Geçmiş olsun bence de rahatla artık hassas anne diye bir blog var serklaj yaptırdı bir sorun olmaz inşallah.Mide bulantilarun geri dondu ve cikarmaya de vam 6kilo verdim birak pantolon skmasini ustumde durmuyolar bi garip oldum ayy ayyy serklajimi yapinca cok rahatim bude yiyebilsem super olck
Bende Ankara düşünüyorum doktor ve hastane bulursanız bana da söyleyin lütfeenn :)bende ankarada yapacağım, ama hastane olarak daha belirlemedim, benim doktorum güven, tobb,medicana ve akay ile anlaşmalı, üçünden birinde olacak ama hangisi daha belli değil,bende 2015 fiyatlarını merak ediyorum açıkçası,çocuğun masrafları derken neler acaba?
kızlar bebek arabası ıcın ablamda vardı hem bu buyuklerden hemde yazlık gıbı ıncelerden. bana dedıkı bosuna buyugu alma arabada koycak yer bulamıyorsun. e cocuguda sokaklarda kışın gezdırmıyorsun zaten. tek kullandıgın yer kapalı alışverıs merkezlerı dedı. ondada ınce olan cok rahat oluyo dedı. benımde kafam karıstı sizede soyleyeyım dedım aklınızda bulunsun. faza kullanmıcaksak olan ıcın bırmılyarlık ıkı mılyarlık arabalar gereksız gibi yaa.
ne bılım canım ablam hıc kullanmayınca. gereksız gıbı geldı. meyse bakalım belkı alırımCanim meraba bence büyük araba sart ben kizimdada mayis annesiydim cok ise yariyor ama ben bi hata yapip ucuz aldim 250 liraya cok pisman oldum her disari ciktigimda rezil oluyordum tabi bende bi arabaya bin lira wermek istemiyorum 600 700 TL arasi bisey alicam bu sefer..
Öncelikle aramıza ve topiğimize hoşgeldin, bebiş için de hayırlı olsun.
İşyeri hamileliğini bilmiyor muydu, sonuçta hamile bir personel işten çıkartılamaz.
Bide 1 sene kullanip atmiyosun zaten çocuk 3 yasina kadar kullaniyo disarida uyudugunda falan çok lazim oluyor iyisini bulursan çok kullanisli olur bu arada beni ekledinmi:)derykullanıp ast: 37753594 .!.:ne bılım canım ablam hıc kullanmayınca. gereksız gıbı geldı. meyse bakalım belkı alırım
Allah sabır versin, öyle bir durum olup hamileliği değilde farklı bir sebep ileri sürerek çalışanı istifaya zorlarsa da gebeliğini ispat ederek dava açabiliyorsun ve onamadan sonra seni 30 gün içinde işveren işe çağırmak zorunda.benımkıde çıkartcak gıbı davranıyo. yada ben dayanamayıp çıkayım dıye benı delırtıo. napıcam bılmıyorum. en azından dogum paramı alayım dıyorum. geri dönmem sonra
Ne yapıyorsunuz kızlar. Öğleden sonra hiç oturmadim misafirim vardı sağa sola koştum. Ama hiç yorulmadim artık daha enerjik hissediyorum yoksa bebeğim iyi degil mi ybu düşünceden ne zaman kurtulacam
Allah sabır versin, öyle bir durum olup hamileliği değilde farklı bir sebep ileri sürerek çalışanı istifaya zorlarsa da gebeliğini ispat ederek dava açabiliyorsun ve onamadan sonra seni 30 gün içinde işveren işe çağırmak zorunda.
amın ınsallah canım . bızede tek maas yetse bende bebegımle kalmayı tercıh ederım. ne dıyelı m Allah buyuk bellı olmazbende zor katlanıyorum üstüme üstüme geliyorlar sanırım benim çıkışımda doğumdan sonraRabbim eşimin yardımcısı olsun işlerimiz daha iyi olsunda ben bi süre çalışmayıp oğlumla olayım kızlar aminn deyin hamilelrin dualrı kabul olurmuş
şu durumda tek başına eşimin yetişmesi imkansızz canım.. kredi ve kiramıza maaşı yetmez bile ama iş kurmaya çalışıyor eğer o olursa belki bi sürelğine çalışmam ama tabi inşALLAH diyorum...bebek rızkıyla gelir hiç canını sıkma canım benim..amın ınsallah canım . bızede tek maas yetse bende bebegımle kalmayı tercıh ederım. ne dıyelı m Allah buyuk bellı olmaz
şu durumda tek başına eşimin yetişmesi imkansızz canım.. kredi ve kiramıza maaşı yetmez bile ama iş kurmaya çalışıyor eğer o olursa belki bi sürelğine çalışmam ama tabi inşALLAH diyorum...bebek rızkıyla gelir hiç canını sıkma canım benim..
Ankaradaki arkadaşlar hangi hastaneye gidiyor acaba..
açıkçası bilgilenelim diye paylaştımm hepimizin ihtiyacı var, işte vaktim vardı, bir de bi arkadaş işten çıkarılmış ona gerçekten üzüldüm ama kanunen çıkaramazlar,nasıl bu vicdansızlığı yapmışlar anlamadım
Ne yapıyorsunuz kızlar. Öğleden sonra hiç oturmadim misafirim vardı sağa sola koştum. Ama hiç yorulmadim artık daha enerjik hissediyorum yoksa bebeğim iyi degil mi ybu düşünceden ne zaman kurtulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?