ben krem renk örüyorum. byük ihtimal erkek dedi doktor ama kız olursa da giyebilsin diye:) o kadar iyi değilim örgü işlerinde. deneye yanıla yapmaya çalışıyorum:)Ayy yerim ben onun süveterini :) hangi renk örüyosun. Benim annem de örmek istiyo bi an önce öğrenelim de başlayacak hemen yelek hırka patik. Çok yakışiyo bebeğe :)
Amin canım inşallah. Yok canm değilim de eşimin işi burda. Artk burali olduk :)Ay amin inşallah rabbim hrpimize gönlümüzdekini hayırlısıyla versin
Bu arada adanalı mısın sen kan çekti demek ben de adanalıyım
Emel hanimi hic bilmiyorum medlinw nursen hanim var oda iyi bi doktor hastane pahali ama iyi bi hastane metro hastanesi ile ozel adana ayni kisiye ait hastane orayafa hic gitmedim ama orda ferhat bey varmis bi arkadsim ona gidiyo cok memnunCanım çok şükür şimdiye kadar hiç bi sorunum olmadı. Ama ben de eşim de burayı bilmedigimzden tavsiye üzerine ebru hanima gidiyoruz. Ama degistirmek istiyorum bikaç ay sonra en çok da doğum için. Iyi bi bayan doktor ve hastane olarak hangisi dersin. Doktordan çok da hastane olarak. Özel adanami orta Doğu mu metro mu? Yardmci olduğun için Sağol canm. Pzrtsi emel hanıma gitcem eğer iyiyse burda devam etsem mi :)
Ayy yerim ben onu. Nasıl da yakışır olsun canm öyle öyle öğrenirsin.evet krem ve beyaz ikisine de güzel oluyo. Ikinciyi de açık mavi ör o zaman :)ben krem renk örüyorum. byük ihtimal erkek dedi doktor ama kız olursa da giyebilsin diye:) o kadar iyi değilim örgü işlerinde. deneye yanıla yapmaya çalışıyorum:)
evt hamile pantolonları aldım kendımı onları gıyorum şimdiden pantolonlarım olmamaya başladıAyy ne güzel canım. Ben de istiyorm belli olmasını bir aya benm de olur ama :)
Nerde calisiyosun bn ozel adanada yapcm dogumu nasip oluesa sirf doktor icin tabi sarrlarinida iyi bilmiyorumCanım Ebru tarım konusunda biyolojik haklı.riskli gebelik uzmanı.normal doğuma girmez asistanlar girer.benim ilk gebeliğimde doktorumun biri oydu.hastane konusunda ne beklediğiniz önemli ona göre yardımcı olabilirim size.bu arada ben kadın doğum hemşiresiyim adanada.yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışırım
Güle güle giy tatlım. Ben de aldım da şimdilik biraz bol gibi. Bir aya kadar giyerim heralde. Azck bol aldım bilerekevt hamile pantolonları aldım kendımı onları gıyorum şimdiden pantolonlarım olmamaya başladı
bu cuma kesin öğrenicez kısmetse. o zaman açık mavi ip alırım:)Ayy yerim ben onu. Nasıl da yakışır olsun canm öyle öyle öğrenirsin.evet krem ve beyaz ikisine de güzel oluyo. Ikinciyi de açık mavi ör o zaman :)
Ah canım memleketim çok isterdim adanaya dönebilmeyiAmin canım inşallah. Yok canm değilim de eşimin işi burda. Artk burali olduk :)
saol hayatım benımkıde bol belden ama sıkıyorum düşmesın dıye kot aldım dar baçaGüle güle giy tatlım. Ben de aldım da şimdilik biraz bol gibi. Bir aya kadar giyerim heralde. Azck bol aldım bilerek
Selcen hanıma gidiyorum genel olarak memnunum canım doğumu da orda düşünüyorum
Canım çok teşekkür ederim, benim için önemliydi. (özellikle de doğum)
Hastanemi değiştirmek istiyorum ilk muayenemi bende Medipol'de oldum. 2. muayenemi ise farklı bir hastanede oldum.
Ücretleri de gayet iyi, ikili test için şu an ki hastanede mi yaptırsam yoksa Medipol'e mi geçsem bilemedim.
Kız dedi kız dedi bana kız dedi allahım sana çok şükür
çabucak geçer inşallah. sıkıntıları peşin peşin yaşamış ol, sonrası çok güzel olsun senin için. inşallah çok güzel bir hamilelik ve rahat bir doğum yaşarsınMide bulantilarun geri dondu ve cikarmaya de vam 6kilo verdim birak pantolon skmasini ustumde durmuyolar bi garip oldum ayy ayyy serklajimi yapinca cok rahatim bude yiyebilsem super olck
Söylediğin doktorlar aklımda çok sağol canm yardmci oldgn için. Iyi olmana da sevindim inşallah zamanla daha da iyi olursun mide bulantilarn geçince kilo da alırsın içini ferah tutMide bulantilarun geri dondu ve cikarmaya de vam 6kilo verdim birak pantolon skmasini ustumde durmuyolar bi garip oldum ayy ayyy serklajimi yapinca cok rahatim bude yiyebilsem super olck
Öyle yaparsin canım beyaz üstüne mavi benekli ip de güzel olurbu cuma kesin öğrenicez kısmetse. o zaman açık mavi ip alırım:)
Seninle ayniymis günlerimiz bakınca farkettim şimdi. Demek hareket yapiyolar içerdee :) bi de biz hissetseydik o hareketleri :)benim eşim erkek çocuk hastasıdır. biraz da "göster amcana" tarzı olan çocukları sever, hafiften el hareketleri falan yapan erkek çocuklara bayılır. büyüyünce nasıl olsa yapmaz, küçükken yapsın der. şimdi bugünkü hamilelik takvimimde "bebeğiniz artık yumruk yapmak, baş parmağını oynatmak, bilek bükmek ve kavramak gibi el kol hareketleri yapıyor" yazıyor ya; ona bayıldı bizimki. öğrendi şimdiden hareketleri diyor:) ayy ben de hiç sevmem öyle hareketler falan yapan çocukları. babasına uymaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?