- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Çok sevindim canim. Isim bulabildiniz mi prensese? Ay nedense sanki ben 1. Trimesterde daha iyiydim bu ara bi halsizlik çöktü üstüme. Hep mutlu ol canım ben de hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum dört aydır. Hayatta bi bayanın başına gelebilecek özel en güzel şey bence, Rabbim bütün isteyenlere tattirsinKızlar nasılsınızz :) ben çok iyiyim ya çok şükür dün oturduk maaile isim aramaya başladık. Okadar heyeecanlı ki herkes kaynvalidemi kayınpederimi eşimi hiç böyle mutlu görmemiştim. Rabbim bizlere ne güzel bir mutluluk bahşetti hamile kaldık. Veee şu 2. Trimester ın gözünü seveyim nasıl güzelmiş
Sizde de çok farketti mi ben baya hareketlendim :)
Tesekkur ederim tatlim.. Ben iyiyim insallah bebis de iyidir.. İki haftadir gormuyorum, merak ediyorum ve daha kontrole iki hafta var.. Ama cok sukur lekelenmelerim gecti.. Hep okuyorum sizleri ama telden giriyorum fazla yazamiyorum.. sen nasilsin, kizin nasil?.. Masallah isim arayislari baslamis.. Allah tamamina erdirsin hepimizi insallah..
Evet emin değildi biri kesin erkek ama diğeri kıza benziyor demişti bugun netleşti canım inşallah darısı size, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinMaşallah canım. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına. Sanki 12 haftalıkken gittiğinde biri kız biri erkek demişti doktorun sanırım.
Sağol canım aminn inşallah hepimz sağlıkla büyütelim :)Gözünaydın cnm sağlıkla büyüt bebişleri:)
Teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar da hepsi güzel meleklerimizin :) çok sağoll iyi dileklerin içinnAy çok tebrik ederim maşallah ya ikiz bebiş en güzeli :)
Tebrikler canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Bulduk ama birden fazla buldul canım :) sare melike elif sevde bunlar hoş geldi ailecek daha çooook değişir.Çok sevindim canim. Isim bulabildiniz mi prensese? Ay nedense sanki ben 1. Trimesterde daha iyiydim bu ara bi halsizlik çöktü üstüme. Hep mutlu ol canım ben de hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum dört aydır. Hayatta bi bayanın başına gelebilecek özel en güzel şey bence, Rabbim bütün isteyenlere tattirsin
Aynen canım bu bebişler bizde hayat buldu bizde onlarda hayat bulduk bundan sonra hep destek :)Teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar da hepsi güzel meleklerimizin :) çok sağoll iyi dileklerin içinn
Hayırlı olsun canım saglikla mutlulukla tatlı tatlı buyutursun inşallahEvet emin değildi biri kesin erkek ama diğeri kıza benziyor demişti bugun netleşti canım inşallah darısı size, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Senin tutmuyor canim normalde buna cok sevinirdim ama dr kiza benziyor diyince artik sevinecegim bisey kalmadi:)mart 24 canım doğum tarihim:)
Haklisin canim ama hani ilk bebisim tam gonlume gore olsun cok isterdim ama tabiki onemli olan hayirli ve saglikli olmasi ve bi evlat nasip ettigi icin sonsuz sukurler rabbimeGünaydın kızlar, yatakta sağdan sola dönerken bazen canım yanıyor karnıma bi acı saplanıyor öyle zorlayıcı hareketlerde değil ama oluyo işte normal mi dersiniz?
Canım bende henüz öğrenmedim doktor 12. haftada ikili teste gittiğimde 16. haftada cinsiyete bakıcaz diye net olarak söyleyince bende üstelemedim
İstediğin tarzda kız erkek kıyafeti bulabilirsin canım illaki tüllere boğmana gerek yok tarz meselesi ama sonra seçimlerini kendileri yapacaklar buna katlanabilir misinBelki kokoşluk içinde olcak kuzunun velhasıl şart koşma bence şakada olsa içinde bir melek var inan bu forumda herkesin içinde yatan bi istek var azda olsa bi taraf ağır basıyodur herkeste ama kader kimine hiç vermiyor kimine istediğini vermiyor...Çok sorgulamamak lazım ben tamamen akışına bıraktım canım Rabbim ne isterse o olacak...Hepimizin hakkında hayırlısı
Bende sürekli bebek mağazalarına bakıyorum hiç tutamıyorum kendimi ama eşim yapma bakma erken daha benide heveslendiriyorsun diyo ama benden daha çok o bakıyor eşim ilk çıktığımız yıllardan beri erkek bebek istediğini söylerdi ama nerede bir kız görse atlar kucağına alır sever kız delisi aslında şimdide kızında cilvesi başka nazı başka bilemiyorum diyor
Çok güzel erkek kıyafetleride var mesela bende erkek kıyafetlerini tarz severim. Öyle çizgi film karakterleri falan sevmem.Papyon falanda sevmem.Lacivertler griler... B&G store var tarzına bayılırım erkekte kızdada kokoş severim ...kot şortlar siyah tül kilotlu çoraplar pentininkiler gibi bebeklerede var...bikiniler... oooo hepsine göre seçenek var işki Rabbim hayırlısını versin
Bulduğunuz isimler çok güzel canım hepsi de maşallah. Hadi inş dört gün kaldı ben de öğrenmek istiyorum artık hayrlisylaBulduk ama birden fazla buldul canım :) sare melike elif sevde bunlar hoş geldi ailecek daha çooook değişir.
Aa nedenki canım belki cinsiyet merakındandır öğrenince rahatlarsın pzt ye bişey kalmadı ki :)
Kesinlikle ya her yerde avantaj evde avantaj işte misafirlikte ve ben göbeğe takıntılıydım ilk defa takmıyorum hoşuma gidiyor çok :)
Amin canım çok teşekkür ederimm, inşallahh :)Hayırlı olsun canım saglikla mutlulukla tatlı tatlı buyutursun inşallah
Evet artık öğren ben bile merak ediyorum :) sen ne düşünüyorsun var mı aklında bişiyler :)Bulduğunuz isimler çok güzel canım hepsi de maşallah. Hadi inş dört gün kaldı ben de öğrenmek istiyorum artık hayrlisyla
:)
Galiba cnm yaa,,Allah hayırlısıylan gönlümüzdekini nasib etsin inş bize,,ben de çok sıkıldım hergün birilerinin tahmin yürütmesinden,,öğrenince yaz hemen:)Ikimiz mi kaldık canım :)
canim sonradan baslayan var mi bilmiyorum ama benim hala devam ediyor. ozellikle 4-10 haftalar cok kotuydum ama daha iki aksam one yedigim yemegi cikardim. bir iki gundur de yine cok bulantim oluyor.Kizlar benim hep cok az olan bulantilarim 11. haftada artmaya basladi ve bugun ikinci defa kustum.. 14 haftalik olduk boyle sonradan kusmalari baslayanlar var mi?.. Normal mi bu durum?..
Aslında fiyatı uygun araştırmaya devam edelim daha vakit varBen de dün baktım Travel sistemdi chicco da 700 küsür liraydı, kapatılınca her yere sığıyor 7.5 kilo imiş beğendik biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?