2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok sevindim canim. Isim bulabildiniz mi prensese? Ay nedense sanki ben 1. Trimesterde daha iyiydim bu ara bi halsizlik çöktü üstüme. Hep mutlu ol canım ben de hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum dört aydır. Hayatta bi bayanın başına gelebilecek özel en güzel şey bence, Rabbim bütün isteyenlere tattirsin

Lekelenmelerin geçmiş ya canım bebiş iyidir inşallah hiç merak etme çol sevindim iyi olmana baya zorluklardan sonra 2. Trimester ın iyi geçicek inşallah :)
Benim bebiş çok iyi valla canım göbüşüm baya büyüdü ya çok obur bu kız :) amin inşallah

Maşallah canım. Darısı biz öğrenemeyenlerin başına. Sanki 12 haftalıkken gittiğinde biri kız biri erkek demişti doktorun sanırım.
Evet emin değildi biri kesin erkek ama diğeri kıza benziyor demişti bugun netleşti canım inşallah darısı size, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Ay çok tebrik ederim maşallah ya ikiz bebiş en güzeli :)

Tebrikler canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Teşekkür ederim canım sağlıklı olsunlar da hepsi güzel meleklerimizin :) çok sağoll iyi dileklerin içinn

Bulduk ama birden fazla buldul canım :) sare melike elif sevde bunlar hoş geldi ailecek daha çooook değişir.
Aa nedenki canım belki cinsiyet merakındandır öğrenince rahatlarsın pzt ye bişey kalmadı ki :)
Kesinlikle ya her yerde avantaj evde avantaj işte misafirlikte ve ben göbeğe takıntılıydım ilk defa takmıyorum hoşuma gidiyor çok :)

Evet emin değildi biri kesin erkek ama diğeri kıza benziyor demişti bugun netleşti canım inşallah darısı size, Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
Hayırlı olsun canım saglikla mutlulukla tatlı tatlı buyutursun inşallah

Haklisin canim ama hani ilk bebisim tam gonlume gore olsun cok isterdim ama tabiki onemli olan hayirli ve saglikli olmasi ve bi evlat nasip ettigi icin sonsuz sukurler rabbime

Bulduğunuz isimler çok güzel canım hepsi de maşallah. Hadi inş dört gün kaldı ben de öğrenmek istiyorum artık hayrlisyla
:)

Kizlar benim hep cok az olan bulantilarim 11. haftada artmaya basladi ve bugun ikinci defa kustum.. 14 haftalik olduk boyle sonradan kusmalari baslayanlar var mi?.. Normal mi bu durum?..

Kizlar benim hep cok az olan bulantilarim 11. haftada artmaya basladi ve bugun ikinci defa kustum.. 14 haftalik olduk boyle sonradan kusmalari baslayanlar var mi?.. Normal mi bu durum?..
canim sonradan baslayan var mi bilmiyorum ama benim hala devam ediyor. ozellikle 4-10 haftalar cok kotuydum ama daha iki aksam one yedigim yemegi cikardim. bir iki gundur de yine cok bulantim oluyor.
ha bu arada 13. haftamin icindeyim. nasip olursa pazartesi kontrol var ondan sonra hamilelik takvimini eklicem. gecen sene dusuk yapmistim da, korkuyorum. ilk uc ayin dolmasini bekliyorum takvim icin.

Cinsiyeti öğrenenlere tekrardan hayırlı olsun o vakit:)
Ben 12. Haftanın içindeyim, normalde zayıf biriyim 5 kilo aldım. Patikalar olmuyor:) karnım altı aylık gibi:) kilo verenleri duyduklar şaşırıyorum bendede bulantı kusma var ama yinede kilo aldım. Iki haftadır yüzmeye başladım, bebegim gibi benimde su içinde oldugumu düşünmek cok komık:)
Benim gibi şişen var mı?:) ve hangi sporlara başlayacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…