Ense kalınlığı normal canım biyokimyasal risk 1:210 mu ne. O yüksekmiş. Kandaki serbest beta hcg oranıyla alakalıymış.Canım bizde bugün ikili için gittik bebek çok hareketli idi 3 kez usg ye girdim düz durmadı uyudu öle baktık ilk usg % 70 kız dedi en son ise erkeğe benziyor dedi şok olduk ben zaten 2015 te 20 doğum Olcakas bir kız haberini senden duymuştum şimdi sende erkek yazmışsın
Bu arada sorun ne ense kalınloğı normal değilmi anamoli ne alaka kanda risk mi buldular canım
Aynen yaa 3 aydır yanıma yaklastirmiyorum adam isyan bayraklarıni çekecek yakindaAnam ne libidosu herif yanassa midem bulaniyo kimseye tahamilim yok zaten bize yasak
Ben de kilo almadım canım hatta kilo verdim ben de bebegimi besleyemiyorum diye üzülüyorum ama doktorumbana sakın vicdan yapma, bebek alacağını senden her sekilde alır zaten, sen kendin için yiceksin dedi, yoksa kemiklerimiz zayiflayacak saclarimiz dislerimiz dökülecekHerkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
Gunaydin bulantiyla baslayan bi gun daha
Aynen yaa 3 aydır yanıma yaklastirmiyorum adam isyan bayraklarıni çekecek yakinda
benım 5. gebelık ucuncu dogum olcak nasıpse o yuzden alıskınım gunde 1 kere felan cımcıkleme gıbı hıssedıyorum senın ılk hıssetcegın segırme seklınde olcak bebek karnında tıtrıyomus gıbı
Saol canım iyiyiz bebişte iyi hatta selam verdi bize :) kollarını kaldırdı ablasını görüncebaya ısrar ettim genital bölgesi gözükmüyomu falan diye daha küçük dedi,bacaklarıda kapalıymış :) çıkışta dayanamayıp 10 gün sonra gel bakalım dedi,seninde kızın olucakmış canım çok sevindim,ben sana geçenlerde yazmıştım ama görmedin sanırım,sonra geçmişi okuyunca öğrendim kızın olucağıno hayırlı olsun prenses,biraz üzülmüştün ama bak gör o bi doğsun,söylenenlerin hiç birini hatırlamıcan bile :)
Bu arada kızlar 11 aralıkta ayrıntılı ultrason randevusu verdi ücreti 300 tlymiş sizinkiler ne kadar var mı öğrenen ? Yarım saat 45 dk inceliyorlarmış
Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)
DETAYLI ULTRASON da ankarada dr. eyüp ekici var en ünlü. bütün hastaneler ve doktorlar ona yönlendiriyor. visit ücreti 380 tl diye duydum. bilginize kızlar.
Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?