Aynen canımmm rahatladım teşekkür ederim hepimizin melekleri sağlıkla gelsinler inşallahPrenslerin saglikla gelsin canim ohh rahatladin
hey masallah.. iki oglan anası olcan ha.. kurban olim onlara kuzucuklarımız ya.. çift yuymurta ikizi ha.. cok cok tatlı olurlar yaaaa.. biliyorsun her annenin hayalinde ikiz olsun diye gecer. cok sanslısın. hayırlı ugurlu olsun canım.Yok canım çiftmiş, birbirlerine benzemiycekler :)
hayırlı ugurlu olsun. saglıkla gelsin insallah. sizler böyle cinsiyetleri söyledikce meraktan ölüyorum:9kizlar bizde bugun doktora gittik prensesimiz olacak ins
Canım çok sevindim hayırlı olsun Güle güle büyüt bebislerini maşallah :)Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Gözün aydin canım maşallah Güle güle büyüt prensesini.kizlar bizde bugun doktora gittik prensesimiz olacak ins
Oyy teyzesiii :) iyi dileklerin için çook teşekkür ederiz yeterki sağlıklı olsunlar kuzularımızz hepimiz çok şanslıyızhey masallah.. iki oglan anası olcan ha.. kurban olim onlara kuzucuklarımız ya.. çift yuymurta ikizi ha.. cok cok tatlı olurlar yaaaa.. biliyorsun her annenin hayalinde ikiz olsun diye gecer. cok sanslısın. hayırlı ugurlu olsun canım.
Darısı bizim gibi öğrenemeyen ve meraktan catlayacanlarin başına canimm :)hayırlı ugurlu olsun. saglıkla gelsin insallah. sizler böyle cinsiyetleri söyledikce meraktan ölüyorum:9
Çok teşekkür ederim canım hep birlikte meleklerimizi büyütelim inşallahCanım çok sevindim hayırlı olsun Güle güle büyüt bebislerini maşallah :)
Maşallah canım. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına. Sanki 12 haftalıkken gittiğinde biri kız biri erkek demişti doktorun sanırım.Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Seninde prensesin hayırlı olsun canım.kizlar bizde bugun doktora gittik prensesimiz olacak ins
gecmis olsun cnm,, ağrısı fenadır bilirimParmagim dolama olmus tirnak altindan( cokagriyor
Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebişleri:)Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Tebrikler canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)kizlar bizde bugun doktora gittik prensesimiz olacak ins
Ayy evet kızlar olarak azınlıktayız :) 16. Haftada çok net gözüküyor canım ozamana kesinleşir inşallah :)Kızlar doktor bana da erkek dedi ama normalde bir ay daha var öğrenmeye bence bir ay sonra tan net anlasilir eşim şimdiden paşam diye seviyorbu sene erkek senesi herhalde erkekler çoğunlukta
Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt. 14. Haftadasin erkek dediyse değişmez bence. Bu sene erkek cok dedigin gibi.Hadii erkek haberlerini duydukça seviniyorum ben. Kızlardan biri de bana kalacak çünkü bu gidişle :)Kızlar doktor bana da erkek dedi ama normalde bir ay daha var öğrenmeye bence bir ay sonra tan net anlasilir eşim şimdiden paşam diye seviyorbu sene erkek senesi herhalde erkekler çoğunlukta
Tesekkur ederim tatlim.. Ben iyiyim insallah bebis de iyidir.. İki haftadir gormuyorum, merak ediyorum ve daha kontrole iki hafta var.. Ama cok sukur lekelenmelerim gecti.. Hep okuyorum sizleri ama telden giriyorum fazla yazamiyorum.. sen nasilsin, kizin nasil?.. Masallah isim arayislari baslamis.. Allah tamamina erdirsin hepimizi insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?