- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Uykusu kaçan bir anneden...Hepinize tatlı uykular
Bnde iki yildir evliyim ama mude bulantisindan herifi dusunemiyorum kardes olduk diyo ama doktor yasak koyduGünaydın hayret valla bir ben miyim öyle :) ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu ondan mı ki acaba :)
Benimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tlBu arada kızlar 11 aralıkta ayrıntılı ultrason randevusu verdi ücreti 300 tlymiş sizinkiler ne kadar var mı öğrenen ? Yarım saat 45 dk inceliyorlarmış
günaydın kızlar... biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inş...
günaydın kızlar... biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inş...
Günaydın :) geldi sonunda pazartesi desene en çok merak ettiklerimizdensiniz bebişin inşallah gösterir artık :)
Teşekkürler ben ankarada değilim ama benim hastanemdede kendi dr değil uzman bir dr bakacakmış
Evet canim sonunda geldi pazartsi bakalm inş gösteride ben de öğrenirim artıkın :)Günaydın :)
senin adına sevindim ya ne güzel ögrenirsin inşallaah cinsiyetini:)
bende dün gördüm minigimiiiii ama bugünden özledim nasıl durucam bir ay bilmiyorumÇok hareketliydi dönüp durdu ama doktor cinsiyet tahmini yapmadı sanırım ihtimalle kafamı karıştırmak istemedi :)
Artık nasip 15 Aralık'a :)
Saglıklı olsunlarda en önemlisi o
Prensesin hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah.günaydın kızlar... biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inş...
Aynen vallaha artik soylenmeye basladi bile uc aydir hali hal degil uzuluyorum aslinda ama napiyim kendime hayrim yok ki ona olsunAynen yaa 3 aydır yanıma yaklastirmiyorum adam isyan bayraklarıni çekecek yakinda
Bnde iki yildir evliyim ama mude bulantisindan herifi dusunemiyorum kardes olduk diyo ama doktor yasak koydu
Ooo baya da fiyatı varmış haydi hayırlısıyla gidelim de önemli sanırım bu ayrntlı ultrasonBenimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tl
Saglikki olsunda dun soyleniyodu dedim artik dojtora sormadan tik yok sabretsn bnim kendime hayrim yok su siralar neyseki anlayisliDoktor yasak dediyse yapacak birşey yok zaten :)
Ooo baya da fiyatı varmış haydi hayırlısıyla gidelim de önemli sanırım bu ayrntlı ultrason
Mecbur anlayış göstercekler :)Saglikki olsunda dun soyleniyodu dedim artik dojtora sormadan tik yok sabretsn bnim kendime hayrim yok su siralar neyseki anlayisli
sukur kesildi hic yokmus gibi hissetmiyorum bileMecbur anlayış göstercekler :)
Sen de artık yavaş yavaş iyi olursun kanaman devam ediyormu
Canim masallah. Baksana erkek bollugundan kizlar cok kiymetli olacakgünaydın kızlar... biz cinsiyeti öğrendik kızımız olacak inş...
Canim benim de kontrolum yarim. Bakalim gorunecek mi? Daha erken ama farkindayim. 25 mayis tahmini dogum yapacagim tarih.Merhabalar arkadaslar,ben de mayıs annesi olucam inş. :)) 14. Haftada bitti bugun. Simdiye kadar cok rahattım bulantı falan nadir oldu cok şükür. Ama 3 gün önce az miktarda kanamam oldu koyu renkli. Cok korktum. Doktorum malatyada uzaktan bişey diyemem dedi progestan başlattı. Sivas gürün deyim bu arada. Burda doktora göründüm bebekte bişey yok ama rahminde kasılma var dedi. Yorulmuşsun dedi. O günden beri hiç kanama olmadı ama ilacın etkisiyle mi bilemiyorum. Bu haftadan sonra düşük olur mu ki? İlk defa cok korktum. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Cinsiyet öğrenen var mı? Ben daha öğrenemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?