2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merak etme canim zaten hemen kilo alinmiyorki ben kizimda 5. Ayda almaya basladim bunda 16 haftalik olduk 62 ile hamile kaldim 59 a düştüm simdi 61 im dr kilo wermessen problem yok dedi bana..

Merhabalar, arkadaslar Cinsiyeti öğrenenler kaçıncı hafta ve günde öğrendi acaba? Ben yarın 15. Haftama başlıyorum daha öğrenmedik. Cok merak ediyorum rüyada bir kız bir erkek görüyorum :))

11+5 de boyu 5 cm idi

arkadaşlar yaklaşık üç dört saattir kasıklarımda ve karın bölgemde anlık agrı gibi bişi oluyo bebek mi kıpırdıyo anlayamadım sizdede var mı böle bişi endişelenmeye başladım rahatsız edici bişi degil ama bilemedim ki....

Kizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi

Merhaba,
Bizim ikili testte de bebek çok hareketli değildi ellerini kollarını oynatıyordu sadece ama ölçümleri yaptı doktorumuz,normaldir ters dönmesi gerektiği için uygun pozisyonda değildir belki hiç endişelenme annesi :) ayrıca bizimkisi 12+2 de 5.64 cm di seninkisi uzun boylu olacak galiba :)

Kizlar cok kotu ishal oldum belim kopacak resmen wc de oturmaktan kola ve bebe aspirinj iyi gelirmi
Geçmiş olsun canım,kola içme bence yazık,iyi olcam diye bi yandan zarar göreceksin,patates haşlayıp ye,muz ye bolca da su tüket,yarına kadar geçmezse de doktorunla görüş mutlaka

Bence aspirin içme. Ben öyle oldgm zaman bir çay kaşığı Türk kahvesinin içine limon suyu sıkıp içerim bana çok iyi gelir. Istersen bi dene. Onun dışında bol muz ye. Çok geçmiş olsun canım

E="countryrose, post: 37821777, member: 604838"]Kızlar usg ye giderken çikolata yiyin benim bebek dün kıpır kıpırdı durmadı doktor 3 kez usg ye soktu uyurken yakaladık ense için[/QUOTE]
Kipir kipir derken el kol hareketlrimi oluyor canim

Kaygilanma canin olabilir o an hareker etmemistir bidahakine tatli yiyip git.bu esnadacinsiyeti epey erken ogrenmissiniz hayirli olsun ins

Kızlar usg ye giderken çikolata yiyin benim bebek dün kıpır kıpırdı durmadı doktor 3 kez usg ye soktu uyurken yakaladık ense için
Ay yerim onu ya benimki de dün uyuyodu fosur fosur. Doktora anca uyuyo bu da dedim kadın napsın kalksın temizlik mi yapsın dedi. Doktorumu seviyorum ya çatlak azcık. Doğumu da konuştuk gece nöbet oluyomuş, kim nöbetçiyse o doğuma giriyormuş. Gündüz olursa herkes kendi hastasına giriyormuş. Epidural normal istiyorum dedim sıkıntılı o biraz düşünme şimdi sonra konuşuruz dedi. Beni şimdiden bi stres aldı oysa nasıl doğurcam diye

Gunaydin bnde artik sabahlari enerjik olmak istiyorum kosa kosa lavaboya gitmektn çöktü m artik

Günaydın kızlar. . Doktora gitmemize bi hafta kaldi yaşasın. .. dün yine avmye gittik ve yine çok yoruldum çok uzun süre ayakta kaldım gece bel ağrısından uyuyamadim. Bu sefer kendimiz için gitmedik ve öğrendim ki alışverişe eşim dışında kimseyle gitmem bi daha 3 saat orda kaldık kaynanam ve kardeşi bir türlü bitiremedi ve o saat boyunca ben ayaktaydim. ..

günaydın kızlar..gerçekten sabahları enerjik olmak çok güzell büün günün güzel geçiyor 2 günden beri sabahları kusmuyorum sanırım artık bitiyor kusmalarım..

Icime su serptin canım ya ben de tek enerjik olan benim saniyorum bir terslik var diyordum hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…