2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ah ne yapsam artık sastık kaldım yemn ederım yaa allah bana ya sabır versn yada bnı bı an once kurtarsın vala canımdan bezdım hamılelıgımden hıc bsy anlamadm yaa zehır oldu hersy bana gdcem annemde yasıcm en sonunda o olucak dayanamıyoum artık

sgra konusundada soyledgım halde ıcıyolar esım bıle demınde ıcıyodu artık kızdım bana tartsmaya yer mi arıyosun dedı :/

canım benim kızımda 2li güzel çıkınca 3lüye gerek duyulmadı..bunun sonucu henüz gelmedi..sanırım riskin durumuna göre istiyorlar..

canım benim kızımda 2li güzel çıkınca 3lüye gerek duyulmadı..bunun sonucu henüz gelmedi..sanırım riskin durumuna göre istiyorlar..

Evet canım doktorda öyle söyledi riskli çıkmayınca gerek yok boşuna masraf sonuç aynı olacaktır dedi.. Bende sizlere sormak istedim..

Benimkinin de 11. haftada açılıydı,doktor göremedi yanlız,ben de sonradan farkettim ultrason fotolarından,acaba benimki de yataya dönermi dersin:)Dualarınız da beni de unutmamanız dileğiyle,,
Valla insallah donerler diyelim bu iste istenenin tersi oluyor anladigim baksana sitede kim kiz istiyorsa erkek kim erkek istiyor kiz olacak Allahin cok sevdigi bisey degil sanirim cinsiyet tercihi

benn. balık severdım sımdı dusununce bıle tıksınc gelıo. ama karar verdım yıcem. ben lımonlu eksı seylere cok dustum. oyuzden eksılı bı salata yanına onuda yerım gibi gelıo
Ben ayni tiksinme duygusunu sebzelerde yasiyorum. Hayali bile yetiyor. Bazan pisirebilirmisim ya da yiyebilirmisim gibi geliyor ama daha tencereyi ocaga koymadan döktüğüm çok oldu

Bu saat oldu uyuyamadim yatagin içinde döndükce tuvaletim geliyor hey allahım ya deli olcam

Aynen cnm ben zaten çok sevmezdim balığı şimdi de zorla yemeye çalışıyorum ama çok az,doktora söyledim imom die bi balık yağı verdi,,kullananlar varmış aramızda da sanırım,,bi sor istersen doktoruna,,

Valla insallah donerler diyelim bu iste istenenin tersi oluyor anladigim baksana sitede kim kiz istiyorsa erkek kim erkek istiyor kiz olacak Allahin cok sevdigi bisey degil sanirim cinsiyet tercihi
Allah bilir artık,,biz dualarımızı edelim,,gönlümüzdeki hayırlıysa onu isteyelim,ne verirse hayırlısı oymuş diye sevinelim,,,

Canım ben daha doktorumla bunu konusmadim ama sana söyleyen doktorlar la hemfikirim ben de yapmıcamcçünkü çok araştırdım gereksızmis.

Arkadaşlar Günaydın herkese. Bugün göğüs hassasiyetim yeniden başladı hosgeldi ozlemistim zaten :) b topigi böyle canlı görünce ne seviniyorum anlatamam en çok da aramıza katılanlara seviniyorum Allahımmmmm eksiltmesin bizi. Sağlıkla kucagimiza alalım bebeklerimizi inşallah. .

hayırlı olsun canımm

Evt bi enerji patlaması yaşıyorum yahu cinsellik olarak bile
İnşallah canım baktım bu dönemdr çok normalmiş

Kızlar sizdede varmı libido artışı inanamadım ben kendime
canim sat a gore dogum mayis basi gorunuyor ama doktor nisan sonunda olur diyor. senin dogum tarihin bellimi.

Slm kizlar dun aksam bir bel agrisi kasik agrisibasladi sonra boyle bicak saplnmasi gibi agrigece kirmizi hafif leke oldu sonra kesildi cok tedirginim

14,haftaya gitdim kusmaktan mahvoldum ya bu ne zaman gecicek boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…