama yada ortalamanin biraz üstü olsun istiyorum. Bi de Yüreğirde oturuyoruz çok uzak olmasın bize. Bir de bayan dr tercihim :) ebru hanimi degistrmek istiyorum zaten normal doğuma girmiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…