2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar benim hep cok az olan bulantilarim 11. haftada artmaya basladi ve bugun ikinci defa kustum.. 14 haftalik olduk boyle sonradan kusmalari baslayanlar var mi?.. Normal mi bu durum?..
Ben de ilk üç ay hiç kusmamıştım. Geçen hafta sonu kustum :S:S Bu aralar sabah bulantım oluyor..

Mytwin dedi:
Kızlaar biz doktorumuza gittik bugünn ve şimdi geldik, 2 tane prensimiz olucak inşallah
Canım prenslerin sağlıkla hayırla doğsun çok sevindim

Selam kizlar ben de mayista bebisi kucagima alcam insallah.benim bebek bir hafta onde gittigi icin doktorum dogum tarihimi bir hafta one aldi.Daha once boyle bisey duymamistim.Önde gidebilir normal de dogum tarihimi one cekmesi normal mi sizce?

Ben Elif'i hepsinin başına koyarak denedim kulağıma en hoş gelen Duru oldu :):) Hem de çok güzel bir isim Duru, Elifle de yakın anlamlara sahip :)

Gunaydin bizim doktor israrla daha ufak diyo soylemiyo on gun sonra kontrol var kismet bu arada bu sabah bulantilari yedi bitirdi bni

Selam kizlar ben de mayista bebisi kucagima alcam insallah.benim bebek bir hafta onde gittigi icin doktorum dogum tarihimi bir hafta one aldi.Daha once boyle bisey duymamistim.Önde gidebilir normal de dogum tarihimi one cekmesi normal mi sizce?
Evet çok normal bebeğin gelişimi 1 hafta öndeymiş dolayısıyla beklenen doğum da daha önce olacak :):)

Elif çok güzel sade ve dik güçlü bir isim bence yanına düşündüğün isimler de çok güzelmiş sadece naz koyma bence çok nazlı olurlarmış :))))) elif duru elif beren bunlar çok güzel. Kırmamış olacaksın ya tebrik ederim gerçekten büyüklerimizi de anlamak lazım gönlünü hoş etmek lazım. Küçücük bir zorlukta onlar bize sahip çıkıyor :)

Selam canım benimde geriden gidiyor ama dr değiştirmeyelim yetişir gününe dedi aslında senin de sonradan gününe gelir ama vardır doktorun demekki bür bildiği merak etme :)

Evet canım Elif çok güzel. Eşim de Elif Asya diyor. Ama o zaman iki ismi de o koymuş olacağı için kabul etmiyorum :) Beren olabilir :)

Günaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…