2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canım kafaya takma arkadaşın dediği gibi bende önceki gebelikte 5.5 kilo aldım kızım erken doğmasına rağmen 3.150 di...çünkü gayet iyi beslendim..gerekli olanları yedim..şimdide 3 kg vermişim..gerekli besinleri aldıktan sonra bu aylarda kg almışın almamışın önemli değil...zaten bebek minnacık kg yu kendine alıcan...

iki hafta sonra randevum var o zaman sorayım bari. bende sancı olmadı ama bazen rahim kısmında gerilme hissediyorum rahim büyüyor ve kendine yer açıyor diye okumuştum. aynen aynı günmüş bebişler sağlıkla doğsunlar inşallah canım.

inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım..

Cnm 12. Haftayi bitirdim ama hala bisey yiyemiyorum bundan sonradi korkutuyor beni
korkma canım gunluk atıstırman bıle yeter ona agzına attıgın su bıle yarar kotu dusunme bebek sen bıse yemedıgın zaman senın vucudunda depolu olan besınlerı alıyo senı gucsuz dusuruyo mesela süt ürünlerı tuketmeyen bı annenın bebegı annesının kemıgındekı kalsıyumu alırmıs bu yuzden kadınlarda ilerkı yaşlarda kemık erımesı olurmus . düşünsene afrıkada açlıktan bı derı bı kemık olan ınsanlar var yınede gebe kalıp dogum yapıyolar

gelişimci , elifeva sağolun , moral oldu yazdıklarınız, iyi ki varsınız , aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi en iyi biz anlarız...

gelişimci , elifeva sağolun , moral oldu yazdıklarınız, iyi ki varsınız , aynı yollardan geçtiğimiz için birbirimizi en iyi biz anlarız...
aynen canım sana sımdı yemekten cok moral lazım annenede soyle bosuna germesın senı herkezın anında karnı cıkcak dıye bısey yok senınkı aslında en guzelı fazla kılolu olup rısklı dogum yapcana az kıloyla rahat dogum yaparsın

dogum gunun kutlu olsun onumuzdekı sene kucagında bebegınle kutluycaksın ıns senınle aynı gun dogum yapcaz aksılık olmazsa meleklerımız aynı

Canım hiç sıkma canını hergün illaki yoğurt süt peynir meyve sebzr alıyosundur azıcık da olsa. İşte yeter bebişr bunlar sen ye tabiki yiyebildiğin kadar önemli olan senin mutlu bir anne olabilmen.

Kızlar hepinize merhaba bu arada ben çok kötü üşüttüm. Dün saat başı wc, kokulu idrar, kasık ağrısı, boğaz ağrısı, öksürük, burun akıntısı üstüne ishal. Ne ararsanız var şuanda çok ama çok kötüyüm ama birşey var kızlar

Siz de hissediyor musunuz birşey var beni ayakta tutan zorla yemek yediren ayakta kalmamı sağlayan. İlahi kudret ve bebişim ben buna okadar eminim ki. Bu halde normalde ağzıma bişey sürmen yataktan çıkmam ama bir yardım var üstümde hissediyorum çok yoğun çok etkileyici

İyi doğdun canım bende doğum yaptıktan bir hafta sonra doğum günümü kutlayacağım erkek bebek gecikir derler eğer doktorun dediği gibi erkekse Bebişim doğum günü hediyesi olacak bana çok güzel bir duygu Allah kimseye evlat hasreti çektirmesın

gecmıs olsun canım eee analık kolay deıl rahmıne dustugu anda baslıyosun o duyguyu yasamaya Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın

[QUOTE="maeglin87, post: 37804610, member: 5784 lar bugun benim dogum gunum Rabbime sukurler olsun bir anne adayi olarak ilk defa dogum gunumu kutlucam ve bundan sonra artik hep onun dogum gunleri daha anlamli daha guzel olucak)...Rabbimize hamd olsun bize bu ayricaligi yasatti Allah arayan isteyen herkese de insallah nasip etsin...[/QUOTE]
Ailenle se diklerinle kucuk bebisinle saglikla omurler

Doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle ve bebeğinle nice mutlu senelere

Mutlu yıllar bir sonraki doğum gününde bebişinle sağlıklı girersin inşallah :)

gecmıs olsun canım eee analık kolay deıl rahmıne dustugu anda baslıyosun o duyguyu yasamaya Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın
Amiin inşallah Allah yardım etsin bize ben geceleri yatarken düşünüyorum da içimde eli kolu ağzı yüzü olan bir canlı var bir karışık korkulu sevinçli bişey hissediyorum bu mucize diye ürperiyorum. Daha tam alışamadım herhalde hareketlerini hissedince anlıcam :)

mucıze hanı bazı kendını bılmezler Allah'ı ınkar edenlere gostermek lazım bu mucızeyı 2 hucreden koca ınsanı nasıl yarattıgını az kalmıs tekmelerını hıssedersın 1 2 hafta ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…