2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Icime su serptin canım ya ben de tek enerjik olan benim saniyorum bir terslik var diyordum hep :)
için rahat olsun canım ALLAHın izniyle artık 3 ayımızı bitirdiğimiz için şikayetlerimiz farklı boyutlara gidiyor :) mesela bel ve kalça ağrısı gibi bende dün avm deydim bi süre uyuyamadım ...artık büyüyolar annesi birde doktorum beni uyardı kafandan sil hamile olduğunu çok strest yapma dedi gerçekten işe yarıyor

Doğru söylüyor aslında doktor. Bana da sağlık ocağında ki ebe ayakta çok durma bebek strese giriyormus dedi. O yüzden canım sıkılmış tı biraz. .. :)

Doğru söylüyor aslında doktor. Bana da sağlık ocağında ki ebe ayakta çok durma bebek strese giriyormus dedi. O yüzden canım sıkılmış tı biraz. .. :)
strese girme hiç canım işi ayakta olanlarda var arkadaşım var günde 8 saate yakın ayakda 3 saatden bişey olmaz bende 7 de çıktım 10 da geldim eve

strese girme hiç canım işi ayakta olanlarda var arkadaşım var günde 8 saate yakın ayakda 3 saatden bişey olmaz bende 7 de çıktım 10 da geldim eve

Doğru söylüyorsun canım. Dün bebek kiyafetlerine baktım çok güzeller ya bi de bebeği içinde hayal edince daha da güzel gorunduler :)

Darisi benim mideme disari cikmiyorum ulu orta cikaririm diye surekli yatiyorum bi suredirde sag ve solumda yanma var sanki kaslarim cekiliyo

günaydın kızlar yeni bir hafta daha başladı günlerimiz azalıyor mu artıyor mu ben anlamış değilim
perşembe günü doktora gidiyorrrruuuzzzz bebeğimi görmeye ikili testimizin sonucu çıktı onu kendi doktorumuza göstereceğiz bakalım hayırlısıyla birşeyimiz yoktur inşallah. Belki cinsiyetimizi de söyler 14+2 olacağız inşallah öğreniriz ya meraktan öleceğim artık.birkaç arkadaş kaldık buralarda bebişinin ne olduğunu öğrenemeyen onlara ve kendime sabırlar diliyorum

Günaydın anneler ve onların minişlerii :) ben de yarın minişimi göreceğim inş. çok mutlu ve heyecanlıym. Gösterirse eğer kukusu mu var yoksa pipisi mi onu da göreceğim. :)

ay ne güzel canım ya perşembe gelse de bizde öğrensek keşke

canım aynı gün doğum tarihlerimiz ben perşembe gideceğim doktora bakalım cinsiyetini öğrenecek miyiz bilmiyoruz.
sakin ol artık o riskli dönemi atlattık rahim büyüyor bebek büyüyor arada olur böyle şeyler fazla düşünme kötü şeyler bizde bebişlerimizde her geçen gün iyi olacağız keyfini çıkaralım bu zamanların

günaydın kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ya ben o kadar mide bulantısına rağmen 4 kilo almışım sürekli yattım ondan galiba vücudum o kadar yatmaya alışkın değildi hepsi kilo yapmış benim gibi olan var mı böyle giderse işimiz var vallaha

Darisi benim mideme disari cikmiyorum ulu orta cikaririm diye surekli yatiyorum bi suredirde sag ve solumda yanma var sanki kaslarim cekiliyo
bi ikimiz kaldık heralde canım bu kadar sıkıntılı 2 aydır bi yere gşdemiyorum zorunlu olduğumdan sadece işe gidip geliyorum oda eve çok çok yakın onun dışında hiç birşey yapamıyorum bulantı ağrı kusma geçen bankaya gitmek zorunda kaldım bi güzel kustum rezil oldum hayırlısıyla geçseydi şu günler

Benimde 18 aralıkta Atıl yüksele gidicem süresini bilmiyorum ama fiyat 650 tl
Günaydın arkadaşlar , herkese iyi haftalar bebişlerimizle sorunsuz geçirelim inşllh... ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftada gidilmesi gerekiyor, bulunduğum şehirde yok en yakın antalya ya da aydına gideceğiz sanırım. Perinatolog mu sizin gideceğiniz dr? 30 yaş üzeri gebeliklerde perinatolog ( riskli gebelik uzmanı) gidilirse daha uygunmuş ve tüm türkiyede sadece 75 tane bu uzman dr. En bilinenlerden biri İstanbulda Recep Has. Orada olanlar düşünebilir...

Günaydın herkese. Bskıyorum da erkek bebiş sayısı almış başını gidiyor bende öğrenemedim meraktan çatlıyorum :) Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor hani. Kimler var öğrenmeyen. ???

bendedörtlü test için soracaktım onu?

günaydın kızlar..gerçekten sabahları enerjik olmak çok güzell büün günün güzel geçiyor 2 günden beri sabahları kusmuyorum sanırım artık bitiyor kusmalarım..
mide bulantım geçti benimde hamile olduğumu hissettircek hiç bişi kalmadı ne yorgunluk ne uyku :S böle de bi garip oluyormuş

canım sıkma canını ben de4kilo aldım... ama takmıyorum herkes de çok almışsın yok veremiceksin diyor... sinir oluyorum dün kaynanayla bu yüzden tartıştım zaten tutturmuş veremezsin artık ölsen de veremezsin ben de sen benim vücudumu benden iyi mi bileceksin ben doğumdan sonra veririm sen strese girme dedim....

ben öğrenmedim canım haftaya salı inş. öğrenicem... sağlıklı olsunlar da o kadar merak etmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…