- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Ayy canım bu dönemde artması normalmiş ilk dönemde düşüyomuş ama inanir mısın bende tam tersi oldu performansta düşüklük var :)Evt bi enerji patlaması yaşıyorum yahu cinsellik olarak bile
İnşallah canım baktım bu dönemdr çok normalmiş
Kızlar sizdede varmı libido artışı inanamadım ben kendime
bence normal değil bebeğni gelişimi 1 hafta önde gider birkaç ay sonra geriden gider bu doğum tarihini öne alması anlamına gelmez benimde oğlumda başlarda 2 hafta önden giderdi ama sonradan normal gitmeye başladı o değişken bişeyki sürekli değişirEvet çok normal bebeğin gelişimi 1 hafta öndeymiş dolayısıyla beklenen doğum da daha önce olacak :):)
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Sana da çok geçmiş olsun. En yakın zamanda biter inş rahatlarsinGünaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa
Gözün aydın prensesin hayırlı olsun. Sana mutluluk getirsin :)günaydın arkadaşlar dün bende öğrendim ki bi kızım olacakmış :) darısı öğrenmeyenlerin başına. allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Günaydin tatlim ikiz oğluşlarin hayirli olsun sağlıkla doğsunlar maaşaAllah onlara :)Herkese gunaydin
Teşekkürler Allah razı olsun canımBaşın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Sana da çok geçmiş olsun. En yakın zamanda biter inş rahatlarsin
Elif Asya nasıl peki bunu da eşim istiyo. Ama diğer isim hakkı benimm :) elif duru ve elif beren uyumlu oluyo diğerleri pek uymuyo zatenBen Elif'i hepsinin başına koyarak denedim kulağıma en hoş gelen Duru oldu :):) Hem de çok güzel bir isim Duru, Elifle de yakın anlamlara sahip :)
lumu buyuttuk kismetse kizimda bu arab
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun. Sana da çok geçmiş olsun. En yakın zamanda biter inş rahatlarsin
Günaydın öncelikle başin sağ olsun ve Allah kolaylık versin canımGünaydın herkese kötü bir gece geçirdim gece kuzenimin vefat haberini aldık.trafik kazası geçirmiş.gidemedimde.eşimle annem gitti.bir taraftan kusuyorum bir taraftan kızım bunaltıyor.bu nasıl bir gün yaa
ben elif ismini çok severim canım.. bizim kızımız olsa elif istiyorduk ama çok yakın bir akrabanın ismi elif diye vazgeçmiştik.. ikinci aklımızda olan isim de asya idi.. eğer beğeniyorsan sırf eşinin dediği olmasın diye vazgeçme.. asya ismi güzel.. ben de şimdi erkek ismi arayışındayım..Elif Asya nasıl peki bunu da eşim istiyo. Ama diğer isim hakkı benimm :) elif duru ve elif beren uyumlu oluyo diğerleri pek uymuyo zaten
kan tahlili zeka geriliğinde nekadar risk grubundasın bu bakılıyor..benim bu sefer nasıl olcak bilmiyorum ama 2lim iyi çıkmıştı risk grubum çok çok düşüktü..dr. 3lüye gerek yok demişti..kimi dr. iyide olsa istiyor 3lüyü ama bu sefer kafa karıştırıcım oluyor...benim dr. bu sefer 3lü istermi bilmem ..yaşımda şuan ilerde olduğundan belki ister bana...inşallah gerek kalmadan sağplıkla alırız kucağımıza...bu arada sen hangi şehirde hangi semttesin?Tamam benmde onu doktorum yapti. Ama kan tahlililin onun icin olduğunu bilmiyordum. Tabi muayene parasini katarsam 310 lira yapar. 3lu ne ise yariyor brnde yatirmiyim mi
Öğrenirsin inşallah tatlım en kısa zamanda. Senin randevu ne zamandı?
kan tahlili zeka geriliğinde nekadar risk grubundasın bu bakılıyor..benim bu sefer nasıl olcak bilmiyorum ama 2lim iyi çıkmıştı risk grubum çok çok düşüktü..dr. 3lüye gerek yok demişti..kimi dr. iyide olsa istiyor 3lüyü ama bu sefer kafa karıştırıcım oluyor...benim dr. bu sefer 3lü istermi bilmem ..yaşımda şuan ilerde olduğundan belki ister bana...inşallah gerek kalmadan sağplıkla alırız kucağımıza...bu arada sen hangi şehirde hangi semttesin?
çok geçmiş olsun canım.. benim de 2 düşüğüm var.. onun verdiği endişeyle soruyorum böyle her şeyi.. ben de çok korka korka eklemiştim takvimi.. inşallah bu sefer sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi..canim sonradan baslayan var mi bilmiyorum ama benim hala devam ediyor. ozellikle 4-10 haftalar cok kotuydum ama daha iki aksam one yedigim yemegi cikardim. bir iki gundur de yine cok bulantim oluyor.
ha bu arada 13. haftamin icindeyim. nasip olursa pazartesi kontrol var ondan sonra hamilelik takvimini eklicem. gecen sene dusuk yapmistim da, korkuyorum. ilk uc ayin dolmasini bekliyorum takvim icin.
teşekkür ederim canım rahatladım.. herkesin bulantılarım, kusmalarım azaldı dediği dönemde benimkiler artmaya başlayınca endişelendim biraz..Ben de ilk üç ay hiç kusmamıştım. Geçen hafta sonu kustum :S:S Bu aralar sabah bulantım oluyor..
yok canım 2. çocuk..çok açıkyayıcı yazmadım sanırım..ilkinde 3lüye gerek duymadı iyi çıkınca dedim...yani bende 3 ve 4lüden yana değilim..bu sefer daha yarın yapılfcak...ne çıkacak bilmiyorum yaşımda biraz ilerde risk grubum yğksek çıkıp 3lüyü istermi bilmiyorum..dr.umda genel olarak 3lü ve 4lüden yana değil..2. çocuk yaşım 34
canım ben 3lüyü yapmayı düşünmüyorum biraz araştırdım onların doğruluk payı çok düşükmüş... ikili testte iyi çıkan 3lü 4lü kötü çıkmaz diye bi sonuca ulaştım... boşuna stres masraf oluyo... ilk çocuk muu bi de yaşın kaç
Aramızda 1 gün var her ikimiz de aynı şeyi yaşıyoruz, Bhcg değerimiz düşüyor belki onla alakalıdır, ama ben anormal birşey sezmedim :)çok geçmiş olsun canım.. benim de 2 düşüğüm var.. onun verdiği endişeyle soruyorum böyle her şeyi.. ben de çok korka korka eklemiştim takvimi.. inşallah bu sefer sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi..
teşekkür ederim canım rahatladım.. herkesin bulantılarım, kusmalarım azaldı dediği dönemde benimkiler artmaya başlayınca endişelendim biraz..
Elif Asya nasıl peki bunu da eşim istiyo. Ama diğer isim hakkı benimm :) elif duru ve elif beren uyumlu oluyo diğerleri pek uymuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?