Rabbim yardımcımız olur canım..bazı şeylerden fedakarlık edeceğiz artık...dünyanın en güzel şeyine sahip oluyoruz mucizesine anne oluyoruz...hayatta parayla başka bişeyle sahip olamayacağımız şeye sahip oluyoruz...aynı canım aynıı. kredı kıra gıderler vs hayatta bıde cocuk olacak çok zor. aynen benımkıde bıseyler yapayım dıye ugrasıyo ekstradan ama bılmıyorum ya . kıra olmasaydı barı ama malesef var. maaşlarda az olunca yetmıyo hıc
Rabbim yardımcımız olur canım..bazı şeylerden fedakarlık edeceğiz artık...dünyanın en güzel şeyine sahip oluyoruz mucizesine anne oluyoruz...hayatta parayla başka bişeyle sahip olamayacağımız şeye sahip oluyoruz...
ben medicanada narin hanıma gidiyorum şimdilik memnunum da merak ettim başka oraya giden var mı memnun klalan diyeBen ocaktan sonra Konya'dayım inşallah tavsiye olursa ben de sevinirim bi de taşıncam bir çocukla Allah'ım yardım et
Allah yardimcuniz oksn biz cift maas normal memura gore yüksek aldugimiz halde dusunuyoz bakıcı falan zorlancz kredi borcu cok olunca sukur bebekle beraber borcta yarilanck
Ben bankada çalışıyordum bizim sektörde ne yazık ki hamileler sevilmiyorAllah sabır versin, öyle bir durum olup hamileliği değilde farklı bir sebep ileri sürerek çalışanı istifaya zorlarsa da gebeliğini ispat ederek dava açabiliyorsun ve onamadan sonra seni 30 gün içinde işveren işe çağırmak zorunda.
çocuğun masrafları derken???
bende ankarada yapacağım, ama hastane olarak daha belirlemedim, benim doktorum güven, tobb,medicana ve akay ile anlaşmalı, üçünden birinde olacak ama hangisi daha belli değil,bende 2015 fiyatlarını merak ediyorum açıkçası,çocuğun masrafları derken neler acaba?
çocuğun masrafları derken???
Cnm ben de adanada dogumumu yaptim annemin yaninda, baskent hastanesinde oldu dogumumum sezeryan ve 600 lira verdik 2 yil once simdi de orda yapmayi planliyorumselam kızlar. hala cinsiyet bilmiyorum . @yussem ve @mervecuneyt haklısınız ben de catlıcam kesin zaten. haftaya randevum var.. kıyafet falan almıyorum. acele etmeye gerek yok o konuda ama bilmek iyi olur. odasına ufak tefek duvar stickeri , park beşik falan alırsak cinsiyete göre olcak. deniz temalı ya da gökyüzü gökkusagı temalı falan bi basit oda yapmak istiyorum:)
Mytwin nickini degiştirmişssin sanırım. iki kuzu aynı anda gelince bak insanın nicki bile değişiyo:) bu bebikler bizi nasıl etkiliyor yahuuu:))
bi de hastane dogum fiyatlarından bahseden arkadaslar var. aslen adanalıyım ama 10 yıldır da ankarada yasıyorum. ankarada bir özel hastanede calişiyorum. o yüzden ben cok indirimden faydalanıyorum. ama diyom ki adanadaki özel hastane dogum fiyatlarını duyunca cok sasırdım. sgk anlasmalı olsalar bile ne kdr ucuz öyle.. valla sanslısınız. bende adanada ailemin yanında mı dogursam acaba??? :))) ANKARAda olan arkadaslar dogum yapacakları hastaneler nereler acaba? nasıl fiyatları var? bayındır hastanesi normal dogum sezeryan farketmiyor. 5.000 tl cocugun masrafları dahil..
AAynen canim geldigi gibi gidiyoevet canım şükür Allahıma.
Bende de var canım o öksürük nöbetleri hem de şiddetli grip te oldum zararsız diye biliyorum doktor ilaç verdi sadece bana fayda etmedi su aralar herkez de var herhalde çok korkma tatlım ballı süt iç bal pekmez ye düzelirsın inşallah
ben de ayni durumdayim. ilik sut bal pekmez ihlamur. bunlarla bogazimizi yumusatmaya caliscaz mecbur
Canım ben de bir zararı yoktur diye biliyordum ilk hamileliğimde ilaç kullanmadım Dr a gitmedim son hafta Dr um sen nasıl öksürüyorsun bu şekilde normal doğum da sezeryan da olamazsın tedavi ol deyince panikledim gittiğim Dr naptın sen her öksürmende bebek stres oluyo neden ilaç kullanmadın dedi o zaman acı bir tecrübeyle öğrendim geçirmek için elinizden geleni yapın önce doğal yolları deneyin olmadı Dr un önerdiği ilaçları kullanın
canım oksurme esnasında oturma ya ya çömelme pozisyonunda olmakta faryda var. en basiti bu kontrolde bizim oğlan kenidini bir türlü göstermedi. Doktor yavasca öksür dedi öksürünce birden kolları bacakları açıldı. Sıçrar gibiydi. o yuzden oksürme ve hapşurmada mümkünse otur dedi doktorum. Ama genel olrak bir zararı olmaz korkma dedi.. içini ferah tut
Canim ben de 13. Haftamin icindeyim. 3-4 gundur deli gibi nete bakiyorum boyle birsey var mi diye. Galiba senin ce karnin daha cikmamis. Bu agrilar rahmi destekleyen bag dokularin cekilmesi gevsemesi yuzunden oluyormus. Artik yavas yavas rahim disa dogru buyuyecekmis. Hatta siddetli bel agrisi da oluyormus ki bende hem karin agrisi hem de bel agrisi oldu. Hele bel agrisi cok kotuydu dun. Bugun de cok ayakta durmadim uzaniyorum.arkadaşlar günaydın ya ben bu sabah uyandım karnımın sol tarafında ve sol yan boşluk kısım varsa karnımın yan tarafı orda çoook şiddetli bi ağrım var bunu yaşayan var mı bu normal mi yoksa hemen doktora görünmelimiyimgece de vardı, çok korkuyorum neden olabilir diye. 13 haftalık hamileyim
Prenslerin saglikla gelsin canim ohh rahatladinKızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Yok canım çiftmiş, birbirlerine benzemiycekler :)Masallah masallah:)) tek yumurta ikizleri mi acaba? Bilimez simdiden di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?