2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben kilo verdim ama kilolu hamile kalmıştım o yüzdrn çok almak istemiyorum. Yüzme çok faydalıymış gebelerde ama benim öyle bi imkanım olmaz herhalde yürüyüşe başlıcam ben de yakında. Normal doğum için spor yapmak baya fayda sağlıyormuş diyolar

Ay ne guzel yuzmeye basladin demek, bende cok istiyordum baya arastirdik yazilacaktim ki doktorum yuzme cok faydali ama hijyen konusunda sikinti yasayabilirsin dedi, benim zaten iltihap problemim var, baska bir doktor tanidikla da girustum yazilmayi planladigim havuza cocuklarini gonderdigi icin, o da tavsiye etmem riske girme onun yerine yuruyus yap deyince hevesim kursagimda kaldi maalesef.o yuzden yuruyus ve evde k egzersize baslayacagim ins

Valla bende doktora sordum dedi ki yanında biri hapsurursada aynı risk bakterilerden kaçamazsın. Tabi ben kişi olarakta pek kapan biri değilim ama en komigi havuz görevlisiydi, bize gelen cok hamile var eger korkarsan kapatsın dedi. En güzeli bu kadar naif düşünmemek dedi:) bugün 6/7 aylık hamıle bi kadın yüzüyordu. Normal dogum için harikaymıs. Yürüyüşde öyle. Yolsa yüz kilo olcam:)

Yahu sabah öğrenmemitin inanmıyorum hangi ara öğrendin canım hayırlı uğurlu olsun
İnstagrama bakmamışın sen demek bugün

Okula gitmeden mahallede bi poliklinik var ona uğradım büyük ihtimal kız dedi.

Ay gizoşum çok heyecanlıymış hamile olduğumu öğrendiğimde bile bu kadar heyecanlanmamıştım. İnş sen de öğrenirsin hayırlısıyla

Şimdi ig ye girdim canım ay evet kız demişler ay hadi inşallah hayırlısı olsun sende kız hissehissetmiştim ay çık mutlu oldum

canim ben de kilo verdim, 3-4 kilo kadar. ama ben de kiloluydum. vucut bir sekile dengeyi bulmaya calisiyor. demek ki senin fazla kilon yokmus. merak etme, doktoruna danis. o sorun yok derse yoktur :)

Iyi geceler hanimlar; siteye nadiren ve mobil olarak girebiliyorum. Ne yazik ki cogunuz gibi aktif degilim ama yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Masallah grupta erkek nufusunda patlama var Rabbim herkesin gonlune gore versin. Benimde 21 aylik bir oglum var ve nasip olursa bende bir kız bebek bekliyorum. Erkek bebek bekleyen anne adaylari yasayacaginiz büyük aska simdiden hazir olun hic kimseyi opmeyen oglum bana gelip durup dururken ohh ohh diye diye opuyor. Tabi baba kiskaniyor bizi. 2.bebegin kız olmasina en cok babamiz sevindi. O da bizim gibi kizi ile aşk yasayacakmis) Alinti yapmadan konusulan konular ile ilgili az cok yorum yapmak isterim. Oncelikle kilo konusunda bende su ana kadar sadece 1 kilo aldim. Gobegim cok hafif cikmaya basladi ama goren hamile oldugumu anlamiyor henuz. Mide bulantilarim hala cok fazla ve resmen sebzeden bakliyattan tiksiniyorum. Oysa hergun ogluma yemek yapmak zorundayim ogluma hamile iken bu haftalarda neredeyse 7-8 kilo almistim ve doguma 37. Haftada 25 kilo fazla ile girdim. Cok şükür 9.ayda butun kilolarimi verdim. Kili vermeye emzirmenin cok faydasi oluyor demem o ki kilolari dert etmeyin. Bir sekilde veriliyor. Diger dikkatimi ceken konuda ihtiyaclar oldu. Bebek arabasi konusunda onerim kesinlikle mamas&papas urbo modeli olur. Fiyat olarak biraz yuksek ancak cok kullanisli bir araba cok yer kaplamiyor ve darbelere dayanikli. Ilerleyen zamanlarda baston pusete de ihtiyac olmuyor. Oglumu buyuttuk kismetse kizimda bu araba ile buyuyecek. Yatak olarak park yataklar ilk baslarda uygun olur. Zaten oda duzenleseniz bile bebek ilk dogdugunda odanizda yatacak. Ilerleyen zamanlarda oyun parki olarak kullanabileceginiz bir park yatak sizi en az bir sene idare eder. Oda konusunda acele etmeyin. Dogduktan sonrada yapilabilir bence. Cok konustum biliyorum son olarak soylemek istedigim ilk kez anne olacak adaylar bugunlerinizin tadini cikartin. Uyuyabildiginiz kadar uyuyun ve herseyi keyfini cikararak yasayin. Zira 2. Bebekte bu sansiniz olmayacak herkese iyi geceler sevgiler..

Canım benim tavsiyeler için çok teşekkürler oğluna çok imrendim benim oğlum 17 aylık baba aşığı eşimin yanına oturamıyorum bile bu bebeğim de kız olursa hepten umudu kescem :)

Evet artık öğren ben bile merak ediyorum :) sen ne düşünüyorsun var mı aklında bişiyler :)
Canım kayinvalidemin ismi Elif. O da kız torunu olmadığı için kendi adının konulmasını çok istiyo yani ima ediyo biz öyle anladık :) eşim de kırılmasın Elif koyalım sen de yanına beğendiğin ismi ekle iki isim olsun diyo. Ben de kırmak istemedim. Yanına da Beren, Naz, Ecem, Ceylin, Duru, Melis, Nehir bu isimlerden birini eklemeyi düşünüyorum. Bunlar hoşuma gidiyo. Ama daha tam karar vermedim. :)

Günaydın kızlar. işyerinde iki gun önce herifin teki üstüme yürüdü. Ben cok korktum o gundn beri kasiklarimda agri var korkuyorum bu normal bi kasik agrisimi yoksa bebegimde etkilenmismidir

Günaydın kızlar. işyerinde iki gun önce herifin teki üstüme yürüdü. Ben cok korktum o gundn beri kasiklarimda agri var korkuyorum bu normal bi kasik agrisimi yoksa bebegimde etkilenmismidir
Nasil yaa neden ustune yurudu? Bisey olmaz Allahin izniyle canim unutmaya calis pozitif ol

aynen canim calismayi dusunmeyen ben simdi hemn bi is blup calismak istiyorum. cok sukur ins hep boyle guzl gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…