2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hayret valla bir ben miyim öyle :) ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu ondan mı ki acaba :)
Bnde iki yildir evliyim ama mude bulantisindan herifi dusunemiyorum kardes olduk diyo ama doktor yasak koydu

Günaydınlar herkese... bugün kahvaltı hazırlarken karnıma çok kötü bi ağrı girdi bıçak saplanır gibi... çok korktum.. gelsin artık şu doktora gideceğim gün bebeğim iyi mi çok merak ediyorum

Bu arada kızlar 11 aralıkta ayrıntılı ultrason randevusu verdi ücreti 300 tlymiş sizinkiler ne kadar var mı öğrenen ? Yarım saat 45 dk inceliyorlarmış
Benimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tl

Günaydın :) geldi sonunda pazartesi desene en çok merak ettiklerimizdensiniz bebişin inşallah gösterir artık :)

Teşekkürler ben ankarada değilim ama benim hastanemdede kendi dr değil uzman bir dr bakacakmış

Evet canim sonunda geldi pazartsi bakalm inş gösteride ben de öğrenirim artıkın :)

Teşekkür ederim canım çok haklısın o bir ay hiç geçmek bilmiyo. Ama aynen sağlıklı olsunlar da en önemlisi bu, beklemeye razıyız. Ins. sen de bidahaki gidişinde net olarak öğrenirsin canım

Kızlar bir elimdeki 3 parmağımda ve yüzümün sağ dudak ve burun tarafında uyuşma oldu.nette bunun bilimsel adı bile var doğumdan sonra geçiyormuş.sizde de uyuşma kasılma oluyor mu????

Bnde iki yildir evliyim ama mude bulantisindan herifi dusunemiyorum kardes olduk diyo ama doktor yasak koydu

Doktor yasak dediyse yapacak birşey yok zaten :)

Benimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tl
Ooo baya da fiyatı varmış haydi hayırlısıyla gidelim de önemli sanırım bu ayrntlı ultrason

Doktor yasak dediyse yapacak birşey yok zaten :)

Ooo baya da fiyatı varmış haydi hayırlısıyla gidelim de önemli sanırım bu ayrntlı ultrason
Saglikki olsunda dun soyleniyodu dedim artik dojtora sormadan tik yok sabretsn bnim kendime hayrim yok su siralar neyseki anlayisli

Merhabalar arkadaslar,ben de mayıs annesi olucam inş. :)) 14. Haftada bitti bugun. Simdiye kadar cok rahattım bulantı falan nadir oldu cok şükür. Ama 3 gün önce az miktarda kanamam oldu koyu renkli. Cok korktum. Doktorum malatyada uzaktan bişey diyemem dedi progestan başlattı. Sivas gürün deyim bu arada. Burda doktora göründüm bebekte bişey yok ama rahminde kasılma var dedi. Yorulmuşsun dedi. O günden beri hiç kanama olmadı ama ilacın etkisiyle mi bilemiyorum. Bu haftadan sonra düşük olur mu ki? İlk defa cok korktum. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Cinsiyet öğrenen var mı? Ben daha öğrenemedim.

Canim benim de kontrolum yarim. Bakalim gorunecek mi? Daha erken ama farkindayim. 25 mayis tahmini dogum yapacagim tarih.

Merhabalar herkese. Dun ikili test vardi. Ama maalesef bebek hareket etmedi bir turlu. Boynuna bakamadi doktor. Persembe tekrar gidecegim. Bu tip bir durum oldu mu sizde de? Cinsiyetimiz erkek ama sevinemedim ki. Saglikli gozukuyordu ama bakalim. Boyu 6,3 cm 12+2 gunluk. tam gunumde gidiyormus. 12+2 de sizlerde bas popo neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…