- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Kizlaaar bi sorum olucak, durduk yere eften puften sebeplere aglayan var mi benim gibi, duygusallik tavan yapti bu ara ve herseye herkese gicik oluyorum kavga edicem birileriyle nerdeyse
bende de acayıp bı duygusuzlaşma var. dediğin gibi sadece bebek aklıma gelınce bişiler oluyor:)Ben bebeğin doğdugunu ve kucağıma aldığımız düşününce direk ağlıyorum , başka bi duygusallaşmam olmadı nasıl hamileyim hiç anlamadım valla
Ayni iste ayni benKızlar aynı durum bende de var göz yaşım hemen hazır :-S
Yok kuzum siz de bendensinizbize bulasmada :) :) :)
Ben patlamaya hazir bomba gibiyim resmen yabende de acayıp bı duygusuzlaşma var. dediğin gibi sadece bebek aklıma gelınce bişiler oluyor:)
Kizlaaar bi sorum olucak, durduk yere eften puften sebeplere aglayan var mi benim gibi, duygusallik tavan yapti bu ara ve herseye herkese gicik oluyorum kavga edicem birileriyle nerdeyse
Ne guzell keske ben de sizin gibi olsamBen bebeğin doğdugunu ve kucağıma aldığımız düşününce direk ağlıyorum , başka bi duygusallaşmam olmadı nasıl hamileyim hiç anlamadım valla
Evet iste yaa uff nasil gecicek bu durumBeeen. Anlamsiz agliyorum sonrada agladigima guluyorum neden agliyorum diye. Kafamdada olmadik seyler kurup sinir olup onada agliyorum. Psikoloji alt ust oldu.
Hosgeldinizz canim Allah saglikli hayirli bebis nasip etsinmerhabalaaarr :) bizde yeni katıldık aranıza 15+6 yız ..
Biri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bile ağlıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...
Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasılbebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi
ezan saati canım guzl haberlerını alırsınız ınsallah saglıkla buyusunben sabahdan beri ağlıyorumbide ufak yeğenim 2 yaşında rahatsız cerraha gözkmesi lazımmış onadan canım sıkıldı hamilelerin duası kabul olurmuş dualrını eksik etmeyin
Ben de psikolojim bozuluyo diye korktum yalniz degilim oyleyseesime sardim dunden beri ne dese agliyorum cocuk gibi oldum boyle sanki herseyi icime atmisim da aglayarak birine anlatsam gecicekmis gibi
Bizde doktorumuza sorduk 5. aydan itibaren tavsiye ettiğini söyledi,ismini de yazıp verdi 3 hafta sonra alıp başlayacağım inş.Kizlar omega 3 kullanan var mı. Ben sadece elevit kullanıyorum bu gittiğimde bunu da sorcam. Gebelikte faydali diye duydum.
Biri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bile ağlıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...
Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasılbebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?