Kizlar kuyruk sokumum cok agriyo ya egilip dogruluyorum gun icinde calisirken cok agriyo sabah uyaninca dinl3nince hic yok ama aksam cok agriyo su an sirt usu yatsam kalkarken mafolurum cok erken digil mi ya bu agrilaricin
amin canım benim inşALLAHezan saati canım guzl haberlerını alırsınız ınsallah saglıkla buyusun
canım elevitte domuz bişeyi çıkmıştı içeriğinde gazetelerde yazdı bilgin varmı bilmiyorum bende ilk hamileliğimde tamamen elevit kullandım ama tabi bu haberler çıkınca doktorumda artık ilacı değiştirmiş bu hamileliğimde bana decavit verdi onu kullanıyorum bi araştır istersenKizlar omega 3 kullanan var mı. Ben sadece elevit kullanıyorum bu gittiğimde bunu da sorcam. Gebelikte faydali diye duydum.
Evet gaz olunca da cok agri sanci yapiyor. Normal galiba bunlar. Randevuma onn gun var gidince soracagim. Kac gundur bel agrisi cekiyorum. Zayif biriyim bu yuzden olabilirmi acaba. Bunye zorlaniyo demekkibende de durum aynı. bir de bazen hergun çıkasoracagim. uyuk tıvalete. o zaman da agrı oluyor.
valla canım ben folikasite devam ediyorum doktora bırakayım mı dedim hayır dedi hiç de içime sinmiyor tabi o ayrı mesele. artı decavit alıyorum bi de progestana da devam ediyorum....
iyi gibi canım ya . dün boğazım çok ağırıyordu bugün geçti gibi ama dilimin arka kısmında sivilce mi yara mı ne çıkmış o ağrı ondan kaynaklı sanırım ben de boğazım sanmışım.. yemek yerken yutarken zorlanıyorum bi de burnum hep tıkanıyor...
Kizlar kuyruk sokumum cok agriyo ya egilip dogruluyorum gun icinde calisirken cok agriyo sabah uyaninca dinl3nince hic yok ama aksam cok agriyo su an sirt usu yatsam kalkarken mafolurum cok erken digil mi ya bu agrilaricin
Kizlar bi kac gun ust uste disari ciktm bi kac saatligine ve belim agrimaya basladi. Dinlenince gecti ama yine biraz ayakta kaliyim 10 dk yuruyum hemen agrimaya basladi. Ayni durumda olan var mi?????
Canim folik asit onemli cunku. Burda arkadaslara doktor cocuk sutten kesilene kadar devam edin demis. Logusa bitene kadar kesinlikle devam edin demis, sutten kesilene kadar da tavsiye etmis. Sen gunluk ne ladar folik asit aliyorsun ki? Bana yazdigi vitaminde 1 mg yani 1000 mikrogram folik asit var.
Allahim sifa versin saglikli bi sekilde size bagislasinamin canım benim inşALLAH
Canım ben folbiol alıyorum 5 mg sanırım.OnÖnemli olduğunu biliyorum da ilk 3ay kullanılıyor diye biliyorum o yüzden öyle yazdım canım bir zararı yoksa kullanırım sorun değil ama decavitte zaten folik asit var l.gerci bi dahaki kontrole decaviti biraktiracagini söyledi kan yapiciya başlıcam
canim doktor ne derse sen yine onu yap derim. biliyordur sonucta. kan yapici derken demir haplari mi?
Beeen. Anlamsiz agliyorum sonrada agladigima guluyorum neden agliyorum diye. Kafamdada olmadik seyler kurup sinir olup onada agliyorum. Psikoloji alt ust oldu.
Banada dr 3 aydan sonra folbiolu biraktirdi decavitte zaten folik asit var dediCanım ben folbiol alıyorum 5 mg sanırım.OnÖnemli olduğunu biliyorum da ilk 3ay kullanılıyor diye biliyorum o yüzden öyle yazdım canım bir zararı yoksa kullanırım sorun değil a3ma decavitte zaten folik asit var l.gerci bi dahaki kontrole decaviti biraktiracagini söyledi kan yapiciya başlıcam
Bende yiyemiyorum balik pek cok nadir istiyorum balik yagi hapi kullanmak ama dr um bu konuda biraz kil.gerek gormeyebilirBiri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bilekıl lıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...
Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasılbebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi
Cok sagol canim icim rahatladi biraz da olsa. Sanci arada bi oluyo ama gazdan dolayi cogu zaman. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz allah yardimcimiz olsunbel ağrılarına karın ağrıları bıçak saplanmalar eklenmiyorsa normal dönem dönem ağrılar devam edecek hamileliğin sonlarına doğru şiddetlenecek erken değil kemik bu çünkü ancak açılıyor sadece beliniz ağrınız varsa korkmayın canlar
canım akşamları gidiyorum dr.ayukarıda gelişmleri yazdım..teşekkürler düşüncen için...Canım donmedinmi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?