2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canım çiftmiş, birbirlerine benzemiycekler :)
hey masallah.. iki oglan anası olcan ha.. kurban olim onlara kuzucuklarımız ya.. çift yuymurta ikizi ha.. cok cok tatlı olurlar yaaaa.. biliyorsun her annenin hayalinde ikiz olsun diye gecer. cok sanslısın. hayırlı ugurlu olsun canım.

Oyy teyzesiii :) iyi dileklerin için çook teşekkür ederiz yeterki sağlıklı olsunlar kuzularımızz hepimiz çok şanslıyız

Cinsiyet haberleri geldikçe benim de içim gidiyor,öğrenen tüm arkadaşlarımın gözü aydın..Bende bugün ikili teste gittim ölçümler güzel çıktı çok şükür,parmaklarını gösterdi doktorumuz minicik minicik 5 tane yumru tam ısırmalık :)kan testimiz de haftaya çıkacak inş hayırlı haberlerle.. bir haftada vaktinden 2 gün öne geçmiş kuzum 12+2 olmuşuz.Cinsiyet için erken dedi doktorum bir sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi 17 haftalık olmuş olacağım,sanırım en son ben öğreneceğim :) ne yapalım sağlıkla gelsin de inş hepimizin bebişleri..

Kızlar nasılsınızz :) ben çok iyiyim ya çok şükür dün oturduk maaile isim aramaya başladık. Okadar heyeecanlı ki herkes kaynvalidemi kayınpederimi eşimi hiç böyle mutlu görmemiştim. Rabbim bizlere ne güzel bir mutluluk bahşetti hamile kaldık. Veee şu 2. Trimester ın gözünü seveyim nasıl güzelmiş
Sizde de çok farketti mi ben baya hareketlendim :)

Kızlar doktor bana da erkek dedi ama normalde bir ay daha var öğrenmeye bence bir ay sonra tan net anlasilir eşim şimdiden paşam diye seviyor bu sene erkek senesi herhalde erkekler çoğunlukta
Ayy evet kızlar olarak azınlıktayız :) 16. Haftada çok net gözüküyor canım ozamana kesinleşir inşallah :)

Kızlar doktor bana da erkek dedi ama normalde bir ay daha var öğrenmeye bence bir ay sonra tan net anlasilir eşim şimdiden paşam diye seviyor bu sene erkek senesi herhalde erkekler çoğunlukta
Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt. 14. Haftadasin erkek dediyse değişmez bence. Bu sene erkek cok dedigin gibi.Hadii erkek haberlerini duydukça seviniyorum ben. Kızlardan biri de bana kalacak çünkü bu gidişle :)

Bu arada H hukukcu_ sen nasılsın aklıma geldin bi anda
Tesekkur ederim tatlim.. Ben iyiyim insallah bebis de iyidir.. İki haftadir gormuyorum, merak ediyorum ve daha kontrole iki hafta var.. Ama cok sukur lekelenmelerim gecti.. Hep okuyorum sizleri ama telden giriyorum fazla yazamiyorum.. sen nasilsin, kizin nasil?.. Masallah isim arayislari baslamis.. Allah tamamina erdirsin hepimizi insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…