Herkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
canım benım annen neden boyle moralını bozuyokı kafana takma ben ıkıncı oglumda 4.5 kılo aldım doguma kadar 2.900 gram dogdu oglum 3 ayda karın bellı olmaz karnının ıcı genıs olabılır ben 2 dogum yaptıgım halde karnım cıkmadı sen hıc moralını bozma zaten suan karnın cıkmıs olsa bebekten dolayı deıl aldıgın kılodan olur ben 4 kılo verdım bu gebelıgımde cok sukur bebegım ıyı Allah bebegını sana bagıslasın kımsenın dedıgıne moralını bozma yedıgınden ıctıgınden once moralın bebegını beslıyo
iki hafta sonra randevum var o zaman sorayım bari. bende sancı olmadı ama bazen rahim kısmında gerilme hissediyorum rahim büyüyor ve kendine yer açıyor diye okumuştum. aynen aynı günmüş bebişlerBen decavit kullaniyrum.. Birde kan ilaci neden vermedi acaba.. Vermesi lazim.. Randewunda gittigin sor canim birde sende sancilarin oluyrmu solda.. Mesala bole birden giren bir agrin falan.. Bebiklerimiz ayni gunmus :) masallh subhanallh saglikli sihhetli herkes kucagina alsin insallh..
inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım..kızlar hepınıze ıyı hafta sonları yarın gıremeyebılırım. pazartesı sabah eger sonuclarım cıkmıssa (ıkılı test) doktora gostermeye gıdıcez. dua edın ınsallah sorun yoktur. öpüyorum hepiniziiii
Cnm 12. Haftayi bitirdim ama hala bisey yiyemiyorum bundan sonradi korkutuyor benibebek 12 haftaya kadar annenın yemesıne ıhtıyac duymaz 12. haftadan sonra senden alıyo
korkma canım gunluk atıstırman bıle yeter ona agzına attıgın su bıle yarar kotu dusunme bebek sen bıse yemedıgın zaman senın vucudunda depolu olan besınlerı alıyo senı gucsuz dusuruyo mesela süt ürünlerı tuketmeyen bı annenın bebegı annesının kemıgındekı kalsıyumu alırmıs bu yuzden kadınlarda ilerkı yaşlarda kemık erımesı olurmus . düşünsene afrıkada açlıktan bı derı bı kemık olan ınsanlar var yınede gebe kalıp dogum yapıyolarCnm 12. Haftayi bitirdim ama hala bisey yiyemiyorum bundan sonradi korkutuyor beni
aynen canım sana sımdı yemekten cok moral lazım annenede soyle bosuna germesın senı herkezın anında karnı cıkcak dıye bısey yok senınkı aslında en guzelı fazla kılolu olup rısklı dogum yapcana az kıloyla rahat dogum yaparsıngelişimci , elifeva sağolun , moral oldu yazdıklarınız, iyi ki varsınız , aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi en iyi biz anlarız...
dogum gunun kutlu olsun onumuzdekı sene kucagında bebegınle kutluycaksın ıns senınle aynı gun dogum yapcaz aksılık olmazsa meleklerımız aynıKizlar bugun benim dogum gunum Rabbime sukurler olsun bir anne adayi olarak ilk defa dogum gunumu kutlucam ve bundan sonra artik hep onun dogum gunleri daha anlamli daha guzel olucak)...Rabbimize hamd olsun bize bu ayricaligi yasatti Allah arayan isteyen herkese de insallah nasip etsin...
Canım hiç sıkma canını hergün illaki yoğurt süt peynir meyve sebzr alıyosundur azıcık da olsa. İşte yeter bebişr bunlar sen ye tabiki yiyebildiğin kadar önemli olan senin mutlu bir anne olabilmen.gelişimci , elifeva sağolun , moral oldu yazdıklarınız, iyi ki varsınız , aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi en iyi biz anlarız...
İyi doğdun canım bende doğum yaptıktan bir hafta sonra doğum günümü kutlayacağım erkek bebek gecikir derler eğer doktorun dediği gibi erkekse Bebişim doğum günü hediyesi olacak bana çok güzel bir duygu Allah kimseye evlat hasreti çektirmesınKizlar bugun benim dogum gunum Rabbime sukurler olsun bir anne adayi olarak ilk defa dogum gunumu kutlucam ve bundan sonra artik hep onun dogum gunleri daha anlamli daha guzel olucak)...Rabbimize hamd olsun bize bu ayricaligi yasatti Allah arayan isteyen herkese de insallah nasip etsin...
gecmıs olsun canım eee analık kolay deıl rahmıne dustugu anda baslıyosun o duyguyu yasamaya Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsınCanım hiç sıkma canını hergün illaki yoğurt süt peynir meyve sebzr alıyosundur azıcık da olsa. İşte yeter bebişr bunlar sen ye tabiki yiyebildiğin kadar önemli olan senin mutlu bir anne olabilmen.
Kızlar hepinize merhaba bu arada ben çok kötü üşüttüm. Dün saat başı wc, kokulu idrar, kasık ağrısı, boğaz ağrısı, öksürük, burun akıntısı üstüne ishal. Ne ararsanız var şuandaçok ama çok kötüyüm ama birşey var kızlar
Siz de hissediyor musunuz birşey var beni ayakta tutan zorla yemek yediren ayakta kalmamı sağlayan. İlahi kudret ve bebişim ben buna okadar eminim ki. Bu halde normalde ağzıma bişey sürmen yataktan çıkmam ama bir yardım var üstümde hissediyorum çok yoğunçok etkileyici
Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebeğinle nice mutlu senelereKizlar bugun benim dogum gunum Rabbime sukurler olsun bir anne adayi olarak ilk defa dogum gunumu kutlucam ve bundan sonra artik hep onun dogum gunleri daha anlamli daha guzel olucak)...Rabbimize hamd olsun bize bu ayricaligi yasatti Allah arayan isteyen herkese de insallah nasip etsin...
Mutlu yıllar bir sonraki doğum gününde bebişinle sağlıklı girersin inşallah :)Kizlar bugun benim dogum gunum Rabbime sukurler olsun bir anne adayi olarak ilk defa dogum gunumu kutlucam ve bundan sonra artik hep onun dogum gunleri daha anlamli daha guzel olucak)...Rabbimize hamd olsun bize bu ayricaligi yasatti Allah arayan isteyen herkese de insallah nasip etsin...
Amiin inşallah Allah yardım etsin bize ben geceleri yatarken düşünüyorum da içimde eli kolu ağzı yüzü olan bir canlı var bir karışık korkulu sevinçli bişey hissediyorum bu mucize diye ürperiyorum. Daha tam alışamadım herhalde hareketlerini hissedince anlıcam :)gecmıs olsun canım eee analık kolay deıl rahmıne dustugu anda baslıyosun o duyguyu yasamaya Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
mucıze hanı bazı kendını bılmezler Allah'ı ınkar edenlere gostermek lazım bu mucızeyı 2 hucreden koca ınsanı nasıl yarattıgını az kalmıs tekmelerını hıssedersın 1 2 hafta ıcındeAmiin inşallah Allah yardım etsin bize ben geceleri yatarken düşünüyorum da içimde eli kolu ağzı yüzü olan bir canlı var bir karışık korkulu sevinçli bişey hissediyorum bu mucize diye ürperiyorum. Daha tam alışamadım herhalde hareketlerini hissedince anlıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?