2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlaaar bi sorum olucak, durduk yere eften puften sebeplere aglayan var mi benim gibi, duygusallik tavan yapti bu ara ve herseye herkese gicik oluyorum kavga edicem birileriyle nerdeyse

Ben bebeğin doğdugunu ve kucağıma aldığımız düşününce direk ağlıyorum , başka bi duygusallaşmam olmadı nasıl hamileyim hiç anlamadım valla

Kizlaaar bi sorum olucak, durduk yere eften puften sebeplere aglayan var mi benim gibi, duygusallik tavan yapti bu ara ve herseye herkese gicik oluyorum kavga edicem birileriyle nerdeyse

Beeen. Anlamsiz agliyorum sonrada agladigima guluyorum neden agliyorum diye. Kafamdada olmadik seyler kurup sinir olup onada agliyorum. Psikoloji alt ust oldu.

Beeen. Anlamsiz agliyorum sonrada agladigima guluyorum neden agliyorum diye. Kafamdada olmadik seyler kurup sinir olup onada agliyorum. Psikoloji alt ust oldu.
Evet iste yaa uff nasil gecicek bu durum esime kafa atasim geliyo bazen

kızlr aynı durum bendede var bazen ağlayasım geliyor bazen sinirden ölüyorum olur olmadık şeyleri kafama takıyorum normale dönüncede amaaan banane diyorum eşim normal birşey diyor sanki o kadar ters birşey demişte sinirleniyorum hemen ama sonra normale dönüyorum hemen... Of hamilelik çok güzel hoşta bir kaç şey olmasa dahada güzel olacak

Biri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bile ağlıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...

Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasıl bebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi

ben de balık hastasıyım gıdalara karşı tiksinme problemim olmadı şimdilik.

benn. balık severdım sımdı dusununce bıle tıksınc gelıo. ama karar verdım yıcem. ben lımonlu eksı seylere cok dustum. oyuzden eksılı bı salata yanına onuda yerım gibi gelıo

ben sabahdan beri ağlıyorumbide ufak yeğenim 2 yaşında rahatsız cerraha gözkmesi lazımmış onadan canım sıkıldı hamilelerin duası kabul olurmuş dualrını eksik etmeyin
ezan saati canım guzl haberlerını alırsınız ınsallah saglıkla buyusun

Ben de psikolojim bozuluyo diye korktum yalniz degilim oyleyse esime sardim dunden beri ne dese agliyorum cocuk gibi oldum boyle sanki herseyi icime atmisim da aglayarak birine anlatsam gecicekmis gibi

Bende annemle babama sarıyorum,uzaktalar,özlüyorum,aramadıklarında falan kendi kendime küsüyorum,eşime diyorum aramayacağım bi daha falan :) sonra dayanamıyorum tabi..Bence bunlar yine iyi,benim daha önce bi düşüğüm oldu onda izlediğim reklamlarda bile gözlerim doluyordu,ne oluyor bana diyordum öyle şüphelenmiştim zaten hamile olduğumdan :)

Kizlar omega 3 kullanan var mı. Ben sadece elevit kullanıyorum bu gittiğimde bunu da sorcam. Gebelikte faydali diye duydum.

Canım geçecektir herkesin bünyesi farklı işte ben de şekerli şeyler hiç yiyemiyordum tiksinmiştim,şimdi yine çok değil ama biraz daha yiyebiliyorum..Balık yağı hapı,omega-3 oluyor,ben doktoruma sordum 5. aydan itibaren önerdiğini söyledi,ismini yazdı 3 hafta sonra başlayacağım inş,ama sanırım kimi doktorlar hemen başlatmış diye okumuştum,sende bir danış bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…