için rahat olsun canım ALLAHın izniyle artık 3 ayımızı bitirdiğimiz için şikayetlerimiz farklı boyutlara gidiyor :) mesela bel ve kalça ağrısı gibi bende dün avm deydim bi süre uyuyamadım ...artık büyüyolar annesiIcime su serptin canım ya ben de tek enerjik olan benim saniyorum bir terslik var diyordum hep :)
için rahat olsun canım ALLAHın izniyle artık 3 ayımızı bitirdiğimiz için şikayetlerimiz farklı boyutlara gidiyor :) mesela bel ve kalça ağrısı gibi bende dün avm deydim bi süre uyuyamadım ...artık büyüyolar annesibirde doktorum beni uyardı kafandan sil hamile olduğunu çok strest yapma dedi gerçekten işe yarıyor
strese girme hiç canım işi ayakta olanlarda var arkadaşım var günde 8 saate yakın ayakda 3 saatden bişey olmaz bende 7 de çıktım 10 da geldim eveDoğru söylüyor aslında doktor. Bana da sağlık ocağında ki ebe ayakta çok durma bebek strese giriyormus dedi. O yüzden canım sıkılmış tı biraz. .. :)
strese girme hiç canım işi ayakta olanlarda var arkadaşım var günde 8 saate yakın ayakda 3 saatden bişey olmaz bende 7 de çıktım 10 da geldim eve
Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)
Merhabalar arkadaslar,ben de mayıs annesi olucam inş. :)) 14. Haftada bitti bugun. Simdiye kadar cok rahattım bulantı falan nadir oldu cok şükür. Ama 3 gün önce az miktarda kanamam oldu koyu renkli. Cok korktum. Doktorum malatyada uzaktan bişey diyemem dedi progestan başlattı. Sivas gürün deyim bu arada. Burda doktora göründüm bebekte bişey yok ama rahminde kasılma var dedi. Yorulmuşsun dedi. O günden beri hiç kanama olmadı ama ilacın etkisiyle mi bilemiyorum. Bu haftadan sonra düşük olur mu ki? İlk defa cok korktum. Sizler nasılsınız nasıl geçiyor hamilelik? Cinsiyet öğrenen var mı? Ben daha öğrenemedim.
bi ikimiz kaldık heralde canım bu kadar sıkıntılı 2 aydır bi yere gşdemiyorum zorunlu olduğumdan sadece işe gidip geliyorum oda eve çok çok yakın onun dışında hiç birşey yapamıyorum bulantı ağrı kusma geçen bankaya gitmek zorunda kaldım bi güzel kustum rezil oldum hayırlısıyla geçseydi şu günlerDarisi benim mideme disari cikmiyorum ulu orta cikaririm diye surekli yatiyorum bi suredirde sag ve solumda yanma var sanki kaslarim cekiliyo
Günaydın arkadaşlar , herkese iyi haftalar bebişlerimizle sorunsuz geçirelim inşllh... ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidilmesi gerekiyor, bulunduğum şehirde yok en yakın antalya ya da aydına gideceğiz sanırım. Perinatolog mu sizin gideceğiniz dr? 30 yaş üzeri gebeliklerde perinatolog ( riskli gebelik uzmanı) gidilirse daha uygunmuş ve tüm türkiyede sadece 75 tane bu uzman dr. En bilinenlerden biri İstanbulda Recep Has. Orada olanlar düşünebilir...Benimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tl
İyi akşamlar annişler.. Ikili testlerini yaptıranlar üçlü test yaptırmayı düşünüyor musunuz? Danıştığım 3 ayrı kadın doğumcuda gerek yok dedi.. Sonuç ikilinin aynısı çıkacak dediler.. Oysa ki ilk çocuğumda yaptırmıştım şimdi illa yaptırma diyorlar.. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
mide bulantım geçti benimde hamile olduğumu hissettircek hiç bişi kalmadı ne yorgunluk ne uyku :S böle de bi garip oluyormuşgünaydın kızlar..gerçekten sabahları enerjik olmak çok güzell büün günün güzel geçiyor 2 günden beri sabahları kusmuyorum sanırım artık bitiyor kusmalarım..
canım sıkma canını ben de4kilo aldım... ama takmıyorum herkes de çok almışsın yok veremiceksin diyor... sinir oluyorum dün kaynanayla bu yüzden tartıştım zaten tutturmuş veremezsin artık ölsen de veremezsin ben de sen benim vücudumu benden iyi mi bileceksin ben doğumdan sonra veririm sen strese girme dedim....günaydın kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ya ben o kadar mide bulantısına rağmen 4 kilo almışım sürekli yattım ondan galiba vücudum o kadar yatmaya alışkın değildi hepsi kilo yapmış benim gibi olan var mı böyle giderse işimiz var vallaha
Günaydın herkese. Bskıyorum da erkek bebiş sayısı almış başını gidiyor bende öğrenemedim meraktan çatlıyorum :) Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor hani. Kimler var öğrenmeyen. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?