2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende su an çok hastayım ayakta zor duruyorum ama dediğin gibi canım bir kudret var bebeği düşündükçe kendimi bırakmıyorum doktor hatta serum takalım dedi ama kabul etmedim fazla ilaç kullanmak istemiyorum bebeğime zarar gelir diye inşallah sende en yakın zamanda ayağa kalkarsın tatlım bebeğin için yemene içmene dikkat et

Slm kızlar herkes iyidir umarım,15 haftalık olduk,doktor değiştirdim yine cinsiyeti belli olmadı,10 gün içinde tekrar çağırdı inşaallah belli olur artık...

meraba kızlar bende 14 haftalık 2 li tarama testi yaptırdım pzrtsi günü alıcam sonuçları inş bi sorun yoktur sizlerin nasıl geciyor benım 13 haftadan itibaren kokulara karsı duyarlılıgım haricinde birseyim kalmadı şükür arada baş agrısı oluyor o kadar gecen hafta gittigimde dr bebegimin çok hareketli oldugunu söyledi bide erkege benziyor dedi ama kesin net bişey demedi 1 ay sonra kesin cvp veririm dedi

Bebek iyi olsunda ben kendimi gectim artik cok tskler icimi rahatlattin cnm

o maşşallah hemen gostermıs cınsıyetını Allah sag saglım kucagınada almayı nasıp etsın bende o bas agrılarından cok sıkayetcıyım hayırlısıyla atlatsak su donemlerı harıka olcak

mucıze hanı bazı kendını bılmezler Allah'ı ınkar edenlere gostermek lazım bu mucızeyı 2 hucreden koca ınsanı nasıl yarattıgını az kalmıs tekmelerını hıssedersın 1 2 hafta ıcınde

Evrimi savunanlara inat görsünler :)
İnşallah hissederim o ilk anı çok merak ediyorum ya sende oldu mu hissetme

Sağol canım ediyorum inan sırf onun için sanki Zorunluymuşum gibi keyfe bırakmıyorum yoksa hüiiç düşkün değilimdir yemeğe. İyi yapmışsın canım besleneniliyorsan seruma gerek yok gerçekten. Sana da çok geçmiş olsun ben sıcak su zencefil bal deniyorum iyi geldi gibi

Slm kızlar herkes iyidir umarım,15 haftalık olduk,doktor değiştirdim yine cinsiyeti belli olmadı,10 gün içinde tekrar çağırdı inşaallah belli olur artık...

Baya nazlı senin bebiş desene iyi olmana sevindim canım tahmin de mi söylemedi dr demekki emin olamadı ya emin olmayıp söylemesi daha kötü biraz daha beklersin inşallah öğrenirsinix :)

benım 5. gebelık ucuncu dogum olcak nasıpse o yuzden alıskınım gunde 1 kere felan cımcıkleme gıbı hıssedıyorum senın ılk hıssetcegın segırme seklınde olcak bebek karnında tıtrıyomus gıbı

Saol canım iyiyiz bebişte iyi hatta selam verdi bize :) kollarını kaldırdı ablasını görünce baya ısrar ettim genital bölgesi gözükmüyomu falan diye daha küçük dedi,bacaklarıda kapalıymış :) çıkışta dayanamayıp 10 gün sonra gel bakalım dedi,seninde kızın olucakmış canım çok sevindim,ben sana geçenlerde yazmıştım ama görmedin sanırım,sonra geçmişi okuyunca öğrendim kızın olucağıno hayırlı olsun prenses,biraz üzülmüştün ama bak gör o bi doğsun,söylenenlerin hiç birini hatırlamıcan bile :)

hassasiyetin azalması normal canım,olağan şeylermiş bunlar zaten.Tedirgin olma bence :)

Canım üç dört gündür ben de çok hastayım. Doğru düzgün bsy yiyemedim olan göbeğim de geri gitti, ins bebiş beslenebilmistir, çok korkuyorum gelismeyecek diye çünkü bsy yiyemedim. Ilac almadim almam da bebege bsy olur diye çok korkuyorum. Sürekli ballı limonlu su, zencefilli ıhlamur, nane limon içtim. Başımi bile kaldıramiyodum ama şu an daha iyiyim. Kendini sıcak tut c vitamini al ve ılık şeyler iç bolca. Geçmiş olsun

Canım gözün aydın bebişini görmüşsün ben de bu ara hasta olduğum için çok tedirginim inşallah iyidir bebeğim. Cinsiyet yine kaldı desene :) ben de pzrtsi gideceğim. Aman iyi olsunlar da geç öğrenelim yeterki

Amin inşallah. Doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle birlikte seneye de kucağında olur inş. Seneye de benim eşimin doğum günüyle bebeğimin doğum günü aynı zamanlara denk geliyo. O yüzden seneye birkaç gün fark olsa bile nasip olursa ikisini aynı gün kutluycam :)

Saol canım gördük sonunda :) zaten biliyodum öğrenemiyeceğimi sağlık olsun :) seni bekleriz artık pazartesiye,geçmiş olsun bu arada canım şu zencefilli çaylardan falan içebilirsin,zencefil mikrop öldürür,üşüttün sanırım,bebeğin beslenmesi için üzülme gerekli olan ihtiyaçları vücudumuzdan alıyorlar,bazen benimde çok iştahsız olduğum zamanlar oluyor ama bundan sonrası önemli,zaten bulantılarda geçiyor,hastalık olmasın inşaallah

Benim kız oldu mu size erkek? Geçen gittiğimde tam göstermiyor ama kız gibi demişti doktor, bugün pipisini gördük. Şaşırdık ama mutluyuz. Biz karı koca kızcıydık da ikimize de erkek gibi geliyordu. Kızı duyunca sevindik erkeği duyunca yine sevindik hayırlısı olsun ne diyeyim hala şaşkınız

kızlar bende perşembe gittim cinsiyeti öğrenmeye 1 oğlum var biliyosunuz buda kız olsun çok istedim ama Allah ikinci bir erkek daha nasip etti sağlıklı sihhatlı olsun napalım başımın tacı...üzüldüğüme kendime kızıyorum ama elimde değil kızlarım olsun başka bişey istemem derdim hep ama hayırlısı böyleymiş iki minik paşa bide kociş ettimi 3 erkek bir kadın Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin canlar cinsiyet önemli değil vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olması önemli <3

Cok sagol canım sürekli öyle şeyler içiyorum zaten. Bakalim ben öğrenebilecekmiyim bide göstermezse hiç şaşırmam hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun kızlar Rabbim tamamına erdirsin sağlıkli, size vatana millete hayırlı evlatlar olsun inşallah.

Canım aynı doktora mı gittin yoksa farklı doktora mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…