- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
darısı başımıza inşallahh maşallah size :)mide bulantım geçti benimde hamile olduğumu hissettircek hiç bişi kalmadı ne yorgunluk ne uyku :S böle de bi garip oluyormuş
banada diyolarda napıyım bebiş sağlıklı olsunda bişeyler yapacaz artık :)canım sıkma canını ben de4kilo aldım... ama takmıyorum herkes de çok almışsın yok veremiceksin diyor... sinir oluyorum dün kaynanayla bu yüzden tartıştım zaten tutturmuş veremezsin artık ölsen de veremezsin ben de sen benim vücudumu benden iyi mi bileceksin ben doğumdan sonra veririm sen strese girme dedim....
ben öğrenmedim canım haftaya salı inş. öğrenicem... sağlıklı olsunlar da o kadar merak etmiyorum artık :)
BİZİM CİNSİYETİMİZ %90 ERKEK :)
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah :)BİZİM CİNSİYETİMİZ %90 ERKEK :)
darısı başınızaadarısı başımıza inşallahh maşallah size :)
banada diyolarda napıyım bebiş sağlıklı olsunda bişeyler yapacaz artık :)
banada dr bana kız gibi geldi dedi nasıl sevindim nasıl mutlu olsum anlatamam hayırlı sağlıklı olsun tabikide önceliklerimiz bunlar ama ne biliyim kız çocuğu daha farklı şimdiden cicili bicili şeylere bakmaya başladım bile :) 3 hafta sonra 3 lü taramaya gidince daha net söyler sağlıcakla gelisnler inşallah :)darısı başınızaaevet güsel ama bu seferde bebeği hissetmek istiyorsun her değişimde başka beklentilere giriyorsun bu arada galiba kızım olacak
benim bebiş ultrasonda hiç rahat durmadı maşallah çok hareketliydi doğuncada böyle olacaksa bayağı yardımcı olacak bana heralde :)
doğumdan sonra veririz canım hiiiçç takma
ben de de dün akşamdan beri var. sağ kasık ve sağ karın ksımında sürekli değil ama tarif edemediğim bir ağrı/sızı veya hareket gibi. cuma günü kontrolde herşey yolundaydı ama ben de kafmaa taktım birazarkadaşlar yaklaşık üç dört saattir kasıklarımda ve karın bölgemde anlık agrı gibi bişi oluyo bebek mi kıpırdıyo anlayamadım sizdede var mı böle bişi endişelenmeye başladım rahatsız edici bişi degil ama bilemedim ki....
ben hıc kg almadım. ama bebek byuyor. gecen hafta 6cm ondan 3 hafta once ise 2cm.:) ynı o seı somuruyor zaten. Eskilerin soyledkleri cok doğru da degıl maalesef. bana dıyetıyen oplada 8 kg ile tamamlasak co ıyı olacak dedi mesela. sen sadece protein ağırlıklı beslen ve meyve ye bol bol. çocuk bu sekılde bslenıyor zaten. biz de cok kg almamış oluyoruzHerkese iyi haftasonları...Güne biraz canım sıkkın başladım, üç gündür boğaz ağrısı yaşıyorum sanırım faranjit oldum, burun akıntısı ve öksürük de var, ballı süt vs ile ilaçsız atlatmaya çalışıyorum. ..pek iştahım da yok , sabah annem uğradı ilk üç ayı bitirdin hala hiç belli değil karnın, sadece 1 kg aldığım için , bebeğe iyi bakmıyorsun beslenmiyorsun diyerek söylendi gitti. Burnum tıkalı tat almadığım için pek yemedim bu aralar haklı belki de...üzülüyorum sadece 1 kg almam çok mu kötü lütfen ilk trimesteri bitirenler yorum yapsın...
Ben varım bu Cuma öğreneceğim inşallah :)Günaydın herkese. Bskıyorum da erkek bebiş sayısı almış başını gidiyor bende öğrenemedim meraktan çatlıyorum :) Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor hani. Kimler var öğrenmeyen. ???
um biz de 15 aylık evliyiz ama hamilelikten sanırımGünaydın hayret valla bir ben miyim öyle :) ben yeni evli sayılırım bir buçuk yıl oldu ondan mı ki acaba :)
Günaydın herkese. Bskıyorum da erkek bebiş sayısı almış başını gidiyor bende öğrenemedim meraktan çatlıyorum :) Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah ama insan merak ediyor hani. Kimler var öğrenmeyen. ???
Kızlar. Bende de aynı şekilde sağ kasığımda 2 gündür geçmeyen bi sancı var iki düşük yaşadığım içinde korkuyorum bişey olacak diye garip bi ağrı anlamadım ne olduğunu şuan 14.haftamızın içindeyiZ rahim mı büyüyor kiben de de dün akşamdan beri var. sağ kasık ve sağ karın ksımında sürekli değil ama tarif edemediğim bir ağrı/sızı veya hareket gibi. cuma günü kontrolde herşey yolundaydı ama ben de kafmaa taktım biraz
7 kilo verdim alamadim dahagünaydın kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ya ben o kadar mide bulantısına rağmen 4 kilo almışım sürekli yattım ondan galiba vücudum o kadar yatmaya alışkın değildi hepsi kilo yapmış benim gibi olan var mı böyle giderse işimiz var vallaha
Kızlar. Bende de aynı şekilde sağ kasığımda 2 gündür geçmeyen bi sancı var iki düşük yaşadığım içinde korkuyorum bişey olacak diye garip bi ağrı anlamadım ne olduğunu şuan 14.haftamızın içindeyiZ rahim mı büyüyor ki
bende bazen, iki günde bir falan batma gıbı oluyor. kasık ve karın bölgemde. bazen 4-5 kere oluyor. bazen de hıcbırsey olmuyor.arkadaşlar yaklaşık üç dört saattir kasıklarımda ve karın bölgemde anlık agrı gibi bişi oluyo bebek mi kıpırdıyo anlayamadım sizdede var mı böle bişi endişelenmeye başladım rahatsız edici bişi degil ama bilemedim ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?