2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Rabbim yardımcımız olur canım..bazı şeylerden fedakarlık edeceğiz artık...dünyanın en güzel şeyine sahip oluyoruz mucizesine anne oluyoruz...hayatta parayla başka bişeyle sahip olamayacağımız şeye sahip oluyoruz...

evet canım şükür Allahıma.

Allah yardimcuniz oksn biz cift maas normal memura gore yüksek aldugimiz halde dusunuyoz bakıcı falan zorlancz kredi borcu cok olunca sukur bebekle beraber borcta yarilanck

Ben ocaktan sonra Konya'dayım inşallah tavsiye olursa ben de sevinirim bi de taşıncam bir çocukla Allah'ım yardım et
ben medicanada narin hanıma gidiyorum şimdilik memnunum da merak ettim başka oraya giden var mı memnun klalan diye

Allah yardimcuniz oksn biz cift maas normal memura gore yüksek aldugimiz halde dusunuyoz bakıcı falan zorlancz kredi borcu cok olunca sukur bebekle beraber borcta yarilanck

maaş yuksek bıle olsa gıderde ona goreoluyo canım. ılakı zorlancaz. hem bakıcıda az para degıl.ınsallah ıyı ve kalıcı bırı denk gelırde kafanda rahat eder canım

Ben bankada çalışıyordum bizim sektörde ne yazık ki hamileler sevilmiyorhamile olduğumu öğrendiğimde müdürüm baya bi kaf etmişti zaten şimdi de performans düşüklüğü diye çıkardılar dedikleriniz iyi oldu davayı bi arastirayim ben de

çocuğun masrafları derken???

canım bebiş için k vitamini aşısı, hepatit b aşısı, göz damlası, acd3 vitamin damlası veriliyor. topuk kanı alınıyor. bazı testler yapılıyor. mama vb seyler veriliyor yaaa. bildiğim kadarı ile daha birseyler vardır sanırım ama ona ayrıca fatura kesilmiyor demek istedim:)

canım bebiş için k vitamini aşısı, hepatit b aşısı, göz damlası, acd3 vitamin damlası veriliyor. topuk kanı alınıyor. bazı testler yapılıyor. mama vb seyler veriliyor yaaa. bbildiğim kadarı ile daha birseyler vardır sanırım. ama ona ayrıca fatura kesilmiyor demek istedim:)b i de işte yenidogan pediatri doktoru geliyor muayene ediyor. muayene ücreti falan eklenmiyor.

Cnm ben de adanada dogumumu yaptim annemin yaninda, baskent hastanesinde oldu dogumumum sezeryan ve 600 lira verdik 2 yil once simdi de orda yapmayi planliyorum

Bana doktor ilaç vermedi canım. Doğal yollarla halletmeye bak. Çok teşekkürler tavsiyelerin için.

ben de ayni durumdayim. ilik sut bal pekmez ihlamur. bunlarla bogazimizi yumusatmaya caliscaz mecbur

Aynen. Bugün biraz daha azaldı. Grip soru değilde sanki ben öksürünce bebek sıkıntıya giriyormuş gibime geliyor. Çok teşekkürler.

Canım sorularımı hiç boş geçmiyorsun teşekkürler. Doktor bebek daha küçük etkilenmez dedi ama ben çok ikna olmadım. Normal bi öksürme değil. Bazen maalesef kusana kadar öksürebiliyorum Bugün biraz daha iyiyim bakalım. İnşallah atlatırım bir an önce.

Canım çok teşekkürler. Bu oturma mevzusunu söylediğin çok iyi oldu.

Canim ben de 13. Haftamin icindeyim. 3-4 gundur deli gibi nete bakiyorum boyle birsey var mi diye. Galiba senin ce karnin daha cikmamis. Bu agrilar rahmi destekleyen bag dokularin cekilmesi gevsemesi yuzunden oluyormus. Artik yavas yavas rahim disa dogru buyuyecekmis. Hatta siddetli bel agrisi da oluyormus ki bende hem karin agrisi hem de bel agrisi oldu. Hele bel agrisi cok kotuydu dun. Bugun de cok ayakta durmadim uzaniyorum.

Senin imkanin varsa bir doktora git gorun, sor bakalim. Ben yurt dusindayim, simdi doktora gitmeye kalksam ekstradan bir suru para vericem. O yuzden on ce netten bulmaya calisiyorum. Ve bunu yasayan bir suru amerikali kadin varmis. Bu agrilarin ingilizce ismi "round ligament pain". Bir kac turk sitesinde de bu agrilarn olabilecegi yaziyordu. Kanaman yoksa rahat olabilirsin. Dinlenmen gerek, mumkunse uzanip ayaklarinin altina yastik koy. Dedigim gibi imkanin ve zamanin varsa bir doktora gorun, kafan rahat eder:))

Noraaa serkaji nasil gecti acaba bnim hala kanamm devam ama agrim yok cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…