2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ense kalınlığı normal canım biyokimyasal risk 1:210 mu ne. O yüksekmiş. Kandaki serbest beta hcg oranıyla alakalıymış.

Hakikaten kız derken erkek olduk şoklardayız. Allah hayırlı sağlıklısını versin farketmez diyorum. Ben de kaynanalık stajına başlıcam forumda erkek olursa

Ben de kilo almadım canım hatta kilo verdim ben de bebegimi besleyemiyorum diye üzülüyorum ama doktorumbana sakın vicdan yapma, bebek alacağını senden her sekilde alır zaten, sen kendin için yiceksin dedi, yoksa kemiklerimiz zayiflayacak saclarimiz dislerimiz dökülecekzaten ilk 3 ayda bebek kandan besleniyor gıda almiyo. Sen de sıkma canını bebis de üzülür yoksazamanla daha iyi olursun inşallah. Bu arada çok geçmiş olsun acil şifalar

Titriyormuş gibi demek artık dikkat edeyim canım iki gündür sürekli hapşuruyorum bebişin olduğu yer titriyor ama sanki zıplıyor gibi inşallah bişey olmaz bebişime

Canım görmemişimdir gördüysem de cevap yazmayı unutmuşumdur kusura bakma
Ooo unuttum bile canım kimse kötü bişey diyemiyo öyle sert karşıladım ki sanmıyorum birdaha bişey desinler. İlki çömezliğime geldi :) eşimle hep kız çocuklarına bakıypruz ne güzel giyinmiş falan diye

Senin öğrenememndede varır bir hayır canım baksana ısrarla göstermiyor sıpa :)

Şimdi 10 gün nasıl geçecek sana :)

Bu arada kızlar 11 aralıkta ayrıntılı ultrason randevusu verdi ücreti 300 tlymiş sizinkiler ne kadar var mı öğrenen ? Yarım saat 45 dk inceliyorlarmış

Bu arada kızlar 11 aralıkta ayrıntılı ultrason randevusu verdi ücreti 300 tlymiş sizinkiler ne kadar var mı öğrenen ? Yarım saat 45 dk inceliyorlarmış

DETAYLI ULTRASON da ankarada dr. eyüp ekici var en ünlü. bütün hastaneler ve doktorlar ona yönlendiriyor. visit ücreti 380 tl diye duydum. bilginize kızlar.

Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)

Günaydın :) geldi sonunda pazartesi desene en çok merak ettiklerimizdensiniz bebişin inşallah gösterir artık :)

DETAYLI ULTRASON da ankarada dr. eyüp ekici var en ünlü. bütün hastaneler ve doktorlar ona yönlendiriyor. visit ücreti 380 tl diye duydum. bilginize kızlar.

Teşekkürler ben ankarada değilim ama benim hastanemdede kendi dr değil uzman bir dr bakacakmış

Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)

Günaydın :)
senin adına sevindim ya ne güzel ögrenirsin inşallaah cinsiyetini:)
bende dün gördüm minigimiiiii ama bugünden özledim nasıl durucam bir ay bilmiyorum Çok hareketliydi dönüp durdu ama doktor cinsiyet tahmini yapmadı sanırım ihtimalle kafamı karıştırmak istemedi :)

Artık nasip 15 Aralık'a :)
Saglıklı olsunlarda en önemlisi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…