2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ada

Adana acıbademde mi çalışıyosun?

mylittlesunshine canım bak ben bugünde bu arabayı buldum bir italyan markasın burdaki arkadaşlara da yardımcı olayım die paylaşıyorum 1600 fiyat aralığın da
Cam Dinamico Travel Sistem Bebek Arabası

hello baby die mağaza var bebek alışverişi için onun internet sitesinde gördüm

Eklentiler

• cam-dinamico-travel-sistem-bebek-arabasi-24082.webp
    21 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar napiosunuz özledim vallla sizi yazamiyorummmmm...mahrumiyet. bölgesindeyim resmen. Internet kesik calismiyo . Arada cepten giriyorum ama çok yavaş sıkıldım valla. Okuyorum yazdıklarınızı bişeyler yazamıyorum sinir oldum
bide doktor omega vermişti imom diye bi ilaç ama sabah akşam demedi
Mide bulandiriyosa akşam iciyim diyorum . Varmı içen aranızda

kızlar bebek arabası ıcın ablamda vardı hem bu buyuklerden hemde yazlık gıbı ıncelerden. bana dedıkı bosuna buyugu alma arabada koycak yer bulamıyorsun. e cocuguda sokaklarda kışın gezdırmıyorsun zaten. tek kullandıgın yer kapalı alışverıs merkezlerı dedı. ondada ınce olan cok rahat oluyo dedı. benımde kafam karıstı sizede soyleyeyım dedım aklınızda bulunsun. faza kullanmıcaksak olan ıcın bırmılyarlık ıkı mılyarlık arabalar gereksız gibi yaa.

hic yan etkisi yok yani bende olmadı hamıle kalmadan oncede kullandım doktroum vermıstı.

Bnde almak istemiyorum sadexe araba koltugu alcam zatn her gittigimz yere arabayla gidiyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…