2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım aynı doktora mı gittin yoksa farklı doktora mı peki?
Medipole gittim canım bu sefer kendi doktoruma. Geçen sefer fatihte bi polikliniğe gitmiştim. Kesin değil ama kıza benziyor demişti şimdi kesin dedi ama yine de şaşkınız bilemiyorum artık ne çıkar ne çıkmaz

Canim benim bu pazartesi doluyor nasipse, ben 3 kilo vererek bitiriyorum. Karnim da cikmadi. Sikinti oldugunu da zannetmiyorum. Kiloluydum zatan, vucut dengeye gelmeye calisiyor. Rahat ol hicuzulme. Asil buyume yeni basliyor.

Kızlar hepinize iyi aksamlar hasta olmama rağmen iştahım yerinde bence fazla bile saat beste yada altı da yemek yiyorum sonra akşam 10 gibi tekrar acıkıyorum bundan bir hafta önce iştah yoktu şimdi masallahi var böyle giderse tosuncuk olacak bende kilolu

Iyi aksamlar anneler.bende bugun ikili test icin gittim.bir hafta onde cikti yani 14 haftalik. Biraz gec oldugu icin olcmede zorlandi.ac gitmistim ama bebek harekliydi.saga sola donuyordu.kendini one atiyordu sipa. Cinsiyetiji sordum.bakti belli degil iki hafta sonra gel o zaman netlesir dedi. Biseyler gordu ama emin olmadigindan soylemedi sanirim. 2.8 kg almisim.biraz dikkatli ye dedi.bu donemde daha cok istahin artacak.kilona dikkat et.egzersuz yap dedi

Ben balık yemezdim zaten, şimdi de yiyemiyorum ocean plus diye bir balık yağı kullanıyorum kokmuyor da :):) Doktorum önermişti

Biz yaptırmayacağız:)

Ben de aynı durumdayım bence artık rahatlama dönemindeyiz :):)

Dr sadece Decavit vitamin verdi , folik asidi bırak dedi.Pek ilaç yanlısı değil, başka ilaç verecek misiniz diye sordum annelerinizin döneminde var mıymış ilaç kullanımı bi sorun bakalım dedi gülerek, gerek yok diyo. Ancak bi hamiş arkadaşım var 20 haftalık gebe , ingiltere ile de bağlantısı var o diyor ki; ingilterede 13. Haftadan sonra verilen ilaçlar set halinde satılıyormuş , vitaminin yanında balık yağı ( omega 3) mutlaka setin içindeymiş.Efa marka balık yağı içiyormuş, adamların vardır bi bildiği. ..dr a sorup ben de omega 3 almak istiyorum.

Arkadaslar, ilk trimester 13. Hafta dolunca olmuyor mu? 40/3=13.kusur oldugundan?

Evet canım 3 ay 90 gün 92 gün hatta haftaya bölersek 92÷7=13 oluyo yaklaşık olarak 4 hafta bir ay değil arkadaşlar burda yanılıyor sanırsam

Hafta ay karşılığı benimde içinden çıkamadığım bir konu

Hafta karşılığınız takviminizde yazıyo ay hesaplanmasında ise sat günü geldiğinde bir ay atlıyorsunuz 1 ağustos ise 1 eylülde 1 aylık 1 ekimde 2 aylık hamilesiniz bizim seninle günümüz aynı ay ortasında 3,5 aylık olcaz

Bı arada ikili testte kana bağlı anormali olasılığı yüksek çıktı bebeğin. Doktor 4lü test de istedi. Cinsiyet değişiminin şokundan onu yazmayı unutmuşum. Allah bilir tabi de ben bir sorun olacağını düşünmüyorum yine de yaptırıcam 4lü testi. İnşallah iyi çıkar sonuç. Çıkmasa da ben aldırmayı düşünmüyorum hayırlısı bakalım.

Hiç canını sıkma Canım Allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsın ınsallah

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Canım bizde bugün ikili için gittik bebek çok hareketli idi 3 kez usg ye girdim düz durmadı uyudu öle baktık ilk usg % 70 kız dedi en son ise erkeğe benziyor dedi şok olduk ben zaten 2015 te 20 doğum Olcakas bir kız haberini senden duymuştum şimdi sende erkek yazmışsın

Bu arada sorun ne ense kalınloğı normal değilmi anamoli ne alaka kanda risk mi buldular canım

3 saat hastahane de bekledim 3 kez usg ye girdim sonuncuda uyurken yakaladık yaramaz hareketli idi sizin içinde hayırlısı olsun canım

Ben haftada 1 2 kez balık yediğim halde yazdırdım omega balık yediğim de içmem bide deceVit verdi doktorum folik asiti bırakmam lazım galiba demirim düşüktü şirket Doktoruma onu ölürüp kullanmaya başlarım

Balık yağı kesinlikle kullanmalıyız bana yazdığı ilacı devlet karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…