2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
banada diyolarda napıyım bebiş sağlıklı olsunda bişeyler yapacaz artık :)

darısı başınızaa evet güsel ama bu seferde bebeği hissetmek istiyorsun her değişimde başka beklentilere giriyorsun bu arada galiba kızım olacak
banada dr bana kız gibi geldi dedi nasıl sevindim nasıl mutlu olsum anlatamam hayırlı sağlıklı olsun tabikide önceliklerimiz bunlar ama ne biliyim kız çocuğu daha farklı şimdiden cicili bicili şeylere bakmaya başladım bile :) 3 hafta sonra 3 lü taramaya gidince daha net söyler sağlıcakla gelisnler inşallah :)

selam kızlar günaydın,
iki gün girmedim yirmi sayfa yazı olmuş :) şöyle bir bakayım dedim tabiki de okuyamadım.
inşallah herkes iyidir, sağlıklıdır :)
hasta olanlara geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. kendinize aman dikkat edin havalar tam üşütmelik farkında olmadan.

SAĞOLUN CANLAR, SAĞLIKLI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN. DA BEN KİLO ALMIYORUM HALA .200 GR ALMIŞIM SADECE. EŞİM ZORLA YEDİRİYOR ARTIK

ben de de dün akşamdan beri var. sağ kasık ve sağ karın ksımında sürekli değil ama tarif edemediğim bir ağrı/sızı veya hareket gibi. cuma günü kontrolde herşey yolundaydı ama ben de kafmaa taktım biraz

ben hıc kg almadım. ama bebek byuyor. gecen hafta 6cm ondan 3 hafta once ise 2cm.:) ynı o seı somuruyor zaten. Eskilerin soyledkleri cok doğru da degıl maalesef. bana dıyetıyen oplada 8 kg ile tamamlasak co ıyı olacak dedi mesela. sen sadece protein ağırlıklı beslen ve meyve ye bol bol. çocuk bu sekılde bslenıyor zaten. biz de cok kg almamış oluyoruz

Ben varım bu Cuma öğreneceğim inşallah :)

bende öğrenemedim hala. aslında başlarda pek merakım yoktu ama. şimdi cinsiyet öğrenme randevusu verince dr merakım artmaya başladı. sonraki randevum 7 aralıkta ama sanki dayanamayacam o zamana kadar ben :)

Kızlar. Bende de aynı şekilde sağ kasığımda 2 gündür geçmeyen bi sancı var iki düşük yaşadığım içinde korkuyorum bişey olacak diye garip bi ağrı anlamadım ne olduğunu şuan 14.haftamızın içindeyiZ rahim mı büyüyor ki

7 kilo verdim alamadim daha

benimde sağ kasımda geçmeyen kramplar(ama daha öncelerinden daha şiddetli) var,üstüne bir de sağ kasığıma ilk zaman giren ağrılar gibi sol kasığıma da girmeler başladı.kitlenip kalıyorummm

bende bazen, iki günde bir falan batma gıbı oluyor. kasık ve karın bölgemde. bazen 4-5 kere oluyor. bazen de hıcbırsey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…