2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayy yerim ben onun süveterini :) hangi renk örüyosun. Benim annem de örmek istiyo bi an önce öğrenelim de başlayacak hemen yelek hırka patik. Çok yakışiyo bebeğe :)
ben krem renk örüyorum. byük ihtimal erkek dedi doktor ama kız olursa da giyebilsin diye:) o kadar iyi değilim örgü işlerinde. deneye yanıla yapmaya çalışıyorum:)

Emel hanimi hic bilmiyorum medlinw nursen hanim var oda iyi bi doktor hastane pahali ama iyi bi hastane metro hastanesi ile ozel adana ayni kisiye ait hastane orayafa hic gitmedim ama orda ferhat bey varmis bi arkadsim ona gidiyo cok memnun

ben krem renk örüyorum. byük ihtimal erkek dedi doktor ama kız olursa da giyebilsin diye:) o kadar iyi değilim örgü işlerinde. deneye yanıla yapmaya çalışıyorum:)
Ayy yerim ben onu. Nasıl da yakışır olsun canm öyle öyle öğrenirsin.evet krem ve beyaz ikisine de güzel oluyo. Ikinciyi de açık mavi ör o zaman :)

Nerde calisiyosun bn ozel adanada yapcm dogumu nasip oluesa sirf doktor icin tabi sarrlarinida iyi bilmiyorum

benim eşim erkek çocuk hastasıdır. biraz da "göster amcana" tarzı olan çocukları sever, hafiften el hareketleri falan yapan erkek çocuklara bayılır. büyüyünce nasıl olsa yapmaz, küçükken yapsın der. şimdi bugünkü hamilelik takvimimde "bebeğiniz artık yumruk yapmak, baş parmağını oynatmak, bilek bükmek ve kavramak gibi el kol hareketleri yapıyor" yazıyor ya; ona bayıldı bizimki. öğrendi şimdiden hareketleri diyor:) ayy ben de hiç sevmem öyle hareketler falan yapan çocukları. babasına uymaz inşallah

Selcen hanıma gidiyorum genel olarak memnunum canım doğumu da orda düşünüyorum

aa bende ona gidiyoruuuummmmmm

ben orda yaptırdım harika bi doktor yaptı

Kız dedi kız dedi bana kız dedi allahım sana çok şükür

hayırlı olsuuunnn ben haftaya gidicem bakalım

selam kızlar. hala cinsiyet bilmiyorum . yussem ve mervecuneyt haklısınız ben de catlıcam kesin zaten. haftaya randevum var.. kıyafet falan almıyorum. acele etmeye gerek yok o konuda ama bilmek iyi olur. odasına ufak tefek duvar stickeri , park beşik falan alırsak cinsiyete göre olcak. deniz temalı ya da gökyüzü gökkusagı temalı falan bi basit oda yapmak istiyorum:)

Mytwin nickini degiştirmişssin sanırım. iki kuzu aynı anda gelince bak insanın nicki bile değişiyo:) bu bebikler bizi nasıl etkiliyor yahuuu:))

bi de hastane dogum fiyatlarından bahseden arkadaslar var. aslen adanalıyım ama 10 yıldır da ankarada yasıyorum. ankarada bir özel hastanede calişiyorum. o yüzden ben cok indirimden faydalanıyorum. ama diyom ki adanadaki özel hastane dogum fiyatlarını duyunca cok sasırdım. sgk anlasmalı olsalar bile ne kdr ucuz öyle.. valla sanslısınız. bende adanada ailemin yanında mı dogursam acaba??? :))) ANKARAda olan arkadaslar dogum yapacakları hastaneler nereler acaba? nasıl fiyatları var? bayındır hastanesi normal dogum sezeryan farketmiyor. 5.000 tl cocugun masrafları dahil..

Mide bulantilarun geri dondu ve cikarmaya de vam 6kilo verdim birak pantolon skmasini ustumde durmuyolar bi garip oldum ayy ayyy serklajimi yapinca cok rahatim bude yiyebilsem super olck

size söylemeyi unuttuuuumm.. dün akşam yatarken karnımda bir hareket hissettim. sonra göbeğimi açtım, dışardan görülebilen nabız atışı gibi pıt pıt bi hareket var. karnım hareket ediyo. heyecanla hemen eşimi çağırdım o da baktı ve çok şaşırdı. çok heyecanlandım ya, baya ağladım o şekilde hareketi görünce. bağırsak hareketi değildir herhalde, şimdiye kadar hiç öyle hareket etmedi bağırsaklarım:)

Mide bulantilarun geri dondu ve cikarmaya de vam 6kilo verdim birak pantolon skmasini ustumde durmuyolar bi garip oldum ayy ayyy serklajimi yapinca cok rahatim bude yiyebilsem super olck
çabucak geçer inşallah. sıkıntıları peşin peşin yaşamış ol, sonrası çok güzel olsun senin için. inşallah çok güzel bir hamilelik ve rahat bir doğum yaşarsın

Söylediğin doktorlar aklımda çok sağol canm yardmci oldgn için. Iyi olmana da sevindim inşallah zamanla daha da iyi olursun mide bulantilarn geçince kilo da alırsın içini ferah tut

Canım ben Acıbadem'de çalışıyorum.bizim hastane özel sağlık sigortan yoksa pahalı.2.ci sırada Medline derim.ama diğer hastaneler için hem iyi hem kötü şeyler var tabiki.önemli olan bebek ve sizin sağlıklı olmanız.

Seninle ayniymis günlerimiz bakınca farkettim şimdi. Demek hareket yapiyolar içerdee :) bi de biz hissetseydik o hareketleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…