ah ne yapsam artık sastık kaldım yemn ederım yaa allah bana ya sabır versn yada bnı bı an once kurtarsın vala canımdan bezdım hamılelıgımden hıc bsy anlamadm yaa zehır oldu hersy bana gdcem annemde yasıcm en sonunda o olucakNe bu ya napio bu kadar lavaboya . Canım iyi bişey değil senin temizlik maddelerin le fazlası haşır neşir olman. Ozaman kocan yapacak her sabah temizleyip gidecek. Sigara icildigi andada kusuuomus gibi yap sigaradan olduğunu anlasinlar artık. Yada git kapıyı kapat içerde boğulsunlar bu ne yaaa
Ne
sgra konusundada soyledgım halde ıcıyolar esım bıle demınde ıcıyodu artık kızdım bana tartsmaya yer mi arıyosun dedı :/ah ne yapsam artık sastık kaldım yemn ederım yaa allah bana ya sabır versn yada bnı bı an once kurtarsın vala canımdan bezdım hamılelıgımden hıc bsy anlamadm yaa zehır oldu hersy bana gdcem annemde yasıcm en sonunda o olucakdayanamıyoum artık
canım benim kızımda 2li güzel çıkınca 3lüye gerek duyulmadı..bunun sonucu henüz gelmedi..sanırım riskin durumuna göre istiyorlar..İyi akşamlar annişler.. Ikili testlerini yaptıranlar üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Danıştığım 3 ayrı kadın doğumcuda gerek yok dedi.. Sonuç ikilinin aynısı çıkacak dediler.. Oysa ki ilk çocuğumda yaptırmıştım şimdi illa yaptırma diyorlar.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
canım benim kızımda 2li güzel çıkınca 3lüye gerek duyulmadı..bunun sonucu henüz gelmedi..sanırım riskin durumuna göre istiyorlar..
teşekkür ederizzz çok çok aminn :)Hosgeldinizz canim Allah saglikli hayirli bebis nasip etsin
Valla insallah donerler diyelim bu iste istenenin tersi oluyor anladigim baksana sitede kim kiz istiyorsa erkek kim erkek istiyor kiz olacak Allahin cok sevdigi bisey degil sanirim cinsiyet tercihiBenimkinin de 11. haftada açılıydı,doktor göremedi yanlız,ben de sonradan farkettim ultrason fotolarından,acaba benimki de yataya dönermi dersin:)Dualarınız da beni de unutmamanız dileğiyle,,
Ben ayni tiksinme duygusunu sebzelerde yasiyorum. Hayali bile yetiyor. Bazan pisirebilirmisim ya da yiyebilirmisim gibi geliyor ama daha tencereyi ocaga koymadan döktüğüm çok oldubenn. balık severdım sımdı dusununce bıle tıksınc gelıo. ama karar verdım yıcem. ben lımonlu eksı seylere cok dustum. oyuzden eksılı bı salata yanına onuda yerım gibi gelıo
Aynen cnm ben zaten çok sevmezdim balığı şimdi de zorla yemeye çalışıyorum ama çok az,doktora söyledim imom die bi balık yağı verdi,,kullananlar varmış aramızda da sanırım,,bi sor istersen doktoruna,,Biri duygusallık mi dedi.... En saçma dizilere bile ağlıyorum yaa. Çabuk sinirlenip çabuk unutuyorum 5 dakikam 5 dakikama uymuyor. Annelik gerçekten çok zormus...
Kızlar bu arada ben hamile olmadan önce balık etini cokkkk severdim. Her türlü yerdim ama Suan bir tiksinme olmuş nasılbebek gelişimi içinde balık cokkkk önemli. Balık yağı hapları kullanan var mi? Ben almayı düşünüyorum. Haftaya ebe ile randevum var onada soracam ama aramızda kullanan var mi ben gibi balıktan tiksinen var mi
Allah bilir artık,,biz dualarımızı edelim,,gönlümüzdeki hayırlıysa onu isteyelim,ne verirse hayırlısı oymuş diye sevinelim,,,Valla insallah donerler diyelim bu iste istenenin tersi oluyor anladigim baksana sitede kim kiz istiyorsa erkek kim erkek istiyor kiz olacak Allahin cok sevdigi bisey degil sanirim cinsiyet tercihi
İyi akşamlar annişler.. Ikili testlerini yaptıranlar üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Danıştığım 3 ayrı kadın doğumcuda gerek yok dedi.. Sonuç ikilinin aynısı çıkacak dediler.. Oysa ki ilk çocuğumda yaptırmıştım şimdi illa yaptırma diyorlar.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
kızlar biz dr.dan geldik..ense ölçüldü ..şükür normal çıktı..2li test için kanda verdim...bu arada büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek..hayırlı ve sağlıkla gelsin inşallah..şükürler olsun yine kg vermişim...bugün tam 13. haftalık olmuş..
canim sat a gore dogum mayis basi gorunuyor ama doktor nisan sonunda olur diyor. senin dogum tarihin bellimi.Evt bi enerji patlaması yaşıyorum yahu cinsellik olarak bile
İnşallah canım baktım bu dönemdr çok normalmiş
Kızlar sizdede varmı libido artışı inanamadım ben kendime
hemen doktorunla görüş canımSlm kizlar dun aksam bir bel agrisi kasik agrisibasladi sonra boyle bicak saplnmasi gibi agrigece kirmizi hafif leke oldu sonra kesildi cok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?