- 12 Kasım 2014
- 86
- 48
- 18
- 32
Merak etme canim zaten hemen kilo alinmiyorki ben kizimda 5. Ayda almaya basladim bunda 16 haftalik olduk 62 ile hamile kaldim 59 a düştüm simdi 61 im dr kilo wermessen problem yok dedi bana..Herkese iyi haftasonları...Güne biraz caın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
11+5 de boyu 5 cm idiMerhabalar herkese. Dun ikili test vardi. Ama maalesef bebek hareket etmedi bir turlu. Boynuna bakamadi doktor. Persembe tekrar gidecegim. Bu tip bir durum oldu mu sizde de? Cinsiyetimiz erkek ama sevinemedim ki. Saglikli gozukuyordu ama bakalim. Boyu 6,3 cm 12+2 gunluk. tam gunumde gidiyormus. 12+2 de sizlerde bas popo neydi?
Doktora sor ilac veriyolar bndede olduydu bn patates ve muz yedim ilaca gerek olmafiKizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi
Yarina kdr devam ederse sabah saglik ocagina gidecemDoktora sor ilac veriyolar bndede olduydu bn patates ve muz yedim ilaca gerek olmafi
Merhaba,Merhabalar herkese. Dun ikili test vardi. Ama maalesef bebek hareket etmedi bir turlu. Boynuna bakamadi doktor. Persembe tekrar gidecegim. Bu tip bir durum oldu mu sizde de? Cinsiyetimiz erkek ama sevinemedim ki. Saglikli gozukuyordu ama bakalim. Boyu 6,3 cm 12+2 gunluk. tam gunumde gidiyormus. 12+2 de sizlerde bas popo neydi?
Geçmiş olsun canım,kola içme bence yazık,iyi olcam diye bi yandan zarar göreceksin,patates haşlayıp ye,muz ye bolca da su tüket,yarına kadar geçmezse de doktorunla görüş mutlakaKizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi
Bence aspirin içme. Ben öyle oldgm zaman bir çay kaşığı Türk kahvesinin içine limon suyu sıkıp içerim bana çok iyi gelir. Istersen bi dene. Onun dışında bol muz ye. Çok geçmiş olsun canımKizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi
Canim ben ebeyim aspirin icme zarar verir dogal yolla beslen sivi alimini da cok iyi hesapla susuz kalmaKizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi
Kaygilanma canin olabilir o an hareker etmemistir bidahakine tatli yiyip git.bu esnadacinsiyeti epey erken ogrenmissiniz hayirli olsun insMerhabalar herkese. Dun ikili test vardi. Ama maalesef bebek hareket etmedi bir turlu. Boynuna bakamadi doktor. Persembe tekrar gidecegim. Bu tip bir durum oldu mu sizde de? Cinsiyetimiz erkek ama sevinemedim ki. Saglikli gozukuyordu ama bakalim. Boyu 6,3 cm 12+2 gunluk. tam gunumde gidiyormus. 12+2 de sizlerde bas popo neydi?
Ay yerim onu ya benimki de dün uyuyodu fosur fosur. Doktora anca uyuyo bu da dedim kadın napsın kalksın temizlik mi yapsın dedi. Doktorumu seviyorum ya çatlak azcık. Doğumu da konuştuk gece nöbet oluyomuş, kim nöbetçiyse o doğuma giriyormuş. Gündüz olursa herkes kendi hastasına giriyormuş. Epidural normal istiyorum dedim sıkıntılı o biraz düşünme şimdi sonra konuşuruz dedi. Beni şimdiden bi stres aldı oysa nasıl doğurcam diyeKızlar usg ye giderken çikolata yiyin benim bebek dün kıpır kıpırdı durmadı doktor 3 kez usg ye soktu uyurken yakaladık ense için
günaydın kızlar..gerçekten sabahları enerjik olmak çok güzell büün günün güzel geçiyor 2 günden beri sabahları kusmuyorum sanırım artık bitiyor kusmalarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?