Aynen cnm ben de oyleyim bir de benim 2.5 yasinda oglum var ona bile dayanamiyorum bazen biyolojik senin cinsiyet belli oldu mu?Anam ne libidosu herif yanassa midem bulaniyo kimseye tahamilim yok zaten bize yasak
Yok canim belli degil dahaAynen cnm ben de oyleyim bir de benim 2.5 yasinda oglum var ona bile dayanamiyorum bazen biyolojik senin cinsiyet belli oldu mu?
Aynen biteydi su bulabtilar artıkGünaydın kizlar sabah sabah mide bulantisiyla kalktim.yine uc aydan sonra azalir boter diyolardi benimkinde resmen artis oldu ustyne bide mide yanmasi geldi ne yesem yaniyorum. Hayirlisiyla gunler cabuk.gecseydi.bi
sağol canım benim..hayırlı olsun canımm
yaglı bol salcalı yıyeceklerden uzak dur canım o cok fena mıde ekşimesı yapıo mıden yandıgında sut ıcmeye calıs rahatlatıyo bırazda olsa benım cok sukur bulantılarım gectı sadece velet acıktıgı zamanlarda oluyoGünaydın kizlar sabah sabah mide bulantisiyla kalktim.yine uc aydan sonra azalir boter diyolardi benimkinde resmen artis oldu ustyne bide mide yanmasi geldi ne yesem yaniyorum. Hayirlisiyla gunler cabuk.gecseydi.bi
Hayirli olsun bizde geceli iki hafta oldu ama hic degisen yok hala kusuyomGünaydınlar, herkese iyi haftasonları dilerim.
Biz bebişimle 1. trimesterı geride bıraktık
Canim doktor banademir hapi, kalsiyum ve magmezyum verdi ama bir gun durup bir gun aliyorumMerhaba arkadaşlar doktor folik asitten sonra hiç vitamin başlamadı şuanda kullandığım bir ilaç yok sizde durumlar ne vitamin kullanıyor musunuz.
Sende haklisin ama bi dr. La gorusmustum o dr. Lar bu konuda ikiye ayrildi diyo bazilari serklaj oneriyo bazilari sadece dinlenme ve takip oneriyo drmisti kendisi de. Dikis taraftari degildi ama bence teshis konulduysa serklaj daha matikli ben iki hafta sonra tekrar olcum yaptirip sonuca gore karar vericem insallah gerek kalmazBnce oncem amacli yap bn yaptirdm ayni seyleri yasadm
aminn canim. Ben zaten kizartmanin oldugu yerde duramiyorun dogumdan sonra uzunca sure peynir zeytin gormek istemiyorum insallah bebek vitaminini aliyoduryaglı bol salcalı yıyeceklerden uzak dur canım o cok fena mıde ekşimesı yapıo mıden yandıgında sut ıcmeye calıs rahatlatıyo bırazda olsa benım cok sukur bulantılarım gectı sadece velet acıktıgı zamanlarda oluyoAllah hepımızın yardımcısı olsun
bebek 12 haftaya kadar annenın yemesıne ıhtıyac duymaz 12. haftadan sonra senden alıyoaminn canim. Ben zaten kizartmanin oldugu yerde duramiyorun dogumdan sonra uzunca sure peynir zeytin gormek istemiyorum insallah bebek vitaminini aliyodur
canım benım annen neden boyle moralını bozuyokı kafana takma ben ıkıncı oglumda 4.5 kılo aldım doguma kadar 2.900 gram dogdu oglum 3 ayda karın bellı olmaz karnının ıcı genıs olabılır ben 2 dogum yaptıgım halde karnım cıkmadı sen hıc moralını bozma zaten suan karnın cıkmıs olsa bebekten dolayı deıl aldıgın kılodan olur ben 4 kılo verdım bu gebelıgımde cok sukur bebegım ıyı Allah bebegını sana bagıslasın kımsenın dedıgıne moralını bozma yedıgınden ıctıgınden once moralın bebegını beslıyoHerkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
canım geçmiş olsun...daha bundan sonra kg alman gerek canım..bende yeni yeni atlatıyorum azalsada halende öksürük hapşırık var...sana birkaç öneride bulunayım..ben ağır geçirdiğim için kendi doğum dr.um deniz suyu spreyi, bepanten boğaz pastili ve minoseti günde 3 taneye kadar içmemi söyledi..Herkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?