2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar kuyruk sokumum cok agriyo ya egilip dogruluyorum gun icinde calisirken cok agriyo sabah uyaninca dinl3nince hic yok ama aksam cok agriyo su an sirt usu yatsam kalkarken mafolurum cok erken digil mi ya bu agrilaricin

Canım kuyruk sokumu ağrıları bende de var. Okulda tüm gün ayaktayım. Gelip dinlenmeye başlayınca ağrı da başlıyor. dinlendiğim zaman ertesi güne geçtiği için çok kaygılanmıyorum şimdilik. İnşallah İlerleyen zamanlarda artmaz.

Kizlar omega 3 kullanan var mı. Ben sadece elevit kullanıyorum bu gittiğimde bunu da sorcam. Gebelikte faydali diye duydum.
canım elevitte domuz bişeyi çıkmıştı içeriğinde gazetelerde yazdı bilgin varmı bilmiyorum bende ilk hamileliğimde tamamen elevit kullandım ama tabi bu haberler çıkınca doktorumda artık ilacı değiştirmiş bu hamileliğimde bana decavit verdi onu kullanıyorum bi araştır istersen

bende de durum aynı. bir de bazen hergun çıkasoracagim. uyuk tıvalete. o zaman da agrı oluyor.
Evet gaz olunca da cok agri sanci yapiyor. Normal galiba bunlar. Randevuma onn gun var gidince soracagim. Kac gundur bel agrisi cekiyorum. Zayif biriyim bu yuzden olabilirmi acaba. Bunye zorlaniyo demekki

Canim folik asit onemli cunku. Burda arkadaslara doktor cocuk sutten kesilene kadar devam edin demis. Logusa bitene kadar kesinlikle devam edin demis, sutten kesilene kadar da tavsiye etmis. Sen gunluk ne ladar folik asit aliyorsun ki? Bana yazdigi vitaminde 1 mg yani 1000 mikrogram folik asit var.

Kizlar kuyruk sokumum cok agriyo ya egilip dogruluyorum gun icinde calisirken cok agriyo sabah uyaninca dinl3nince hic yok ama aksam cok agriyo su an sirt usu yatsam kalkarken mafolurum cok erken digil mi ya bu agrilaricin

Kizlar bi kac gun ust uste disari ciktm bi kac saatligine ve belim agrimaya basladi. Dinlenince gecti ama yine biraz ayakta kaliyim 10 dk yuruyum hemen agrimaya basladi. Ayni durumda olan var mi?????

bel ağrılarına karın ağrıları bıçak saplanmalar eklenmiyorsa normal dönem dönem ağrılar devam edecek hamileliğin sonlarına doğru şiddetlenecek erken değil kemik bu çünkü ancak açılıyor sadece beliniz ağrınız varsa korkmayın canlar

Canım ben folbiol alıyorum 5 mg sanırım.OnÖnemli olduğunu biliyorum da ilk 3ay kullanılıyor diye biliyorum o yüzden öyle yazdım canım bir zararı yoksa kullanırım sorun değil ama decavitte zaten folik asit var l.gerci bi dahaki kontrole decaviti biraktiracagini söyledi kan yapiciya başlıcam

canim doktor ne derse sen yine onu yap derim. biliyordur sonucta. kan yapici derken demir haplari mi?

Herkse iyi akSamlar kislar
Nasilsiniz bebisleriniz nasil bnm bugun ikili test sonucum geldi henuz doktoruma gostermedim 20sinde gidicem de cok merak ediorum sonuclarim nasil die
Sizler de aldiniz mi sonuclari cok karisik dimi ya :/

İyi akşamlar annişler.. Ikili testlerini yaptıranlar üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Danıştığım 3 ayrı kadın doğumcuda gerek yok dedi.. Sonuç ikilinin aynısı çıkacak dediler.. Oysa ki ilk çocuğumda yaptırmıştım şimdi illa yaptırma diyorlar.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

yussem evet omega 3 bende Nette baktim. Yurtdışında kalıyorum ve malesef burdaki omega 3 domuz jelatine içeriyor umarım yakında tr gelirim ve trde alırım ilacı.

Banada dr 3 aydan sonra folbiolu biraktirdi decavitte zaten folik asit var dedi

Bende yiyemiyorum balik pek cok nadir istiyorum balik yagi hapi kullanmak ama dr um bu konuda biraz kil.gerek gormeyebilir

Cok sagol canim icim rahatladi biraz da olsa. Sanci arada bi oluyo ama gazdan dolayi cogu zaman. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz allah yardimcimiz olsun

kızlar biz dr.dan geldik..ense ölçüldü ..şükür normal çıktı..2li test için kanda verdim...bu arada büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek..hayırlı ve sağlıkla gelsin inşallah..şükürler olsun yine kg vermişim...bugün tam 13. haftalık olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…