- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Gizoş benimki kızmışBuraya baktım da herkes erkek bekliyor 2015 erkek yılı olucak herhalde bende erkek hissediyorum haftaya ikili tarama var inşallah öğrenirim
Ben kilo verdim ama kilolu hamile kalmıştım o yüzdrn çok almak istemiyorum. Yüzme çok faydalıymış gebelerde ama benim öyle bi imkanım olmaz herhalde yürüyüşe başlıcam ben de yakında. Normal doğum için spor yapmak baya fayda sağlıyormuş diyolarCinsiyeti öğrenenlere tekrardan hayırlı olsun o vakit:)
Ben 12. Haftanın içindeyim, normalde zayıf biriyim 5 kilo aldım. Patikalar olmuyor:) karnım altı aylık gibi:) kilo verenleri duyduklar şaşırıyorum bendede bulantı kusma var ama yinede kilo aldım. Iki haftadır yüzmeye başladım, bebegim gibi benimde su içinde oldugumu düşünmek cok komık:)
Benim gibi şişen var mı?:) ve hangi sporlara başlayacaksınız?
Ay ne guzel yuzmeye basladin demek, bende cok istiyordum baya arastirdik yazilacaktim ki doktorum yuzme cok faydali ama hijyen konusunda sikinti yasayabilirsin dedi, benim zaten iltihap problemim var, baska bir doktor tanidikla da girustum yazilmayi planladigim havuza cocuklarini gonderdigi icin, o da tavsiye etmem riske girme onun yerine yuruyus yap deyince hevesim kursagimda kaldi maalesef.o yuzden yuruyus ve evde k egzersize baslayacagim insCinsiyeti öğrenenlere tekrardan hayırlı olsun o vakit:)
Ben 12. Haftanın içindeyim, normalde zayıf biriyim 5 kilo aldım. Patikalar olmuyor:) karnım altı aylık gibi:) kilo verenleri duyduklar şaşırıyorum bendede bulantı kusma var ama yinede kilo aldım. Iki haftadır yüzmeye başladım, bebegim gibi benimde su içinde oldugumu düşünmek cok komık:)
Yahu sabah öğrenmemitin inanmıyorum hangi ara öğrendin canım hayırlı uğurlu olsunGizoş benimki kızmış
İnstagrama bakmamışın sen demek bugünYahu sabah öğrenmemitin inanmıyorum hangi ara öğrendin canım hayırlı uğurlu olsun
Şimdi ig ye girdim canım ay evet kız demişler ay hadi inşallah hayırlısı olsun sende kız hissehissetmiştim ay çık mutlu oldumİnstagrama bakmamışın sen demek bugün
Okula gitmeden mahallede bi poliklinik var ona uğradım büyük ihtimal kız dedi.
Ay gizoşum çok heyecanlıymış hamile olduğumu öğrendiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. İnş sen de öğrenirsin hayırlısıyla
Cinsiyeti öğrenenlere tekrardan hayırlı olsun o vakit:)
Iyi geceler hanimlar; siteye nadiren ve mobil olarak girebiliyorum. Ne yazik ki cogunuz gibi aktif degilim ama yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Masallah grupta erkek nufusunda patlama var Rabbim herkesin gonlune gore versin. Benimde 21 aylik bir oglum var ve nasip olursa bende bir kız bebek bekliyorum. Erkek bebek bekleyen anne adaylari yasayacaginiz büyük aska simdiden hazir olun hic kimseyi opmeyen oglum bana gelip durup dururken ohh ohh diye diye opuyor. Tabi baba kiskaniyor bizi. 2.bebegin kız olmasina en cok babamiz sevindi. O da bizim gibi kizi ile aşk yasayacakmis) Alinti yapmadan konusulan konular ile ilgili az cok yorum yapmak isterim. Oncelikle kilo konusunda bende su ana kadar sadece 1 kilo aldim. Gobegim cok hafif cikmaya basladi ama goren hamile oldugumu anlamiyor henuz. Mide bulantilarim hala cok fazla ve resmen sebzeden bakliyattan tiksiniyorum. Oysa hergun ogluma yemek yapmak zorundayim ogluma hamile iken bu haftalarda neredeyse 7-8 kilo almistim ve doguma 37. Haftada 25 kilo fazla ile girdim. Cok şükür 9.ayda butun kilolarimi verdim. Kili vermeye emzirmenin cok faydasi oluyor demem o ki kilolari dert etmeyin. Bir sekilde veriliyor. Diger dikkatimi ceken konuda ihtiyaclar oldu. Bebek arabasi konusunda onerim kesinlikle mamas&papas urbo modeli olur. Fiyat olarak biraz yuksek ancak cok kullanisli bir araba cok yer kaplamiyor ve darbelere dayanikli. Ilerleyen zamanlarda baston pusete de ihtiyac olmuyor. Oglumu buyuttuk kismetse kizimda bu araba ile buyuyecek. Yatak olarak park yataklar ilk baslarda uygun olur. Zaten oda duzenleseniz bile bebek ilk dogdugunda odanizda yatacak. Ilerleyen zamanlarda oyun parki olarak kullanabileceginiz bir park yatak sizi en az bir sene idare eder. Oda konusunda acele etmeyin. Dogduktan sonrada yapilabilir bence. Cok konustum biliyorum son olarak soylemek istedigim ilk kez anne olacak adaylar bugunlerinizin tadini cikartin. Uyuyabildiginiz kadar uyuyun ve herseyi keyfini cikararak yasayin. Zira 2. Bebekte bu sansiniz olmayacak herkese iyi geceler sevgiler..
Canım kayinvalidemin ismi Elif. O da kız torunu olmadığı için kendi adının konulmasını çok istiyo yani ima ediyo biz öyle anladık :) eşim de kırılmasın Elif koyalım sen de yanına beğendiğin ismi ekle iki isim olsun diyo. Ben de kırmak istemedim. Yanına da Beren, Naz, Ecem, Ceylin, Duru, Melis, Nehir bu isimlerden birini eklemeyi düşünüyorum. Bunlar hoşuma gidiyo. Ama daha tam karar vermedim. :)Evet artık öğren ben bile merak ediyorum :) sen ne düşünüyorsun var mı aklında bişiyler :)
Aminn canim insallah. Tamam yazarım zaten, seninki 22 Kasım mıydı randevun :)Galiba cnm yaa,,Allah hayırlısıylan gönlümüzdekini nasib etsin inş bize,,ben de çok sıkıldım hergün birilerinin tahmin yürütmesinden,,öğrenince yaz hemen:)
Öğrenirsin inşallah tatlım en kısa zamanda. Senin randevu ne zamandı?Ay bende öğrensem cinsiyetide ona ismiyle hitap etmek istiyorum yada ne bilim kızım oğlum demek istiyorum
ufff fff
Nasil yaa neden ustune yurudu? Bisey olmaz Allahin izniyle canim unutmaya calis pozitif olGünaydın kızlar. işyerinde iki gun önce herifin teki üstüme yürüdü. Ben cok korktum o gundn beri kasiklarimda agri var korkuyorum bu normal bi kasik agrisimi yoksa bebegimde etkilenmismidir
aynen canim calismayi dusunmeyen ben simdi hemn bi is blup calismak istiyorum. cok sukur ins hep boyle guzl gecerKızlar nasılsınızz :) ben çok iyiyim ya çok şükür dün oturduk maaile isim aramaya başladık. Okadar heyeecanlı ki herkes kaynvalidemi kayınpederimi eşimi hiç böyle mutlu görmemiştim. Rabbim bizlere ne güzel bir mutluluk bahşetti hamile kaldık. Veee şu 2. Trimester ın gözünü seveyim nasıl güzelmiş
Sizde de çok farketti mi ben baya hareketlendim :)
sagol canim benim senin ogrenmene de az. kalmis.hayırlı ugurlu olsun. saglıkla gelsin insallah. sizler böyle cinsiyetleri söyledikce meraktan ölüyorum:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?