- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Ben de dün baktım Travel sistemdi chicco da 700 küsür liraydı, kapatılınca her yere sığıyor 7.5 kilo imiş beğendik biz..mylittlesunshine canım bak ben bugünde bu arabayı buldum bir italyan markasın burdaki arkadaşlara da yardımcı olayım die paylaşıyorum 1600 fiyat aralığın da
Cam Dinamico Travel Sistem Bebek Arabası
hello baby die mağaza var bebek alışverişi için onun internet sitesinde gördüm
Mrb kizlar anca topladim kndimi iyiyim sukur rahim agzim genismis bunu ogrendim artik kanamam var ara ara dikistn inun disunda iyiyim sukur
Ahaha ne tesadüf tatlı kız ama seviyorum ben. Ondan önce başka bi doktora gidiyodum suratsızdı biraz selcen hanım sempatik ona devam ediyorum iki aydıraa bende ona gidiyoruuuummmmmm
ben orda yaptırdım harika bi doktor yaptı
hayırlı olsuuunnn ben haftaya gidicem bakalım
çocuğun masrafları derken???selam kızlar. hala cinsiyet bilmiyorum . @yussem ve @mervecuneyt haklısınız ben de catlıcam kesin zaten. haftaya randevum var.. kıyafet falan almıyorum. acele etmeye gerek yok o konuda ama bilmek iyi olur. odasına ufak tefek duvar stickeri , park beşik falan alırsak cinsiyete göre olcak. deniz temalı ya da gökyüzü gökkusagı temalı falan bi basit oda yapmak istiyorum:)
Mytwin nickini degiştirmişssin sanırım. iki kuzu aynı anda gelince bak insanın nicki bile değişiyo:) bu bebikler bizi nasıl etkiliyor yahuuu:))
bi de hastane dogum fiyatlarından bahseden arkadaslar var. aslen adanalıyım ama 10 yıldır da ankarada yasıyorum. ankarada bir özel hastanede calişiyorum. o yüzden ben cok indirimden faydalanıyorum. ama diyom ki adanadaki özel hastane dogum fiyatlarını duyunca cok sasırdım. sgk anlasmalı olsalar bile ne kdr ucuz öyle.. valla sanslısınız. bende adanada ailemin yanında mı dogursam acaba??? :))) ANKARAda olan arkadaslar dogum yapacakları hastaneler nereler acaba? nasıl fiyatları var? bayındır hastanesi normal dogum sezeryan farketmiyor. 5.000 tl cocugun masrafları dahil..
ben de i mom alıyorum, günde 1 tane öğlen yemekten yarım saat sonra falan alıyorum, bulantı da yapmıyor,rahatlıkla kullanabilirsinKızlar napiosunuz özledim vallla sizi yazamiyorummmmm...mahrumiyet. bölgesindeyim resmen. Internet kesik calismiyo . Arada cepten giriyorum ama çok yavaş sıkıldım valla. Okuyorum yazdıklarınızı bişeyler yazamıyorum sinir oldum
bide doktor omega vermişti imom diye bi ilaç ama sabah akşam demedi
Mide bulandiriyosa akşam iciyim diyorum . Varmı içen aranızda
saol cnm ozaman gunduz ıcerımben de i mom alıyorum, günde 1 tane öğlen yemekten yarım saat sonra falan alıyorum, bulantı da yapmıyor,rahatlıkla kullanabilirsin
selam kızlar. hala cinsiyet bilmiyorum . @yussem ve @mervecuneyt haklısınız ben de catlıcam kesin zaten. haftaya randevum var.. kıyafet falan almıyorum. acele etmeye gerek yok o konuda ama bilmek iyi olur. odasına ufak tefek duvar stickeri , park beşik falan alırsak cinsiyete göre olcak. deniz temalı ya da gökyüzü gökkusagı temalı falan bi basit oda yapmak istiyorum:)
Mytwin nickini degiştirmişssin sanırım. iki kuzu aynı anda gelince bak insanın nicki bile değişiyo:) bu bebikler bizi nasıl etkiliyor yahuuu:))
bi de hastane dogum fiyatlarından bahseden arkadaslar var. aslen adanalıyım ama 10 yıldır da ankarada yasıyorum. ankarada bir özel hastanede calişiyorum. o yüzden ben cok indirimden faydalanıyorum. ama diyom ki adanadaki özel hastane dogum fiyatlarını duyunca cok sasırdım. sgk anlasmalı olsalar bile ne kdr ucuz öyle.. valla sanslısınız. bende adanada ailemin yanında mı dogursam acaba??? :))) ANKARAda olan arkadaslar dogum yapacakları hastaneler nereler acaba? nasıl fiyatları var? bayındır hastanesi normal dogum sezeryan farketmiyor. 5.000 tl cocugun masrafları dahil..
ben de i mom alıyorum, günde 1 tane öğlen yemekten yarım saat sonra falan alıyorum, bulantı da yapmıyor,rahatlıkla kullanabilirsin
Bnde almak istemiyorum sadexe araba koltugu alcam zatn her gittigimz yere arabayla gidiyrz
Hoşgeldin canım. .. işten mi çıkardılar. .. keşke beni de çıkarsalar :)sevgili hamisleeer ben de katiliyorum araniza:) kismetse 13 mayısta doğumum. Bu günlerde biraz zor zamanlar geçiriyorum cuma gün işten cikarildimbebegimin hissetmemesi için dusunmemeye çalışıyorum kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Nette birşeyler okurken buldum bu topigi. Bol bol konuşuruz inşallah bundan sonra. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık sıhhat versin inşallah..
sevgili hamisleeer ben de katiliyorum araniza:) kismetse 13 mayısta doğumum. Bu günlerde biraz zor zamanlar geçiriyorum cuma gün işten cikarildimbebegimin hissetmemesi için dusunmemeye çalışıyorum kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Nette birşeyler okurken buldum bu topigi. Bol bol konuşuruz inşallah bundan sonra. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık sıhhat versin inşallah..
canım benim migrenim var ben her tuttuğunda minoset içiyorumkızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
sevgili hamisleeer ben de katiliyorum araniza:) kismetse 13 mayısta doğumum. Bu günlerde biraz zor zamanlar geçiriyorum cuma gün işten cikarildimbebegimin hissetmemesi için dusunmemeye çalışıyorum kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Nette birşeyler okurken buldum bu topigi. Bol bol konuşuruz inşallah bundan sonra. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık sıhhat versin inşallah..
canım oksurme esnasında oturma ya ya çömelme pozisyonunda olmakta faryda var. en basiti bu kontrolde bizim oğlan kenidini bir türlü göstermedi. Doktor yavasca öksür dedi öksürünce birden kolları bacakları açıldı. Sıçrar gibiydi. o yuzden oksürme ve hapşurmada mümkünse otur dedi doktorum. Ama genel olrak bir zararı olmaz korkma dedi.. içini ferah tutDün yazmıştım ama cevap gelmemiş. Bugün tekrar şansımı deniyim
Şu aralar şiddetli öksürüğüm var. Bebek açısından bir sakıncası var mı, bilen var mı arkadaşlar? Çok kaygılıyım. Ciddi öksürük nöbetlerim oluyor.
kızlar aranızda konyada yaşayan var mı? varsa hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?
canım benim migrenim var ben her tuttuğunda minoset içiyorum
hoşgeldin aramıza Allah yardımcın olsun ama dert etme bebek kısmetiyle geliyor bunu kesinlikle unutma belkide daha iyi olmuştur bizim gibi hamileliğini işyerinde sürünerek geçirmeyeceksin iyi tarafından bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?