2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar 3 boyutlu ultrasona girip cinsiyeti ne zaman öğrendiniz? 3 boyutluda daha erken belli olur mu acaba

Ben de dün baktım Travel sistemdi chicco da 700 küsür liraydı, kapatılınca her yere sığıyor 7.5 kilo imiş beğendik biz..

Selam kizlar.isim deli yogun okuyorum ancak yazamiyorum. Bi suru annemiz ogrenmus cinsiyeti ne mutlu size. Bende yarin ikili teste gidecektim esim izin alamadi ben aldim uyusamadik.ctesiye kaldi.bakalim doktor biseyler atar cinsiyetle ilgili herhalde. Biyolojik aklimdaydin cok gecmis olsun canim.artik hamileliginin keyfini cikarma zamani.

çocuğun masrafları derken???

ben de i mom alıyorum, günde 1 tane öğlen yemekten yarım saat sonra falan alıyorum, bulantı da yapmıyor,rahatlıkla kullanabilirsin

bende ankarada yapacağım, ama hastane olarak daha belirlemedim, benim doktorum güven, tobb,medicana ve akay ile anlaşmalı, üçünden birinde olacak ama hangisi daha belli değil,bende 2015 fiyatlarını merak ediyorum açıkçası,çocuğun masrafları derken neler acaba?

kızlar aranızda konyada yaşayan var mı? varsa hangi hastaneye yada doktora gidiyorsunuz?

sevgili hamisleeer ben de katiliyorum araniza:) kismetse 13 mayısta doğumum. Bu günlerde biraz zor zamanlar geçiriyorum cuma gün işten cikarildim bebegimin hissetmemesi için dusunmemeye çalışıyorum kimseyle bu konuda konuşmuyorum. Nette birşeyler okurken buldum bu topigi. Bol bol konuşuruz inşallah bundan sonra. Allah hepimize ve bebislerimize sağlık sıhhat versin inşallah..

Hoşgeldin canım. .. işten mi çıkardılar. .. keşke beni de çıkarsalar :)

Öncelikle aramıza ve topiğimize hoşgeldin, bebiş için de hayırlı olsun.
İşyeri hamileliğini bilmiyor muydu, sonuçta hamile bir personel işten çıkartılamaz.

kızlar başım çatlıyor resmen minnoset içebiliyomuyduk? dayanılacak gibi değil
canım benim migrenim var ben her tuttuğunda minoset içiyorum

hoşgeldin aramıza Allah yardımcın olsun ama dert etme bebek kısmetiyle geliyor bunu kesinlikle unutma belkide daha iyi olmuştur bizim gibi hamileliğini işyerinde sürünerek geçirmeyeceksin iyi tarafından bak :)

canım oksurme esnasında oturma ya ya çömelme pozisyonunda olmakta faryda var. en basiti bu kontrolde bizim oğlan kenidini bir türlü göstermedi. Doktor yavasca öksür dedi öksürünce birden kolları bacakları açıldı. Sıçrar gibiydi. o yuzden oksürme ve hapşurmada mümkünse otur dedi doktorum. Ama genel olrak bir zararı olmaz korkma dedi.. içini ferah tut

Kızlar minoset içebiliriz ama plus olmamasına dikkat edin plus içemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…